Pirotehnika P&O zaključana tema

poruka: 2.943
|
čitano: 1.475.017
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Pozdrav, dečki jeste li vidjeli letke od mirnovca i oriona. Sudeći po njima mirnovec će ove godine rasturiti. Tko se slaže??

11 Slažem se
5 Ne slažem se
14 godina
Re: Pirotehnika P&O
kume88 kaže...

Pozdrav, dečki jeste li vidjeli letke od mirnovca i oriona. Sudeći po njima mirnovec će ove godine rasturiti. Tko se slaže??

Ja gledam letak i vidim neka mala pakiranja, 2 pirata 3kn i 5 bengica 5kn

Dal postoje još ona normalna pakiranja?

This cat Is cat A cat Good cat Way cat To cat Keep cat An cat Idiot Cat Busy cat For cat 20 cat Seconds cat Sad pročitaj rieči bez cat
13 godina
neaktivan
Upravo ih gledam i cini se da mirnovec ima bolju ponudu :D boksovi se cine dost jeftini naspram prosle god , a treba isprobat i petarde ovu tenkovsku koja se snizena dal sta valja i dali su poboljsali dinamitku posto su smanjili broj komada a povisili cijenu XD
11 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Pozdrav,koliko ove godine mislite potrositi novaca na petarde i vatromete?{#}

14 godina
Pirotehnika P&O

oko 100 kn cisto neki sitni box i malo raketa

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
13 godina
neaktivan
Oko 500 kn mozd malo više , oko 300 za box a ostalo petarde i municija za plinski :D
14 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Domogao sam se Megatrona i Natoa( nova petarda iz Mirnovca). Čovjek u sekstagonu mi dao na komad, tražio sam ga dinamitku i topovski udar ali nije još raspakirao. Petarde nisam ispucao već otvorio. Megatron ima 4g flash powdera od kalijevog perklorata i german dark aluminija, prah je tamniji i brzo gori. To je najkvalitetniji prah u "našim" petardama. Nato ima 5.7 g flash powdera ali puno slabije gori tako da će pucanj biti tako tako. Budem još otišao za dan dva pa ću probat nabavit dinamitku i topovski udar te ću ih otvorit da vidim kvalitetu praha.

13 godina
neaktivan
Eto za 20 kn kolko ispadne megatron po komadu dobiš petardu od siromašnih 4g flash baruta ajd barem je kvalitetan al cemu kupovat kad sam napravis od 10 g petardu koja puno jače pukne za nekih 2 do 3 kn po petardi XD naravno ako znas i imaš komponente , al uglavnom hoću reć koliko ubiti oni nabijaju cijenu tih petardi da sto više zarade , njih taj megatron dok prave na veliko ispadne ma ni pol kune a prodaju po 20 XD
14 godina
nino3000 kaže...
Eto za 20 kn kolko ispadne megatron po komadu dobiš petardu od siromašnih 4g flash baruta ajd barem je kvalitetan al cemu kupovat kad sam napravis od 10 g petardu koja puno jače pukne za nekih 2 do 3 kn po petardi XD naravno ako znas i imaš komponente , al uglavnom hoću reć koliko ubiti oni nabijaju cijenu tih petardi da sto više zarade , njih taj megatron dok prave na veliko ispadne ma ni pol kune a prodaju po 20 XD

to ti se zove biznis... konkurencija im je mala i mogu držati takve cijene

13 godina
neaktivan
Bome biznis :D
14 godina
Pirotehnika P&O

Koliko čujem i vidim po drugim forumima, Mirnovec nema za svoje nove petarde Shock, Fiesta, Nato i Dinamitku tzv. CE Certifikat koji je obavezan za sve nove petarde od 01.07.2013., a za postojeće od 04.07.2017.

Zato me zanima da li će se Mirnovec bez obzira na moguće posljedice ipak odlučiti staviti ih u prodaju.

5 Da, sigurno
0 Da, vjerojatno
0 Nisam siguran
0 Možda
4 Ne
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.12.2014 21:53 (Cobra33).
15 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

ja cu ove godine na pirotehniku potrošiti samo 300 kn recesija nema se za više {#}

13 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Ja cu 200 kn od svojih i onda cu jos tatu odvuc do oriona :D

Kako funkcioniraju distributeri?

Cuo sam da ladno mozes kupit,a da nemas 18 godina

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
15 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

nije to nikakav problem nađeš nekoga tko će ti kupiti {#} ide mi na živce ovi što rade tamo kako s*ru  to nije za tebe to je opasno i još ako ideš s roditeljem njega uvjeravaju da ti ne kupi

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.12.2014 19:39 (expert man).
13 godina
neaktivan
expert man kaže...

nije to nikakav problem nađeš nekoga tko će ti kupiti {#}

Mozes mislit sto ce netko dati avoju osobnu..Preko u Srbiji mozes ladno bez 18 kupiti,ali su ograniceni na proizvode..Moze li se Jorge naruciti?

15 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

neznam, ali kod mene nedaju ako i dođeš s nekim tko ima 18 i osobnu traže nekog starijeg  moj prijatelj je prošle godine išao kupiti imao je 18 i osobnu ali svejedno mu nisu dali da kupi

14 godina
expert man kaže...

neznam, ali kod mene nedaju ako i dođeš s nekim tko ima 18 i osobnu traže nekog starijeg  moj prijatelj je prošle godine išao kupiti imao je 18 i osobnu ali svejedno mu nisu dali da kupi

Zašto mu nebi dali da kupi? ovo baš nevjerujem...

15 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

hoćeš ili nećeš vjerovati meni svejedno.ja sam išao sa njim i rekli su mu neka dođe s roditeljom ipak je to Ličko-Senjska županija{#}

13 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Nista ljudi,odlucio ja da cu si uzet mis(Roccat Kone Pure) i podlogu(Roccat Sense Chrome) umijesto pirotehnike..Nadam se da nisam pogrijesio

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.12.2014 20:14 (drakula789).
11 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Evo dečki danas sam testirao Super top i Shock petardu i mogu vam reći da sam vrlo zadovoljan. Morat ću otići u Mirnovec i kupiti još Shock-ova jer su za tu cijenu "ebeni stvarno dečki slobodno ih uzmite nećete požalit stvarno je petarda zakon, ali nije loš niti tnt ali bolje je uzet shock jer je dosta jači možda stavim i video na youtube.Pozdrav.{#}

11 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Evo dečki video je na youtube-u evo vam link:

13 godina
kume88 kaže...

Što bi tek bilo da si bombu postavio, pretpostavljam da bi pobjegao barem kilometar.{#}

Posao oslobađa.
11 godina
neaktivan
subi91 kaže...
kume88 kaže...

Što bi tek bilo da si bombu postavio, pretpostavljam da bi pobjegao barem kilometar.{#}

Bio sam udaljen nekih deset koraka, a i nisam htio da blato leti po meni. Kaj bi ti stao na metar, mislim?

13 godina
Pirotehnika P&O

Znaci planiram kupiti petarde za 100-200kn u mirnovecu i orionu, sto je najbolje za uzeti, i ima li nesto od nekog 3. da se moze narucit ili nesto ako je jako dobro?

Mrzim kada ležim na plaži i pojede me dinosaur.
13 godina
Pirotehnika P&O

jel mi mozete slozit popis petardi da su jake jako i da ima i pokoji boxic, znaci do 310 kn max :D 

16 godina
neaktivan
subi91 kaže...
kume88 kaže...

Safty first :D

Da ove godine mi Mirnovec izgelda bolje, ali jos moram malo proucit. A potrosti cu oko 800 kn, standardno :)

14 godina
Flore kaže...

Znaci planiram kupiti petarde za 100-200kn u mirnovecu i orionu, sto je najbolje za uzeti, i ima li nesto od nekog 3. da se moze narucit ili nesto ako je jako dobro?

Zaboravi Orion. Kupi 4 kutije Shocka i to ti je uvrh glave. Prekrasni crveni bljesak prije jakog pucnja. Ako želiš nešto slično i sa zelenim bljeskom, onda uzmi od Jorge-a FP3. Prekrasna kombinacina FP3 i Shock.

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.12.2014 19:58 (Cobra33).
13 godina
Pirotehnika P&O

Ok hvala, a gdje se nabavi taj fp3? Prvi put cujem za njega, zivim u blizini pazina, sredina istre, ima li to negdje ovdje ili?

Mrzim kada ležim na plaži i pojede me dinosaur.
17 godina
Flore kaže...

Ok hvala, a gdje se nabavi taj fp3? Prvi put cujem za njega, zivim u blizini pazina, sredina istre, ima li to negdje ovdje ili?

Pogledaj dolnji link pa vidi di se to može nabavit, i ako nema njihovog dučana na tvojem području opet nema frke.U tom slučaju kupiš taj Mirnovec Shock, jer je to ionak petarda iste klase ili snage jel.{#}

http://www.jorge-pirotehnika.hr/gdje-smo/

Denis123 kaže...

Pozdrav,

Zanima me dal je itko narucivao pirotehniku preko interneta putem online web shopova kao sto su pyrofans pyrofire i drugi.Htio bih pocet narucivat jer mislim da za istu cijenu se dobiju kvalitetnije petarde nego kod mirnovca i oriona.

Samo me zanima dal se naplacuje pdv i carina ako narucim recimo za 1000 kn pirotehnike ili posto smo u eu ne placam,posto salju iz jedne od europskih clanica.

Hvala svima :)

Pa nisi baš moral otvarat posebnu temu,Nevinašce a vezano za to kaj tebe zanima mislim da ti se takva kupnja baš i ne isplati.Eto samo jednog primjera u praksi, dakle Mirnovec Shock vs Jorge FP3 znači to su petarde iste klase i snage tak kažu upučeni.U dolnjem Web Shopu paket(20komada) Jorge FP3 košta preračunato 28kn, kaj se tiče Mirnovec Shock petarde njih dobiš za 25kuna opet paket od 20komada i to je to.Cool

http://pyrofans.eu/index.php?a=sklep&p=43

http://www.radiocrash.net/category/category/ekipa
13 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Kakva je Fiesta?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice