Pozivnice za privatne torrent trackere izdvojena tema

poruka: 5.323
|
čitano: 1.834.211
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Privatni torrent trackeri P&O
13 godina
neaktivan
Pozivnice za privatne torrent trackere

Evo samo jedan primjer kako staz na forumu apsolutno nista ne znaci. 23.10 me cimne forumas s 5 godina staza za THR pozivnicu. Naravno da mu je dam. Danas mi taj isti forumas javi da mu se nije dalo cekati na seed pa je ratiomasterom nabio upload i sad ceka ban pa pita da li moze dobiti jos jednu pozivnicu ...

A kad se zicala pozivnica, ku*cio se optikom u stanu i tvrdio kako upload nije problem ...

WTF?!

Pa koliko glup trebas biti da se oglusis o par nezahtjevnih pravila?! Imam karme za bar jos 10 pozivnica ali smatram da je ovih nekoliko do sada pozvanih od mene zadovoljilo pravilo piramide i nema vise nikom pozivnica. Ni ovima s optikom, ni ovima s ratiom od 500, ni ovima sto su bili ovdje kad se bootao prvi forumski server ... nema vise nikome!

*dobitnik i7-4790K!
15 godina
neaktivan

koji nadimak :D

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. http://db.tt/0iXs5Cx
15 godina
neaktivan
Re: Pozivnice za privatne torrent trackere
Bastardo kaže...

Evo samo jedan primjer kako staz na forumu apsolutno nista ne znaci. 23.10 me cimne forumas s 5 godina staza za THR pozivnicu. Naravno da mu je dam. Danas mi taj isti forumas javi da mu se nije dalo cekati na seed pa je ratiomasterom nabio upload i sad ceka ban pa pita da li moze dobiti jos jednu pozivnicu ...

Nemoj gledati samo staz, gledaj i aktivnost, koliko ih je samo zicalo pozivnicu sa 3-4 godine staza, a kada kliknes da vidis njegove postove u posljednjih 6 mjeseci, ima samo jedan ili 2 posta u kojem zica pozivnicu, taj od mene nikada ne moze dobiti pozivnicu, registrovao se nekada davno, napravio par postova i nije ulazio nekoliko mjeseci ili nekoliko godina dok nije vidio da ima topic za podjelu pozivnica, onda udje i trazi pozivnicu.

http://www.speedtest.net/result/3149309179.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
12 godina
neaktivan

staz i aktivnost na bilo kojem forumu koji nema veze s torrentima meni apsolutno ne znace nista niti to gledam, davao sam pozivnice i korisnicima registriranim isti dan, ali su mu dali razlog da im dam.

tko hoce invite nek pokaze da zna seedati, hvala bogu otvorenih trackera uvijek ima, ima se gdje za poceti  pa pokazi mi i 2gb upa i pozitivan omjer, al nek vidim da si nest seedao.

s gornjim uvjetima dajem

IPT, THR, Cinemageddon, TD, BitSpyder

15 godina

Nemam loša iskustva sa davanjem pozivnica iako ih dajem

na kapaljku.Ali i dalje ne razumijem te pojedince koji zaseru đir,

skinu par stvari budu banani i zaje.. čovjeka koji im je dao invite.

Ipak radi takvih treba tražiti proof,na žalost.

13 godina
neaktivan
Bastardo kaže...
Friday kaže...
Bastardo kaže...

Evo malo o ovima sto su dobili pa su sada "tihi" ...

TC TC TC ...

Sharing is caring :)

Ja sam ovaj skroz dolje {#}

Ja sam ovaj na slici desno :)

ja rastem {#}

13 godina
neaktivan
igor2007 kaže...

staz i aktivnost na bilo kojem forumu koji nema veze s torrentima meni apsolutno ne znace nista niti to gledam, davao sam pozivnice i korisnicima registriranim isti dan, ali su mu dali razlog da im dam.

tko hoce invite nek pokaze da zna seedati, hvala bogu otvorenih trackera uvijek ima, ima se gdje za poceti  pa pokazi mi i 2gb upa i pozitivan omjer, al nek vidim da si nest seedao.

s gornjim uvjetima dajem

IPT, THR, Cinemageddon, TD, BitSpyder

Ja sam krenuo od toga da je meni pozivnicu dao tip koji me nista nije trazio kao proof. Nisam nikad prije bio na privatnim trackerima, samo TPB, KAT itd ... U ovih 58 tjedana koliko sam na tom trackeru, sam nabio 2.7Tb uploada.

Poveden tim iskustvom i ja sam poceo davati pozivnice dok me ovo jucer nije osvijestilo ... Od 11 pozvanih ljudi 5 je aktivno - sasvim dosta. Over and out.

U medjuvremenu se pokajnik opet javio i iako je tvrdio da ima optiku i da upload nije problem, sada tvrdi da ima samo laptop koji mu se ne da drzati nonstop upaljenog a i internet ima samo povremeno ...

*dobitnik i7-4790K!
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.10.2014 9:07 (Bastardo).
17 godina
Bastardo kaže...

U medjuvremenu se pokajnik opet javio i iako je tvrdio da ima optiku i da upload nije problem, sada tvrdi da ima samo laptop koji mu se ne da drzati nonstop upaljenog a i internet ima samo povremeno ...

I meni je isto reka jedan lik kojemu sam dao pozivnicu.

Ima lik laptop i kad se download završi, završi i on sa uploadom.

Na kraju ga banalo pa mu bilo nejasno zašto su tako reagirali s obzirom da skida sve na laptop :)

PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
15 godina
neaktivan
Bastardo kaže...

Ja sam krenuo od toga da je meni pozivnicu dao tip koji me nista nije trazio kao proof. Nisam nikad prije bio na privatnim trackerima, samo TPB, KAT itd ... U ovih 58 tjedana koliko sam na tom trackeru, sam nabio 2.7Tb uploada.

Poveden tim iskustvom i ja sam poceo davati pozivnice dok me ovo jucer nije osvijestilo ... Od 11 pozvanih ljudi 5 je aktivno - sasvim dosta. Over and out.

Ja sam samo sa partisom dobio IPT pozivnicu, pa kasnije i THR, i obojica se niu pokajali, ovog na IPT-u sam prestigao za 1TB uploada a ovog na THR-u za nekoliko TB-a.

Ovaj prvi samo 2 torrenta skinuo i odmah obrisao sa seeda, drugi dok nije pokupio ban nije nastavio da pravi HNR-e, bio je jos jedan banovan, ali je nestao sa liste, jedan nije usao mjesecima na account, neki imaju po 1-3 HNR-a ali se valjda poprave.

Ima bas onih koji te iznenade, ovaj maricns je nabio blizu 2TB u startu sa seedboxom i sada lagano seeda sa kucnom.
Na IPT-u sam samo jednog pozvao, bio je korisnik za pozeliti, skidao samo FL, seedao dosta, ali mu se izbrisao acc zbog neaktivnosti.
Ima onih kojima mozes dati pozivnicu bez ikakvog proofa, ali je tesko procijeniti ko je takav.

http://www.speedtest.net/result/3149309179.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
12 godina
neaktivan

Molim, ako netko ima, pozivnicu za what.cd. Mogu ponuditi torrenthr u zamjenu.

U zadnje vrijeme ne skidam filmove i ostale stvari, najviše me zanima dobra FLAC glazba.

Mogu poslati ratio dokaz s IPT-a.

Hvala

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.10.2014 19:01 (gusti).
13 godina
neaktivan

Na CBT-u (crobytes.org) trenutno otvorene registracije,pozurite i iskoristite prigodu !!!

14 godina
neaktivan

Molila bih IPT pozivnicu ako netko ima. Imam na THR-u 6 pozivnica i uploud 6TB (nick mi je pero2406) pa moze i zamjena ako nekome treba, ali ne dolazi u obzir da dajem thr pozivnice bez provjere jer smo se vec 2 puta dobro opekli.

13 godina
neaktivan
ana1004 kaže...

Molila bih IPT pozivnicu ako netko ima. Imam na THR-u 6 pozivnica i uploud 6TB (nick mi je pero2406) pa moze i zamjena ako nekome treba, ali ne dolazi u obzir da dajem thr pozivnice bez provjere jer smo se vec 2 puta dobro opekli.

Draga moja Ana rado bih vam poklonio invite ali nemam vasu cijenjenu e-mail adresu !{#}

Na THR-u ste jako dobar user i takvima rado dajemo pozivnice.Šalji mail u PM.{#}

17 godina
odjavljen

Ljudi šta će vam mailovi? Pa imate PM ovdje na forumu i pošaljete kod ovdje. Mail vam treba isto kao i OIB u ovom slučaju...

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Friday kaže...

Ljudi šta će vam mailovi? Pa imate PM ovdje na forumu i pošaljete kod ovdje. Mail vam treba isto kao i OIB u ovom slučaju...

Mozda sam ja u krivu ali mislim da na IPT nema kodova nego se invite salje direktno na mail,evo pogledaj sliku pa reci jesam u pravu ili ne.

17 godina
odjavljen
mirsaga kaže...

Mozda sam ja u krivu ali mislim da na IPT nema kodova nego se invite salje direktno na mail,evo pogledaj sliku pa reci jesam u pravu ili ne.

Sorry, na THR sam mislio.

Freak Show Inc.
15 godina

Trebam neki tracker sportski (za skidanje LP;EL), sve osim http://hd-sportbits.org/.

Za ponuditi mogu: 

• THR
  • BE
  • IPT
  • Crna berza
  • HD-Space
  • ..................
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.11.2014 15:13 (Amazon637).
13 godina
neaktivan

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nova nagradna igra na CBT

"Dragi korisnici,
od nedjelje 9.11.2014. u 23:59h do nedjelje 16.11.2014. u 23:59h traje upload promo tjedan!
U tom razdoblju vas nagrađujemo za svaki uploadani torrent:
- vaših prvih 10 torrenta sa po 200 karme svaki
- sljedećih 20 torrenta sa po 100 karme svaki
- nakon toga po 50 karme za svaki uploadani torrent
Također, prikladno ćemo nagraditi i korisnika sa najviše uploadanih torrenta!
Oni koji se iskažu u ovom promo tjednu, dobiti će priliku pridružiti se našem uploader teamu ukoliko to žele.
Nadamo se što većem odazivu!"

Registracije su još otvorene!

----------------------------------------------------------------------------------------

Nudim THR,IPT,CB,BE,EYS,...korisnicima sa jakim dokazima sa drugih trackera !

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.11.2014 12:29 (mirsaga).
17 godina
odjavljen

Ne znam kako se karma broji na CBT-u, ali ja na THR-u imam "priljev" od cca 1200 bodova po satu.

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Friday kaže...

Ne znam kako se karma broji na CBT-u, ali ja na THR-u imam "priljev" od cca 1200 bodova po satu.

Kakav crni CBT ... kupio sam 2 THR majice i sada je to sluzbeno! Nema drugih privatnih trackera!

*dobitnik i7-4790K!
13 godina
neaktivan

Nudim 6xWaffles,3xIPT,2xBitspyder,5xCrnaBerza i 14xMyAnonamouse

u zamjeni trazim

Fuxor,Stopthepress,Nextgen,PassthePopcorn i Pedro ili What.CD

Ponude slati na PM

Hvala

13 godina
protjeran

Dajem:

1×waffles

3×ipt

1×hdtorrents

5×hdacess

Tražim: ptp

Poruke na pm.

13 godina
neaktivan

nudim sledece pozivnice :

- 6x Waffles.fm

- 3x IPT

- 2x Bitspyder

- 5x CrnaBerza

- 1x Filelist.RO

- 4x PTF

trazim

What.CD,Nextgen,Pedro,s, StopthePress,Fuxor,Passthepopcorn

hvala unaprijed

12 godina
neaktivan

Tražim: THR

Dobio: THR

RilEZ5RlV_w
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.11.2014 20:19 (spookymulder84).
16 godina

Trebam hitno THR, nudim IPT, redovan seeder, 2:1 U/D.

Tko ima pozivnicu molim na PP.

Nobody's perfect... well, there was this guy, but we killed him ...
15 godina

3x TorrentHR [THR] i 5x BalkanElite [BE] pozivnica dajem.

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.11.2014 12:47 (DaRio989).
15 godina
neaktivan

Imam 7 pozivnica za HD-MKV.

Uslova nema, samo pošaljite email na pp.

15 godina
neaktivan

Bok jel moze invite na hdmkv?

17 godina
neaktivan
Pozdrav svima. Molim pozivnicu za Torrent.hr, hvala unaprijed.
10 godina
neaktivan

Molim pozivnicu za torrenthr, u zamjenu nudim pozivnicu za ipt ili torrentday. Na ipt mi je ratio 7.39, na td 1.453. Komp upaljen 24/7 na bnetu. Hvala.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Privatni torrent trackeri P&O
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice