Pirotehnika P&O zaključana tema

poruka: 2.943
|
čitano: 1.510.406
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Pirotehnika P&O
Rock'n'Metal kaže...
 Stave na panj, a od panja ne ostane nista. Ali oni znaju da to nije za djecu, neka djeca pucaju, ali zna se sta pucaju, neces ti tamo vidjeti djecu da koriste nesto jace od puirata, tesko. A kod nas na svakom koraku djete sa topovskim udarom, a ne mogu drzat' tu petardu ni sa dvije ruke, kolko su jos maleni.

I naravno, sve stoji sto si rekao za ilegalno uvozenje tih jakih petardi. Spomenuo sam u prethodnom pasusu, ali da kazem opet: kako ce biti veselo kad nasa djeca pocnu da bacaju Super Cobre 8 pod aute i susjedima u dvoriste... Of course, o povredama da ne pricam.

Šta se panja tiče možete pogledati što "petarda" od 500 g punjenja napravi istom. https://vid.me/FLq4. Prva petarda je fp3.

10 godina
neaktivan
carmack kaže...
Rock'n'Metal kaže...
 Stave na panj, a od panja ne ostane nista. Ali oni znaju da to nije za djecu, neka djeca pucaju, ali zna se sta pucaju, neces ti tamo vidjeti djecu da koriste nesto jace od puirata, tesko. A kod nas na svakom koraku djete sa topovskim udarom, a ne mogu drzat' tu petardu ni sa dvije ruke, kolko su jos maleni.

I naravno, sve stoji sto si rekao za ilegalno uvozenje tih jakih petardi. Spomenuo sam u prethodnom pasusu, ali da kazem opet: kako ce biti veselo kad nasa djeca pocnu da bacaju Super Cobre 8 pod aute i susjedima u dvoriste... Of course, o povredama da ne pricam.

Šta se panja tiče možete pogledati što "petarda" od 500 g punjenja napravi istom. https://vid.me/FLq4. Prva petarda je fp3.

LONG LIVE ROCK N ROLL!
10 godina
neaktivan

dakle radi li tko na forumu groupbuy?

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.10.2016 0:03 (bArut pLahor).
10 godina
neaktivan

sa bombashopa?

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.10.2016 0:04 (bArut pLahor).
10 godina
neaktivan
E ljudi sta mislite do koje visine je odletjela ova kno3 šećer raketa?
10 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Ima li tko u zalihi weco corsair 1309? Ili zna gdje se da nabavit?

12 godina
protjeran

@bArut pLahor

Sada se legalno mogu kupovati samo onaj najslabiji razred. 

Tek iza 15.12, ide oni jači.

Al' da odgovorim na tvoje pitanje. Gle, probaj ih nazvati gdje imaju sjedište. 

Tako sam ja prije koju godinu nazvao ekipu, te sam išao tamo negdje boguizanogu kod Samobora, po svoje petarde.

I, dobio sam. 

Isto sam htio pirotehniku u "krivo vrijeme" godina kao i ti.

Tako i ti probaj nazvati svoje omiljenog prodavača petarda, te srediti stvar.

Inače, uvijek kupi u prosincu, dovoljno zaliha za cijelu godinu...

Tak' bar ja radim...

Panzerkampfwagen.Unatoč svemu - Dinamo Zagreb.Leaving or dead, always ahead...
14 godina
Pirotehnika P&O

Informacije radi. Ova godina je zadnja kada se mogu kupiti jače petarde III razreda. Stvorite si zalihu, jer od 02.01.2017. nema više, pa pa.

14 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Baš gledam ovaj novi orionov katalog, izgleda da su svim petardama smanjili debljinu kartona (tube) što me neguduje. Npr. zolja je imala 12/18 unatarnji/vanjski promjer a sada je 13/16. Topovski udar neće više imati 9 g praha (mada niš nevalja) nego 5 g pa je to mozda pomak nabolje, tko zna...

12 godina
protjeran

@carmack

Pa, frende za debljinu tube kaj pišeš. Možda, se tome može doskočiti da zalijepiš debeli selotejp oko petarde, da bude deblja što deblja, pa da bolje rokne...

BTW, to je natjerao glupi zakonodavac proizvođače(dobavljače...), odnosno država da se petarde učine slabijima, jer se tobože boje "naoružanog" naroda sa jakim petardama....

Dajte nam što jače petarde, bi 'oćemo rokati....

14 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Stigao letak od oriona.

14 godina
Pirotehnika P&O

Što se tiče 5g i 9g, ne mora biti da više znači bolje, ali Orionove petarde su se srozale od 2011god. Od tada ništa ne vrijede. Mirnovec ima puno bolju ponudu i treba navalit na Metal Ship, Nato i Vražju, možda i malu Fiestu. Jorge obavezno FP3 i malu JC-05. Kupujte ove godine, jer nakon 01.01.2017. sve ove koje sam nabrojao neće biti bar tako jake.

10 godina
neaktivan
carmack kaže...

Baš gledam ovaj novi orionov katalog, izgleda da su svim petardama smanjili debljinu kartona (tube) što me neguduje. Npr. zolja je imala 12/18 unatarnji/vanjski promjer a sada je 13/16. Topovski udar neće više imati 9 g praha (mada niš nevalja) nego 5 g pa je to mozda pomak nabolje, tko zna...

one što su prije imale po 2g baruta ove godine imaju samo 0,45g (grom, zeus, bang itd..)

tko zna jesu li mijenjali sastav baruta ili su samo smanjili količinu... izgleda da je trebalo zalihu napraviti još prošle godine

13 godina
Pirotehnika P&O

Rekli su da su smanjili količinu baruta ali da je sada drugačija smjesa te da petarde pucaju isto ili čak jače, tak su barem rekli, dali je to istina bumo vidli. Baš sam prelistavao letak od Oriona i Mirnovca i Orion je dosta snizio cijene dok Mirnovec kao i svake godine skoro pa neprimjetno. Svake godine je isto, Mirnovec je malo bolji na kvaliteti a Orion na kvantiteti.

14 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

bok,ima negdi za narucit online,iz hrv?

12 godina
protjeran

@Trabant601

Probaj preko Hunter-KŽ iza 15.12. Al' se slobodno javi njima već sada i provjeri.

9 godina
neaktivan
Upravo to, sjecam se kad je orionova cobra se cula da mislis da je neko nes raznesel, a onda jedne god su bile jedva malo jace neg neke obicne petarde..

Zato jorge sa 3grama baruta ak se ne varam(i od toga 1g za flash) puca ko dobra stara cobra
13 godina
Pirotehnika P&O

Kakve su petarde od Jorge pirotehnike tocnije fp3 i widowmaker?

14 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Dobre, ti zapravo plaćaš standard, uvijek su iste. Ove "naše" iz Kine su svake godine drukčije, jedne godine mogu bit odlične, druge šrot.

14 godina
carmack kaže...

Dobre, ti zapravo plaćaš standard, uvijek su iste. Ove "naše" iz Kine su svake godine drukčije, jedne godine mogu bit odlične, druge šrot.

I Jorge većinu svojih artikala radi u Kini, ali sa većom kontrolom. Na žalost i FP3 iz 2012 god. za razliku od 2015 god. je kvalitetnije izrade, ali ono najbitnije isto pucaju. Pošto sutra počinje prodaja vidjet ćemo kako stoje stvari. Ako će Vražja i Metal Ship od Mirnovca biti kao prošle godine obavezno ih kupit kao i FP3 od Jorgea. Također kupiti Fiestu ili JC05. Sve te nabrojane perarde nestaju kao takve i više ih neće biti u prodaji nakon 01.01.2017. Radi rigoroznog zakona o kvaliteti poznat kao CE certifikat sve će biti oslabljene i to poprilično. Zato si stvorite zalihe za naredne godine.

10 godina
neaktivan

tko isproba nek napise dojmove koje su bolje/losije u odnosu na ranije godine

thnx

14 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Zolja iz oriona katastrofa, barem što se izgleda tiče, karton nikakav i nisu više na čep, većina petarde je glina. Slično je i sa big bengom, također iz oriona.

14 godina
neaktivan
Cobra33 kaže...
carmack kaže...

I Jorge većinu svojih artikala radi u Kini, ali sa većom kontrolom. Na žalost i FP3 iz 2012 god. za razliku od 2015 god. je kvalitetnije izrade, ali ono najbitnije isto pucaju. Pošto sutra počinje prodaja vidjet ćemo kako stoje stvari. Ako će Vražja i Metal Ship od Mirnovca biti kao prošle godine obavezno ih kupit kao i FP3 od Jorgea. Također kupiti Fiestu ili JC05. Sve te nabrojane perarde nestaju kao takve i više ih neće biti u prodaji nakon 01.01.2017. Radi rigoroznog zakona o kvaliteti poznat kao CE certifikat sve će biti oslabljene i to poprilično. Zato si stvorite zalihe za naredne godine.

Ovo nisam ni znao. Uvijek sam imao iz 2012 godine proizvodnje.

18 godina
Cobra33 kaže...
carmack kaže...

Moš mislit taman posla, sad če ljudi gomilat petarde po kučama malo morgen.Znaš kak se kaže jel, uvijek če bit raznog švercanja i puno ilegalnih jačih petardi dakle opet šverc komerc.Prije dvadeset pet godina, pa bilo je puno više ozljeđenih ljudi od petardi koje uopče i nisi mogel legalno kupit u bilo kojem našem dučanu.Nekadašnje petarde bile su dosta slabije od današnjih recimo FP3.U ona vremena kod nas se masovno trgovalo zelenim piraticama, dakle debljine kao kemijska olovka zelene boje ili kao ove današnje klasične pirat petarde.Ali te stare pirat patarde, to je bilo 2 ili 3 puta jače od ovih današnji zelenih slabašnih piratica u kutiji od 100komada.

Slabije petarde ne znače i sigurnije petarde, jer ako je slabija neko če pomislit da sa njom moš više riskirat a to je teška zabluda.

Na kraju pa ugledajmo se na Nizozemce i Belgijance, petarde su za dječiji vrtič uhvatimo se mi karabita i topova pa nema frke.

Da opet i ponovo isti video, imamo i mi svoje karabitne udarnike.

https://www.malwarebytes.org/antiexploit/index.html
14 godina
Pirotehnika P&O

Sve ja to jako dobro znam, jer nisam balavac. Imao sam prilike imat i pucat sa pravim Piraticama i Cometicama. Kupovali smo ih u Austriji i Italiji i švercali preko Slovenije u RH. Kupovali smo i prave Mege te Zeusice, a ne ovo sranje koje se godinama nudi ovdje sve proizvedene u Kini. Piratice i Cometice su pucale kao FP3, a Mege i Zeus su bile jače od Metal Shipa. Piratice su imaje svega 1,2g, Mege 2,2g kvalitetnog punjenja. Uglavnom sve ove koje sam nabrojao su se palile sa kutijom šibica, jer su imale krijes, a ne fitilj.

Upravo radi povećane kupovine narednih godina, odnosno šverca dosta jačih petardi IV razreda, pokušavam neke nagovorit na kupnju i stvaranju zaliha, jer taško da ćeš završiti tragično sa III Razredom. Sa IV Razredom nema šale i zato se bojim narednih godina crnih članaka u novinama poput onog kada je poginuo dječak ove godine prilikom pucanja sa karabitom. Mislim ima i sada šverca tih jakih petardi poput Cobre 6,7,8, Delove Rane, Klasekovih Vipera itd. ali narednih godina će toga biti puno više.

14 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Jel su te mege bile onako crvene sa jako tvrdim kartonom?

14 godina
carmack kaže...

Jel su te mege bile onako crvene sa jako tvrdim kartonom?

Da, bile su crvene, debljine 12mm dužine jedno 7cm sa jako tvrdim kartonom i plastičnim čepom kojeg kada si skinuo mogao si istresti sadržaj, odnosno punjenja sa jako finim sivim prahom. Imala je žuti kres koja se palila sa kutijom šibica. Gorila je u i na vodi. Pucanj kao što sam rekao jači od Mirnovčevog Metal Shipa. Dim je bio ugodnog mirisa, a ne kao danas smrdljivi i kiseo. Takva je bila i Zeusica, samo što je imala na vrhu malo suženje.

14 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Izbjegavajte orion ove godine jer petarde su katastrofa, big bang i zolja  a i većina ostalih petardi u njihovoj ponudi pucaju  slabije od velikog pirata iz mirnovca.

17 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

gdje ima za uzeti mambu?

16 godina
jojo_surf kaže...

gdje ima za uzeti mambu?

To se i ja pitam, mislim 'ispod stola' u klasičnim shopovima..

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice