Ti kao prvo i osnovno si trebao reći roditeljima da pušiš i to je to..Možda će biti malo skeptični na početku no preboljet će oni to brzo.Pod broj dva sa još većim lažima da je miš progrizao kauč i slično će te još više uvaliti u probleme kod roditelja a mogao bi i batina pobrat od tate.Stoga fino prije nego šta ćeš zapaliti odi puši na pozor i to ti je to..A za kauč jedino možeš baku Slavicu iz Adamovca nazvat da ti ona to skrpa..Uživaj 
možeš reći da si peko jaja pa ti je komadić pao pa se istopilo (jaja su bila jako vruča) ali stvarno
možeš reći da si peko jaja pa ti je komadić pao pa se istopilo (jaja su bila jako vruča) ali stvarno
A ti prestani sa svojim fix idejama,jel stvarno ne pomažeš nego samo se**š!
Gledaj, priznaj iskreno sto je bilo - znas onu tko prizna pola mu se prašta - i mislim da ce starci shvatiti da si bio iskren, i oprostiti to.
Nema druge, tesko ces ovo zakrpati na bilo koji nacin.
Rupa je rupa i tu pomoći nema, da je neke tamnije boje i da je koža sjajna - možda bi još nekako mogao prekriti ali ovako sumnjam. A gle možda imaš sa donje strane kauča viška materija pa bi se to eventualno moglo nekako prelijepiti ili zašiti preko rupe no s obzirom kako ti je kauč svijetle boje, to bi se itekako vidjelo. Najbolje kupi neku dekicu i prebaci preko a kad starci pitaju reci da ti se baš sviđa kombinacija kauč + deka i da to nikako ne diraju
.
(Jednom dok sam bio mali, trebao mi je pod hitno materijal za drvenu praćku - prava koža. Gumu sam odrezao od prednjeg kotača dedinog bicikla (unutarnja guma koja je optimalno elastična) a kožicu sam našao u dedinom traktoru (IMT neki, ne znam više koji model - al dobra koža, ma za 10) - na bočnim dijelovima kabine bilo sve obloženo sa pravom kožom pa sam nožem odrezao koliko mi treba - jao što me stari ispi*kao kad je skužio rupu, a tek kad sam mu rekao da je to za praćku - E pa da mi jeb sve svece i svetice... LOL - al sam ja zato imao najbolju praćku u ulici
)
Ti kao prvo i osnovno si trebao reći roditeljima da pušiš i to je to..Možda će biti malo skeptični na početku no preboljet će oni to brzo.Pod broj dva sa još većim lažima da je miš progrizao kauč i slično će te još više uvaliti u probleme kod roditelja a mogao bi i batina pobrat od tate.Stoga fino prije nego šta ćeš zapaliti odi puši na pozor i to ti je to..A za kauč jedino možeš baku Slavicu iz Adamovca nazvat da ti ona to skrpa..Uživaj 
JA NE PUŠIMMMMMMMMMM
MRZIM PUŠENJE I CIGARETE
HVALA SVIMA STO STE SE TRUDILI POMOĆI
najvjerojatnije cu to skrpati istom bojom,iako za to nisam nimalo kriv reći ću im istinu
koliko imaš godina
ako još uvjek ideš u školu reci da si radio pokus iz kemije pa ti se malo prolilo,a bilo je zagrijano pa ti se prolilo
15 god
je
sa čim
nuklearnim otpadom
15 god
je
sa čim
nuklearnim otpadom
lol
nego, samo pazi da dok se sjeda na to, napinjanjem bi se možda mogla rupa proširiti i koža bi se mogla dalje nastaviti drapati. bar mislim da bi se to moglo dogoditi, srećom, nisam to još iskušao
neka rekne da mu je polcajc ušo u kuću i slučajno opalio metak i spržio kauč
Ovak:
Prvo par pitanja:
1. Dal puši koji od tvojih roditelja ili neko drugi iz kuće ili pak prijatelja/susjeda koji redovito dolaze k tebi?
2. Dal ti se stari zna ponekad "opustiti" tj. malo se proveseliti pa dojti doma malo pod "čokom"?
2. Kad ti je rođendan?
Znam da su pitanja malo čudan al prek njih kovam planove A, B i C.
Plan A
Priberi što više pušača najednom na mjesto gdje je taj kauč.
Nek budu što duže tam i nek se pepeljare "šaltaju" sve okolo...
Bolje reći, napravi neki mali party sa puno dima, a gdje je dima, ima i vatre.
Starci ti moraju biti tam i sve vidjeti - ti naravno ne pušiš u tom scenariju
To će se onda slučajno dogoditi i nikom niš.
Plan B
Okrivi nekog za koga znaš da puši da je napravil sr. kad je došel posuditi bušilicu ili kaj već.
Dogovori se s tim nekim da prizna.
Ili okrivi staroga da je to napravil on i njegovi frendovi "one večeri"!
PLAN C
Skrivaj to do rođendana i onda priznaj.
NAPOMENA: Sve iznad je nebitno ukoliko napraviš ovo ispod, logično riješenje.
Ne znam čemu se jednostavno ne napraviš mrtav hladan, nek vide, pa kaj onda.
Taj događaj i ti nemaju nikakve povezanosti, ti nemaš pojma o tome.
Ak te počnu optuživati, padni u depresiju, zaprijeti im nedirektno svojim ponašanjem.
Iskoristi inteligenciju i privuči pozornost na sebe, od optužbi na kraju ćeš biti nagrađen.
Ti im vrijediš više od nekakvog kauča, imaš sve asove u rukama i đokera uz njih, samo ak igraš pametno
Ovak:
.
Ti im vrijediš više od nekakvog kauča, imaš sve asove u rukama i đokera uz njih, samo ak igraš pametno
Da si mi ti sin nabio bi ti ježa u guzicu.. a kad bi mi zaprijetio plavim telefonom visio bi sa balkona naglavačke, barem 2 dana.

Dečko, tebi je najbolje da kažeš istinu jer, prema onim slikama, nema šanse da sakriješ onu rupu.
A prijatelja potegni nogom u dupe i pošalji ga drugi put na balkon pušiti
Ak te počnu optuživati, padni u depresiju, zaprijeti im nedirektno svojim ponašanjem.
Iskoristi inteligenciju i privuči pozornost na sebe, od optužbi na kraju ćeš biti nagrađen.
Ako to upali onda su mu roditelji zaslužili nagradu za debilizam
. Najbolje ti je da taj kauč uništiš tako da izgleda da si radio nešta opravdano...Ili jednostavno sve priznaš...ili zapališ kauč, pozoveš vatrogasce, starcima kažeš da je grunulo nešto, izmisliš, i bit će sretni što si živ 
najbolje ti se pravit lud ali ti mogu ca
a da si kupiš pepeljaru?
di je našo gasit čik na kauču
Imam neke ideje,ali prvo par pitanja. 1.Gdje su ti starci i kad dolaze doma?
2.Gdje živiš?
3.I maš li novaca?
Ovak:
Prvo par pitanja:
1. Dal puši koji od tvojih roditelja ili neko drugi iz kuće ili pak prijatelja/susjeda koji redovito dolaze k tebi?
2. Dal ti se stari zna ponekad "opustiti" tj. malo se proveseliti pa dojti doma malo pod "čokom"?
2. Kad ti je rođendan?
Znam da su pitanja malo čudan al prek njih kovam planove A, B i C.
Plan A
Priberi što više pušača najednom na mjesto gdje je taj kauč.
Nek budu što duže tam i nek se pepeljare "šaltaju" sve okolo...
Bolje reći, napravi neki mali party sa puno dima, a gdje je dima, ima i vatre.
Starci ti moraju biti tam i sve vidjeti - ti naravno ne pušiš u tom scenariju
To će se onda slučajno dogoditi i nikom niš.
Plan B
Okrivi nekog za koga znaš da puši da je napravil sr. kad je došel posuditi bušilicu ili kaj već.
Dogovori se s tim nekim da prizna.
Ili okrivi staroga da je to napravil on i njegovi frendovi "one večeri"!
PLAN C
Skrivaj to do rođendana i onda priznaj.
NAPOMENA: Sve iznad je nebitno ukoliko napraviš ovo ispod, logično riješenje.
Ovaj čovjek ti je najbolje rekao,ima dosta načina za izvuć,neke od navedenih sam i ja iskoristio 
nema tu pomoči, špotancija ne gine
nema maloga,znači pala je kazna od kojih 2 mjeseca bez kompa,mora i gledanja danjeg svjetla,osim kroz prozorsko staklo!!!!!!!!!!!!
PA nek kaže da se je igro sa šibicom,da je malo izgorila pa je komadić pao.......
PA nek kaže da se je igro sa šibicom,da je malo izgorila pa je komadić pao.......
eh ima ja jedan sličan problem... samo nije bia kauč, nego vrata od kuhinje
udria šakom i rupa, pristojne veličine...
a problem sam rješia da sam zalipia naljepnicu šta daje pop kad
blagoslivlja kuću...Mir kući ovoj...
uglavnom se to da sredit kod likova koji ttepiciraju sam možeš napravit još više sranja a i onako siga več dosta napravija eto došlo vrjeme da starci saznaju da im sinek puši cigare jedino koti kauć nije zapalija komad možda ti i progledaju kroz prste ali netriba se oko toga toliko zabrinjavat moga si ti i kuću zapalit e to je već za razmišljanje a što se tiće kauća tapiser će to već uredit i prikrit tvoj nered
uglavnom se to da sredit kod likova koji ttepiciraju sam možeš napravit još više sranja a i onako siga več dosta napravija eto došlo vrjeme da starci saznaju da im sinek puši cigare jedino koti kauć nije zapalija komad možda ti i progledaju kroz prste ali netriba se oko toga toliko zabrinjavat moga si ti i kuću zapalit e to je već za razmišljanje a što se tiće kauća tapiser će to već uredit i prikrit tvoj nered
nije on pušio, nego njegov frend
je, možeš riješit kod likova koji tapeciraju, ali im kauč moraš odnijeti, heh, a to je malo problem. Mislim da mu starci nisu toliko ćoravi da neće vidjeti prazninu gdje bi trebao biti kauć, a i osjetit će ako probaju sjednut 

eh ima ja jedan sličan problem... samo nije bia kauč, nego vrata od kuhinje
udria šakom i rupa, pristojne veličine...
a problem sam rješia da sam zalipia naljepnicu šta daje pop kad
blagoslivlja kuću...Mir kući ovoj...
Tak sam ja šakom lupo u neki ormar u školi a učiteljica(EDIT razrednica) na vratima,joooj kad se sjetim 5.raza uffffff
ja mislim da ova tema moRe pod kljuc jer pokretaca iste nema sto znaci da su ga starci oderali zivog i zakrpili trosjed njegovom kozom...
Izgleda da su ga starci ubili....
R.I.P. joza_d
Pocivaj u miru dragi kolega uz tebe smo bili na ovom svijetu a bit cemo i na onom
UVJEK UZ TEBE KOLEKTIV BUG FORUMA