Pozivnice za privatne torrent trackere izdvojena tema

poruka: 5.323
|
čitano: 1.835.261
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Privatni torrent trackeri P&O
17 godina
neaktivan
Pozivnice za privatne torrent trackere

Ekipa ima netko možda PassThePopcorn, bio bih jako zahvalan... Posjedujem seedbox već tri godine i nudim IPT pozivnice... Unaprijed zahvaljujem...

Logika je najjednostavniji način da samouvjereno dođeš do krivog zaključka...
16 godina
neaktivan

Da li netko zna što je sa mutracker-om?

14 godina
Re: Pozivnice za privatne torrent trackere

Evo ovdje ima nešto o tome

http://pastebin.com/KKdLAim4

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.10.2015 20:05 (strong8472).
17 godina
NoOne1 kaže...

Da li netko zna što je sa mutracker-om?

Ode u nepovrat.

13 godina
neaktivan

Pozdrav, trazim pozivnicu za neki tracker sa PC igricama. Nemam seedbox ali je pc on 0-24 pa seed nije problem. Za uzvrat mogu ponuditi yuwabits invite. Hvala!

15 godina

Trazim dobru dusu da mi posalje invite za brokenstones.me 

Mail posaljem putem PP-a.

Infarkt... ma kakav god da je... od srca je.
10 godina
neaktivan

Nudim 2 privremene pozivnice za HDT!

"Every member received 2 temporary invites which can be used till the end of 29.10.2015."

Javite se na pm sa vašim mailom ukoliko ispunjavate ove uvjete:

- ss pozitivnog ratia s nekog boljeg privatnog trackera i ostvarenim uploadom od 1TB

- ss seedboxa sa mojim nickom u search baru njegovog torrent klijenta

I još:

3x IPT - SS pozitivnog ratia s nekog privatnog trackera i uploadom od najmanje 300GB

8x Crobytes - nema uvjeta

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.10.2015 19:20 (Mr. Hot Juice).
13 godina
neaktivan
Mr. Hot Juice kaže...

Nudim 2 privremene pozivnice za HDT!

"Every member received 2 temporary invites which can be used till the end of 29.10.2015."

Javite se na pm sa vašim mailom ukoliko ispunjavate ove uvjete:

- ss pozitivnog ratia s nekog boljeg privatnog trackera i ostvarenim uploadom od 1TB

- ss seedboxa sa mojim nickom u search baru njegovog torrent klijenta

I  dva kreditno sposobna jamca :)

EDIT: oni normalniji shvatit će šalu :)

BTW hvala na dobroj ponudi Mr. Hot Juice :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.10.2015 22:49 (dariodado7).
15 godina
neaktivan

Dragi ljudi, izgleda da je moj najdraži tracker za serije mrtav :( Vec danima hrčci zezaju Freshon.tv, pa sam u potrazi za drugim kvalitetnim trackerom.
Tamo sam imao kojih 540GB uploada s ratiom nešto vecim od 1.5, a član sam godinama.

Uz to sam dugo koristio od privatnih trackera TL (Ratio: 1.583 UL: 7.99 TB), a od ove godine imam i THR i AwesomeHD.
Bio bi presretan i jako zahvalan kad bi dobio pozivnicu za BTN od nekog od vas.

A uz to već dugo tražim pozivnice za:
TheVault i/ili BitMe
What.CD i/ili Waffles

Još jednom molim neku dobru dušu (ili duše) da mi pomognu oko ovih trackera. Željan sam obrazovanja (knjige/tečajevi i sl.), te glazbe u kvalitenom formatu, a ne moram spominjati da su mi serije svakodnevnica.
Imam račune na još par manje poznatih trackera, pa mogu poslati dokaze i s njih.

Sad imam optiku i mogu seedati 24/7 velikom brzinom, pa s tim neće biti problema, a i pročitam pravila od svakog trackera.

Unaprijed sam zahvalan svakome tko mi može pomoći!

12 godina
neaktivan

Na koju foru oni skuze da vec imam ili da sam vec imao jedan racun? tocnije, govorim o what.cd. prije negdje 5 godina kad sam tek ulazio u svijet privatnih trackera nekako sam se docepao what.cd al su me bannali, varao sam cini mi se sa ratiomasterom, i imao velik okrsaj s njima na chatu i mislim da sam im na nacrnjonj listi koju imaju. Negdje prije godinu dana sam isto nabavio what.cd u nadi da ce sve bit ok i uredno sve drzao ratio i seedao al su me skuzili nakon par dana da sam imao vec racun prije i ban dobio.

Kako oni to skuže?

Naravno, sada sam iskusniji i vise ne varam, posten sam user, PTP i BTN imam od ovih poznatijih vec koju godinu i par tb uploada preko seedboxa. What.cd mi je ogromna zelja, i jedini tracker koji mi bas fali. Mogu si nabavit pozivnicu, ali ne zelim da me bannaju. Jeli moguce kako da me ne skuze da sam vec imao prije racun kod njih? Uz naravno posteno koristenje..

za kolegu iznad mene. imam MTV pozivnicu, relativno novi tracker, poslije BTN-a najdrazi za serije

15 godina
neaktivan
mAestro2999 kaže...

Bio bi presretan i jako zahvalan kad bi dobio pozivnicu za BTN od nekog od vas.

To sigurno nećeš dobiti, trenutno samo staff ima pozivnice, a i pravila su im glupa do bola. Dobio ja pozivnicu od jednog THR člana preko njihovog foruma i bio član na BTN-u skoro dvije godine(cca 22-23 mjeseca), imao prosječan seed od 6-7 mjeseci(cca 4000-5000 sati, možda čak i više) i na kraju me banuju iz čista mira. Ja im se javim preko IRC-a da vidim zašto sam dobio ban jer znam da niti jedno pravilo nisam prekršio i kažu mi dobio si pozivnicu preko javnog foruma, kazem im pa nije javni forum, forum je na privatnom trackeru, kaže nema to veze, zabranjeno je dijeliti pozivnice na bilo kojem forumu... Nije mi jasno kako su oni to uspjeli da saznaju, ovaj napisao da ima dvije pozivnice i ja mu se javim, pošaljem dokaze i tako dobijem pozivnicu, i nakon skoro dvije godine dobijem ban... Ne znam da li je pozivatelj dobio ban, ali su im pravila glupa do bola što se tiče pozivnica.

Više bi volio da propadnu, da se ugase, nego da mi neko da 50€

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.10.2015 11:25 (Haker_x).
15 godina
neaktivan

sta si uopce to isao govoriti ko ti je dao. Kazes da ti je prijatelj dao, njih ne treba uopce interesirati tko je i kako dobio pozivnicu. Opce je poznato da na tim velkim trackerima staff je banda pizdi koji kad im je dosadno malo banaju random ljude. Ja u svojih 6-7 godina koliko sam u p2p svijetu nijednom nisam imao tu situaciju. Jest banali su ljude kojima sam ja dao pozivnicu (jedan-dva lika mozda zbog varanja+ njih 20-ak zbog neaktivnosti) ali ja nikad nisam imao nikakvih problema. Jbg to ti je losa sreca i nista drugo...

Dajem:
BalkanElite x10

BCG x3

IPT x3 (samo uz neke dokaze da bar znate se sluziti trackerima)

AnimeBytes x10

BitSpyder x10

JPopsuki x2

CroBytes x6

13 godina
neaktivan
17 godina
icip kaže...

Na koju foru oni skuze da vec imam ili da sam vec imao jedan racun? tocnije, govorim o what.cd. prije negdje 5 godina kad sam tek ulazio u svijet privatnih trackera nekako sam se docepao what.cd al su me bannali, varao sam cini mi se sa ratiomasterom, i imao velik okrsaj s njima na chatu i mislim da sam im na nacrnjonj listi koju imaju. Negdje prije godinu dana sam isto nabavio what.cd u nadi da ce sve bit ok i uredno sve drzao ratio i seedao al su me skuzili nakon par dana da sam imao vec racun prije i ban dobio.

Kako oni to skuže?

Naravno, sada sam iskusniji i vise ne varam, posten sam user, PTP i BTN imam od ovih poznatijih vec koju godinu i par tb uploada preko seedboxa. What.cd mi je ogromna zelja, i jedini tracker koji mi bas fali. Mogu si nabavit pozivnicu, ali ne zelim da me bannaju. Jeli moguce kako da me ne skuze da sam vec imao prije racun kod njih? Uz naravno posteno koristenje..

za kolegu iznad mene. imam MTV pozivnicu, relativno novi tracker, poslije BTN-a najdrazi za serije

Jesi u međuvremenu bio mijenjao ISP (operatera)?

Što se tiče privatnosti, What i Gazelle na kojem se bazira ima mali trik, a to je da praktički tvoj history dobe kad koristiš What. Hrpa ekipe je tak pobrala banove jer su posjetili neke invite forume (forumu bazirani samo za pozivnice) i roknu ti ban odmah. Jedini takav forum koji prolazi i gdje su aktivni stafferi s praktički svih trackera je TPS.

12 godina
neaktivan
stiffler kaže...
icip kaže...

Kako oni to skuže?

Što se tiče privatnosti, What i Gazelle na kojem se bazira ima mali trik, a to je da praktički tvoj history dobe kad koristiš What. Hrpa ekipe je tak pobrala banove jer su posjetili neke invite forume (forumu bazirani samo za pozivnice) i roknu ti ban odmah. Jedini takav forum koji prolazi i gdje su aktivni stafferi s praktički svih trackera je TPS.

nisam, na t-comu oba puta bannan..

invite forum.. to mislis na posebne forume, ne na forume koji se nalaze unutar nekih trackera, ?

17 godina
icip kaže...

invite forum.. to mislis na posebne forume, ne na forume koji se nalaze unutar nekih trackera, ?

Zato su te i skužili. Da si promijenio operatera ne bi te skužili (novi ip, sve novo).

Tako je, posebne, ne unutar trackera.

12 godina
neaktivan
stiffler kaže...
icip kaže...

Zato su te i skužili. Da si promijenio operatera ne bi te skužili (novi ip, sve novo).

znaci preko toga skuze.. a jel mogu preko ip kompa? jer bio na njihovm irc na laptopu i pricao s njima pa neznam dal su mozda povezali te bannane racune s tim laptopom... ako je to moguce

17 godina
icip kaže...
stiffler kaže...
icip kaže...

znaci preko toga skuze.. a jel mogu preko ip kompa? jer bio na njihovm irc na laptopu i pricao s njima pa neznam dal su mozda povezali te bannane racune s tim laptopom... ako je to moguce

Pa i dalje ti IP isti ak si spojen na istu mrežu, nebitno koji je uređaj. Malo proučiti osnove mreža prije takvih zahvata.

I za to za što si dobio ban ti nikad neće vratit account. Varanje i onda dupli account. Imaš sreće da te nisu globalni ban stisnuli (PTP, BTN, itd..). Ako si nedavno dobio taj drugi ban onda lako moguće da ti stisnu još

13 godina
neaktivan

uvijek torrente koristi u jednom pretraživaču npr chrome

a surfaj i idi na razne forume preko mozille,ili što god već koristiš

12 godina
neaktivan
dariodado7 kaže...

uvijek torrente koristi u jednom pretraživaču npr chrome

a surfaj i idi na razne forume preko mozille,ili što god već koristiš

zasto tocno? govoris opcenito ili u slucaju da nabavim novi account?

13 godina
neaktivan

zato što ti onda puno teže mogu uči u trag

prije nego nabaviš novi account pobriši sve cookise od whatcd u svim browserima i zaporke

onda na my ip provjeri svoju ip adresu,zatim isključi ruter iz struje i ponovo uključi i provjeri ipadresu ponovo trebala bi biti različita.

Ako si negdje nudio pozivnice nekih trackera nemoj ih više nuditi ponovo jer vjerojatno znaju neke od tvojih nickova i tako znaju s kime mjenjaš odnosno kome šalješ pozivnice,oni su svi međusobno povezani jako dobro i na invite forumima često mogu dobiti tvoju ipadresu od admina sa koje si se logirao na forum i ako si s njom se pojavio na what cd ide ban

17 godina
dariodado7 kaže...

zato što ti onda puno teže mogu uči u trag

prije nego nabaviš novi account pobriši sve cookise od whatcd u svim browserima i zaporke

onda na my ip provjeri svoju ip adresu,zatim isključi ruter iz struje i ponovo uključi i provjeri ipadresu ponovo trebala bi biti različita.

Ako si negdje nudio pozivnice nekih trackera nemoj ih više nuditi ponovo jer vjerojatno znaju neke od tvojih nickova i tako znaju s kime mjenjaš odnosno kome šalješ pozivnice,oni su svi međusobno povezani jako dobro i na invite forumima često mogu dobiti tvoju ipadresu od admina sa koje si se logirao na forum i ako si s njom se pojavio na what cd ide ban

Dobit će ovako ionako ban opet ako se registrira s istim operaterom. Džabe mu brisanje cookija i svega

12 godina
neaktivan

ma odlucio sam da necu na what zasad.. prevrijedni su mi ovi drugi trackeri da ih izgubim.. mozda se preselim zbog posla u sljedecih par mjeseci pa bi onda imao novi internet i laptop

12 godina
neaktivan

de ne lupajte gluposti, kakav isti ip, adrese se dinamicki dodjeljuju obicnim korisnicima kod bilo kojeg operatera, znate li koliko kosta fiksna ip adresa i koji su uvjeti za dobiti?

adrese dobivas iz nekog rangea tako da su uglavnom slicne, ali to ne moze dokazati nista. mozda zivimo jedan kraj drugog i dobivamo slicne adrese jer smo na istom dslam-u, mozda cu ja za 2 sata dobiti adresu koju si ti imao, hoce onda i mene banati zbog nekog drugog?

iako se ne bih cudio jer koliko sam cuo od drugih ljudi koji su isli na intervjue i poteglo se pitanje hrvatskih operatera, staffovci su im kompletni idioti i najverojatnije ce i banati ako sumnjaju, a ne mogu potvrditi sumnje.

15 godina
neaktivan
Gam3r kaže...

sta si uopce to isao govoriti ko ti je dao. Kazes da ti je prijatelj dao, njih ne treba uopce interesirati tko je i kako dobio pozivnicu. Opce je poznato da na tim velkim trackerima staff je banda pizdi koji kad im je dosadno malo banaju random ljude. Ja u svojih 6-7 godina koliko sam u p2p svijetu nijednom nisam imao tu situaciju. Jest banali su ljude kojima sam ja dao pozivnicu (jedan-dva lika mozda zbog varanja+ njih 20-ak zbog neaktivnosti) ali ja nikad nisam imao nikakvih problema. Jbg to ti je losa sreca i nista drugo...

Na žalost nisam to znao, napisao sam ja da smo online prijatelji, ali pošto sam poslao screenshot našeg razgovora, vidjeli su da sam mu slao proofove sa drugih trackera. Da sam znao da su ovakvi pederi, dogovorio bi se ja sa pozivateljom i uskladili bi priče kao da smo neki rođaci ili da smo prijatelji iz djetinstva, da smo živjeli blizu, ali se jedan morao odseliti sa roditeljima, ma moglo se dosta toga izmisliti, ali ja to na žalost nisam znao, nisam znao da su im pravila tako pos*ana...

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
12 godina
neaktivan
Kako po tebi onda otkrivaju ljude da imaju dupe account?
15 godina
neaktivan

Zahvaljujem se onim članovima koji su mi pozvali pozivnice! Znate vi koji ste

U svojoj potrazi ostaje još jedan tracker na koji sve više i više imam potrebu upasti - TheVault.

Ako me netko može pozvati na to bio bi mu jako zahvalan. Već sam svjestan da će tamo biti teško održavati ratio, ali previše bi cijenio taj account, pa ću paziti maksimalno.

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.10.2015 20:17 (mAestro2999).
17 godina
igor2007 kaže...

de ne lupajte gluposti, kakav isti ip, adrese se dinamicki dodjeljuju obicnim korisnicima kod bilo kojeg operatera, znate li koliko kosta fiksna ip adresa i koji su uvjeti za dobiti?

adrese dobivas iz nekog rangea tako da su uglavnom slicne, ali to ne moze dokazati nista. mozda zivimo jedan kraj drugog i dobivamo slicne adrese jer smo na istom dslam-u, mozda cu ja za 2 sata dobiti adresu koju si ti imao, hoce onda i mene banati zbog nekog drugog?

iako se ne bih cudio jer koliko sam cuo od drugih ljudi koji su isli na intervjue i poteglo se pitanje hrvatskih operatera, staffovci su im kompletni idioti i najverojatnije ce i banati ako sumnjaju, a ne mogu potvrditi sumnje.

Nitko ni ne priča samo o IP adresi. Da se radi samo striktno o IP adresi nitko ne bi dobio ban za dupli account ;) 

mAestro2999 kaže...

Zahvaljujem se onim članovima koji su mi pozvali pozivnice! Znate vi koji ste

U svojoj potrazi ostaje još jedan tracker na koji sve više i više imam potrebu upasti - TheVault.

Ako me netko može pozvati na to bio bi mu jako zahvalan. Već sam svjestan da će tamo biti teško održavati ratio, ali previše bi cijenio taj account, pa ću paziti maksimalno.

Pozivnice za TheVault ima samo staff i nemaš nigdje recruitment, tj. postoji jedan jedini recruitment na cijelom netu no do tog recruitmenta ćeš teško doći.

Jedini način ti je intervju: http://thevault.bz/app.php

15 godina
neaktivan

Pozivnice za TheVault ima samo staff i nemaš nigdje recruitment, tj. postoji jedan jedini recruitment na cijelom netu no do tog recruitmenta ćeš teško doći.

Hvala za info.

Ok, dobro je da ipak postoji način.

Javim ovdje kako je prošlo kad to obavim ako bude ikog zanimalo.

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.10.2015 22:54 (mAestro2999).
17 godina
mAestro2999 kaže...

Hvala za info.

Ok, dobro je da ipak postoji način.

Javim ovdje kako je prošlo kad to obavim ako bude ikog zanimalo.

Pripremi se na intervju od kakvih 5-6 sati ;)

I prvo dosta čekanja na IRC-u da ti se jave.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Privatni torrent trackeri P&O
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice