Pirotehnika P&O zaključana tema

poruka: 2.943
|
čitano: 1.454.203
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Imaš na youtube-u prezentaciju, pa si usporedi. Ova shock je dobra. Treba isprobat fp3 vs shock ispod lonca.

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.12.2014 0:05 (carmack).
12 godina
neaktivan
Re: Pirotehnika P&O
Pozz ja sam prije nekih god dana poslo mail na pirofire eu i nema problema mozes kupit samo je problem cijena dostave od 60 eura do 3 kg Xd e sad uzeo ti kutiju petardi sam koja je 100 grama ili uzeo pirotehnike za 3 kg cijena dostave je ista jer oni s nekom posebnom svojom dostavom dostavljaju na kućni prag bar su oni meni tak odgovorili , pa se to bas neisplati onda po meni barem a sto se carine tice mislim da nebi bilo problema jer uzimaš iz zemlje eu .
13 godina
carmack kaže...

Imaš na youtube-u prezentaciju, pa si usporedi. Ova shock je dobra. Treba isprobat fp3 vs shock ispod lonca.

Ja sam probao jučer usporedit Shock, FP3 i Widow Maker. Istim tim redosljedom je i jačina. Shock malo jači od FP3, a on malo jači od WM. Shock najjeftiniji, a WM najskuplja. Na koncu to nam govori i težina samog punjenja. 4g, 3g, 2,8g. Sve tri su odlične radi svjetlosnog bljeska prije detonacija s time što Shock ima lijep crveni, a ostale dvije zeleni bljesak. Jednake su veličine. Rekao bih braća ili sestre. {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.12.2014 7:58 (Cobra33).
13 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O
Što se ove godine isplati najviše iz drugog i treceg razreda mirnovec i orion?
Iz oriona je zolja rasturala prosle godine, neznam za ovu.
13 godina
Pirotehnika P&O

Evo čujem da Jorge ima trgovinu na Savici (PyroLand) po cijenama kao što piše u njihovom cjeniku. Ako je tako, onda se treba tamo uputiti, jer ima dosta kvalitetne stvari, povoljnih i boljih boxova od Mirnovca i Oriona.

https://drive.google.com/file/d/0B3oMFRD1LJRXWHlDdjRDT01EbnM/view

https://www.dropbox.com/s/cqohi1dymfyjf00/Preporu%C4%8Deni%20maloprodajni%20cjenik%20MPC2014.pdf?dl=0

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.12.2014 16:56 (Cobra33).
13 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Evo nešto i od mene.Slavim zajedno sa prijateljem tako da je jos ovoliko kod njega.

P.S. stavljajte i vi svoje slike. {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.12.2014 19:59 (Pašteta).
14 godina
neaktivan
Cobra33 kaže...
carmack kaže...

Ja sam probao jučer usporedit Shock, FP3 i Widow Maker. Istim tim redosljedom je i jačina. Shock malo jači od FP3, a on malo jači od WM. Shock najjeftiniji, a WM najskuplja. Na koncu to nam govori i težina samog punjenja. 4g, 3g, 2,8g. Sve tri su odlične radi svjetlosnog bljeska prije detonacija s time što Shock ima lijep crveni, a ostale dvije zeleni bljesak. Jednake su veličine. Rekao bih braća ili sestre. {#}

Zapravo FP3 ti ima 2 g flasha. 3 grama se odnosi na cjelokupnu reaktivnu masu, znači 2 g flash a 1 g smjesa koja proizvodi bljesak. Znam jer imam digitalnu vagu na jednu decimalu. Shock možda ima 3 g flasha. Provjerit ću kad ga uzmem.

13 godina
Pirotehnika P&O

Točno, tu si u pravu. Nešto otpada na sv. efekt, a nešto na detonaciju. Točno.

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.12.2014 23:35 (Cobra33).
13 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Ove godine mislim uzet tek toliko da imam nešto za bacit.Shock, mega i TNT u Mirnovcu, znači oko 70kn.Isplati li mi se nešto drugo za te novce ?

13 godina
Flue kaže...

Ove godine mislim uzet tek toliko da imam nešto za bacit.Shock, mega i TNT u Mirnovcu, znači oko 70kn.Isplati li mi se nešto drugo za te novce ?

Zaboravi Megu i TNT. Dovoljno ti je Shock i Widow Maker ako baš mora biti Mirnovec. To ti je 65kn.

12 godina
neaktivan
Ajd nek netko predlozi dobre petarde od tih mega , velikih mega , tnt itd znaci od tih jeftinijih 2 razreda a da bar nekak pukne XD ove jace sam kupio već sad mi treba neke ovak za bacanje da ima vise komada :D
13 godina
nino3000 kaže...
Ajd nek netko predlozi dobre petarde od tih mega , velikih mega , tnt itd znaci od tih jeftinijih 2 razreda a da bar nekak pukne XD ove jace sam kupio već sad mi treba neke ovak za bacanje da ima vise komada :D

Probaj ovu novu Fiestu. Puca jače od bilo koje II razreda, a kutija je samo 14kn (20kom).

12 godina
neaktivan
I mislio sam , kad sam kupio 5 kutija shocka i odlicna je petarda odma sam i fijestu htjeo al vec prvi dan su sve rasprodali XD
14 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Uzmi od jorgea fp3 mali. 30 kom je 25 kn.

12 godina
neaktivan
Nažalost nema u blizini Virovitice jorge pirotehnike bar prosle god nije bilo XD
13 godina

Da, imaju problema već dve godine sa plasmanom svojih proizvoda, jer ih koči Mirnovec. Vjerojatno ne želi konkurenciju u svom dvorištu. Vjerojatno u njima vide veću opasnost nego od Oriona. Možda da ih pokušaš kontaktirati, pošto onaj popis koji je objavljen nije točan. Dosta je proširena lista prodajnih mjesta. Možda ipak postoji koje blizu tebe.

http://www.jorge-pirotehnika.hr/gdje-smo/

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.12.2014 7:56 (Cobra33).
11 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Molim preporuku vatrometa do 200kn
Hvala 

14 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Baš sam otvorio Shocka i stvarno ima 4 g flasha. Također je i kvalitetan(brzo izgara). Najisplativija petarda ove godine, bez sumnje.

13 godina
carmack kaže...

Baš sam otvorio Shocka i stvarno ima 4 g flasha. Također je i kvalitetan(brzo izgara). Najisplativija petarda ove godine, bez sumnje.

Drago mi je to čut, no dobio sam informaciju da je Mirnovec morao polaku, potiho povući Shock radi tužbe. Ustvari nisi ih povukli, nego više ne dovoze u Pyro centre tu petardu. No najbitnije da sam ih ja uzeo dosta. Ne zanima me da li je nečija kopija, ili ne, bitno da ih ja imam. Navodno da je i sa Fiestom posve isti scenarij.

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.12.2014 20:36 (Cobra33).
12 godina
Pirotehnika P&O

Šta se više shock ne prodaje?

Ako sam ti pomogao, pritisni hvala
13 godina
hrčak kaže...

Šta se više shock ne prodaje?

Nazvao sam ih direktno u Samobor i nisam dobio zadovoljavajući odgovor. Htio sam se dodatno pojačat, no poslije sam čuo ono što sam napisao ranije. Da vjerojatno imaju Shock u glavnom skladištu, ali ih ne smiju prodavat radi mogućih tužbi. Prvih dana su svi pyrocentri dobili mali broj kutija koje su brzo nestale, jer su jeftine i dobre, a više ih se ne smije isporučivati. No vidjeti ćemo da li je to istina. Koliko vidim na drugom forumu dosta njih piše da ih se više ne može kupit, a konkretnog odgovora nema da li će ih biti. Bitno da sam ja nekako došao do njih i sada ispada da sam sretnik.

14 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Bio danas u Sekstagonu i pitam za dinamitku. Veli on nema dinamitke, povukli je sa tržišta i da će ga čak kazneno gonit ako im ne povrati sve što je naručio. Shocka i Fieste još ima.

12 godina
Pirotehnika P&O

Kupio sam taman danas zadnje 3 kutije shocka i mogu reći da je odlična

Ako sam ti pomogao, pritisni hvala
15 godina
Pirotehnika P&O

Što je s Zengom ove godine, imao sam ih prosle i jako su pucale.

Samo sto su malo skuplje 35 kn/20 kom

its summer in here...
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.12.2014 15:53 (agent_00klc).
12 godina
neaktivan
anonymous_Zg kaže...

jel osjetite taj miris baruta u zraku uf hahahah

raj na zemlji huhu *---*

17 godina
agent_00klc kaže...

Što je s Zengom ove godine, imao sam ih prosle i jako su pucale.

Samo sto su malo skuplje 35 kn/20 kom

Bolje uštedi 5kn pa si za to kupiš jedan čips,Nevinašce znači izaberi ili Orion/Zolju ili još bolje Jorge FP3 dakle 20komada po 30kn.{#}

http://www.jorge-pirotehnika.hr/gdje-smo/

http://www.radiocrash.net/category/category/ekipa
15 godina
neaktivan
Ljudi gledam Orion katalog, bengalka 65kn. Jesu one uvijek tako skupe? Ima li jeftinijih? Bio sam uvjeren da je duplo jeftinije, a nikad nisam imao potrebu uzimati ih. Sad me iznenadilo.
Real eyes realize real lies...
15 godina
neaktivan
N3N0 kaže...
Ljudi gledam Orion katalog, bengalka 65kn. Jesu one uvijek tako skupe? Ima li jeftinijih? Bio sam uvjeren da je duplo jeftinije, a nikad nisam imao potrebu uzimati ih. Sad me iznenadilo.

A slusaj, dvije minute jake crvene ekstaze kosta puno.. Po meni se isplati jednu uzeti.

LoL acc THCJoshi
11 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Moze preporuka petardi koje nisu prvi razred i jednog boxa do 100-120 kuna. 

12 godina
neaktivan
Kolacic kaže...

Moze preporuka petardi koje nisu prvi razred i jednog boxa do 100-120 kuna. 

npr za mirnovec :  2 kutije tenkovske ,2 shock i 3 v.pirata ( za zajeb) -115 kn

EDIT : SHOCCK JE OVE GODINE RASTURIO KONKURENCIJU I PO CJENI I PO KVALITETI TAKO DA GA VRIJEDII UZET A OD BOXOVA IMAM ISKUSTVA S ONOM BERTOM IZ MIRNOVECA , SUPP JE A KOSTA OKO100 I NEST KN

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.12.2014 14:19 (maxi 135).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice