Mislim da trenutna situacija nakon dolaska generala neće biti nimalo povoljna. Ne bi me iznenadilo da dođe do državnog udara jer su ljudi sad dosta emotivno nabijeni + neimaština i nezaposlenost što sve na kraju može dovesti do fatalnog ishoda. Ako gotovina krene povlačiti prave karte državni udar je neizbježan. Dovoljna je samo njegova zapovijed. Ako se upusti u politiku i pojavi se na izborima tj kandidira se za predsjednika pobjeda mu je zagarantirana a to bi nas bacilo 30 godina unazad od europe i trenutnih dobrosusjedskih odnosa. Sad ce vjerojatno krenuti TD ali ovo je realna situacija i lako je moguća a ljudi su spremni na sve u ova krizna vremena. Mislim da bi gotovina mogao biti naš Lenjin ili Mao.
cha si ti zabrijao
Govorim o mogućim posljedicama ako Gotovina osnuje svoju stranku i dobije izbore , ti si očito neko derište od 14+ godina pa ne razumiješ kako funkcionira jedna demokratska država.
ok

današnji doček hrvatskih generala na trgu se ne može s tim usporedit nikako.Onda 1989 godine je bila specifična situacija/naboj u praksi,a bilo je i puno više ljudi na trgu te 1989 godine no bez obzira na to ovo danas na trgu Bana Jelačiča je bilo odlično to sigurno.

... Najjače je bilo kad su generali dolazili :D "Podero" sam glas na pjevanje :D