Ponašanje usera na forumu 2

poruka: 9
|
čitano: 1.044
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Možete zatvoriti ovu temu još danas, samo nešto želim reći, a ne mogu citirati jer je tema "Ponašanje usera na forumu" zaključana.

U tekstu piše da se obratimo moderatorima koji su zaduženi za forum na kojem se krši/e pravilo/a,

Moderatori, koliko sam pogledao, F1-IVO i LUXX imaju isključene privatne poruke, ne znam kako si zamišljaju da ih netko kontaktira o kršenju pravila na njihovom "teritoriju", preko mobitela možda?

Ja shvaćam da možda vas ljudi j*bu s nepotrebnim stvarima,ali isto tako ima ljudi koji vas zbilja trebaju, a i mislim da nije teško obrisati "dosadne"poruke...

Slobodno mi uvalite i karton, ali bi bio nezaslužen jer nikog nisam uvrijedio ni prekršio nijedno pravilo osim otvaranja ove teme, ali nema drugog načina.

A i napravim si za 2 min drugi acc i žalim se SUPERMODERATORU...........

Hvala, to je sve što imam za reći.

Svi koji kažu da H50 ne valja, u zabludi su, samo treba staviti 2 venta od scythe-a -> http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1336396
16 godina
neaktivan
RE: Ponašanje usera na forumu 2
Pa obratiš se moderatoru ako vidiš neku poruku koja je protiv pravila tako da stisneš Prijavi. Odmah pored Hvala.
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
15 godina
odjavljen
Plahi kaže...

A i napravim si za 2 min drugi acc i žalim se SUPERMODERATORU..........

U srdite prosakinje prazna torba.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [One to all Units Let's toast us some russians - By James Gastovski ]
16 godina
neaktivan

10. sam prijavljivao i ništa... to kao da je zbilja gumb tek toliko da se ima što klikat....... više nikad neću ništa prijavljivat pa nek sami ganjaju spammere, uostalom, meni ne smeta....

Svi koji kažu da H50 ne valja, u zabludi su, samo treba staviti 2 venta od scythe-a -> http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1336396
16 godina
neaktivan
Plahi kaže...

10. sam prijavljivao i ništa... to kao da je zbilja gumb tek toliko da se ima što klikat....... više nikad neću ništa prijavljivat pa nek sami ganjaju spammere, uostalom, meni ne smeta....

Ocito je da ti smeta ako si prijavljivao, a ja ne vidim sto se toliko uzrujavas. Uostalom, mozda ono sto ti smatras spamerom oni zakljuce da nije, pa?

Lijepo klikni prijavi i ne brini previse o ostatku. Tako ja radim.

I have got no money, I have got no power, I have got no fame... I have my strong beliefs...
15 godina
protjeran

Nije dovoljno stisnuti "Prijavi".

potrebito je i upisati razlog prijave hehehehe...

16 godina
neaktivan

Paz' ti to...otvoriš temu o ponašanju user-a na forumu, a ti se isto tako bahato ponašaš kao oni koji se tako prema tebi ponašaju:

Plahi kaže...

A je ti jaka samogradnja.... zalemiti 10 Led dioda na 2 žice i zaljepiti na letvicu...WOW

LINK

Avatar...ready....clear a path! .......................IN GAME: IWEK91
16 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...

Paz' ti to...otvoriš temu o ponašanju user-a na forumu, a ti se isto tako bahato ponašaš kao oni koji se tako prema tebi ponašaju:

Plahi kaže...

A je ti jaka samogradnja.... zalemiti 10 Led dioda na 2 žice i zaljepiti na letvicu...WOW

LINK

Da li je to uvreda? Samo sam rekao da je otkrio toplu vodu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.8.2010 19:20 (Plahi).
16 godina
neaktivan
Plahi kaže...
Krešo91 kaže...

Plahi kaže...

LINK

Da li je to uvreda? Samo sam rekao da je otkrio toplu vodu.

Pa meni je uvreda....jbt kak moš nekom reć onak ko da ti se hebe živo kako će autor teme reagirati ono....boli me džon to je glupo i sad sam ja faca....ja sam onu svoju temu stavio tako da svi stavljaju SVOJE samogradnje i pitaju jedni druge šta je gdje ko kupio i po kojoj cijeni, da razmijenjuju svoja mišljenja šta je bolje uzet i gdje je to najbolj uzeti a ti ko neka sveznalica samo kažeš: "waauuuuu ti si otkrio toplu vodu"...ja sam se trudio da to napravim a ti samo popljuješ ko da te ne zanima uostalom ako te to ne zanima ne moraš ni stavljat svoje dječije komentare.

A u vezi ponašanja drugih forumaša postoji gumb PRIJAVI i napišeš problem vezan za post ili za temu ili za korisnika....ako se možeš strpit na 5 minuta da vidiš hoće li doći neki moderator/supermoderator onda nema potrebe otvarat ovakve glupe teme koje samo služe da te netko čuje i da možeš opet stavljat svoje dječije komentare.

Avatar...ready....clear a path! .......................IN GAME: IWEK91
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice