Evo ovako pizza fanovi zagreba U 11. mjesecu idemo u Zagreb.Pa bih vas zamolio da mi kažete,gdje je najbolja pizza oko centra zagreba?
Hvala
Evo ovako pizza fanovi zagreba U 11. mjesecu idemo u Zagreb.Pa bih vas zamolio da mi kažete,gdje je najbolja pizza oko centra zagreba?
Hvala
Meni je Dvojka zakon, adresa Nova Ves 2
Smazao danas dvije u SC-u-šunka/sir. Tamo mi je najbolja pizza u Zg stud. menzama.
u studentskom centru stjepan radić,srijedom u brzoj je najbolja pizza koju poslužuju u menzama
Od kada sam u Rijeci svaki dan jedem pizzu jer nemaju baš neki izbor za vegetarijance u kantini a ne da mi se čekati u indexu.
I love pizza :)
Smazao danas dvije u SC-u-šunka/sir. Tamo mi je najbolja pizza u Zg stud. menzama.
Ma daj, najgora pizza koju sam ikad jeo. U pekarama je duplo bolja. U sisku dobiješ full size pizzu za 6kn i dobre je kvalitete kao u svakoj prosječnoj pizzeriji.
Kako sam se sad rasturio. Dobili smo u uredu neki dan letak picerije Chello, koja nudi Chicago pizzu, odnosno double-decker. Naravno da smo to odlučili probati.
Ukratko, pizza ima 1100+ grama, za 2 osobe i svega finoga gore, naravno - nije za vegetarijance. ;-)
Nas dvoje i nismo je uspjeli smazati, ostalo malo više od 1/4. Haos!
Opa, pa to je tu blizu mene!
Past ce jedna ovaj vikend sigurno!
Ma daj, najgora pizza koju sam ikad jeo. U pekarama je duplo bolja. U sisku dobiješ full size pizzu za 6kn i dobre je kvalitete kao u svakoj prosječnoj pizzeriji.
Meni nije najgora pizza koju sam ikad jeo, ali računaj da nije baš lagano napraviti brzu i dobru pizzu onolikom broju ljudi. Meni je obična menza predobra, pogotovo u Cvjetnom naselju. Zbilja jako dobra hrana, nisam očekivao da je hrana u menzama tako dobra .
Pizzerija Napoli na Laništu, lijep interijer, uvijek ljubazni konobari, od jedne pizze se stvarno čovjek može fino najest, a nisu skupi.
Bio sam jučer, iskreno da ti kažem nikad nisam probao goru pizzu!
šteta, ja sam bio tamo jedno 5 puta u zadnjih 2 mj., probao mješanu, napoli, slavonsku i zagrebačku, i stvarno je pizza uvijek bila sočna i prefina.
šteta, ja sam bio tamo jedno 5 puta u zadnjih 2 mj., probao mješanu, napoli, slavonsku i zagorsku, i stvarno je pizza uvijek bila sočna i prefina.
Moje osobno mišljene/ukus, drago mi je ako je tebi fina!
Koja još dobra ima tu kod nas u Novom ZG, osim B ? Da odem probati ?
Meni je Baschiera đubre. Odi u Staru Savu, premda nije u NZG, a ako želiš još malo dalje odi u Spizzu, na Horvaćanskoj.
Inače, za dostavu mi je super A1. Ne samo pizza, sva klopa im je super.
Meni je Baschiera đubre. Odi u Staru Savu, premda nije u NZG, a ako želiš još malo dalje odi u Spizzu, na Horvaćanskoj.
Inače, za dostavu mi je super A1. Ne samo pizza, sva klopa im je super.
U Staroj Savi sam redovito, sve pohvale a Spizzu ću probati hvala!
pelati (vidi sliku) se narežu i izgnječe, maslinovo ulje, masline, origano... bez toga pica nije pica IMO, zaboli me mozak kad netko stavi kečap na picu, pa čak i običan sos od paradajza ne valja na pici (ona kiselina iz koncentrirane rajčice rasturi sve okuse), jedino pelati idu, kad radim kod kuće stavim si nešto iz mora (slane inćune, slanu sardelu, tunu, dagnje može čak i lignja... ili perverzija dimljeni losos ili kozice) sir naravno (ako imam izribam više vrsta, gorgonzola kao druga ili treća vrst sira mi je zakon na pici), kapare, bosiljak, nekad radim vegetarijansku sa paprikom svježom (ljuta, neljuta), kukuruzom, lukom, češnjakom, gljivama... međutim nikad mi niti na kraj pameti nebi bilo staviti špeka, salametine (osim šunke ako ne radim za sebe), slanine, pancete a nedaj bože kečap , pečeno tijesto sa kečapom jednostavno nije pica, pica je talijansko mediteransko jelo kakav špek ljudi moji... eto moja dva centa
edit, tek sada vidim da je već bila pobuna protiv kečapa
pelati (vidi sliku) se narežu i izgnječe, maslinovo ulje, masline, origano... bez toga pica nije pica IMO, zaboli me mozak kad netko stavi kečap na picu, pa čak i običan sos od paradajza ne valja na pici (ona kiselina iz koncentrirane rajčice rasturi sve okuse), jedino pelati idu, kad radim kod kuće stavim si nešto iz mora (slane inćune, slanu sardelu, tunu, dagnje može čak i lignja... ili perverzija dimljeni losos ili kozice) sir naravno (ako imam izribam više vrsta, gorgonzola kao druga ili treća vrst sira mi je zakon na pici), kapare, bosiljak, nekad radim vegetarijansku sa paprikom svježom (ljuta, neljuta), kukuruzom, lukom, češnjakom, gljivama... međutim nikad mi niti na kraj pameti nebi bilo staviti špeka, salametine (osim šunke ako ne radim za sebe), slanine, pancete a nedaj bože kečap , pečeno tijesto sa kečapom jednostavno nije pica, pica je talijansko mediteransko jelo kakav špek ljudi moji... eto moja dva centa
edit, tek sada vidim da je već bila pobuna protiv kečapa
Hah!
Vidi se da si peder.
Po novim informacijama, pizza izgleda potjece iz azije, iako je meni glupo o pizzi govoriti od kuda je potekla, buduci da je vjerojatno svaki narod imao svoju verziju - baci hrpu gluposti na tijesto.
Nema do pikantne pizze sa hrpom speka, kulena, sunke, zimske, kecapa/ekstrakta rajcice i eventualno vrhnja umjesto kecapa, a luk je uvijek dobrodosao!
Naravno, gore jos chillija, ili izmrvljenog ili cijelog uz mogucnost zamjene ljutim feferonima.
Jaooo....
Hah!
Vidi se da si peder.
Po novim informacijama, pizza izgleda potjece iz azije, iako je meni glupo o pizzi govoriti od kuda je potekla, buduci da je vjerojatno svaki narod imao svoju verziju - baci hrpu gluposti na tijesto.
Nema do pikantne pizze sa hrpom speka, kulena, sunke, zimske, kecapa/ekstrakta rajcice i eventualno vrhnja umjesto kecapa, a luk je uvijek dobrodosao!
Naravno, gore jos chillija, ili izmrvljenog ili cijelog uz mogucnost zamjene ljutim feferonima.
Jaooo....
to što ti jedeš nije pizza, možda je neka pita sa hrpom gluposti ali nije pica, točno se zna kada je nastala pica i da joj je dom italija, to što je ona izvedena iz grčko-bizantske pite je druga priča čiji perverzni nastavak možda ti pričaš, kečap koji se kupuje u trgovini je moderno industrijsko smeće koje sadrži sok rajčice, ocat i šećer plus cijeli niz e brojeva koje nebih stavio u usta da me kolju, što se ljutosti tiče (valjda sam zato peder?) na balkonu uzgajam ljute papričice i križanjem sam dobio bolest, da to probaš usro bi se drug moj, protiv špeka i domaćeg kulena nemam stvarno ništa (osim što sam vegetarijanac ) ali ne na pici, zimska - industrijsko smeće
Hah!
Vidi se da si peder.
Jaooo....
to što ti jedeš nije pizza, možda je neka pita sa hrpom gluposti ali nije pica, točno se zna kada je nastala pica i da joj je dom italija, to što je ona izvedena iz grčko-bizantske pite je druga priča čiji perverzni nastavak možda ti pričaš, kečap koji se kupuje u trgovini je moderno industrijsko smeće koje sadrži sok rajčice, ocat i šećer plus cijeli niz e brojeva koje nebih stavio u usta da me kolju, što se ljutosti tiče (valjda sam zato peder?) na balkonu uzgajam ljute papričice i križanjem sam dobio bolest, da to probaš usro bi se drug moj, protiv špeka i domaćeg kulena nemam stvarno ništa (osim što sam vegetarijanac ) ali ne na pici, zimska - industrijsko smeće
Slazem se da je kupovni kecap smece, ali u piceriji se ne stavlja kupovni kecap.
Mislim da je to razrjedeni ekstrakt rajcice.
A ti malo previse znas o picama.
Jesi siguran da si gej?
Inace, smatram da nisi kompetentan za diskusiju o hrani ako si vegetarijanac.
Meso je za mene alfa i omega.
Slazem se da je kupovni kecap smece, ali u piceriji se ne stavlja kupovni kecap.
Jesi siguran da si gej?
nije razrijeđeni ekstrakt rajčice nego su fcking izgnječeni/pasirani pelati, koliko puta to treba reći, jedeš a i ne znaš što jedeš
pa nisam vegetarijanac oduvjek, pričaš sa ljubiteljem tripica (čak tri pice ), kalje, bosanskog lonca, sarmi, punjenih paprika, rebarca, jetrica i ostalih iznutrica koji je uz to još i pasionirani amaterski kuhar ali se svega toga odrekao kako bi umanjio bol i štetu koja se nanosi životinjama, još jedem ribe zbog budžeta koji nije velik a prava vegetarijanska prehrana bar kod nas košta
Jesi siguran da si gej?
nije razrijeđeni ekstrakt rajčice nego su fcking izgnječeni/pasirani pelati, koliko puta to treba reći, jedeš a i ne znaš što jedeš
pa nisam vegetarijanac oduvjek, pričaš sa ljubiteljem tripica (čak tri pice ), kalje, bosanskog lonca, sarmi, punjenih paprika, rebarca, jetrica i ostalih iznutrica koji se svega toga odrekao kako bi umanjio bol i štetu koja se nanosi životinjama, još jedem ribe zbog budžeta koji nije velik a prava vegetarijanska prehrana bar kod nas košta
Gle,svaka vrsta nastoji preživjeti tako da se hrani drugim vrstama.ljudi nisu iznimka,jedino što smo mi besramno rastrošni što se tiće ovoga.... Dođe mi da zaplačem kad vidim kolkiko se hrane baca u studentskim menzama ( i to sjajne hrane )....
Jesi siguran da si gej?
pa nisam vegetarijanac oduvjek, pričaš sa ljubiteljem tripica (čak tri pice ), kalje, bosanskog lonca, sarmi, punjenih paprika, rebarca, jetrica i ostalih iznutrica koji je uz to još i pasionirani amaterski kuhar ali se svega toga odrekao kako bi umanjio bol i štetu koja se nanosi životinjama, još jedem ribe zbog budžeta koji nije velik a prava vegetarijanska prehrana bar kod nas košta
Ahaaaaa...
Onda se ispricavam.
Na zalost, tvoji napori su uzaludni.
Ja jedem dovoljno mesa i za tebe i sebe, hehe.
Gle,svaka vrsta nastoji preživjeti tako da se hrani drugim vrstama.ljudi nisu iznimka,jedino što smo mi besramno rastrošni što se tiće ovoga.... Dođe mi da zaplačem kad vidim kolkiko se hrane baca u studentskim menzama ( i to sjajne hrane )....
idemo u gadan off, želio bih jesti samo ona bića koja nemaju živčani sustav, nadam se da ću ubrzo svoju želju kompletno ostvariti, u daljnji off ne idem, ukoliko ti se priča o vegetarijanstvu izvoli otvoriti novu temu
Gledam sad malo temu i vidim da vas dosta hvali oro-goro. Po raznim preporukama bio sam tamo(pred nekih 2-3 tjedna) i to mi je apsolutno najodvratnija pizza ikada, zgadila mi je svaku drugu, samo je ogromna. Petrus u Kraljevici FTW!
Nisu loši ni Gušti u Crikvenici, a lokacija je savršena(preko puta škole)
@izgoreo - tko si ti da govoriš šta je pizza, a šta nije ffs. Proklete vegetarijanske pizze, bez mesa nema ništa.
@izgoreo - tko si ti da govoriš šta je pizza, a šta nije ffs. Proklete vegetarijanske pizze, bez mesa nema ništa.
Ima, pica može biti odlična s povrćem bez komadića mesa, ali moram priznati da ni meni nije to to bez mesa. Stvar ukusa.
Nema mi gore pizze od one vegetarijanske kad mi na nju nasade kukuruz i zelenu papriku, ajme...
Mislim da su svi u Zagrebu čuli za Purgera... odlična pizza, samo su dosta skupi i koliko znam nemaju dostavu nažalost.
Najjači su mi oni koji davaju kečap na pizzu. :S
pa definitivno nije svako meso za picu, a hebi ga uzmi pa stavi bjeli bubreg gore i vidreće noseve ako hoćeš, govorim ono što je činjenica a to je da je pica mediteransko i talijansko jelo u kojem prevladavaju mediteranski okusi i mirodije, masline, bosiljak, maslinovo ulje, origano... kečap i zimska jednostavno nije mediteran...