Noćne more

poruka: 87
|
čitano: 19.210
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Noćne more

@dedaa

Ma meni je to zakon. Znam da sanjam i sve što pomislim se ostvari. Možete samo zamisliti zašto uživam u takvim snovima. {#}

A jedino što se zna desiti je to da sanjam i probudim se i mogu samo očima i kapcima micati i disati i uopće se ne mogu micati. Onda samo nastavim dalje spavati. Ovo se dešava mnoštvu ljudi, a uzrok je to što primozak (koliko se sjećam) blokira sve impulse koji dolaze iz velikog mozga i šalje samo one koji govore srcu da kuca, plućima da rade i tome slično (probava i svi ostali životno bitni procesi) pa se mi onda probudimo a "blokada" još traje. Ili blokada prestane a mi još spavamo pa se tada događa pojava koju nazivamo mjesečarenje.

:D
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.11.2010 20:14 (Proz0r).
15 godina
neaktivan
Noćne more

1. san

često sam znao sanjat da hodam pokraj rijeke i onda se stvorim iznad nje i padam neprekidno..

2. san

jednom sam sanjao da sam pokro dućan sa videoigricama i onda me lovila policija i istukla ko manijaka...

3. san

događalo mi se da plaćem u snu(i u stvarnosti), al nikada neznam šta sam sanjo

4. san

ovaj san mi se najčešće događa:

pokušavam trčati ali nemogu,tako je užasan osjećaj,nekada i plačem u snu..stvarno jezivo

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.11.2010 20:54 (Frentt).
15 godina
neaktivan
Noćne more

ja sam sanjao da sam u nekoj sudnici a oko mene sve neke zenske dobre itd i onda samo odjednom kad sam krenuo prema njima pocnem padati u rupu sa siljcima i kad sam krenuo dotaknuti siljke spade sa kreveta! 

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
15 godina
neaktivan
Noćne more

Ja sam sanjao da se neko hebeno igra sa mojim umom

Sanjam instalaciju linux minta

Ja sam kod kuće

Inače mi kuća ima 3 vrata (slovima: troja)

Jedna normalna a dvoja su sa stražnje strane staklena.

Sanjao sam da imam dva miša, jedan bežični a drugi žični.

I neko kuca na moja vrata

Ja siđem dole otvorim ih

Nigdje nikog

Nešto dobro zalupeta na spratu (soba mi je na spratu)

Brzo se popnem

Komp ugašen, a bežični miš uštekan dok je žični složen u ladici

Ja ono WTF

Opet dole neko kuca

Ja opet siđem

Nigdje nikoga

Vratim se

Opet zamjenjeni miševi

Sada je žični uštekan

Ja ono oću poludit

Imao sam osjećaj da je java a ne san

Nekako mi se u snu pojavi tipkovnica pred očima

I ja pokušavam stisnuti ALT+F4 da prekinem san

Ali nešto mi neda

Opet nešto dole kuca

Ja silazim i spotaknem se

Onako ležeči na podu sa zatvorenim očima

Osjetim kako me nešto liže po vratu

Otvorim oči i probudim se

Heben san....

I see dead people
16 godina
miljac007 kaže...

I ja sam sanjao kako mi je jedan kolega spasio život. Zmija me ugrizla za onu stvar a on mi isisao otrov.

epic!

http://movies-monkey.blogspot.com/
15 godina
neaktivan
Noćne more

Ja stvarno rijetko kad sanjam ali jedan neću zaboravit kad me je ganjo piramid head iz silent hilla i stjera me on u kut i tad se probudim 

16 godina
neaktivan
dado16 kaže...
miljac007 kaže...

I ja sam sanjao kako mi je jedan kolega spasio život. Zmija me ugrizla za onu stvar a on mi isisao otrov.

epic!

Epic bi bilo da je kolegica... :)

:D
15 godina
protjeran
Noćne more

Joj da! Sad sam se sjetio kako sam sanjao da me netko tuko, a onda sam se probudio sa strašnom željom da opet zaspim i razbijem ga ko vola. Nisam uspio zaspati.

http://www.youtube.com/watch?v=mNK6h1dfy2o
15 godina
neaktivan
Noćne more

Uh, evo ja se sjetio jednog sna. Znači kad sam bio manji sanjao sam san kao ja se smanjim i odjednom uđem u jednu cijev za plin i kao da me voda nosi u njoj po cijeloj kući, a ja sve vidim kroz nju kao da je od stakla. Tako meni adrenalin raste, a ja sve brže i brže idem u toj cijevi i onda dođem do kuhinje i voda me izbaci, a ja padnem i vidim svog oca (tada je bio na poslovnom putu) i radi palačinke  {#} !!! Kad sam se probudio nisam mogao vjerovati kako glup san, ništa nema veze s vezom. Od tada sve više sanjam takve čudne snove.

15 godina
neaktivan
ja sam jednom sanjao da bjezim od nekih likova u zgradi po stepenicama.dodjem do svoga kata a vidim da ga nema.jednostavno zid usred hodnika. drugi san je bio kako na selu vozim traktor i odjednom se nadjem u pustinji i pukne mi guma na traktoru! neopisivo strasan san
17 godina
neaktivan
miljac007 kaže...

Ja bih se na tvom mjestu zapitao...

http://3.141592653589793238462643383279502884197169399375105820974944592.com/index314.html
15 godina
protjeran
Noćne more

Jedno tri puta sam sanjao da me netko ubija onak dosta čudan osjećaj kad se probudiš sretan si što si živ{#}..

17 godina
neaktivan
Noćne more

Ponekad sanjam kako sam u svojoj sobi, na krevetu i kao da sam budan i gledam u plafon ležeći. Odjednom se probudim i imam osjećaj da lebdim sekundu-dvije i odjednom "padnem" sa 10 cm na krevet(bar je takav osjećaj).

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Sent from my Desire.
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.11.2010 0:20 (AlienWare1).
15 godina
neaktivan
Noćne more

UUU

Jednom sam sanjao kako ližem gaće, al prljave {#}

I see dead people
17 godina
neaktivan
Hambrle kaže...

UUU

Ima li to neke veze sa ovim postom u Nespavalicama?

Hambrle kaže...

Zašt ja vidim usrane gaće svako jutro na prozoru s vanjske strane {#}

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Sent from my Desire.
15 godina
neaktivan
AlienWare1 kaže...
Hambrle kaže...

UUU

Ima li to neke veze sa ovim postom u Nespavalicama?

Hambrle kaže...

Zašt ja vidim usrane gaće svako jutro na prozoru s vanjske strane  {#}

Da, definitivno

Ček hebote, je li to san ili java {#}

I see dead people
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.11.2010 0:18 (Hambrle).
17 godina
miljac007 kaže...

To ti podsvjest zeli reci da si pedercina :)

Biljezim se sa stovanjem...
15 godina
neaktivan
Noćne more

Gadno je sanjati da ti prilazi bolnicarka i kaze , vaše  dijete se upravo rodilo. {#}

15 godina
neaktivan
ZDS kaže...

Jedno tri puta sam sanjao da me netko ubija onak dosta čudan osjećaj kad se probudiš sretan si što si živ{#}..

I ja isto, mislis kad se ustaneš hvala ti Bože sto je san {#}

14 godina
protjeran
Noćne more

Imam česte probleme sa snom,nije da nemogu spavati,nego svake noći sanjam jedan te isti san,ili istu temu...

Ekrem Jervić
15 godina

ma prije več doooosta godina ( još sam bio klinjo) sam imo jedan jaaako čudan san, nekad je bil onaj show supernova mislim da se zvala ili tak nekak, i ugl ja sam se prijavil na taj show i došo tam i bili su voditelj i voditeljica od tog showa i odjednom ovaj voditelj ( ja sam stajo negdje 3 metra dalje) izvadi nož i bum prema meni, nož se odbio točno pored moje glave u neki zid koji je bio iza mene, onda sam se probo probuditi, jednostavno nisam mogo oči otvoriti i nike nisam čuo osječao sam da sam se onako usto i da sam maho s rukama al nike nisam mogo , neke mi je u uhu šuštilo i tak da sam si onda opet lego, onda sam zaspo i ujutro se probudio i razmišljo o tome cjeli dan i još sad razmišljam kai mi se dogodilo ,dal sam se možda previše prestrašil u snu ili kai, to neznm, dalje mi se nike takvog nije pojavilo,,,

http://www.youtube.com/watch?v=AUXvLhhVZW0 dj darac electro mix 2010
14 godina
protjeran
Noćne more

Jednom sam sanjao ovako:

Ja sam sad u gostima i mene ovi vode da mi pokažu di je wc,ja normalno vidim i vratim se za stol gdje su domaćini,i mene je{#}mu sve potjera pišat,i ja ko budala tražim taj wc i upišat se i ništ drugo a kad sam krenuo pišat odmah sam se od muke probudio,no hvala bogu bilo je jutro 9-10 sati i ja odem pišat i nastavim spavat......... {#}

Ekrem Jervić
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.11.2010 18:20 (Maly Zeleny).
15 godina
protjeran
Noćne more

E da te noćne more imo sam ih i to lagano riješio sad sam bez briga al opet neku večer sam sanjo nekog gremlina ili nešta slično kako me u sobi vrti a ja se ukočio ko da sam od kamena.Al naj neznam kako da kažem za to al ook, sanjam ti ja u rodnom mjestu sad stojim a na susjednom brdu čopor vukova trči prea meni a ja bježi al nije prvi put već par godina non stop same vukove sanjam al opet pobjegnem prije nego me dočepaju.

16 godina
neaktivan
Noćne more

Ej, ljudi, zaista sam full iznenađen koliku sam reakciju/skoro napisah :erekciju/ izazvao ovom temom. Jer-bo,snovi su ipak naša neutaživa želja, nešto nerealizirano, priželjkivano...Pokazuju nam se stvari u sasvim drugačijem svjetlu od jave, a mi to ne možemo skužiti...

Evo, da dodam svoje snove koje sam godinama sanjao(sada više ne !):

"uvijek trčim, kasnim i uskačem na vlak koji je već krenuo;znam da ću jedva ga stignut...uskaćem uz razne pogibeljne situacije, vlak ide na krive stanice(ne gdje bih ja htio..) Dakle, ipak, uspijevam uskočiti u jureči ...šta?..vlak!

Moje tumaćenje: pošto sam u "ranim srednjim godinama", radio sam na potomcima, stalno mi je bilo "obznanjivano" da nemam više Bog zna koliko vremena...I ja shvatio: danas imam sina od 8 godina(i kčer u 20-toj) Zaista sam uspio uskočiti na "zadnji vlak" i zbog toga sam sretan.

Hvala svima koji su prepoznali temu, iako nije "kompjuteraška" Samo pišite i pišite!

zalutao u svijet jedinica i nula
16 godina
neaktivan
Noćne more

Najgora noćna mora poslije gledanja Alien: uskrsnuća u snu sam vrtio onu scenu isisavanja mutanta u svemir kroz malu rupicu u staklu.

Do the inposible, see the invisible ROW ROW FIGHT THE POWER
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.11.2010 20:15 (Katana).
15 godina
protjeran

HAHAHA da gadan prizor al ga valja ponovno pogledati.

Al naj slađe mi je kada sanjam kako me   čudovišta love   u snu a ja ruku iza leđa i izvučem sačmaricu ko u filmu i onda zabava počinje, pa umjesto da ja bježim od njih sad oni bježe od mene.

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.11.2010 19:17 (sipa117).
16 godina
neaktivan
lzgr kaže...

Opet si gledao SAW?

Šala mala,ja sam sanjao da su me neki likovi oteli ispred škole,tukli su me i tako te stvari,pa da me oslobodio neki uljar kojeg ja poznajem....

Uum.. Jesi siguran da te nisu silovali?

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now! Fine opcije foruma :) +38761299744
16 godina
neaktivan
Maly Zeleny kaže...

Jednom sam sanjao ovako:

Ja sam sad u gostima i mene ovi vode da mi pokažu di je wc,ja normalno vidim i vratim se za stol gdje su domaćini,i mene je{#}mu sve potjera pišat,i ja ko budala tražim taj wc i upišat se i ništ drugo a kad sam krenuo pišat odmah sam se od muke probudio,no hvala bogu bilo je jutro 9-10 sati i ja odem pišat i nastavim spavat......... {#}

Ako vjeruješ sanjaricama, pročitaj slijedeće:

MOKRAĆA - Vidjeti mokraću - naći ćete neki novac, ali i imati neke neugodnosti. Mutna mokraća - bit ćete bolesni. Mokriti - očekuju vas dobro zdravlje i dug život. Mokriti u krevet - bit ćete bolesni. Krvavo mokriti - pred vama je teška svađa. Mokraćom biti poliven - doživjet ćete veliku sramotu. Piti mokraću - predznak dobrog zdravlja.(izvor:Sanjarica Pavletić){#}

zalutao u svijet jedinica i nula
16 godina
neaktivan
žeto kaže...

MOKRAĆA - Vidjeti mokraću - naći ćete neki novac

To je za govna, ako sanjaš govna, to znači novac.

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now! Fine opcije foruma :) +38761299744
16 godina
neaktivan
Noćne more

Ja ponekad sanjam da padam,i onda se odjednom probudim,i istog trenutka se primim za plahtu da nebi pao {#}

Punk's not dead!!!!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice