Presude generalima 16.11. zaključana tema

poruka: 234
|
čitano: 28.501
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Presude generalima 16.11.

sada treba ove koji su izdali naše generale bacit u remetinec da trunu mamicu im ili ih deportirat iz države,oni nisu hrvati!!

Battlelog CRO_ZeNGe
15 godina
Re: Presude generalima 16.11.
Sum_of_all_fears kaže...

Danny je u pravu. Ovo je u prvom redu informatički forum na kojem se nikad nije blagonaklono gledalo na političke teme i uvijek su bile pod detaljnijim nadzorom sa malo strožim kriterijima jer upravo u takvim temam rastu tenzije i ljudi postaju jako laki na tipkovnici, pogotovo kad znaju da nitko ne zna ništa o njima osim nicka. Još na to dodamo da se TDovi ne vide pa će na slične postove od modova (i ovaj moj) biti podosta nezadovoljstva. Naravno, za to me uopće nije briga.

I ne znam zašto bi se tolerirale neke stvari koje su zabranjene po zakonu. Ako netko ima potrebu vrijeđati neke druge nacionalnosti ili ne znam šta, ovo nije mjesto za to i zaslužuje "ultralljubičasti" karton.

A što se tiče same presude - meh. Meni ni iz džepa ni u džep. Više me brine što je tek polovica mjeseca a ja već nemam novaca... Cijene goriva i hrane su u nebesima, računi za vodu i struju su abnormalni i do kraja ove jadne godine nas ne čeka ništa dobro. Baš i nemamo razloga za veselje.

Ne slažem se s tobom u nekim stvarima..

Ali Bug je prvenstveno HRVATSKI časopis, a ovo je veliki dan za hrvatsku..

Isto tako onda za Božić Bugovci ne bi trebali spominjati Božić, jer su neki ljudi židovi/muslimani/pravoslavci..

''Impossible is nothing..'' ''It's on me: To be lighter, fly higher, go further.,,'' ''Train your mind and the body will follow''
15 godina

Najlijepši petak u ovoj godini! Lupi petama i reci evo sve za HRVATSKU!!

Let them taste the triple guns... Aye, Captain
17 godina
neaktivan

Spominju se i nekršćanski blagdani. 

Kriteriji su stroži jer se na ovakvim temama redovito pojavljuje potreba za moderiranjem, a pojavila se i ovdje nekoliko puta.

Off topic ste. Držite se teme i ne raspravljajte o kriterijima, moderatorima i sličnim stvarima, za to postoje predviđeni kanali.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
16 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

A što se tiče same presude - meh. Meni ni iz džepa ni u džep. Više me brine što je tek polovica mjeseca a ja već nemam novaca... Cijene goriva i hrane su u nebesima, računi za vodu i struju su abnormalni i do kraja ove jadne godine nas ne čeka ništa dobro. Baš i nemamo razloga za veselje.

Upravo to. Pola ovih, da je rođeno na drugoj lokaciji, sad bi se žalilo po tim drugim forumima i pisalo o pristranom sudu i pravdi koja nije zadovoljena.

Vjerujem da se dio presuda donosi i pod političkim pritiskom, ovisno o geopolitičkoj situaciji. Da je NATO granatirao RH, teško da bi i suci bili blagonakloni.

Što se mene tiče, iznad sam svih tih klasificiranja po narodnosti. Nigdje ne pripadam, pa ti vidi.

Edit:  Ne dajem TD nikome u ovoj temi, ne opterećujem se vašim promišljanjima.

Njegova mati i moja ujna - to dve rođene sestre.
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.11.2012 10:45 (Random.).
15 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Danny je u pravu. Ovo je u prvom redu informatički forum na kojem se nikad nije blagonaklono gledalo na političke teme i uvijek su bile pod detaljnijim nadzorom sa malo strožim kriterijima jer upravo u takvim temam rastu tenzije i ljudi postaju jako laki na tipkovnici, pogotovo kad znaju da nitko ne zna ništa o njima osim nicka. Još na to dodamo da se TDovi ne vide pa će na slične postove od modova (i ovaj moj) biti podosta nezadovoljstva. Naravno, za to me uopće nije briga.

I ne znam zašto bi se tolerirale neke stvari koje su zabranjene po zakonu. Ako netko ima potrebu vrijeđati neke druge nacionalnosti ili ne znam šta, ovo nije mjesto za to i zaslužuje "ultralljubičasti" karton.

Meni je žalosno da netko ima takvo mišljenje. I da imam 0 kuna, ponosan sam da su oslobođeni ključni ljudi, naravno uz Božju pomoć i branitelje, bez kojih ne bi bilo samostalne Hrvatske. Nije ti jedan general kriv, za to krivi političare.

Evo jedna prigodna: 

14 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

U globalu se slažem s tobom,ne treba potpirivati mržnju,netoleranciju i sl.

A ovo ostalo:očito nisi neke stvari osjetio na svojoj koži i zato tako reagiraš.A tako nam je kako je stanje u našem društvu,što se samo gleda svoja guz... i za druge nas baš briga.

Da znaš neke stvari,shvatio bi da su te presude,ne samo osobna stvar generala,nego moralna pljuska cijelom narodu i jednoj generaciji koja je izgubila svoje živote i svoju mladost da bi ti mogao trućkati po forumu.

15 godina
1Bleki kaže...

U globalu se slažem s tobom,ne treba potpirivati mržnju,netoleranciju i sl.

A ovo ostalo:očito nisi neke stvari osjetio na svojoj koži i zato tako reagiraš.A tako nam je kako je stanje u našem društvu,što se samo gleda svoja guz... i za druge nas baš briga.

Da znaš neke stvari,shvatio bi da su te presude,ne samo osobna stvar generala,nego moralna pljuska cijelom narodu i jednoj generaciji koja je izgubila svoje živote i svoju mladost da bi ti mogao trućkati po forumu.

+ 1000000000000000000000000

16 godina
Ajde da je završilo više,nisam očekivao oslobađajuću presudu stvarno.neka se vrate obiteljima i"normalnom" životu.ima Boga....
17 godina
odjavljen

Kakvo fenomelno jutro, probudim se i surfam u krevetu, odem na jutarnji i šok!

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZxNLxHibSgs

Pravda je dosla na svoje.

Sad treba onog lopova i izdajicu Sanadera zatvorit na kojih 10-ak godina.

http://isvijet.com.hr
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.11.2012 10:37 (Edge).
17 godina
neaktivan

Eh, kakvi divni dani, generali oslobođeni a sm..e od Čaćića u zatvor !

I see offline people !
14 godina
neaktivan

odoh po papovku ispalit 10 komada .. {#}

xfact
14 godina
protjeran

Iskreno da vam velim,drago mi je do neba i zelim im sve najbolje u zivotu...

Ni ne znam sto je pravi rat,niti sam ga mogao vidjeti sa svojih godinu ili dvije dana,ali se suosjecam sa svima koji su u njemu bili i mozda ga osjetim negdje u dubini duse jer sam bas tad roden ali kad sam cuo da su slobodni najezio sam se ko nikad,a suze samo sto ne teku iz razloga jer znam kako je bilo mom ujaku koji je u vrijeme rata kao zapovjednik branio nas hrvatski grad u BiH (Jajce) i u toj zrtvi izgubio rodaka koji je je imao djecu koja su dns bez oca,te zbog svog tog silnog mucenja mojih roditelja koji su prosli sigurno sve i svasta da bi izvukli zivu glavu i mene kao jednog jednogodisnjaka,izgubili svu svoju preostalu mladost,imovinu i ostalo,i zbog toga se dns pate...{#}

Svaka im cast na obrani nase domovine i zasluzili su da budu pusteni na slobodu...ZIVJELI...{#}

TL
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.11.2012 14:19 (Tomo53nja).
14 godina
Generali i gospodini su danas oslobodeni a ne koljaci i seljacine!!!!!Sad je i mojem ocu branitelju srce konacno na miru!
Biti ili ne biti pitanje je sada.
15 godina
napokon! večeras je naša fešta!
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
neaktivan
Neizmjerna sreca! Pravda je zadovoljena, tako je!!
Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
16 godina

Kako sam *ebeno sretan,suze mi skoro krenile ! Pravda je presudila i herojski su se oduprli i drzali cijelo vrijeme.
Svaka im cast,to su pravi hrvatski generali,ponos i sreca  

17 godina

Ja sam sokiran da je u danasnjem svijetu pobjedila istina i pravda! Ovakvi dani su rijetkost i zato zapamtite ovaj dan jer ovakvih u zivotu nece puno biti!

13 godina
neaktivan
Di ce u zagrebu bit docek generala ili nesto? Nas par iz crikvenice planiramo ic pa me zanima dal ce negdje bit docek?
Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
15 godina
Volvox kaže...
Di ce u zagrebu bit docek generala ili nesto? Nas par iz crikvenice planiramo ic pa me zanima dal ce negdje bit docek?

Samo znam da se oko 16h očekuju u Zagrebu, sad hoće li doći do Trga, to ti ne znam.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.11.2012 11:31 (jurica_m).
17 godina
odjavljen

Ak ce bit veceg doceka sigurno ce biti na Trgu, ali dio ekipe ce ih sigurno cekat i na aerodromu.

http://isvijet.com.hr
13 godina
neaktivan
U 4 vec dolaze? Ajde ako saznate sta za docek na trgu molim vas da mi javite:)
14 godina
neaktivan
Zizo kaže...
Generali i gospodini su danas oslobodeni a ne koljaci i seljacine!!!!!Sad je i mojem ocu branitelju srce konacno na miru!

Činjenica da svaki zločin mora biti kažnjen.
Kako je već u jednom postu slika Vukovara 91 i Knina 95,iako jutros prije toga razmišljam kako su trebali osvanuti veliki panoi sa izgledima svih gradova i sela 90-tih (Vukovar,Karlovac,Dubrovnik,Osijek,Zadar,Gospić,Vinkovci,Škabrnja,Ćelije,...) i izgled gradova "krajine" nakon Oluje.
Sjetite se slika ubijenih civila i popaljenih kuća po tim mjestima i slike "ugroženih" srba (poslije Oluje) koji živi i zdravi u automobilim i na traktorima sa stvarima odlaze iz Hrvatske.
Kako su 90-te bili izmanipulirani velikosrpskom politikom,tako su i tada izmanipulurani bježali iz Hrvatske.
Za sve što im se desilo,sami su si krivi.Njihove vojvode i ratni huškači.
Ja ih nisam došao istjerati iz njihovog doma,oni su meni donijeli rat u moj dom.
A ponavljam,za svaki zločin se mora odgovarati.Ali ne cijelokupan narod,kako su ovim presudama namjeravali, i izjednačiti žrtvu i zločinca.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.11.2012 11:46 (1Bleki).
16 godina

Ostao sam bez riječi skroz,jel to zbilja istina da su nam Generali Gotovina i Markač od danas slobodni ljudi?

Pravda je zadovoljena,ali vrijeme koje su proveli u uzništvu im ne može nitko vratiti.

Ni Generalima ni njihovim obiteljima,to nema cijenu.

Nadam se da će sad u miru moći nastaviti život sa svojima.

Danas sam ponovno ponosan  hrvatski branitelj{#}

Tigar Krezumica
15 godina

Velika pobjeda i za njih i za cijelu Hrvatsku.

Kako sad nadoknaditi 12 godina života? 5 godina progona i 8 godina u zatvoru nevin.

Potpis!
15 godina
Ezio kaže...

Kako sad nadoknaditi 12 godina života? 5 godina progona i 8 godina u zatvoru nevin.

Drugi sudovi imaju definiranu odštetu optuženicima ako su proglašeni nevinima.

U Haagu to ne postoji, jutros govorila ona plava odvjetnica.

Pingu ;)
14 godina
neaktivan
Volvox kaže...

mislim da oko 2 i 30 slijeću na Pleso.

ako saznam nešto javim

Battlelog CRO_ZeNGe
14 godina
neaktivan
Fakat sam iznenađen i sretan.
Mislio sam da ćeš ih još optužit za logore smrti i bacanje napalma na neka sela, ali eto i Haag me jednom ugodno iznenadio.
.... ... .--. / -.. --- / --. .-. --- -... .-
15 godina
Vapor kaže...
Ezio kaže...

Drugi sudovi imaju definiranu odštetu optuženicima ako su proglašeni nevinima.

U Haagu to ne postoji, jutros govorila ona plava odvjetnica.

Da. Osigurala se gamad u startu sa pravilnikom da odštete nema. Jedino može od države nešto dobiti, a bjelosvjetska pseta će nastaviti živjeti kao da ništa nije bilo. Koliki su milioni samo na obranu utrošeni.

Potpis!
15 godina
protjeran
Postavlja se pitanje:tko će odgovarati za protjerivanje, ubijanje srpskih civila i pljačke nakon operacije Oluja?
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice