Ima li ovdje ribolovaca? Pitanje za štap i rolu

poruka: 5
|
čitano: 3.477
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Pozdrav

Ako ima kakav ribolovac, trebam info koji štap do 60 € uzeti za casual odlazak na ribolov na lov šarana, isto tako i rolu. Eto ne treba ništ posebno, neka i rola bude 60 €  znači 120 eura, neki entry. Vidio sam na internetu kako imaju neki Okuma, Fox i Daiwa 3m u 2 dijela. Nisam siguran jel to ok. Išao bi na privatno jezero ponekad, platio dan pecanja i ako upecam i pustim. Ne očekujem velike ribe, al kažu 3-4kg šarani idu samo tako, pa eto, da i rola i štap ne odu u k nakon griza ribe od 3 kilograma haha.

5 godina
Re: Ima li ovdje ribolovaca? Pitanje za štap i rol
crocro23 kaže...

Pozdrav

Ako ima kakav ribolovac, trebam info koji štap do 60 € uzeti za casual odlazak na ribolov na lov šarana, isto tako i rolu. Eto ne treba ništ posebno, neka i rola bude 60 €  znači 120 eura, neki entry. Vidio sam na internetu kako imaju neki Okuma, Fox i Daiwa 3m u 2 dijela. Nisam siguran jel to ok. Išao bi na privatno jezero ponekad, platio dan pecanja i ako upecam i pustim. Ne očekujem velike ribe, al kažu 3-4kg šarani idu samo tako, pa eto, da i rola i štap ne odu u k nakon griza ribe od 3 kilograma haha.

Imas u Dechlatonu cudesa za malu lovu, za šarana do cca 10kg ti je prakticki svejedno dali ce biti dvodjelni, na izvacenje i sl! Bitna je tehnika kojom ces ih loviti, feeder, plovak itd itd! Veci sarani su vec prica za sebe!
Evo ovako nesto recimo da ne bacas sad tonu love a s ovim stapom mozes prakticirati svaki sistem i bit ce ok dok se nenaucis!
https://www.decathlon.hr/p/325695-138271-teleskopski-komplet-za-ribolov-seacoast-light-500-270.html

Team Blue
18 godina
crocro23 kaže...

Pozdrav

Kaj je bilo tak teško malo potražit na forumu, s obzirom da več postoji tema pa eto tam pitaj.

https://forum.bug.hr/forum/topic/ostalo/ribolov/90076.aspx?page=1

AMD,........is that Epyc or what?
18 godina

Da se nadovežem na temu; kad sam išao kupvati štap i rolu sam otišao u trgovinu i pitao prodavača za savjet, pa mi je on složio komplet za nekih 80-tak eura koliko mi je bio budžet tada. Mislim da su ljudi koji rade u tim specijaliziranim trgovinama dosta stručni i znaju preporučiti dobru i pouzdanu stvar. Od trgovina preporuka za BBS sport u Maksimiru.

17 godina
Molim prporuku ribickog stapa duzine 2.4

metra koji bi bio dobar za pecanje sarana.

Mora biti ta duzina jer mi samo to odgovara.

Planiram uloziti 60 eura. Pecam na ribnjacima

I kanalima do metar i pol dubine. Najcesce

Pecam na udicu velicine cetiri i s fiksnim olovom

Kupujem u trgovini venatio jer mi je najdostupnija

Imam masinicu srednje velicine koja zadovoljava

Moje potrebe

Hvala na pomoci
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice