Popis stanovništva 2011

poruka: 187
|
čitano: 32.267
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Popis stanovništva 2011

ovom popisu nikad kraja.... već mi je zlo. Još danas i sutra i onda je valjda gotovo.

zarada mi već sad prelazi 5400 kn :)

15 godina
Re: Popis stanovništva 2011

bas ja dobio 3. krug jucer mali ali punoo ljudi...

Moje najdraze stranice:http://adf.ly/Then i http://adf.ly/ThfF
16 godina
neaktivan
Popis stanovništva 2011

U mene još niko nije bia -.-''

by Cerina
17 godina
protjeran
tomo007 kaže...

ovom popisu nikad kraja.... već mi je zlo. Još danas i sutra i onda je valjda gotovo.

mislim da je i moja zarada tu negdje.

srećom pa sam gotov jer sstvarno više nemam volje.

kako vi popisivate kad se samo jedan od supružnika želi popisati?

npr: žena ima prebivalište u mjestu gdje popisujete a muž ne i naravno muž se ne želi popisati tu već na drugoj adresi.

u upitniku ne morete stavit član obitelji 1 1 pošto je jedna osoba, al opet na popisnici bi trebalo da je osoba oženjea i ne živi u bračnoj zajednici.

tako smo mi dobili instrukcije.

''how yes no''
15 godina
Ma ja ljudima objasnim na brzinu da to nema veze gdje je tko prijavljen vec tko gdje zivi!
Moje najdraze stranice:http://adf.ly/Then i http://adf.ly/ThfF
17 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

U mene još niko nije bia -.-''

Provjeri jesi li još živ...

Anything you say can and will be used against you
17 godina
neaktivan
Popis stanovništva 2011

Meni su danas bili, sve rijeseno za 10-15min, cinilo mi se kao da je proslo 5min. (2 osobe popisane)

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
16 godina
tomo007 kaže...

Da nisi malo pretjerao?

www.hrphotocontest.com
15 godina
Ma najbolje je na sve odgovarati sa "ne" i "ostalo" ako se ih želite čim prije riješiti.

Makar, kod nas bio neki simpatičan lik, ok prošlo
No more can they keep us in, listen damnit, we will win.
15 godina
neaktivan
mierda-del-torro kaže...

kako vi popisivate kad se samo jedan od supružnika želi popisati?

npr: žena ima prebivalište u mjestu gdje popisujete a muž ne i naravno muž se ne želi popisati tu već na drugoj adresi.

u upitniku ne morete stavit član obitelji 1 1 pošto je jedna osoba, al opet na popisnici bi trebalo da je osoba oženjea i ne živi u bračnoj zajednici.

tako smo mi dobili instrukcije.

Imao sam takav slučaj, ako jedan od dvoje supružnika se ne želi popisati na toj adresi nego na drugoj. Tada za ovog kojeg se hoće popisati, treba naznačiti da je bračno stanje:oženjen/udatata, a nije u nikakvoj bračnoj/izvanbračnoj zajednici.

Tako će se i drugi supružnik popisati na drugoj adresi.

U P-2 ništa ne pišeš pod ime bračne/izvanbračne druga/družice.

Da ljudi često to zamjenjuju, jer nema veze gdje si prijavljen, zbog takih bisera imao sam jednu cijelu obitelj trenutno odsutnu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.4.2011 7:16 (zitzko).
16 godina
neaktivan
BlackMoon kaže...
tomo007 kaže...

Da nisi malo pretjerao?

sa čime?

14 godina
protjeran
Popis stanovništva 2011

Da ste naletjeli na mene, dobili biste 100% krivih informacija.

Nema sanse da dajem inf. zbog gluposti.

World Of Tanks nick: TheChosen
16 godina
neaktivan
TheChosen kaže...

a nama je užasno važno dal su inf. koje ti daješ točne il lažne {#}

15 godina
Bas meni je tako svejedno sta ljudi kazu tako pisem ionako to radim zbog novca a ne zato sto me zanima koliko krava ima netko i slicno
Loading... █ 10.000 % ██ 20.000% ███ 30.000% ████ 40.000% █████ 50.000% ██████ 60.000% ███████ 70.000% ERROR!!!!!!
16 godina

Sa zaradom. Radio sam taj posao i otprilike znam koliko treba vremena za obaviti jedno četveročlano kućanstvo. Prema tvojoj zaradi trebao si obaviti preko 300 kućanstava a to je raditi neprekidno 12 sati i odrađivati više od 20-tak dnevno. Samo čovjek nije stroj,zar ne? Mišljenja sam da si malo nadodao ili si neki Supermen...

www.hrphotocontest.com
14 godina
protjeran
tomo007 kaže...
TheChosen kaže...

a nama je užasno važno dal su inf. koje ti daješ točne il lažne {#}

Ti niti velim niti me zanima, vec ne vidim smisao tog popisa, jer po meni je puno vazniji popis birackog tijela koji nije sreden zbog ZNA SE koga.

World Of Tanks nick: TheChosen
16 godina
neaktivan
BlackMoon kaže...

Sa zaradom. Radio sam taj posao i otprilike znam koliko treba vremena za obaviti jedno četveročlano kućanstvo. Prema tvojoj zaradi trebao si obaviti preko 300 kućanstava a to je raditi neprekidno 12 sati i odrađivati više od 20-tak dnevno. Samo čovjek nije stroj,zar ne? Mišljenja sam da si malo nadodao ili si neki Supermen...

Lova ti je u ljudima,a ne u kućanstvima.

16 godina
Popis stanovništva 2011

Da,baš to...više ljudi u kućanstvu,više vremena da se popiše sve...Sad se pitam da li si ti mogao odrađivati 20-tak kućanstva dnevno s četiri ili više člana? Teško!

www.hrphotocontest.com
16 godina
neaktivan
BlackMoon kaže...

Da,baš to...više ljudi u kućanstvu,više vremena da se popiše sve...Sad se pitam da li si ti mogao odrađivati 20-tak kućanstva dnevno s četiri ili više člana? Teško!

Ne kužim kako ti to računaš al dobro...

FYI

Da sam radio 20 kuć/dnevno sa 4 i više članova zaradio bi barem 13.000 kn

15 godina
Ajd ti nama reci kako ti racunas!?
Loading... █ 10.000 % ██ 20.000% ███ 30.000% ████ 40.000% █████ 50.000% ██████ 60.000% ███████ 70.000% ERROR!!!!!!
15 godina
neaktivan
Popis stanovništva 2011

Kako je glupa ženska koja popisuje tu kod nas. Nakon pol sata razgovora s njom, ona me pita "Dali pričate hrvatski?" 

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.4.2011 12:18 (Jabulani).
15 godina
Jabulani kaže...

Kako je glupa ženska koja popisuje tu kod nas. Nakon pol sata razgovora s njom, ona me pita "Dali pričate hrvatski?" 

To je i kod mene bilo. {#}

http://about.me/antesirkovic
17 godina
Popis stanovništva 2011

Da, ili kad te pita glupost tipa spol, a prije toga pol sata gleda u tebe, stvarno se zapitaš

Ja sam manijak iz gimnazijskog parka
15 godina
Pa pita materinski jezik koje moze i nemora biti hrvatski! A za spol je glupo ali svasta je moguce iako ja to nikad nisam pitao! Kod pitanja vjere,materinskog jezika i nacionalonsti rekli su nam da nista ne sugeriramo i uvjek da postavimo pitanje...
17 godina
Jabulani kaže...

sirka666 kaže...
Jabulani kaže...

To je i kod mene bilo. {#}

Pa kakve su to gluposti?

Takvog pitanja nema nigdje.

Za jezik se pita samo koji je materinski.

Bit će!
16 godina
neaktivan
CroVandal kaže...
Ajd ti nama reci kako ti racunas!?

aj se vrati par stranica unazad pa ćeš skužit sam

15 godina
neaktivan
Popis stanovništva 2011

Nije me pitala za materinski jezik. Nego baš "Dali pričate hrvatski?"

16 godina
tomo007 kaže...
BlackMoon kaže...

Ne kužim kako ti to računaš al dobro...

FYI

Da sam radio 20 kuć/dnevno sa 4 i više članova zaradio bi barem 13.000 kn

Mislim da je ovdje računica jasna. Kod rekapitulacije zbrojiš broj ljudi koje si popisao tj broj popisnica puta cijena popisnice. Zatim pobrojiš p2 obrasce puta cijena jednoga. Rezultate jednog i drugog množenja zbrojiš,dodaš na to cijenu četverodnevne obuke i to je zarada!

www.hrphotocontest.com
16 godina
neaktivan
BlackMoon kaže...

Mislim da je ovdje računica jasna. Kod rekapitulacije zbrojiš broj ljudi koje si popisao tj broj popisnica puta cijena popisnice. Zatim pobrojiš p2 obrasce puta cijena jednoga. Rezultate jednog i drugog množenja zbrojiš,dodaš na to cijenu četverodnevne obuke i to je zarada!

Točno.

Znaš to i govoriš da nisam mogao zaradit preko 5400, ok nije, zeznuo sam se. Zaradio sam preko 5700kn

16 godina
Popis stanovništva 2011

Mislim da nema smisla nastaviti daljni razgovor...dobro,neka ti bude,nadam se da se zezaš i da se nećeš razočarati kad sjednu novci...

www.hrphotocontest.com
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice