Jel moze pozivnica za torrent.hr?!?!?!!?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako nisi do sada dobio, posalji mi PP, ja ti dam jednu ...
Trebao bih invite za torrent hr ako moze, hvala
Ima li itko pozivnicu za what.cd?
El može invite za torrenthr?
Nudim:
7 x THR
1 x freshonTV (Tv TORRENTs ro)
---------------------------------------
Tražim (ako netko ima pozivnicu) neki e-laerning tracker.
El može invite za torrenthr?
Ako jos nisi dobio, posalji pp ...
Jel itko član sciencehd.me?Već godinama pokušavam tamo pristupit ali nažalost nikada mi ne pošalju pozivnicu na mail nakon odgovorenih pitanja :(-može li se ikako drugačije pristupiti tom trackeru?Ako ne,znate li možda dobre altrenative ovom trackeru
Tražim TL pozivnicu.
Dobio.
Imao sam TL više od 6 godina ali sam imao period od 4 mjeseca gdje nisam bio u mogućnosti logirati se pa su mi obrisali account.
Dokaz seeda je priložena slika.
Kome treba imam THR x 54 komada.
Hvala unaprijed za TL.
Evo nudim:
2×waffles
1×scc
2×ipt
1×hdtorrents
5×hdspace
Tražim ako ima tko passthepocorn.
Pozdrav!
Bio bih zahvalan ako itko ima koju pozivnicu za privatni tracker sa serijama/ filmovima, odgovoran sam što se tiče ratia i plavila trackera.
Unaprijed hvala!
Takodjer, imam par pozivnica za thr ako nekom treba.
@chunki - može invite za THR?
Složio sam na ruteru sada torrent klijent, pa mogu 0/24h imati upload, pa bih se priključio na THR.
evo PRTSC sa partisa :)
THX
imaš pm sa kodom :)
Molim pozivnicu za THR...
Nudim torrenthr,tražim torrentleach
Idi na http://www.unitedbalkancrew.org/ i napravi racun, nakon sto napises 30 postova imas pristup ponud i potraznji pozivnica. Ja sam tamo dobio pozivnicu za sceneaccess, ai forum opcenito nije los
Može li pozivnica za torrenthr?
Unaprijed hvala!
I vec ne poštuje pravila, torrent zavrsen 09.10.2014 u 17:01:08 i od tada samo 3 minuta i 24 sekunde seeda, drugi zavrsen 12.10.2014 u 13:45:14 sa 38 minuta i 42 sekunde seeda, a bude nekoliko puta dnevno online, vrlo vjerovatno ce nabiti HNR-e, banovat ce mu acc i onda ce on ponovo trazili invite, i tako to, traze pozivnice a ne procitaju pravila i ne znaju koristiti privatne trackere
Molim pozivnicu za THR.
Hvala.
Ovaj isto. Već ima HNR bod. kroz par dana će ih imati dovoljno za ban.
Jbg, kad je netko šupak onda ti tu ne možeš ništa...
A već sam govorio za ovog, kada je imao 7-8 HnR-a
Pazite, nemojte da mu ko slučajno da pozivnicu, od 11 torrenata, svih 11 HnR-i, on je banovan 10.10. malo više od 2 mjeseca izdržao na trackeru...
A već sam govorio za ovog, kada je imao 7-8 HnR-a
Pazite, nemojte da mu ko slučajno da pozivnicu, od 11 torrenata, svih 11 HnR-i, on je banovan 10.10. malo više od 2 mjeseca izdržao na trackeru...
Ovaj lik što sam ga ja gore naveo neće izdržati ni mjesec...
Onda ću svoje pozivnice podijeliti na drugim forumima :)
Onda ću svoje pozivnice podijeliti na drugim forumima :)
Ma ne moraš, samo traži kakav dokaz da drugog trackera, da se uvjeris da zna da koristi privatne trackere, da zna da seeda i da ce postovati pravila
Pozdrav, da li bi mogao od nekoga dobiti pozivnicu za hdme.eu, jer nisam procitao dobro da u pravilima pise da se trebam svako malo ulogiravati da bi mi acc ostao aktivan. Uredno sve seedam i nece biti nikakvih problema pa ako netko ima viska moze u PM poslati. Hvala!
Moze invite za torrentHR
Moze invite za torrentHR
Može, pošalji proof na pp da si uredan seeder i nije problem
Moze invite za torrentHR
Može, pošalji proof na pp da si uredan seeder i nije problem
Ne pretjeruj
Pozdrav, može pozivnica za torrentHR? Unaprijed hvala