Pomozite mi riješiti problem! zaključana tema

poruka: 7
|
čitano: 2.097
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Pomozite mi riješiti problem!

Poštovani korisnici foruma, pomozite mi hitno!

Vec duze vrijeme sam sumnjao da me moja djevojka vara. Na to me upucuje mnostvo znakova: kada je zovem na njen mobilni ona samo spusti slusalicu i nece se javiti, kada smo zajedno i nju netko zove a ako se ja javim spusti slusalicu. Ona u zadnje vrijeme cesto izlazi "sa prijateljicama", a kada pitam sa kojima ona mi kaze neke s posla koje ne poznajem pa ne mogu provjeriti. Ja stalno pokusavam vidjeti njen taxi kojim dodje kuci, jer cujem auto nize na ulici, ali ona uvijek izadje stotinjak metara ranije iz auta i prepjesaci taj ostatak tako da nikada ne vidim auto. Mozda nije taxi?

Prije par dana sam uzeo njen mobilni telefon kako bih pogledao koliko je sati a ona je histerizirala i vikala na mene da ostavim njen telefon i prestanem "njuskati po njenim stvarima". U svakom slucaju do sada ju nisam htio suociti s mojim sumnjama. Mozda, negdje duboko u meni, ja niti ne zelim saznati pravu istinu?

Ali, jucer uvece sam odlucio istjerati stvari na cistac i izasao sam na ulicu i sakrio se iza mog auta odakle imam pregled nad citavom ulicom, s namjerom da ju docekam kada se u kasne sati vrati i vidim s kim dolazi. Dok sam se skrivao iza auta primjetio sam da mi je citav zadnji desni blatobran zahrdjao s unutarnje strane.

Moje pitanje je: mislite li da trebam promjeniti citav blatobran ili da ipak pokusam hrdju sastrugati i preci sa nekim silikonskim lakom?

16 godina
neaktivan

Osmijeh

mjenjaj blatobran....

.....i curu.....

i forum!

Audi,vide,tale si vis vivere in race
17 godina
neaktivan
RE: Pomozite mi riješiti problem!
Staro, otrcano i neupotrebljivo....
No ovo jest Hardware-ski problem, tako da si pogodio podforum! :)
livadasb: "...napajanje je itnimno tiho i još pored svega modularno je..."
17 godina
neaktivan

...No comment! Mjenjaj blatobran naravno! :D :D

Pazi da te ne bi djevojka stvarno varala, pa ces onda lupati ovakve fore! :D

16 godina
Kaiserex kaže...
Staro, otrcano i neupotrebljivo....
No ovo jest Hardware-ski problem, tako da si pogodio podforum! :)
 a znam da je stara fora, al sad sam naletio na nju opet i nisam mogao odoljeti.
a što se tiče podforuma, dobro sam razmislio:)
16 godina
neaktivan
DaffyDuck kaže...

Poštovani korisnici foruma, pomozite mi hitno!

Vec duze vrijeme sam sumnjao da me moja djevojka vara. Na to me upucuje mnostvo znakova: kada je zovem na njen mobilni ona samo spusti slusalicu i nece se javiti, kada smo zajedno i nju netko zove a ako se ja javim spusti slusalicu. Ona u zadnje vrijeme cesto izlazi "sa prijateljicama", a kada pitam sa kojima ona mi kaze neke s posla koje ne poznajem pa ne mogu provjeriti. Ja stalno pokusavam vidjeti njen taxi kojim dodje kuci, jer cujem auto nize na ulici, ali ona uvijek izadje stotinjak metara ranije iz auta i prepjesaci taj ostatak tako da nikada ne vidim auto. Mozda nije taxi?

Prije par dana sam uzeo njen mobilni telefon kako bih pogledao koliko je sati a ona je histerizirala i vikala na mene da ostavim njen telefon i prestanem "njuskati po njenim stvarima". U svakom slucaju do sada ju nisam htio suociti s mojim sumnjama. Mozda, negdje duboko u meni, ja niti ne zelim saznati pravu istinu?

Ali, jucer uvece sam odlucio istjerati stvari na cistac i izasao sam na ulicu i sakrio se iza mog auta odakle imam pregled nad citavom ulicom, s namjerom da ju docekam kada se u kasne sati vrati i vidim s kim dolazi. Dok sam se skrivao iza auta primjetio sam da mi je citav zadnji desni blatobran zahrdjao s unutarnje strane.

Moje pitanje je: mislite li da trebam promjeniti citav blatobran ili da ipak pokusam hrdju sastrugati i preci sa nekim silikonskim lakom?

Ah skuzio si me onda, to ti ja trošim djevojku, a poslje kad ju odpratim obavim malu nuždu na tvoj blatobran... fakat sorry, da sam znao da si clan na bug-ovom forumu nebi to radio, ispricavam se
Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
17 godina
neaktivan

Pa to je neki dan bilo na lipi 35 kad je denis slao pismo zvjezdanom trachu

My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice