Znaju li oni automatski kad neko pozove 25 prijatelja i ispuni uvijet za majicu ? Meni se osobno neda vodit neka statistika koliko sam ih pozvao pa se nadam da oni vode brigu o tom i šalju čim se ispuni uvijet :)
Znaju
Znaju li oni automatski kad neko pozove 25 prijatelja i ispuni uvijet za majicu ? Meni se osobno neda vodit neka statistika koliko sam ih pozvao pa se nadam da oni vode brigu o tom i šalju čim se ispuni uvijet :)
Znaju
Cekajte kada se prijavimo da nesto pecamo, jel nama dode neka obavijest kad pocinje pecanje, ili u kojem vremenskom intervalu ce biti?
Cekajte kada se prijavimo da nesto pecamo, jel nama dode neka obavijest kad pocinje pecanje, ili u kojem vremenskom intervalu ce biti?
Kad pocinje pecanje vidis pod "mrak stvari" ispod proizvoda koji je odabran za pecanje. A pecanje se obavlja u vremenskom intervalu od 10 minuta
Kad pocinje pecanje vidis pod "mrak stvari" ispod proizvoda koji je odabran za pecanje. A pecanje se obavlja u vremenskom intervalu od 10 minuta
Hvala, evo prijavio sam se za sad pa mi je objasnjeno u poruci sve..
Danas Pecanje za Icewatch... ste spremni? 
Imam trenutno 709 bodova i gumb za IceWatch mi je narančaste boje, međutim klikom na to otvori se samo slika bez nekakve mogućnosti prijave za pecanje. U čem je problem ili ja nešto krivo radim :) ?
Imam trenutno 709 bodova i gumb za IceWatch mi je narančaste boje, međutim klikom na to otvori se samo slika bez nekakve mogućnosti prijave za pecanje. U čem je problem ili ja nešto krivo radim :) ?
Istekla ti je prijava za Icewatch
Hvala na pojašnjenju !
Jel netko od vas osvojio? Meni se pojavilo FALSE ja upisem i pise mi da ima 8 znakova??
Meni se pojavilo s 3 sekunde kašnjenja i vec sam tu izgubio.
Jel netko od vas osvojio? Meni se pojavilo FALSE ja upisem i pise mi da ima 8 znakova??
Net ti je spor, tj. netko je već upisao dok se tebi učitavalo....
Ste vidjeli reklamu od Axe-a na pecalici 
evo da se pohvalim da sam osvojio sat :D
Ne mogu se nis sjetit!!!
trenutno imam oko 600 bodova i zanima me kako to sve funkcionira...
znaci oni otvore prijave za pecanje, kad se prijave zavrse dobijes mail u kojem doznas u kojih 10min (znaci to moze biti u prvoj sekundi a moze biti i na 9:99min) ce se pecanje odrzati... nakon toga cekas i na ekranu ti se pojavi kod kojeg moras prepisati ?!?
znaci brzina je veoma bitna? (tj. posto znam tipkati sa svih deset prstiju to bi mi trebalo olaksati da brze utipkam kod)
btw. cestitam dobitnicima na nitendu i satu :)
evo da se pohvalim da sam osvojio sat :D
Čestitam suparniče 
Ne mogu se nis sjetit!!!
Kolko vidim nije tesko bot napraviti jer im je sigurnost stranice = 0. Skupio danas sve podatke koje trebam.
Kolko vidim nije tesko bot napraviti jer im je sigurnost stranice = 0. Skupio danas sve podatke koje trebam.
to ti se čini... kao i stotine njih koji su ban popili
AMD u <3 Intel u 8===3
Ste vidjeli reklamu od Axe-a na pecalici 
Prva pametna reklama 
Kolike su sanse da se nesto dobije??
Sad se natječu kome će prvom prihvatiti klik, a ne tko će prvi kliknuti.. Ako želiš možeš dobit naravno.
1 prema 10 tisuća
to ti se čini... kao i stotine njih koji su ban popili
Ja to iz zabave, necu probat bez brige, ali ovo je stvarno prejednostavno. :)
Jao evo opet nesto ko Lockerz. LOL kopirali su ih bez srama. Ne bi se cudio kad bi ih Lockerz tuzio xD
Samo mala prilagodba na mom botu (oni koji su bili u Lockerz temi znaju sta pricam) i radilo bi savrseno ali trenutno nemam vremena za to.
LOL kopirali su ih bez srama.
Da, samo sa milion nedostataka.
Recimo da imam 1300 bodova sa svim pogledanim oglasima, i ja upecam PSP i onda naravno imam 0. Samo regam novi acc i opet pogledam sve oglase i imam makar 1000...
edit; A najbolje je to, kad sam im rekao na podršku za ovaj problem, oni su rekli da to njima nesmeta...
A ja se mučim te bodove mjesec dana, ali zašto? Kad neki novak može imati isto toliko za par sati... btw. imam 897
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
To nemoj ni očekivat prije 4-5 mjeseca 2012. i kada dođe nagrade će biti oko 5 mil. bodova tako da bezveze... (Sad mi nemoj reć da tamo na slici piše 250b majca jer to je samo primjer, biti će skuplje 100% )