Pirotehnika P&O zaključana tema

poruka: 2.943
|
čitano: 1.510.317
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Pirotehnika P&O
LogicusMPS kaže...
jojo_surf kaže...

gdje ima za uzeti mambu?

To se i ja pitam, mislim 'ispod stola' u klasičnim shopovima..

Mislim da je ona najjaca od sviju pa zato i pitam.

16 godina
jojo_surf kaže...
LogicusMPS kaže...
jojo_surf kaže...

gdje ima za uzeti mambu?

Je od ovih u klasičnoj ponudi, a di su one Cobre 6, 7... Blue, black, red storm 800/1000...

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.12.2016 14:35 (LogicusMPS).
10 godina
neaktivan
jojo_surf kaže...
LogicusMPS kaže...
jojo_surf kaže...

gdje ima za uzeti mambu?

Jeste jača od svih tih domaćih, mada je sama nelegalna koliko znam, tako da negdje, pitanje sad... Trebaš se raspitati

LONG LIVE ROCK N ROLL!
10 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Pošto tamo gdje ja živim, u svakoj pirotehničkoj radnij što se Mirnovca i Oriona tiče, prodaju se petarde stare po nekoliko godina, tako da su tu npr. Topovski iz 2011, i sl. tako da za mene i ne važi to s novim petardama, nova punjenja i slično.

Ali što se tiče Orionovih, promijenili su, kako kažu, punjenje, koje je efikasnije od onog starog principa, tako da uopšte ne treba toliko mase kao prije. Usput, je li imao ko iskustva s tim, kakve su twe nove sa novim punjenjima, jesu ih opet oslabili?

LONG LIVE ROCK N ROLL!
14 godina
neaktivan
Rock'n'Metal kaže...

Pošto tamo gdje ja živim, u svakoj pirotehničkoj radnij što se Mirnovca i Oriona tiče, prodaju se petarde stare po nekoliko godina, tako da su tu npr. Topovski iz 2011, i sl. tako da za mene i ne važi to s novim petardama, nova punjenja i slično.

Ali što se tiče Orionovih, promijenili su, kako kažu, punjenje, koje je efikasnije od onog starog principa, tako da uopšte ne treba toliko mase kao prije. Usput, je li imao ko iskustva s tim, kakve su twe nove sa novim punjenjima, jesu ih opet oslabili?

Pročitaj postove prije, ali da ti odgovorim, punjenje je katastrofa, zolja puca ko mini magnum iz prvog razreda a to važi i za većinu ostalih njihovih petardi. Smanjenje debljine kartona odmah upućuje da snaga ide nadolje. Imam i video snimljen ali nemogu ga uploadati.

14 godina
Rock'n'Metal kaže...

Nisam siguran da postoji Topovski Udar iz 2011god. Ono što sigurno znam da se 2011god. prodavao Topovski Udar iz 2009god., a to je bila jajjača petarda u Hrvatskoj ikad. Upravo je 2011god. bila zadnja kada si mogao kupiti prave petarde od Oriona. 2012god. počinju prodavati smeće. To vrijedi za sve Orionove petarde.

To što oni pišu, ili je netko rekao za nove petarde, novo punjenje i bla bla bla, laža. Sve do jedne su smeće. Jedna mala Fiesta od Mirnovca je jača od svih njihovih. Također i JC05 od Jorgea isto tako.

12 godina
protjeran
Pirotehnika P&O

Hm, ekipo to kaj govorite o petardama da nakon određene godine ne valjaju, pa kaj ne gledate malo datum na tim petardama?

Ne proizvode sa svake godine nove, ako se stare ne prodaju. Jednostavno one koje nisu se prodale idu u skladište, te se prodaju opet nagodinu.

Na nekim sam petardama viđao da su stare po nekoliko godina(godina proizvodnje).

Panzerkampfwagen.Unatoč svemu - Dinamo Zagreb.Leaving or dead, always ahead...
10 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Da, sad gledam na nekom klipu nove petarde, kad sam stao bečiti oči kad sam zolju ugledao sa profila Svaka petarda zgniječena koliko je karton tanak, imam osjećaj da je malko pritisneš, raspala bi se... Sva sreća da ne živim u Hrvatskoj, bar što se tiče Oriona, ovdje su one stare petarde još na lagerima. Mada i to se da srediti, obmota se papirom nekim, zalijepi, i eto ga, otpor je odmah veći, a time i eksplozija jača.

Pa to je dakle taj prvi slabi topovski udar, proizveden 2011-te, od sezone 2011-12 se prodavao, od kad je i postao slab. Jesam u pravu?

Cobra33 kaže...
Rock'n'Metal kaže...

Nisam siguran da postoji Topovski Udar iz 2011god. Ono što sigurno znam da se 2011god. prodavao Topovski Udar iz 2009god., a to je bila jajjača petarda u Hrvatskoj ikad. Upravo je 2011god. bila zadnja kada si mogao kupiti prave petarde od Oriona. 2012god. počinju prodavati smeće. To vrijedi za sve Orionove petarde.

To što oni pišu, ili je netko rekao za nove petarde, novo punjenje i bla bla bla, laža. Sve do jedne su smeće. Jedna mala Fiesta od Mirnovca je jača od svih njihovih. Također i JC05 od Jorgea isto tako.

Evo taj topovski, našao sam ga na više mjesta

LONG LIVE ROCK N ROLL!
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.12.2016 18:21 (Rock'n'Metal).
16 godina
Pirotehnika P&O

Otiša do Booma danas i uzea nešto za ispalit, nisan odavno. Uglavnom, Granata, ista Velika piratka po pucnju, 2 proba iz paka.. NATO gruva jebački, poljakinje original standardno, stvarno dobro puknu, ostale onako, klasika.

Megatron, neznan šta se može jače čut :D Uzimam još 2-3 paka.

Shock isto dobra.

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.12.2016 21:40 (LogicusMPS).
14 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Evo videa testa nekoliko petardi. Tu se vidi famozno orionovo novo punjenje.

16 godina

Isprobana Granata od Oriona, rang Velikog Pirata, ako ne i slabija, stvarno bi je u ruci moga držat, iznad glave... Katastrofa, umra sam od smijeha.

14 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Žao mi je već tog oriona. Mislim da smo ga dosta iskritizirali. Ako se pogleda na kutiji vidi se da su promijenili proizvođača. Prije je bio Liuyang Handsome, sada je neki Hunan Shine..

16 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Kakve su ostale od oriona, konkretno me zanima zolja jer je to bila jeftinija zenga, a jednako su rokale...

LoL acc THCJoshi
14 godina
Rock'n'Metal kaže...

Da, sad gledam na nekom klipu nove petarde, kad sam stao bečiti oči kad sam zolju ugledao sa profila Svaka petarda zgniječena koliko je karton tanak, imam osjećaj da je malko pritisneš, raspala bi se... Sva sreća da ne živim u Hrvatskoj, bar što se tiče Oriona, ovdje su one stare petarde još na lagerima. Mada i to se da srediti, obmota se papirom nekim, zalijepi, i eto ga, otpor je odmah veći, a time i eksplozija jača.

Pa to je dakle taj prvi slabi topovski udar, proizveden 2011-te, od sezone 2011-12 se prodavao, od kad je i postao slab. Jesam u pravu?

Cobra33 kaže...
Rock'n'Metal kaže...

Evo taj topovski, našao sam ga na više mjesta

Nevjerojatno. Ovo prvi put vidim. Sada mi se još ne da kopat u drvarnici, ali uslikat ću ja 2009 i 2012. Znam da sam kupovao, 2009, 2010, 2011, 2012 i 2013 Topovski Udar. 2009, 2010 i 2011 sam dobio 2009, a 2012 i 2013 god. 2012. Razlika između te dvije nebo i zemlja. Zato sam ih prestao kupovat. Sve isto vrijedi i za Cobru11.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.12.2016 7:33 (Cobra33).
14 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Isto tako zolja iz 2009 god. proizvodnje je bila vrhunska, sjećam se, imala je žutkasti kres na početku fitilja. Bila je malo slabija od tadašnjih svjetlozelenih tenkovskih sa čepom(te su bile najjače)iz mirnovca ali puno isplativija. Jel se sjeća ko zengi iz 2007 god. prozvodnje? Bile su duže i deblje od sadašnjih i mrvicu slabije od zolje iz 2009. Kutija je bila 33 kn. To su bila vremena...

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.12.2016 23:23 (carmack).
17 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

ima li di uzet ovu cobru 6??

16 godina
jojo_surf kaže...

http://www.pyromarket.pl/shop/

Al skupa je dostava, to jedino ako će više ljudi uzimat pa podilit dostavu isplati se.

17 godina
neaktivan
LogicusMPS kaže...
jojo_surf kaže...

Al skupa je dostava, to jedino ako će više ljudi uzimat pa podilit dostavu isplati se.

a nista unutra hrvatske, malo ispod stola ?

a kad bi se narucivalo za koliko bi stiglo?

jel itko naruciva ove petarde

16 godina
jojo_surf kaže...
LogicusMPS kaže...
jojo_surf kaže...

a nista unutra hrvatske, malo ispod stola ?

a kad bi se narucivalo za koliko bi stiglo?

jel itko naruciva ove petarde

Tesko, nemoguce je to kod nas nac, to je 4. razred, profesionalna pirotehnika.

Nisam sigur, pošalji upit, tribalo bi mislim kroz par dana.

Ja nisam te, al slične jesam, gotovo identične, puca sam i Tuono 30, Blue-icu 30, to su mine, nisu petarde.

10 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

jel ima netko viška kutiju zeusa di blasio elio za prodat, zg?

11 godina
neaktivan
jojo_surf kaže...

ufff :) frend ih je jedne godine naručio iz poljske. petarda je extra (ako se uopće naziva petardom)  jer raznese sve u krugu od metar i pali alarme na autima. a da ne govorim o zvuku... kad je pukla odzvanjalo je dobrih 10-ak sekundi. ako ste ih  u stanju kupiti svakako preporučujem 

RAMPAGE
16 godina
Toni RAZOR kaže...
jojo_surf kaže...

ufff :) frend ih je jedne godine naručio iz poljske. petarda je extra (ako se uopće naziva petardom)  jer raznese sve u krugu od metar i pali alarme na autima. a da ne govorim o zvuku... kad je pukla odzvanjalo je dobrih 10-ak sekundi. ako ste ih  u stanju kupiti svakako preporučujem 

Probat ćemo uzet te Cobre ja i prijatelj, 3, 6, 7 i 8.

17 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Ja bi volia narucit 4. razred samo nezz odakle da mi najbrze stignu na adresu.

Najkasnije da dodu do iduceg petka. 30-og

Oce ko narucivat da je iz ST ili RI?

12 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Jel zna ko mozda u kojem gradu se moze nac orion petarde iz 2015-e, znaci bez te CE oznake???

12 godina
protjeran

@MarkecPC

Hm, Markec tko će ga to znati? Pitanje dal' netko od dobavljača vodi takvu statistiku??

Probaj nazvati sam dobavljaveče, pa to pitati ili pak zvati dućane koji u ovo vrijeme dilaju petarde.

Panzerkampfwagen.Unatoč svemu - Dinamo Zagreb.Leaving or dead, always ahead...
14 godina

Markec

I to ti je smeće. Orion vrijedi ako je 2011 i starija.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.12.2016 21:26 (Cobra33).
12 godina
neaktivan

Ma ja sam jako volio magnum xxl stvarno je bio super u odnosu cijene/kolicine/jacine i s njim sam se udovoljio.

17 godina
neaktivan
Preporuka petardi iz hrv?
Zadnje dvije godine sam kupovao shock (prošle god oslabljena) pa ne znam što je sada Best buy
Can't find a better Jam!
13 godina
Gunner_V kaže...
Preporuka petardi iz hrv?
Zadnje dvije godine sam kupovao shock (prošle god oslabljena) pa ne znam što je sada Best buy

nisam ove godine puno pucao, ali prošle godine je po mom mišljenju best buy bio fp3

12 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Jel ko probo zengu ove god?Kakva je?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice