- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Malo dodatne sigurnosti,Zemana Antilogger(GIVEAWAY ISTEKAO).
http://www.giveawayoftheday.com/
Tko treba samo za produljenje,Registration key je(za sve isti) - 3926-6268-3337-0513
Da nebude zabune u pitanju ja jednogodišnja licenca.
Ashampoo WinOptimizer 2015 - serijski kod : AW15A2-775521-13199A (doživotna licenca)
AdvancedSystemCare Ultimate 8 (na 4 mjeseca) - serijski kod: 7FAC5-4AB1D-FFC7F-5CFD6
Sticky Password Premium na 1 godinu (važi do sutra u 11)
Ashampoo Core Tuner 2 (Treba registracija)
Dr.Web Security Space 10 na 3 mjeseca
IObit Protected Folder Pro - serijski kod: F8032-E21FB-61D73-BABB9
Glary Utilities Pro (doživotna) (serijski kod i ime): EaseUS Users / 3788-61679-58234-2362
Ashampoo Uninstaller 4 - serijski kod: AUI4A6-77B182-771936
7-Data Recovery Suite Home: kod: User Name: GOTD201409
Registration Code: bcj1SxSRRTuvvXD2-54226288
AVG Internet Security 2015 free na godinu dana (extended trial, ali funkcije su iste kao i full verzija).
Potrebno se registrirati mailom.
AVG Internet Security 2015 free na godinu dana (extended trial, ali funkcije su iste kao i full verzija).
Potrebno se registrirati mailom.
Kljuc je za svih isti:
IBY9X-ESYXT-W4BZQ-QI4WX-A9LI7-INRS3
Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Wise Care 365 Pro sa SharewareOnSale . U pitanju je doživotna licenca,samo skinite i instalirajte,s mojeg cloud storage.
http://onedrive.live.com/?cid=c9e0b2b82a87b1bb&id=C9E0B2B82A87B1BB%21198&ithint=file,exe&authkey=!APt1S2U-DIFGyiM
Avast! IS + MBAM Premium + Sandboxie + Hitman Pro :)
Kopirajte cijeli link inače nećete moći skinuti.
How it works:
1.Visit promo page:http://www.bitdefender.com/media/html/spread/softonic-is/
2.Enter the email address and the reCAPTCHA code.Then click "GET FREE LICENSE".
3.At the specified address will come a free license for 6 months.
4.Download Bitdefender Internet Security 2015 and install it on your computer.
Download Bitdefender Internet Security 2015 English version offline/online installer:
Bitdefender Internet Security 2015 (32-bit) Offline Installer :
http://download.bitdefender.com/windows/desktop/i_security/2015/en-us/bitdefender_is_18_32b.exe
Bitdefender Internet Security 2015 (64-bit) Offline Installer :
http://download.bitdefender.com/windows/desktop/i_security/2015/en-us/bitdefender_is_18_64b.exe
Hetman Partition Recovery 2.2
24 sata giveaway. Ističe sutratijekom dana
Serial key dostupan na: Download.hr
Soft Organizer - Uninstaller, software updater i installer u jednom (dozivotna licenca)
AdGuard - Adblocker, roditeljska kontrola i safe browsing u jednom (6 mjeseci)
MiniTool Partition Wizard Pro - Serijski kod: XUARG7AT8T66A8U6K76Y8RMYKKRUGK8Y (doživotna licenca)
IObit Malware Fighter 3 Pro - Serijsko kod: D1724-4E53B-1BEB4-11EAF (1 god)
Ashampoo Burning Studio 2015 - Promo Akcija ovdje.
Ne kontam ruski ...
Ako hoćeš pomoći ću ti preko TeamViewer, meni su sve instalacije išle na engleskom.
Ovaj ključ sam negdje dobio, sad vidim da mi je zapisan u notepadu, i nadam se da još vrijedi, pa eto. AVG 2015: ABLAD-A2XEL-DUIGR-AIMDV-TAKLW-3WIDO
Tko uzme molim da napiše da je radio :D
200GB FREE by Younited Promo kod: CHIPy2015
CyberGhost 5 Premium na 90 dana - 4774 ključa ostala.
novaPDF Lite 8 (još nešto više od 2 dana traje giveaway).
Bing Rewards isn't available yet in your country or region.
Bing Rewards isn't available yet in your country or region.
Isto i za BiH
To je samo za SAD.
Ljudi koristiti f*cking VPN...i ne lupajte TDove bez veze, jer fakat vise necete od mene nista dobiti pa si slobodno j....
Smiri se, mogao si samo u postu napisati da je isključivo za USA.
Uspio sam dobiti 100GB na OneDrive pomoću VPN-a. Evo kako sam uradio, vjerujem da vas ima dosta koji bi pokušali. Skinite Chrome ekstenziju ZenMate i odaberite SAD. Na nekom servisu za prikaz ip adrese provjerite da li je lokacija u Americi. Otvorite www.bing.com i logirajte se sa željenim MS računom. Sljedeći korak ne znam kako će kod vas izgledati, ovisi o sigurnosnim postavkama. Pošto prepozna da se logirate iz druge države može vam tražiti dodatnu potvrdu preko mobitela ili u mom slučaju preko Microsoftove Android aplikacije. Kada ste uspješno logirani otvorite link koji je kolega iznad dao. Na prvoj kartici Dasboard imate opciju da besplatno dobijete 100GB na 2 godine. Samo još potvrdite kada vam zatraži dozvole i voila.
Mass Effect: Infiltrator (iOS - iPhone,iPad,iPod Touch) - Klinite "GET MY FREE GAME".
Mass Effect: Infiltrator (iOS - iPhone,iPad,iPod Touch) - Klinite "GET MY FREE GAME".
moze mi netko poslat na pm code? pise mi da ova ponuda nije dostupna u mojoj drzavi
Probaj sa CyberGhost sa simulacijom na US.
Even though we are miles apart, a computer screen connects our hearts.
Perfect Effects 9 je program koji se može koristiti kao plugin za Photoshop ili Lightroom ili se može korisiti kao samostalna aplikacija, a iz samog naziva se može naslutiti da služi za obradu fotografija, a inače košta $60.
Dovoljno je da na ovom linku unesete Vaše podatke te ćete dobiti ključ za program kao i linove za skidanje same aplikacije (verzije za MS Windows i MAC OS X), podaci će vam također biti poslani i na mail koji unesete prilikom registracije.
Poklanjamo 1 kopiju GTA V za PC: Grand Theft Auto V giveaway
Uvjet za prijavu je 4 posta na forumu
Može meni?
Imam nekih 7k postova viška 
Pretpostavljam na vašem forumu, onda ništa 
Ako nesto poklanjas onda nema uvjeta ...