ovo sam jednostavno mora objavit na forumu. tolko sam se smija da me boli stomak....
zna sam da "tehničari" iz t-com telefonske podrške nemaju veze al sta je posve posve je...
situacija:
zove me prijateljica da je kupila laptop i naravno uzela od t-coma adsl.na laptopu je windows 7
i naravno kad je dosa router,prija to spojila i kao amater nesto nije bilo u redu i ona zvala t-com podrsku. i sad lipo njih dvoje isli korak po korak i nikako se spojit na router.
i sad vise tehnicar nezna sta je, i prespojija je na drugog tehnicara na neki drugi broj 900 000. i isto drugi tehnicar nezna sta je i pita on nju:"a koji vam je operacijski sustav?",
a kaze meni prija: "windows 7".
a sad tehnicar muci i jamput njon kaze:" ZAO MI JE AL NAŠ ADSL NE PODRZAVA WINDOWS 7!!!!!!!!!!!"
i dobro prijateljica sad buduci da nezna bas nesto posebno o kompovima pita ka sta da sad napravi, a on njoj:"neznam vam,to vam mi nemozemo rjesiti,ako imate nekog prijatelja,il rodjaka koji se razumije u to pitajte njega!"
zamislite...
i sad moja prijateljica nezna sta ce i zove ona opet t-com podrsku na 9000 i govori ona tehnicaru problem i kaze on njoj: "neznam ti ja, zovni opet taj 900 000 i pravi se glupa i ako te pita koji je OS,reci da ti se pali XP!"
naravno ona to nije napravila nego zvala mene i (necemo se hvalit)ja rjesija to u 10 min(prvi put radija sa sedmicom
)
e sad da su meni to rekli iz podrske sa i njoj ja bi trazija sefa da ih odma otpuste, jel nemoguce da njoj moze neko kome je to posao reci nesto kao :"ja neznam, zovi prijatelja il rodjaka koji se u to razumi!"
smija sam se 3 ure, i evo još se smijem tome.
PORUKA T-COM-u:
MOLIM VAS NADJITE STRUČNE LJUDE KOJI SE RAZUMIJU U NESTO.