- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Što su napravili od velikih pirata, puknu kao mali pirati, a napunjena je četvrtina petarde (MAX polovica), ostalo je šuplji karton.
Što su napravili od velikih pirata, puknu kao mali pirati, a napunjena je četvrtina petarde (MAX polovica), ostalo je šuplji karton.
moguce.... pirati su takvu pri vrhu imaju malo baruta a ostatak gips :) meni pucaju normalno :) a mozda si naletio na losu kutiju :)
sad sam roknuo jednoga cuju se dobro (oni sa zutim kresom)
usporedjivao sam stare pirate sa crvenim i nove sa zutim.... zute imaju cvrscu strukturu a crvene su mekanije puno :)
Kupio sam 4 kutije u mirnovcu, i još me smeta šta je karton zaljepljen za kutiju. Inače pirotehniku kupujte u prodavaonama namjenjenim za to, jer ovo u dućanima, pogotovo lokalnim, je proizvedeno 2007-2008, pola ih ne pukne, a pola ih pukne u ruci.
ja i kupujem u mirnovec pyro shopu ovlastenom jel nema mi smisla ic kod neovlastenih kada prodaju stare stvari..... btw pirati su odlicni ove godine :)
Vratih se ponovo iz piroshopova. U Pleteru nema Bomb Banga, a u Mirnovcu nema Big Banga :( Tako da sam bio prisiljen uzet kutiju Magnuma 5 (Zenge) iz Mirnovca, i kutiji Piratica i kutiji 3XLa kod Pletera.
Vratih se ponovo iz piroshopova. U Pleteru nema Bomb Banga, a u Mirnovcu nema Big Banga :( Tako da sam bio prisiljen uzet kutiju Magnuma 5 (Zenge) iz Mirnovca, i kutiji Piratica i kutiji 3XLa kod Pletera.
Teško ti je palo...
Hahaha, jako teško
Ja ću uskoro ić još frendu nabavit i sebi još jednu kutiju topovskog.
pisanice su odlicne petarde!bas se cuju... naravno nije isto bacite li petardu u dvoriste a okolo kuce ili bacite na otvoreno..... :D
Daj snimaj kako bacas
valjda nema cucka unutra
I ja preporučam da kad kupujete pirotehniku provijerite kad je proizvedena... Jer i one imaju rok trajanja ;)
I ja preporučam da kad kupujete pirotehniku provijerite kad je proizvedena... Jer i one imaju rok trajanja ;)
Od 15 godina.
2 topovska udara i jedan big bang extra sam kupio.
120kn O.O
Previše to košta.
mrzim pirotehniku svake vrste,to je valjda jedina stvar koju u životu istinski mrzim
zato jer je povezana sa nesnosnom i besmislenom bukom
isto poručujem i tebi, i svima vama koji pucate
toliko sam se napatio zbog sličnih,pogotovo onih poratnih godina,dobro vi ste još u nježnim godinama,ali kad vidim starog bika da baca petarde,gubim razum..
isto poručujem i tebi, i svima vama koji pucate
toliko sam se napatio zbog sličnih,pogotovo onih poratnih godina,dobro vi ste još u nježnim godinama,ali kad vidim starog bika da baca petarde,gubim razum..
E ovo me nasmijalo,pa to bacaju petarde kad su u kriznim godinama.Zamisli tek kad vidis staru zensku da baca veliki pirat?
Aj neko mi da cenovnik za mirnovec petarde
Jer im sajt strasno baguje
neću vam više smetati,morao sam si dati malo oduška,jer ovh dana strahovito patim
samo vi nastavite u unisonom tonu,veličajući tu, po meni najbolniju ljudsku izmišljotinu
peace sa vama mala braćo
neću vam više smetati,morao sam si dati malo oduška,jer ovh dana strahovito patim
samo vi nastavite u unisonom tonu,veličajući tu, po meni najbolniju ljudsku izmišljotinu
peace sa vama mala braćo
reci adresu di zivis :D imam jedan redenik od 8000 pucnjeva htio bi vidit jel ispravan :)
Evo sutra posle posla bum skocil do trgovine pa reko da mi da te kakav prijedlog do 100-150 kn
razmisljo sam opet za zange ili zolju pa sad nezz koja je jaca
e da ima li razlike u jacini izmedu v. banga i v. mege?
Uzeo danas Zolje, Big bang, i Grički top.
Zolje su najjače i bome pucaju odlično, Big bang dosta jako pukne al je malo slabiji od Zolje , a GRički top ne pukne nešto extra jako al pukne dva puta.
Evo sutra posle posla bum skocil do trgovine pa reko da mi da te kakav prijedlog do 100-150 kn
razmisljo sam opet za zange ili zolju pa sad nezz koja je jaca
e da ima li razlike u jacini izmedu v. banga i v. mege?
v bang je jaci.... :)