Pirotehnika P&O zaključana tema

poruka: 2.943
|
čitano: 1.510.543
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: Pirotehnika P&O

Za lllnuclearlll ...

Ti si bas neki fin i pametan decko, i zbog tebe sam se i registrovao na ovaj forum.

Posto svake godine navratim malo da procitam sta se pise sta ima novo u svetu pirotehnike i tako procitam tvoja dva posta.

Ne znam koliko imas godina pretpostavljam da si punoletan a ako nisi onda jos bolje jer jos nije kasno za tebe.

Mnogo pametujes i ako mislis imati decu( jedino ako nisi gej pa cekas i taj zakon pa da usvojis decu) onda ti moram reci iz iskustva da se deca ne prave filozofiranjem.

Drugo procenjivati nekog na osnovu samo odredjene stvari koja pak onom ko procenjuju smeta je cist amaterizam.

To je isto kad bi neki totalni vernik procenjivao nekog ko je nevernik , normalno da bi ocena bila losa poprilicno.

I Nazalost pojedini  od tih takozvanih na prvih pogled bajnih i sjajnih  klinaca koje na primer prave avione ili su ko med i mleko u odredjenom svom dobu postanu manijaci ..

Cak imam slucaj takav i u svome blizem okruzenju.

Mislim nije da ti kontriram nego iznosim cinjenice koje su ti dostupne na internetu tako da niti ce svako ko baci petardu postati nasilnik ili slicno a niti ce neko ko za praznike sedi kuci i pravi avione sutra postati manijak, i to nema veze u 99% slucajeva sa tim jednostavno to se dogodi, ili je pak neko nekom silom podredjen za to bez obzira sta radio.

Ja od malih nogu( manje se novca tad imalo) sam voleo koristit pirotehniku onako kako treba bez ikakvih glupiranja i dan danas sa svojom decom koristim raznu pirotehniku pa i same petarde .

A jbg smetalo je i meni mnogo stosta ali naviko sam to ti je zivot.

i Posto vidim da pricas o nekom smislu zivota i slicno moram ti reci da je smisao da radis ono sto te usrecuje,

ja i pecam i pravim doduse ne avione nego dronove i letim sa njima i uzivam sa svojom decom ,volim dobro da pojedem itd itd itd itd i na kraju volim da za Novu Godinu ispalim koju raketu,bacim petardu,rimsku svecu i slicno.

Da i jos nesto na kraju krajeva u Nemackoj retko ces videti maloletnike da koriste pirotehniku koja nije dozvoljena za njih i tamo pirotehniku koriste iskljucivo stariji , dok je na ovim prostroima obrnuto, i eto nek neko kaze da nismo napredni...ali u losem smislu

Sve najbolje..

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.12.2015 16:47 ($amoja$).
18 godina
Pirotehnika P&O

Pa ček. Pirotehnika je tema, valjda smijem iznesti svoje mišljenje, makar se ne slagali s njim? Ovo je demokracija!

Slažem se da pse treba zabraniti neodgovorim vlasnicima čiji psi rade sve ovo, ja imam labradoricu i mirna je, zaigrana, ne skače po nikom, izmet pokupim na javnim površinama, a brnjicu nema jer je labradorica pa ne treba ni imat. Na povodcu je uvijek u šetnji  

U ovo doba godine i nije baš raspoložena za ništa jer je totalno splašena takvih koji ne znaju mjesto gdje treba pucati.

Također smatram da petarde ako su dozvoljene trebaju biti zabranjene na javnom prostoru, dečurlija baca evo trenutno pred aute na cesti, dakle susjed taj mali. Stvarno pohvalno.

Nego, od kuma nećak mi je dao dio svog arsenala maloprije, pa da se i ja pohvalim 

Slika Slika
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.12.2015 16:50 (lllnuclearlll).
18 godina
$amoja$ kaže...

Za lllnuclearlll ...

Ti si bas neki fin i pametan decko, i zbog tebe sam se i registrovao na ovaj forum.

Posto svake godine navratim malo da procitam sta se pise sta ima novo u svetu pirotehnike i tako procitam tvoja dva posta.

Ne znam koliko imas godina pretpostavljam da si punoletan a ako nisi onda jos bolje jer jos nije kasno za tebe.

Mnogo pametujes i ako mislis imati decu( jedino ako nisi gej pa cekas i taj zakon pa da usvojis decu) onda ti moram reci iz iskustva da se deca ne prave filozofiranjem.

Drugo procenjivati nekog na osnovu samo odredjene stvari koja pak onom ko procenjuju smeta je cist amaterizam.

To je isto kad bi neki totalni vernik procenjivao nekog ko je nevernik , normalno da bi ocena bila losa poprilicno.

I Nazalost pojedini  od tih takozvanih na prvih pogled bajnih i sjajnih  klinaca koje na primer prave avione ili su ko med i mleko u odredjenom svom dobu postanu manijaci ..

Mislim nije da ti kontriram nego iznosim cinjenice koje su ti dostupne na internetu tako da niti ce svako ko baci petardu postati nasilnik ili slicno a niti ce neko ko za praznike sedi kuci i pravi avione sutra postati manijak, i to nema veze u 99% slucajeva sa tim jednostavno to se dogodi, ili je pak neko nekom silom podredjen za to bez obzira sta radio.

Ja od malih nogu( manje se novca tad imalo) sam voleo koristit pirotehniku onako kako treba bez ikakvih glupiranja i dan danas sa svojom decom koristim raznu pirotehniku pa i same petarde .

i Posto vidim da pricas o nekom smislu zivota i slicno moram ti reci da je smisao da radis ono sto te usrecuje,

ja i pecam i pravim doduse ne avione nego dronove i letim sa njima i uzivam sa svojom decom ,volim dobro da pojedem itd itd itd itd i na kraju volim da za Novu Godinu ispalim koju raketu,bacim petardu,rimsku svecu i slicno.

Sve najbolje..

Potpisujem, ja nisam rekao da sam 100% u pravu, niti sam rekao da procjenjujem klince po bacanju petardi. Ali velim da mi je dosta 10min s klincem da vidim kakav će otprilike biti u budućnosti (vidi se već i po roditelju). Stvar funkcionira u 90% slučajeva, garantiram. Odgoj čini čuda.

Pretpostavljam da svojim klincima nedaš da bacaju petarde susjedima pod prozor? Ili ih ohrabruješ da to rade? Za sve postoji mjesto i vrijeme, a pogotovo za petarde i oni koji ih bacaju trebaju to raditi odgovorno i dozom tolerancije prema drugima, a ne starim i bolesnim ljudima pod prozor, pod nailazeće automobile i sl.

Ali na žalost odgoj hrv. djece ne ne može očekivati na nekom visokom nivou kad dosta roditelja, djedova i baki nisu još izašli iz 45te i iz crkve (stvarno ne vidim što homoseksualzam ima raditi u ovom tvom odgovoru, tu se samo vidi tvoja doza tolerancije prema ostatku društva)

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.12.2015 16:52 (lllnuclearlll).
10 godina
neaktivan

eto puno jači arsenal od velikog pirata,

šta će labradorica reć? ;-)

nego pazi ideju, još napravimo i neki biznis! Čepići za uši za pse za novogodišnje razdoblje! Ili ko one vunene slušalice što ženske nose kako se to zove, samo za pse :D

10 godina
neaktivan
lllnuclearlll kaže...
$amoja$ kaže...

Za lllnuclearlll ...

Sve najbolje..

Potpisujem, ja nisam rekao da sam 100% u pravu, niti sam rekao da procjenjujem klince po bacanju petardi. Ali velim da mi je dosta 10min s klincem da vidim kakav će otprilike biti u budućnosti (vidi se već i po roditelju). Stvar funkcionira u 90% slučajeva, garantiram. Odgoj čini čuda.

Pretpostavljam da svojim klincima nedaš da bacaju petarde susjedima pod prozor? Ili ih ohrabruješ da to rade? Za sve postoji mjesto i vrijeme, a pogotovo za petarde i oni koji ih bacaju trebaju to raditi odgovorno i dozom tolerancije prema drugima, a ne starim i bolesnim ljudima pod prozor, pod nailazeće automobile i sl.

Ali na žalost odgoj hrv. djece ne ne može očekivati na nekom visokom nivou kad dosta roditelja, djedova i baki nisu još izašli iz 45te i iz crkve (stvarno ne vidim što homoseksualzam ima raditi u ovom tvom odgovoru, tu se samo vidi tvoja doza tolerancije prema ostatku društva)

Opet iz iskustva ti mogu reci da gresis.

Pa ja znam licno primere gde su roditelji kao se kaze u narodu bili normalni 100% i vaspitavali svoju decu na najbolji moguci nacin  a posle deca postadose narkomani,ovo ono sve lose.

A sa druge strane imas zatucane roditelje,neobrazovane,teske sirovine jbg da tako kazem ali je tako i deca im sutra zavrse skolu i postanu ljudi tako spusti malo filozofiranje zivot je jedno a filozofiranje drugo.

Umereno u svemu pa i u tome ali bas za novogodisnju noc moze malo vise ipak jednom se ziv jbg,jer  kad nas jednog dana  ne bude sutra nece vise biti nicega...

Opusti se i uzivaj u zivotu...

18 godina
bArut pLahor kaže...

nego pazi ideju, još napravimo i neki biznis! Čepići za uši za pse za novogodišnje razdoblje! Ili ko one vunene slušalice što ženske nose kako se to zove, samo za pse :D

Vidiš, ideja ti čak nije ni loša, ako bi zaustavilo da pas čuje to bi kupilo dosta ljudi...

Nego ja svoje neću pucati za novu godinu, čuvam ih za utakmicu kad nogometna reprezentacija osvoji svjetsko ili europsko prvenstvo   

@amoja

Rekao sam 90% da mogu procijenit sigurno, ne 100%. I nije me prevarilo do sad. Išao si i sam u školu i znaš i sam da klinci koji su bili problematični i imali loše ocjene i radne navike nisu nešto previše postigli u životu, velim 90% procjena, uvijek ima iznimaka. Ovo za roditelje se slažem, važno je i koliko dijete ima mozga, a ne samo roditelj. Ja se mogu roditeljima zahvaliti što su me odgojili da imam osnove kulture, barem u prvih 12-13 godina, kasnije sam i sam pokopčao dosta stvari i nisu me trebali više usmjeravati  Ali neke osnove kulture očekujem i od drugih i da ne radiš drugima ono što ne želiš da tebi netko radi, to mi je nekakva životna filozofija.

Vratite se na pirotehniku, neću više smetati, a možda kom uđe i u uho ovo što sam napisao. 

lp i dobru zabavu želim svima za novu, pa sad kom je zabava u cugi, kom u curama, a kom u petardama nebitno 

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.12.2015 17:08 (lllnuclearlll).
10 godina
neaktivan
lllnuclearlll kaže...
bArut pLahor kaže...

Vidiš, ideja ti čak nije ni loša, ako bi zaustavilo da pas čuje to bi kupilo dosta ljudi...

Nego ja svoje neću pucati za novu godinu, čuvam ih za utakmicu kad nogometna reprezentacija osvoji svjetsko ili europsko prvenstvo  

@amoja

Rekao sam 90% da mogu procijenit sigurno, ne 100%. I nije me prevarilo do sad. Išao si i sam u školu i znaš i sam da klinci koji su bili problematični i imali loše ocjene i radne navike nisu nešto previše postigli u životu, velim 90% procjena, uvijek ima iznimaka. Ovo za roditelje se slažem, važno je i koliko dijete ima mozga, a ne samo roditelj. Ja se mogu roditeljima zahvaliti što su me odgojili da imam osnove kulture, barem u prvih 12-13 godina, kasnije sam i sam pokopčao dosta stvari i nisu me trebali više usmjeravati 

Slazem se i ja donekle(negde vise negde manje ) sa tobom tako da nema vise smisla diskutovati pustimo temu da ide svojim tokom ..

18 godina
lllnuclearlll kaže...
zelenbic kaže...

Zašto svake godine mora doći jedan ovakav u ovu temu i srati ljudima oko pirotehnike. Kolega svatko ima svoju zanimaciju i nije na tebi da sudiš a pogotovo ovo što si napisao točno se vidi kakav će tko bit kad odraste, tko si ti da ljudima proričeš sudbinu na osnovu toga dali pucaju petarde ili ne?

Zato jer pihotehnikom maltretirate druge ljude, i starije ljude, a posebno životinje. Jel mi vas možda maltretiramo s nečim? Razvaljujete grad mjesec dana s petardama, budite ljude, smetate starijima, ostavljate smeće okolo, zagađujete zrak i smetate životinjama, kako domaćim, tako i divljim, i još si redovito svake godine 10-20 vas raznese šake, oči, lice, itd.

Ali uskoro će i tome doći kraj jer će pirotehniku zabraniti kompletno.

Niko neče zabranit pirotehniku jer to nema nikakvog smisla, uostalom to je vrlo veliki biznis koji se vrlo lako može fino regulirat.

Pa nečeš zbog budala ili određenih incidenata zabranit pirotehniku, samo postroži zakone za kupovinu+prekršitelji i eto rješeno.Pošto je Hrvatska banana država, dalje nemamo kaj pričat samo se ugledaj na normalne države.U Njemačkoj ak si punoljetan bez frke kupiš Delovu Ranu, a slično je i po ostalim EU državama kao Češka pa Poljska itd.

Njemcima ili Austrijancima ili recimo Norveškoj itd, pa ne pada im na pamet da zabrane pirotehnku taman posla.Nizozemci su tu posebna priča, sa svojim/potpuno legalnim ogromnim raznim=tradicionalnim Karabit-topovima koji rade pravu topovsku grmljavinu.

https://www.malwarebytes.org/antiexploit/index.html
18 godina
Pirotehnika P&O

Al ajde tamo probaj ruknut pedardu nekom pod prozor ili pod auto pa ćeš vidjet što će se desiti... Slažem se, to je biznis i to poštujem, al treba ga strogo regulirati.

Ovo nije "pirotehnika", ovo su topovi 

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.12.2015 17:39 (lllnuclearlll).
18 godina
lllnuclearlll kaže...

Al ajde tamo probaj ruknut pedardu nekom pod prozor ili pod auto pa ćeš vidjet što će se desiti... Slažem se, to je biznis i to poštujem, al treba ga strogo regulirati.

Ovo nije "pirotehnika", ovo su topovi 

Pa da to su pravi topovi, i ovo kaj sam ja linkal to su oni okvirno največi primjeri takve konstrukcije.Kak sam več rekel jel, to je kod njih tvrda tradicija Nizozemci ali i Belgijanci ista priča.Takvih karabit-topova toga ima u raznim veličinama, i to je sve ručni radi barem ovi veliki primjeri.

Kod njih je to prava zabava, skupi se ekipa i oko nove godine to se puca tako da grmi jela okolica.Ako si poslušal i pogledal prvi video u mom prijašnjem postu, dobro poslušaj opet pozadinu zvukova ako imaš jače baseve.Lako buš čuo da to grmi i puca na sve strane, jer i drugi u okolici pucaju pa imaš osječaj kad na je neki rat to sigurno.Ali kod njih tu nema nikakvih problema, ljudi su na to naviknuti jer je to tradicionalna priča.Jubitu je pun tih primjera, pa ak te zanima odi na Jubitu pa pregledavaj ostale njihove karabit pucačine.

Ja i moja generacija ili ekipa jel, mi smo nekad u osamdesetim godinama isto pucali sa karabitom tak se to onda radilo.Ali to su sve bile okvirno samo kante od boje, okvirno ne više od pet litara tu negdje.

12 godina
protjeran
Pirotehnika P&O

Ah, kako nekima smeta sreća kod drugih ljudi. Sada vidim da netko svoje osobne probleme vidi u drugima, te ih osuđuje.

Petarde su super stvar.

Tko ih se boji ne mora ih rokati da se ne ubije, al' ništa zato uvijek ih može gledati i slušati.

Ne mora se toga bojati.

Panzerkampfwagen.Unatoč svemu - Dinamo Zagreb.
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.12.2015 19:04 (PzKpfw).
10 godina
neaktivan
rambox kaže...
lllnuclearlll kaže...
zelenbic kaže...

Zašto svake godine mora doći jedan ovakav u ovu temu i srati ljudima oko pirotehnike. Kolega svatko ima svoju zanimaciju i nije na tebi da sudiš a pogotovo ovo što si napisao točno se vidi kakav će tko bit kad odraste, tko si ti da ljudima proričeš sudbinu na osnovu toga dali pucaju petarde ili ne?

Zato jer pihotehnikom maltretirate druge ljude, i starije ljude, a posebno životinje. Jel mi vas možda maltretiramo s nečim? Razvaljujete grad mjesec dana s petardama, budite ljude, smetate starijima, ostavljate smeće okolo, zagađujete zrak i smetate životinjama, kako domaćim, tako i divljim, i još si redovito svake godine 10-20 vas raznese šake, oči, lice, itd.

Ali uskoro će i tome doći kraj jer će pirotehniku zabraniti kompletno.

Niko neče zabranit pirotehniku jer to nema nikakvog smisla, uostalom to je vrlo veliki biznis koji se vrlo lako može fino regulirat.

Pa nečeš zbog budala ili određenih incidenata zabranit pirotehniku, samo postroži zakone za kupovinu+prekršitelji i eto rješeno.Pošto je Hrvatska banana država, dalje nemamo kaj pričat samo se ugledaj na normalne države.U Njemačkoj ak si punoljetan bez frke kupiš Delovu Ranu, a slično je i po ostalim EU državama kao Češka pa Poljska itd.

Njemcima ili Austrijancima ili recimo Norveškoj itd, pa ne pada im na pamet da zabrane pirotehnku taman posla.Nizozemci su tu posebna priča, sa svojim/potpuno legalnim ogromnim raznim=tradicionalnim Karabit-topovima koji rade pravu topovsku grmljavinu.

Pa ja, ove nase prdekalice su za njih kao mali pirat za nas. I u tome su napredniji  E sad, pogledavši nekolicinu pirotehnickih klipova kod njih, primijtenice se isto okruzenje - suma, livada... Rijetko grad, za razliku od nas. Njihove petarde su dusu dale za ta prostrana podrucja, dok se nase ne bi ni cule nesto posebno. Oni te svoje atomske bombe i ne mogu u gradu da pucaju, razbili bi stakla uokrug 15 m, ako ne i vise.

LONG LIVE ROCK N ROLL!
10 godina
neaktivan
PzKpfw kaže...

@Remzi

Znači, "Explosive I"-40 komada u kutiji(2.razred), "Explosive II"-20 komada u kutiji(3.razred), te "Widowmaker 2"-30 komada u kutiji(3.razred)

Prve dvije navedeer vrste su došle 5 ćuna po kutiji, Widowmaker 2 kutija 25 kuna.

To ti je CE kategorija, razredi su drugaciji. Expl 1 je prvi, expl 2 drugi razred, nesto jaci od pirata.

LONG LIVE ROCK N ROLL!
18 godina
Rock'n'Metal kaže...

Pa ja, ove nase prdekalice su za njih kao mali pirat za nas. I u tome su napredniji  E sad, pogledavši nekolicinu pirotehnickih klipova kod njih, primijtenice se isto okruzenje - suma, livada... Rijetko grad, za razliku od nas. Njihove petarde su dusu dale za ta prostrana podrucja, dok se nase ne bi ni cule nesto posebno. Oni te svoje atomske bombe i ne mogu u gradu da pucaju, razbili bi stakla uokrug 15 m, ako ne i vise.

Pa drukčije i ne može nikako, jer kad bi u naselju pucali iz velikih karabit-topova onda bi odma kupovali nova stakla za prozore.Ali U Nizozemskoj ima i karabit topova u naselju, ali to su obično puno manje varijante od koji ipak ne pucaju prozori.Šta če Nizozemcima petarde pored raznih karabit topova, to je isto ko da bacaš prskalice fučkaj ga sad.Ali znaš i sam kak to ide, svuda ima budala koji ne znaju procjenit situaciju=pa brzo u šoping po nova stakla.

Eto kakva je situacija u Poljskoj, i kaj se sve može kod njih kupit, kratko i jasno "od prskalica pa do ručnih bombi i vrlo teške pirotehničke artiljerije".Kod nas u Hrvatskoj ništa od takve vizualno teske pirotehničke artiljerije nije niti ne možeš kupit=nije legalno.

U hrvatskoj mlađarija ili malo stariji ljudi rade svakakve gluposti sa petardama to sigurno.Ali ipak treba bit realan, naše najače legalne patarde su onako slabašne u usporedbi sa Poljskom ponudom.Ako ti neko baci pod auto najaču lagalnu petardu u hrvatskoj, to je ipak onako za auto ništa bitno.Daj si zamisli da je ova "recimo petarda" lagalna u Hrvatskoj, i onda ti slučajno ili namjerno nekako doleti pod auto ili pod noge.

18 godina
Pirotehnika P&O

Ti to zoveš pirotehnikom?

15 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Kod nas se ništa ne smije, kod nas je sve zabranjeno nemožeš ni barut kupiti ako nisi lovac i nemaš dozvolu a dozvolu je gotovo nemoguće dobiti i da imaš dozvolu možeš kupiti nekoliko stotina grama baruta što je glupo jer je barut sasvim uobičajna stvar sjećam se da je moj susjed tražio dinamit da raznese neku stjenu prošle godine kad je gradio kuću i nije mogao nabaviti jer je zabranjeno.

18 godina
expert man kaže...

Kod nas se ništa ne smije, kod nas je sve zabranjeno nemožeš ni barut kupiti ako nisi lovac i nemaš dozvolu a dozvolu je gotovo nemoguće dobiti i da imaš dozvolu možeš kupiti nekoliko stotina grama baruta što je glupo jer je barut sasvim uobičajna stvar sjećam se da je moj susjed tražio dinamit da raznese neku stjenu prošle godine kad je gradio kuću i nije mogao nabaviti jer je zabranjeno.

Da mi je bilo vidjeti facu onog od kog je to tražio u tom trenu 

Ja ga mozda serem malo previše oko pirotehnike ovih dana, al ti stvarno ne vidiš problem u ovom što si napisao? 

btw. posljedice pucanja. Inače nikad nije u kući, al sad se neda van... 

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.12.2015 18:53 (lllnuclearlll).
10 godina
neaktivan
rambox kaže...
Rock'n'Metal kaže...

Pa drukčije i ne može nikako, jer kad bi u naselju pucali iz velikih karabit-topova onda bi odma kupovali nova stakla za prozore.Ali U Nizozemskoj ima i karabit topova u naselju, ali to su obično puno manje varijante od koji ipak ne pucaju prozori.Šta če Nizozemcima petarde pored raznih karabit topova, to je isto ko da bacaš prskalice fučkaj ga sad.Ali znaš i sam kak to ide, svuda ima budala koji ne znaju procjenit situaciju=pa brzo u šoping po nova stakla.

Eto kakva je situacija u Poljskoj, i kaj se sve može kod njih kupit, kratko i jasno "od prskalica pa do ručnih bombi i vrlo teške pirotehničke artiljerije".Kod nas u Hrvatskoj ništa od takve vizualno teske pirotehničke artiljerije nije niti ne možeš kupit=nije legalno.

U hrvatskoj mlađarija ili malo stariji ljudi rade svakakve gluposti sa petardama to sigurno.Ali ipak treba bit realan, naše najače legalne patarde su onako slabašne u usporedbi sa Poljskom ponudom.Ako ti neko baci pod auto najaču lagalnu petardu u hrvatskoj, to je ipak onako za auto ništa bitno.Daj si zamisli da je ova "recimo petarda" lagalna u Hrvatskoj, i onda ti slučajno ili namjerno nekako doleti pod auto ili pod noge.

Kućna izrada. 11 kg. Njemačka. Šta reći?

LONG LIVE ROCK N ROLL!
14 godina
Pirotehnika P&O

Jeba vas petarde,  razumijem djecu od 10 godina njimaje zanimljivo to i meni je bilo, Sad kad imam 30 god mrzim petarde više nego HDZ-Most koaliciju  LOOL

10 godina
neaktivan
mce64 kaže...

Jeba vas petarde,  razumijem djecu od 10 godina njimaje zanimljivo to i meni je bilo, Sad kad imam 30 god mrzim petarde više nego HDZ-Most koaliciju  LOOL

Još jedan primjer našeg mentaliteta... Petarde, zaboga, nisu za djecu.

LONG LIVE ROCK N ROLL!
15 godina
neaktivan
lllnuclearlll kaže...
expert man kaže...

Da mi je bilo vidjeti facu onog od kog je to tražio u tom trenu 

Ja ga mozda serem malo previše oko pirotehnike ovih dana, al ti stvarno ne vidiš problem u ovom što si napisao? 

btw. posljedice pucanja. Inače nikad nije u kući, al sad se neda van... 

Ti stvarno nisi upućen u tu temu i ne nije smješno,radi se o gospodarskom eksplozivu koji je namjenjen za rušenje i razbijanje kamena i postoje firme koje ga legalno prodaju u hrvatskoj, on je tražio u firmi koja se bavi s time ali su mu rekli da mu ne smiju prodati da im zbog toga mogu naplatiti velike kazne jer samo pravne osobe odnosno građevinske firme mogu to kupovati.

14 godina
Rock'n'Metal kaže...
mce64 kaže...

Pa u tome je i problem 90% peratdaša su djeca , odrasli pucaju iz kalašnjikova barem kod mene.

10 godina
neaktivan
mce64 kaže...
Rock'n'Metal kaže...
mce64 kaže...

Pa u tome je i problem 90% peratdaša su djeca , odrasli pucaju iz kalašnjikova barem kod mene.

Pa da. Daju djeci petarde, pa kad pređu sedmi razred, onda su kao prerasli. 'Ajd prerasli piratice, magnume, i te prdeze, ali nije to sve od pirotehnike, da je tako, ne bi postojala profesija ''pirotehničar''. A kalašnjikov iz dva razloga je manje zreo od petardi. Kao prvo, zvuk koji daje ne može ni priprdit' petardama, onim jačim. Da je drugačije, ljudi bi bili gluvi već nakon 10-ak metaka. A druga stvar, koliko je šenlučenje opasnije od petardi, metak sam moze da ubije. A petarda, moze ali ako neko drzi petadu blizu srca, na prsima, ali niko bas nije tolika budala. Kalasem ubijes nekog iz daljine. S obzirom na to da svi uglavnom pucaju u zrak, stvara se dodatna opasnost. Ti svi meci moraju negdje pasti,i jedino ako zivi taj koji puca u nekoj zabiti u kojoj nema kuca, ljudi, ne moze da napravi stetu. U suprotnom padaju mrtve glave, vrlo vjerovatno. Koliko puta se desilo da ljudi ginu zbog zalutalih metaka... 

LONG LIVE ROCK N ROLL!
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.12.2015 19:34 (Rock'n'Metal).
15 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Jedan savjet nemojte spominjati kalašnjikov i pucanje na netu sve se prati pa vam može policija pokucati na vrata da provjeri ja nemam ni kalašnjikov ni ništa a i da imam ja se ne bih usudio pucati  jer se zbog gluposti može dobiti kaznena prijava a zbog čega? za malo pucanja na novu godinu otići u zatvor. ljudi misle da ako su im starci branitelji da im se ne može ništa ali od kad su teroristi počeli izvoditi napade eu vrši pritisak i sve se mora procesuirati.

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.12.2015 19:50 (expert man).
10 godina
neaktivan
expert man kaže...

Jedan savjet nemojte spominjati kalašnjikov i pucanje na netu sve se prati pa vam može policija pokucati na vrata da provjeri ja nemam ni kalašnjikov ni ništa a i da imam ja se ne bih usudio pucati  jer se zbog gluposti može dobiti kaznena prijava a zbog čega? za malo pucanja na novu godinu otići u zatvor. ljudi misle da ako su im starci branitelji da im se ne može ništa ali od kad su teroristi počeli izvoditi napade eu vrši pritisak i sve se mora procesuirati.

Nemam ni ja, niti pucam (logično), samo navodim argumente 

LONG LIVE ROCK N ROLL!
12 godina
Pirotehnika P&O

Lijepo sutra kad se otrijeznim, kava novine i crna kronika,taman za pocetak godine...

11 godina
protjeran
Pirotehnika P&O

U pravu ste samo jos djeca  koriste petarde,mi odrasli koristimo zabavniju vrstu pirotehnike u kalibru 7.62.Bice veselo veceras ho ho ho.

P.s. Pronadite svjetleci metak na slici :)

15 godina
Firef0X kaže...

U pravu ste samo jos djeca  koriste petarde,mi odrasli koristimo zabavniju vrstu pirotehnike u kalibru 7.62.Bice veselo veceras ho ho ho.

P.s. Pronadite svjetleci metak na slici :)

Baš si pametan se tako javno qrčit s vatrenim oružijem ;)

Dont drink and drive...keep grass and fly !PEACE!
18 godina
expert man kaže...

Ti stvarno nisi upućen u tu temu i ne nije smješno,radi se o gospodarskom eksplozivu koji je namjenjen za rušenje i razbijanje kamena i postoje firme koje ga legalno prodaju u hrvatskoj, on je tražio u firmi koja se bavi s time ali su mu rekli da mu ne smiju prodati da im zbog toga mogu naplatiti velike kazne jer samo pravne osobe odnosno građevinske firme mogu to kupovati.

Pa naravno da sam upućen, zato mi i je smiješno... Normalna stvar da ne možeš kupit dinamit da ideš razvaljivat kamenčugu u dvorištu, šta je tebi? Normalno je da to ne možeš kupiti jednostavno iz zdrave pameti.

14 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Kod pucanja petardi treba uvije biti oprezan i odgovoran, to je bit. To nije za bahatu balavurdiju. Ja imam 27 godina i pucam petarde već 17 godina jer volim eksploziv i nisam imao nikakav incident a pucao sam bombe od 500 g punjenja koja može auto raznest. Šta se tiče samih petardi magnum xxl

odličan, čak i best buy ove godine, puca skoro kao i jc05.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice