Oproštaj za moju ljubav, Igora Enlightenedphoenixa zaključana tema

poruka: 512
|
čitano: 83.641
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Oproštaj za moju ljubav, Igora Enlightenedphoenixa

R.I.P

Wish you were here

How I wish, how I wish you were here.
We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year,
Running over the same old ground.
What have you found? The same old fears.
Wish you were here.

Geek For Hire!! --Will Work For Bandwith!!--
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.6.2011 23:52 (Lazarus Long).
14 godina
neaktivan

koliko sam skuzio imao je tesku bolest,tesko je njemu bilo kad lezi u krevetu i vidi svoju obitelj a nemoze nista uciniti.....

R.I.P

16 godina
neaktivan
Re: Oproštaj za moju ljubav, Igora Enlightenedphoe

Iako ga nikada nisam poznavao, niti ga pm-ao, ova me vijest strašno pogodila, i čitajući vaše postove, na rubu sam suza.... Neka je EnlightenedPhoenix-u laka zemlja {#}

GENERATION 19: The first time you see this, copy it into your sig on any forum and add 1 to the generation. Social experiment
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.6.2011 0:44 (The Geek).
15 godina

Znam da nisi bio veliki fan Evanescence i Amy (raspravljali o tome) ali evo, ovu pjesmu ću do kraja života vezati uz tebe...
I don't believe in Heaven. I believe in Pain. I believe in Fear. I believe in Death.
16 godina
neaktivan

Teško je kada se izgubi voljena osoba, sučut svima ožaloščenima.

Uvjek pustim suzu nada netko premine i teško podnosim bol, pogotovo kasda drugi pate.{#}

Ali ovo nas uči da trebamo da budemo sa svima u dobrim odnosima dok su još živi, i ne leči u krevet ako smo sa nekime posvađani, jer neznamo dali čemo imati priliku to napraviit sutra, a to če nas proganjati cijeli život.

Najteže je kada moraš gledati voljenu osobu kako pati, a ne noči joj pomoči, a tako je i osobi koja je bolesna što se voljeni moraju brinuti za nju.

Na kraju krajeva za sada je sve to pod "normalno", i moramo živjeti sa time, sada treba preboljeti gubitak, i nastaviti sa životom i ostaviti nabolja sječanja i to neka je nasljeđe od preminuloga. "Od mnogo tuge, srce oteža" napisao je jedan pisac. Trebamo se isplakati, te krenuti dalje.

Oprostite ako zvuči grubo, ali život ne naučio, da tokom života se radi a kada se umre je gotovo, i tokom života se stvaraju sječanja, te to svi trebamo raditi.

moja sučut, i sve najbolje u životu.

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
16 godina

Moja iskrena sućut obitelji, prijateljima i svima koje je poznavao..

Počivao u miru {#}

Ako ti neko pomogne stisni gumb HVALA!
15 godina
neaktivan

iskrena sućut prijateljima, obitelji, curi i svima koji su ga pratili kroz njegov kratki život

sry počivaj u miru

Neću žvaku oću kusur
16 godina
neaktivan

Moja iskrena sucut takodjer.......

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
14 godina
neaktivan

Ispračaj našega dragog prijatelja je 27.06.2011 u 13h na gradskom groblju u Vinkovcima. Za one koji eventualno dolaze iz daljnjih mjesta neka mi slobodno pošalju pp za pomoć.

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.6.2011 1:46 (JoleVK).
17 godina
rooswelt1991 kaže...
eterna luchar kaže...
baš razmišljam kako ću otvoriti neku finu butelju za Igora i onako s guštom popiti...jer što kaže EP: "butelja kvalitetnog bijelog vina, veliki čevapi s lukom, dobra mjuza...
Zar život može biti bolji?"

Da, to je njegova najstarija poruka koju forum pamti{#}{#}{#}{#}

Nije. Možeš vidjet samo poruke stare do maksimalno 6mj. te poruke više nema tamo na popisu kako je došao novi dan.

Poruka je iz 2010 godine, a one se registrirao 2008...

Don Kihoty u pravu si od žaljenja, nošenja crnine, pesimističnosti i depresije nema ništa. Treba živit dalje.

MKV - H.264
17 godina
neaktivan

łłłłłłł

Sjećajmo ga se ovakvog, sretnog.

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
16 godina

nisam ga znao...spokoj mu dusi, sada je sa andjelima na nebu 

GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
15 godina
neaktivan

Procitao ovaj tekst danas na facebooku i odmah sam se sjetio tebe, moram priznat i nije me sram rasplakao sam se kao malo dijete. Ovo je taj tekst neznam ni odakle je:

vidi sad druze moj ljubavi,pozdrav mi odnesi mojoj ti
putu mom tu je kraj umoran ovdi ja cu stati zelim mir

Gamers Don't Die, They Respawn.
15 godina

bio mi je na ignore listi,sad mi je krivo.RIP fenixe i uzdigni se iz pepela.

get doooooown !!!!
14 godina
neaktivan
Iskrena sucut obitelji i prijateljima.
The best way to be boring is to leave nothing out.
17 godina
GimmieCorsair kaže...

Procitao ovaj tekst danas na facebooku i odmah sam se sjetio tebe, moram priznat i nije me sram rasplakao sam se kao malo dijete. Ovo je taj tekst neznam ni odakle je:

vidi sad druze moj ljubavi,pozdrav mi odnesi mojoj ti
putu mom tu je kraj umoran ovdi ja cu stati zelim mir

- Psiho246
16 godina
neaktivan

Moja ikrena sucut svim bliznjima.

Bio je dobar covjek, bircas, uvjek za raju.

Pocivao u Miru Bozijem. Uzivaj na nekom boljem mijestu.

Only God can judge me!
17 godina
neaktivan

Hvala vam još jednom....

Ispracaj će biti u ponedjeljak, 27.6., na vinkovačkom...oprostite, ali ne mogu napisati riječ "groblju " i misliti na njega....

Svako tko želi doći dobrodošao je, znam da bi mom dragom bilo drago.....

I hvala vam na skupljnju za vijenac....puno hvala...

I zapamtite, volite se...puno,puno, i sebe i svoje najbliže....nemojte uzimati nikoga zdravo za gotovo...grlite se i ljubite.....nikad ne znate što slijedi....
....mi smo se oprostili na zagrebačkom željezničkom kolodvoru kada sam mu zajednos s njegovim bratom pomogla da uđe u vlak i smjesti se....rekao mi je dok smo se grlili "nemoj sad plakati, nemoj...volim te najviše".....da sam bar znala da će mi to biti zadnji zadrljaj...da sam bar....ne bih tako brzo izjurila iz vlaka, ostala bih se grliti do zadnjeg trena....

Eto ljudi moji, sretno....

Elena

Marija Antoaneta je intelektualni Mount Everest za Jadranku Kosor...
15 godina
neaktivan

Mislim da bi bilo uredu da se više ne posta u ovu temu i da moja i gornja poruka ostaju zadnje tako da svi vide Elenin post i da im ne promakne datum pogreba. Ili je najbolje stavit gornji post kao poruku dana.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
Već je netko gore napisao više puta, a i mind_challange je "zadužen" pa ako nekoga zanima može njega pitati.
16 godina
neaktivan

Moja sućut  {#} bio je dobar forumaš

15 godina
Iskrena sućut
16 godina
moderator

Moja iskrena sućut rodbini, prijateljima i ostalima...

Ne mogu vjerovat da više nije tu...

nisam ga znao osobno, al često smo "razgovarali" ovdje, a i preko facebooka i uvijek sam ga cijenio ko čovjeka...

Sve je već rečeno, a on gdje je sad zna koliko su ga ljudi voljeli, cijenili i poštovali...

Počivao u miru Igore

TROLLBUSTER // ima tko jači?? treba mi pogurat auto :)
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.6.2011 13:35 (XXX-Man).
16 godina
neaktivan

Uvjek če bit sa nama s svojim temama i postovima. Hvala ti na pomoći.

RIP Igore

15 godina

Iskrena sućut djevojci,obitelji i prijateljima.

They got money for wars but can feed the poors
15 godina
neaktivan

Moja sućut obitelji i prijateljima :(

Open source is collective power in action. The power of a worldwide community of highly skilled experts that build, share and improve the very latest software together - then make it available to all
16 godina
neaktivan

Moja iskrena sućut...

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
15 godina
neaktivan

Iskrena sućut obitelji,curi i prijateljima :(

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1878407
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.6.2011 15:08 (mstaglicic).
15 godina
neaktivan

Evo već sat vremena gledam u ovu stranicu i ne vjerujem. Jedna od najvećih osoba ovog foruma nas je napustila. Nije samo napustila nas, već djevojku, obitelj, rodbinu. Ne mogu si ni zamislit kako im je sad. :(

EP mi je iskreno ovdje na forumu bio najveći uzor i ovaj forum više neće biti isti bez njega. Bio je čovjek kakav neki ovdje nikad neće biti. On je osoba koja je imala veliko srce, bio je uvijek spreman pomoći drugima.

Trenutno nemam puno riječi jer sam ostao u šoku, nevjerici. Mogu samo kratko reći da će Igor faliti ovdje i da sam se u početku nadao da je ovo neslana šala, da je on tu još uz nas. Ali što je tu je, Igore, zauvijek ćeš ostati u našim srcima. 

MOJA SUĆUT

16 godina
neaktivan
EnlightenedPhoenix kaže...

Hvala vam još jednom....

Ispracaj će biti u ponedjeljak, 27.6., na vinkovačkom...oprostite, ali ne mogu napisati riječ "groblju " i misliti na njega....

Svako tko želi doći dobrodošao je, znam da bi mom dragom bilo drago.....

I hvala vam na skupljnju za vijenac....puno hvala...

I zapamtite, volite se...puno,puno, i sebe i svoje najbliže....nemojte uzimati nikoga zdravo za gotovo...grlite se i ljubite.....nikad ne znate što slijedi....
....mi smo se oprostili na zagrebačkom željezničkom kolodvoru kada sam mu zajednos s njegovim bratom pomogla da uđe u vlak i smjesti se....rekao mi je dok smo se grlili "nemoj sad plakati, nemoj...volim te najviše".....da sam bar znala da će mi to biti zadnji zadrljaj...da sam bar....ne bih tako brzo izjurila iz vlaka, ostala bih se grliti do zadnjeg trena....

Eto ljudi moji, sretno....

Elena

Fuck, eto, i mene ste rasplakali {#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice