OMFG, evo zašto mislim da su ameri... zaključana tema

poruka: 12
|
čitano: 1.939
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
OMFG, evo zašto mislim da su ameri...

http://www.net.hr/webcafe/page/2009/02/17/0198006.html

http://www.stellaawards.com/

OMFG, evo zašto mislim da su ameri, točnije stanovnici USA, najgluplja, najprimitivnija, najdebilnija i najkretenskija skupina idiota koja se naziva nacijom, bar njih 99.99%

zapravo iz ovakvih stvari shvaćam zašto su najjača nacija na svijetu, onih 0.01% kojima su se tjekom trudnoće razvile ozbiljne maligne mutacije na mozgu potpomognute izravnim padom na glavu tjekom porođaja što je rezultiralo razvojem inteligencije, prevare i pokradu ovih ostalih 99.99% do posljednjeg dolara i naprave od njih bezglave zombije koji rade za njih, i zbog toga imaju dosta love i oružja da rade sranja po svijetu

dobro je napisao netko na net.hr forumu, čovjek je nastao od majmuna, a majmun od amerikanca

uh jebhote koji idioti, kad će više taj Osama nešto poduzeti u vezi toga

I have a dream! I have a dream that one day I'll be able to see white girls and black girls, playing with each other!
17 godina
protjeran
RE: OMFG, evo zašto mislim da su ameri...
ZC_Someone kaže...

http://www.net.hr/webcafe/page/2009/02/17/0198006.html

http://www.stellaawards.com/

OMFG, evo zašto mislim da su ameri, točnije stanovnici USA, najgluplja, najprimitivnija, najdebilnija i najkretenskija skupina idiota koja se naziva nacijom, bar njih 99.99%

zapravo iz ovakvih stvari shvaćam zašto su najjača nacija na svijetu, onih 0.01% kojima su se tjekom trudnoće razvile ozbiljne maligne mutacije na mozgu potpomognute izravnim padom na glavu tjekom porođaja što je rezultiralo razvojem inteligencije, prevare i pokradu ovih ostalih 99.99% do posljednjeg dolara i naprave od njih bezglave zombije koji rade za njih, i zbog toga imaju dosta love i oružja da rade sranja po svijetu

dobro je napisao netko na net.hr forumu, čovjek je nastao od majmuna, a majmun od amerikanca

uh jebhote koji idioti, kad će više taj Osama nešto poduzeti u vezi toga

skidam kapu,Viče e sada neka netko ne kaze da u ameriki nije moguce obogatit Belji se odes u ameriku poseres se na trgu i tuzis grad za par miljona sta nema eko wc na trguBelji se
Intel e5200 3.0 GHz, ati 4850, Hitachi 160GB, MB ECS P43T-A2, 4GB Buffalo, fortron 400W ,Xp sp3
17 godina

To treba sve dobro natuć ili istrjebit!(osim microsofta)

Konfa: athlon x2 5000+ BE @3,0Ghz /HD4870 512MB/ 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Gigabyte MA 770-ds3 rev2.0/ logitech x-530, Samsung T220(s-panel) LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr Windows 7 x86
17 godina
neaktivan

Amerikanci su toliko jadni da mi ih je žao. I nisu mi dragi uopće, igraju se Boga, svjetski su policajci, a ostatku svijeta to smeta i to nitko nije tražio od njih, zabadaju nos u sve i svašta...

Ukratko, jadni su, nisu mi dragi i sumnjam da ima onih koji znaju da se Hrvatska nalazi na sjevernoj polutci, a ne tamo negdje u Africi...

O majko moja...

Mount Vision Pro
17 godina
neaktivan

Stvarno imaju svojih originalnih bisera, ali svejedno samo primitivac globalizira jedan narod!

Amerikanci su svasta radili, ali radili su i ostali narodi! Od Srba, Rusa, Njemaca, Koreje, Japana... ma sve zemlje, neke vise neke manje! Krivac tome je monetarni sustav i primitivnost nase vrste (sto se te stvari tice)!

Barem bi mi Hrvati trebali imati drukcije misljenje prema njima! Neki misle da su nas pokrali, da imaju veeelike interese u nama a sto mi to imamo?

Netko nam ponudi prst, mi mu otkinemo ruku do ramena i jos ga pljujemo... nazalost takvi smo, ljudi!

17 godina

ja mislim da nisam previše globalizrao, imaju cca 3 000 000 pametnih koji vode državu i 300 000 000 totalnih budala preko kojih financiraju guranje nosa u tuđa govna Smijeh

uostalom što se dogodilo s onom njihovom politikom neuplitanja koje su se držali prije nego su skužili da se od rata može jako dobro zaraditi

I have a dream! I have a dream that one day I'll be able to see white girls and black girls, playing with each other!
17 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...

uostalom što se dogodilo s onom njihovom politikom neuplitanja koje su se držali prije nego su skužili da se od rata može jako dobro zaraditi

Dogodio se Drugi svjetski rat!

Naravno da sebe gledaju, gledala  bi bilo koja druga zemlja na njihovom mjestu! Sva sreca da su katolici i demokrati! Sto da je Iran glavni? Netko mora biti dok god vlada monetarni sustav! Sto se mene tice, bolje da se oni igraju policajca nego Iran ili neka slicna zemlja! Najbolje bi bilo da smo svi u jednoj jedinstvenoj zemlji gdje se ljudi ne gledaju po nacionalnosti, vjeri i rasi ali to je vec SF!

Neki ovdje vrijedaju cijeli narod, zovu terorista Osamu da pobije sve Amerikance, pa jeste li vi svijesni ni svojih rjeci?!?!? Sto su vama Ameri skrivili?

Ja mislim da i trebalo uvesti pravilo koje zabranjuje raspravu o politici na ovom forumu! Ovo je vrijedanje jednog naroda!
17 godina
neaktivan
Luka kaže...
ZC_Someone kaže...

Naravno da sebe gledaju, gledala  bi bilo koja druga zemlja na njihovom mjestu! Sva sreca da su katolici i demokrati! Sto da je Iran glavni? Netko mora biti dok god vlada monetarni sustav! Sto se mene tice, bolje da se oni igraju policajca nego Iran ili neka slicna zemlja! Najbolje bi bilo da smo svi u jednoj jedinstvenoj zemlji gdje se ljudi ne gledaju po nacionalnosti, vjeri i rasi ali to je vec SF!

Neki ovdje vrijedaju cijeli narod, zovu terorista Osamu da pobije sve Amerikance, pa jeste li vi svijesni ni svojih rjeci?!?!? Sto su vama Ameri skrivili?

Ja mislim da i trebalo uvesti pravilo koje zabranjuje raspravu o politici na ovom forumu! Ovo je vrijedanje jednog naroda!
 U potpunosti se slažem s tobom! Kao prvo spasili su nam guz**u za vrijeme Domovisnkog ali su takodjer i spasili europu od hitlera! Žalosno je da ima tolko glupih ljudi u americi  ali imaju 305 milijuna ljudi a to je jako puno! Nisu svi takvi! To što ne znaju di je Hrvatska to je kao što mi neznamo tamo neke zemlje u srednjoj aziji ili otoke u oceaniji! A to u vezi tih tužbi! Pa ja bi radije da postoje i takve smješne tužbe kod nas ali i da funkcionira sudstvo kako treba kao i u Americi bez tolko mita korupcije mafije koja vlada državom i sl. nego ovo sranje od sudstva što mi imamo sad!
17 godina
neaktivan

OMG Jeste vi stvarno toliko naivni da mislite da ta zena nije znala da za vrijeme voznje treba drzati volan? Jesus. To je tuzba napravljena u dogovoru s odvjetnikom koji je nasao slabost u dokumentu kojim se proizvodjac odrice odgovornosti za odredjena koristenja vozila. Mozete biti sigurni da cak nije ni razbila vozilo dok je "pravila sendvic". Zato ce sada svaki proizvodjac ukljucivati i tu klauzulu u svoje prirucnike, i nitko drugi nece vise moci podici tuzbu takve vrste. Zena si je osigurala vrlo lijepu egzistenciju na neko vrijeme upravo zbog svoje pravne inovativnosti i njenog odvjetnika. Takav pravni sustav se svakako moze kritizirati, ali ne i ljude koji ga iskoristavaju u svoju korist.

Smijesno i debilno je samo to sto neki ljudi ovdje odmah vjeruju u sve sto procitaju kao da je to Sveto pismo. LOL

17 godina
neaktivan

Svejedno, slazem se da njih ne interesira nista drugo osim samih sebe, da, i kao gore vec navedeno gledao sam bas neki interviju...ne znaju gdje je europa, vecina ne zna ni nabrojati dva jezika...itd...

Sve u svemu, volimo njihove filmove...igre, sta cesBogataš

Made in: Neverland
17 godina

Svi pricaju o nekom narodu a Amerika uopce nema nikakvunaciju nit narod...

To je sve hrpa imigranata i mjesanaca. Originalni Ameri su Indijanci.

Za ove mjesance se slazem sa svime sto je receno u prvom postu.

AMD Athlon X2 6000+ @3.25Ghz, 2MB cache, Windsor GTX 260 896 MB 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz HDD Seagate Barracuda 120 GB+500 GB Windows Vista Ultimate x64 Service Pack 1
17 godina
Joe Cavallo kaže...
Luka kaže...
ZC_Someone kaže...

U potpunosti se slažem s tobom! Kao prvo spasili su nam guz**u za vrijeme Domovisnkog ali su takodjer i spasili europu od hitlera! Žalosno je da ima tolko glupih ljudi u americi  ali imaju 305 milijuna ljudi a to je jako puno! Nisu svi takvi! To što ne znaju di je Hrvatska to je kao što mi neznamo tamo neke zemlje u srednjoj aziji ili otoke u oceaniji! A to u vezi tih tužbi! Pa ja bi radije da postoje i takve smješne tužbe kod nas ali i da funkcionira sudstvo kako treba kao i u Americi bez tolko mita korupcije mafije koja vlada državom i sl. nego ovo sranje od sudstva što mi imamo sad!
 Da ameri i drugi su nas spasili u ratu, ima bit da si to naučia iz povjesti...
AMD Athlon 3200+, Asus K8N, 1.5GB DDR, HD 3650 512MB, WD 160GB Maxtror 40GB, Power supply 400W ma šta da kažem zvir bez zuba
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice