Pitanje oko bankovnog racuna

poruka: 9
|
čitano: 1.916
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Prije par mjeseci sam napunio 16 pa sam odlucio da si narpavim osobnu( danas cu vjerovatno ic ) i svoj racun u banci da mogu stavljat si dzeparac i tako to jer cu ovo ljeto radit u servisu za racunala..pa sad bi htio pitat koja je najbolja banka i koji racun da si napravim jer ne znam kako to ide s akojim cu uplacivat preko ebay i tako te stvari ...

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
17 godina
Re: Pitanje oko bankovnog racuna
Odi do Pbz jer mislim da imaju najbolju m aplikaciju i dobro interenet bankarstvo a za paypal ces morati uzeti visu elektron
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
4 godine
neaktivan

Nezaposlena sam osoba, ali htjela bi otvorit bankovni račun.  Znam da je besplatno otvaranje. Ali ja pitam za vođenje računa. Da li se plaća ili ne? 

12 godina

u HPB-u imaš SuperSmart bez mjesečne naknade, mislim da ostale banke ne nude ništa slično

https://www.hpb.hr/gradanstvo/e-banka/supersmart-hpb-racun

4 godine
neaktivan

Hvala na odgovoru. 

12 godina

U Erste ne plaćaš ako nema prometa, inače je 12 kn mjesečno tekući i mobilno/internet bankarstvo.

14 godina

U ZABI imaju neki paket za mlade...sve živo za 0kn do 26 godine života mislim. Znam iz prve ruke jer sam ga koristio, u tim danima mi je bila bitna svaka kuna pa znam da mi apsolutno ništa nisu uzimali, a imao sam Maesto i Visu Electrion i e-zabu i m-zabu i m-token. Kasnije sam prešao u Erste jer u mom kraju imaju više bankomata, a za zaposlene nakade su svugdje iste otprilike.

4 godine
neaktivan

Hvala na odgovoru..

4 godine
neaktivan

Hvala na odgovoru..

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: