volio bi navratit kod tebe na pizzu, covjece zamislite kolka je to pizza od 4l vode, za 5 forumasa,ili za 2 poput mene :D
volio bi navratit kod tebe na pizzu, covjece zamislite kolka je to pizza od 4l vode, za 5 forumasa,ili za 2 poput mene :D
7kg brasna...
Možda nisam naveo ili nisam bio jasan, ovaj recept je za cca 100 pizza a ne za jednu pizzu. Kao što se da naslutit ovaj recept nisam pisao bakicama da mogu u kući radit pizzu nego pizzerijama.
Možda nisam naveo ili nisam bio jasan, ovaj recept je za cca 100 pizza a ne za jednu pizzu. Kao što se da naslutit ovaj recept nisam pisao bakicama da mogu u kući radit pizzu nego pizzerijama.
Pa nea veze, ja bi svejednop volio probat :D s tim da speka ubacis podosta ;)
za tijesto je bitno da odradi.moze stajati u frizideru ili vani svejedno samo da kvasac odradi svoj dio posla.najveca razlika u pizzi u pizzeriji i onoj kod kuce je ta sto je puno veca temperatura u pecnicama u pizzeriji nego kod kuce(zato ta pizza bude gotova za 3 minute,a kod kuce za 15-20min.)i to vam je cijela filozofija
tijesto je stvarno jednostavno za napraviti.brasno,voda,sol,secer,kvasac i moze malo ulja ili maslaca i to je uglavnom to,a za nadjev koristite sto kvalitetnije sastojke pa ce i pizza biti bolja.sto se tice kecapa(pelata)2 opcije su nabolje.domaca kuhana i propasirana rajcica ili kupovni pelati izmiksani i u njih dodate maslinovog ulja i soli.nista vise
p.s. 11 tgodina radim kao pizza majstor tako da nekenjam bez veze:)
p.s.s meni osobno je draza pizza koju napravim kod kuce
7kg brasna...
Mislim da se tome netreba čuditi.
Ipak su to malo veće količine pizza. Pa su i veće količine brašna i tjesta.
Može preporuka neke dobre pizzerije šta dostavlja u Utrine.
Može preporuka neke dobre pizzerije šta dostavlja u Utrine.
oro-goro u Oroslavlju
Preteška, premasna
oro-goro u Oroslavlju
Preteška, premasna
Za mene nitijedna Pizza nije ni preteška ni premasna.Pizza is a way of LIFE
Za mene nitijedna Pizza nije ni preteška ni premasna.Pizza is a way of LIFE
To sve ovisi o pizza majstoru i kvaliteti namirnica
Jel mi moze netko predlozit neku dobru pizzariju u zg u centru.Hvala
Dvojka, Nova Ves 2.
Ako koga put nanese u SLO-Postojna, odličnu (vrhunsku po mom mišljenju)
pizzu sam pojeo u Pizzeriji Čuk u centru grada kod sportskih igrališta.
Oro-Goro nije loš, pizza je bogata "materijalom".
Stara Sava - pizza nije toliko bogata kao u Oro-Goro, isto nije loše
Mr. Jack - imaju OGROMNE JUMBO pizze, (za tulum/rođendane k'o stvorene)
zna ko di je najbolja pizza u vž i okolici,ja sam iz ivanca,tamo je pizzerija chibo i imaju najbolje pizze u gradu koje sam ja probao a cijene su odlicne: mala-10kn velika-20kn a jumb-40kn
zna ko di je najbolja pizza u vž i okolici,ja sam iz ivanca,tamo je pizzerija chibo i imaju najbolje pizze u gradu koje sam ja probao a cijene su odlicne: mala-10kn velika-20kn a jumb-40kn
Kako naprave picu za deset Kuna? U nas su obicne 30Kn.
Meni najbolje pizza iz pizzeria-sidro (Zagreb)
pa inace kod njih obicne mjesane pice male kostaju 18kn a to su party pizze i te su fkt najbolje...samo 10kn i dobis malu pizzu (nije mala jbt ja zivim preko ceste restorana di je velika pizza manja od te male a kosta 32kn)
sad mi se pizza jede
Tako što ne plačaju porez i stavljaju ti sir koji nikad krave vidio nije i sl. sastojke..
Kako sam se sad rasturio. Dobili smo u uredu neki dan letak picerije Chello, koja nudi Chicago pizzu, odnosno double-decker. Naravno da smo to odlučili probati.
Ukratko, pizza ima 1100+ grama, za 2 osobe i svega finoga gore, naravno - nije za vegetarijance. ;-)
Nas dvoje i nismo je uspjeli smazati, ostalo malo više od 1/4. Haos!
Sweet Jesus!! Ovo moram jesti!
Kako sam se sad rasturio. Dobili smo u uredu neki dan letak picerije Chello, koja nudi Chicago pizzu, odnosno double-decker. Naravno da smo to odlučili probati.
Ukratko, pizza ima 1100+ grama, za 2 osobe i svega finoga gore, naravno - nije za vegetarijance. ;-)
Nas dvoje i nismo je uspjeli smazati, ostalo malo više od 1/4. Haos!
25min pješke do te pizzerije :-)
Definitivno ću probat.
Ovaj zapećeni rub!
Smazao danas dvije u SC-u-šunka/sir. Tamo mi je najbolja pizza u Zg stud. menzama.
Ovaj zapećeni rub!
Tu imaš pravo-rub izgleda kao da je došao iz Sk rafinerije.
Al je bio dobar. Ko tost je imao okus, opće nije u ustima djelovao izgoreno.
Onda dobro-jer izgled mu je malo .