treba mi pc for dummies ili neki text ili pdf slično tome za frenda koji me zove svakih 15 min(kako torrenti?kako mount image itd)
nešto sažeto da malo shvati pc i kako radi.ideje itko?
treba mi pc for dummies ili neki text ili pdf slično tome za frenda koji me zove svakih 15 min(kako torrenti?kako mount image itd)
nešto sažeto da malo shvati pc i kako radi.ideje itko?
Imam i ja takvog frenda (usto frajer ide na imformatiku u školi), možeš mu ti dati bilo kakve textove i slično, ali ti neće skužit dok ne dođeš kod njega.
več sam bio 3 puta po 1 vremena...a da počnem naplačivati???sigurno bi prestao zvati.btw došao ja kod njega neki dan i vidim da xp je spor,system tray pun svačega(neke stvari nikad vidio)anyway..
cc cleaner pokrenem i 4500 registry ključeva za očisiti,a defragment?! ajme svih boja je bilo.
njima ne treba nikakva knjiga ni megabajti PDF-a njih treba dobro razlupat jer uđeš u recimo mininovu ljepo ti u desnom kutu piše "New user?get started" upališ video i pogledaš...a za ostalo imaju youtube kažem youtube jer prijatelju nisam mogao drugačije objasnit kako pokrenut ISO image sa PowerISO-om tekstualno!
HAHAHA!!!kako si se raspalio!!!istina!!najdraži mi je dio kad naglasiš you tube!!! a LOL...
najgore mi je kad kaže da,da,da a NE KUŽI!!!a ma reči ču mu 50 kn na sat,a svako instaliranje igre 25 kn...
Tada će mu naglo porast želja za znanjem i učenjem toga
Tada će mu naglo porast želja za znanjem i učenjem toga
Da, treba ga malo motivirati
a predobar mi je.ima thomsona i wlan uključen bez zaštite a kanta mu je 20 cm pokraj a naprijed antena od wirelessa strši iz usb porta...a ja ga pitam šta ne spojiš preko žice,a on šta se može???
a ja rofl u sebi.
a predobar mi je.ima thomsona i wlan uključen bez zaštite a kanta mu je 20 cm pokraj a naprijed antena od wirelessa strši iz usb porta...a ja ga pitam šta ne spojiš preko žice,a on šta se može???
a ja rofl u sebi.
tako blizu a tako daleko... lol