Nokia5230 vs Lg Pop

poruka: 8
|
čitano: 1.722
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Nokia5230 vs Lg Pop

oprostiite ako je krivi pdf.

Koji je bolji mobitel

15 godina
neaktivan
RE: Nokia5230 vs Lg Pop

ja osobno imam nokiu 5230 i jako sam zadovoljan. Za symbian sam našao i igara i aplikacije koje trebam, os je stabilan, a i inače volim nokiu...

“Ustanite kao lavovi iz drijemeža, U nesavladivom broju Stresite lance ko rosu sa vas Koje su, dok ste spavali, stavili na vas Vas je mnogo, a njih je – malo.”
15 godina
neaktivan
wanderer kaže...

ja osobno imam nokiu 5230 i jako sam zadovoljan. Za symbian sam našao i igara i aplikacije koje trebam, os je stabilan, a i inače volim nokiu...

kakav je dizajn

15 godina
neaktivan
crna ne izgleda predobro, ali bijela je lijepa i možeš poklopac za bateriju mijenjat u svakakvim bojama, možeš kombinirat. preporuka je da uzmeš bijelu, a ako ti ne smeta minimalistički dizajn uzmi crnu (doduše nju možeš kombinirati sa crvenim poklopcom).
“Ustanite kao lavovi iz drijemeža, U nesavladivom broju Stresite lance ko rosu sa vas Koje su, dok ste spavali, stavili na vas Vas je mnogo, a njih je – malo.”
15 godina
neaktivan
Nokia5230 vs Lg Pop

aj mi pls opiši mobitel 

15 godina
neaktivan

evo pogledaj... ;)

15 godina
neaktivan
wanderer kaže...

evo pogledaj... ;)

kamera jel dobra 

znm da ima 2 megapixela 

15 godina
neaktivan
Nokia5230 vs Lg Pop

Nije za profesionalnu fotografiju baš ali je sasvim solidna i dovoljna za povremenu fotku.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice