Pomoc oko oziljka

poruka: 43
|
čitano: 28.058
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Pomoc oko oziljka
O,dzizs! Sad sam tek vidio fotku. Stvarno se zamaraš oko ničega. Ali,stvarno,puhova mast ce ti napraviti bebinu guzu od lica.
17 godina
neaktivan
overhaul kaže...

Kažem, pripazi samo ovo ljeto na sunce. Inače, tako mlada koža neće bit problema, izjednačit će se to,

a neke muške markacije moraš imat. Nećeš valjda ko curica, koda si živio u staklenom zvonu.

Pogledaj Harrisona Forda, ima čovjek ožiljak i kaj mu fali. Pogledaj Sandru Bullock. Ima ožiljak na istom jestu gdje i ja:)

http://hmsfriday.blogspot.com/2009/02/top-hollywood-scars.html

lol zanimljivo, imam i ja jedan tamo. popularno to ljevo oko XD

15 godina
Lacko kaže...

evo malo sam se zezo u petak sa frnedicom.. i malo je pretjerala.

kratko receno imam njezina dva nokta na obrazu izderala me od usnice do uha.. ono joker sam sada

iderala je kozu i bilo je lagano malo krvi i vode. kako bi ja to reko..

e sad ja imam 17 godina i zanima me dali ce mi ostat gadan oziljak i dali ima neka krema da mazem sad dok je lagana krasta da imam manje posljedica kasnije

Scarface {#}

Kraj razgovora s Kobeom kaže novinar: Možda ipak nije kao Dražen Petrović ali ipak igra kao super zvijezda! (Success is my only motherfucking option, failure's not)
16 godina
neaktivan
Lacko kaže...

http://img593.imageshack.us/i/24052011414.jpg/   evo kako to izgleda

mislim nije to jako i duboko.. ali pitam jer nebi bas volio imat crte po licu.. je rpuno ljudi mi reklo da ce ostat.

samo njih 2 da nece jer sam mlad kao i da ako nije duboko da nece

omfg, kak bi tek izgledalo da ste se puno zezali

jel ti barem dala da se iskupi???

kod mene normalno radi.....
15 godina
odjavljen
seneka kaže...

u srednjem vijeku su se namjerno izrezivali po licu da bi bili privlačniji ženama,to je kao značilo da su ožiljke zaradili u dvoboju
s te strane ne trebaš brinuti

Da, ali u srednjem vijeku je pojam ljepote bila debela žena... Jbg druga vremena. {#}

17 godina
Pomoc oko oziljka

Kad već spominjete samoozljeđivanje, Johnny Depp je poznat po tome da si je dosta radio scartatoo kao mlađi.

Ne vidim da je nešto odbojan ljepšem spolu ili manja prijetnja muškoj konkurenciji.

15 godina
protjeran

Neka te isto tako ogrebe i s druge strane, a onda ju gurni pod vlak/baci s mosta/*upiši pojam ovdje*.

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
16 godina
neaktivan
Pomoc oko oziljka

Ja imam polip na leđima i izgleda

:)
15 godina
Pomoc oko oziljka

hahahhahaha. da je abr s druge strane onda bi barem na nesto licilo :P

hahahhaha

16 godina
protjeran
Lacko kaže...

http://img593.imageshack.us/i/24052011414.jpg/   evo kako to izgleda

mislim nije to jako i duboko.. ali pitam jer nebi bas volio imat crte po licu.. je rpuno ljudi mi reklo da ce ostat.

samo njih 2 da nece jer sam mlad kao i da ako nije duboko da nece

čisto me zanima iz kojeg browsera tipkaš kad ti je gornji link mrtav to nisam dugo vidioo a prvi put na ovom forumu i drugo šta si joj radio kad te tako izrezala? normalna žena to ne radi nikom, osim ako nije u opasnosti, nisi je valjda pokušao silovat?{#}

Kad bi pametni popuštali svijetom bi budale vladale. Krleža: sačuvaj me Bože hrvatske kulture i srpskog junaštva.
17 godina
Pomoc oko oziljka

Ženske znaju biti agresivne kada ne dobiju ono što očekuju {#} vjerojatno je to i ovome slučaju, hehe

All software has bugs.Any developer who claims that his or her software is always bug-free is living in a fantasy world.
15 godina
Pomoc oko oziljka

firefox 4 ma uvijek stavi link evo prvi put da nije. mozda nes zeznuo hhaha

a ma to je jedna luda cura rokerica punkerica..

i iance voli grebat ljude. hahah

10 godina
neaktivan

Iz osobnog iskustva, za ozljede  malo nevena i sve se povuće. {#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice