Plodine i prevara kupaca

poruka: 69
|
čitano: 67.641
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Plodine i prevara kupaca

Kad već tema postoji:   Skoro svaki dan idem u Plodine,najmanje 2 puta tjedno...i gledam ti ja neku uredsku stolicu,dobro izgleda i dosta je udobna i razmišljam dali da je kupim. Ali sam odlučio malo počekat,možda spuste cijenu. Inače cijena je bila 399 kn.  I prije dva dana ja opet u Plodine i gledam stolicu iz daleka i vidim da piše sniženo. Dođem ja bliže kad ono piše da je prije bila 499 kn a sad je snižena na 399 kn. Koji prevaranti,od kad je ta stolica došla uvjek je bila 399 kn a nikad 499 kn.

Lopovi i prevarnti!

uff..kako sam zgodan. sve mi se cure sviđaju. :)
13 godina
neaktivan
Plodine i prevara kupaca

Nije da branim Plodine, ali na deklaraciji se lijepo vidi da piše smrznute surimi kozice, što znači da to nisu prave kozice, već mljevena i prešana razna riba, stoga i jesu jednake i nikakvog okusa. Sa štovanjem...

16 godina
neaktivan
Re: Plodine i prevara kupaca
TriP kaže...

Kad već tema postoji:   Skoro svaki dan idem u Plodine,najmanje 2 puta tjedno...i gledam ti ja neku uredsku stolicu,dobro izgleda i dosta je udobna i razmišljam dali da je kupim. Ali sam odlučio malo počekat,možda spuste cijenu. Inače cijena je bila 399 kn.  I prije dva dana ja opet u Plodine i gledam stolicu iz daleka i vidim da piše sniženo. Dođem ja bliže kad ono piše da je prije bila 499 kn a sad je snižena na 399 kn. Koji prevaranti,od kad je ta stolica došla uvjek je bila 399 kn a nikad 499 kn.

Lopovi i prevarnti!

Jadno. Nemam rijeci. Na sta se spustaju samo da bi potencijalnog kupca zainteresirali sa snizenjem.

16 godina
neaktivan
Plodine i prevara kupaca

Ja u Plodine nisam još nijedamput kročio, pored KTC, Kauflanda, LIDL-a, Konzuma ni ne namjeravam. A i naziv je debilan "Plodine" Wtf.

F.C. LIVERPOOL, F.C. CHELSEA, F.C. JUVENTUS
16 godina
neaktivan
Plodine i prevara kupaca

Zna li tko što su torteline? Ljubitelj sam tjestenine i često kupujem smrznute specijalitete (njoke, paštu) i jedan dan sam u Konzumu kupio torteline za ručak. Stavio sam ih u vodu i osjetio miris govna od mačke, ne znajući o čemu se radi. 

Kada su bile gotove, premazao sam ih maslacem i stavio ih par u usta. Sir je bio pokvaren, tijesto je imalo okus zemlje i ostao sam gladan za ručak. Proizvodu je rok trajanja istekao prošlog mjeseca, a da stvar bude bolja još desetak tih tortelina su stajale tamo pokvarene i prodavačice su ih onako flegma maknule. Možda im je bilo krivo šta sam im tamo donio omot i tu gnjusnu tvorevinu mirisa mačjeg govna. Od tad jedem samo domaće torteline...

Intel Core i7,Zotac GeForce GTX 295 ,6 GB of RAM,WD Caviar Black 1TB
14 godina
neaktivan
Plodine i prevara kupaca

Koje si kupio? Ja uvijek kupujem iste (neke jeftinjava, ne znam tocno kako se zovu) i budu mi ok, ali ja jedem samo s mesom.

Meni se u Konzumu zna dogodit da vidim egzoticne rokove trajanja, vec par puta sam kupio jaja kojima je istekao rok. Kad sam kreten pa ne gledam {#}

Vi veri veniversum vivus vici
16 godina
neaktivan
Plodine i prevara kupaca

Radi se o K-plus tortelinama.

Dobro kažeš, ali nije na tebi da gledaš rok trajanja! O tome se treba voditi računa, a ne da ja kao neki inspektor gledam da li ću kupiti pokvareno jaje {#}

Intel Core i7,Zotac GeForce GTX 295 ,6 GB of RAM,WD Caviar Black 1TB
17 godina
neaktivan
Plodine i prevara kupaca

Nije mi jasno zašto ljudi kada kupuju hranu za jelo, tvari koje će unijeti u vlastito tijelo, ne uzmu više vremena za proučavanje istih prije kupnje ili bar prije jedenja...

Znamo gdje živimo, u kapitalizmu, gdje je profit jedina mjera, ono napisano najsitnijim slovima najbitnije, dok je sve ostalo u drugom planu, tako i ovdje pored svih mogućih zakona, trgovac/proizvođač će napraviti sve kako bi ostvario veći profit bez obzira na sve i nauštrb potrošača, e pa uzmimo si vremena i barem proučimo ono što se proučiti može, pročitajmo deklaraciju

btw. isto sranje, lakše pakovanje

i na kraju fcking surimi iz 2008

17 godina
Re: Plodine i prevara kupaca
DmL kaže...

Radi se o K-plus tortelinama.

Dobro kažeš, ali nije na tebi da gledaš rok trajanja! O tome se treba voditi računa, a ne da ja kao neki inspektor gledam da li ću kupiti pokvareno jaje {#}

Molim?!? Šta misliš da je rok trajanja samo za distributere i slagače robe, (kao i djelatnike određenog trgovačkog lanca)?

Ako ne gledaš rok trajanja onda stvarno nešto nije u redu sa tobom! To se MORA gledati, (doduše za određeni artikal i slično jer baš ne gledam rok ako kupujem čips i domaćicu)! Primjer, idem kupit meso, (čevape, piletinu i sli. šta pakiraju tamo) u Plodine i po tvome ću zgrabit prvi komad koji vidim. A ti očito neznaš da se uvijek u pozadinu stavljaju svježije pakirani proizvodi da bi se ovi ispred što prije uvalili - to rade za takve, koji ne gledaju rok kod takvih stvari jer to nije za njih).

Pa jel ti imaš pojma koliko to ima robe u prodajnom centru, u skladištu kod dobavljača. Pa normalno da to treba kontorlirat kada se kupuje određeni artikal!

Radim u trgovini, (radio u prodajnim centrima, skladištu, kao unaprijeđivač prodaje, dostavljač te kao trgovački putnik) već osam godina i ova tvoja izjava nema veze sa mozgom!!

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.1.2012 9:24 (doktor1).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice