Njuškalo biseri

poruka: 5.808
|
čitano: 1.805.959
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Re: Njuškalo biseri
lav1000 kaže...

Kad sam ja nedavno nudio i5 6400 sa garancijom za 800kn ni traga ni glasa da bi itko uzeo...nakraju mijenjao za i3 + doplata...

Kako to da ti se nije neki svercer javio?

Intel i5 2550K;Asus Maximus IV Gene-Z/Gen3; GSkill 2X4 Gb 1600 Mhz;Sapphire ATI Radeon 5850 1 Gb;Hdd Samsung F3 1 Tb X 2
10 godina
odjavljen
lav1000 kaže...

Kad sam ja nedavno nudio i5 6400 sa garancijom za 800kn ni traga ni glasa da bi itko uzeo...nakraju mijenjao za i3 + doplata...

odlična cijena za taj cpu

9 godina
protjeran
Kant kaže...
lav1000 kaže...

Taj procesor ocito vise ni sverceri ne zele... nemam pojma eto nije ama bas nitko da bi ga uzeo, samo zamjene i sl.

Glavas_ZG kaže...
lav1000 kaže...

A jbg novi r3 1200 cim je dosao je bio oko 900kn, pa sam i tome prilagodio cijenu. Stvarno ne znam sto ova ekipa koja ih ne zeli dati ispod 1000 i sl. ocekuje... mislim da se novi sad dobivaju za 1300kn...

10 godina
odjavljen
lav1000 kaže...
Kant kaže...
lav1000 kaže...

Taj procesor ocito vise ni sverceri ne zele... nemam pojma eto nije ama bas nitko da bi ga uzeo, samo zamjene i sl.

Glavas_ZG kaže...
lav1000 kaže...

A jbg novi r3 1200 cim je dosao je bio oko 900kn, pa sam i tome prilagodio cijenu. Stvarno ne znam sto ova ekipa koja ih ne zeli dati ispod 1000 i sl. ocekuje... mislim da se novi sad dobivaju za 1300kn...

r3 1200 nema što tražit pokraj tog i5

8 godina
protjeran
lav1000 kaže...

Kakve veze koliko sad košta nov 6400 kad na 1000 prodanih procesora je jedan 6400 ?

Trebaš gledat šta se dobije za 1300kn novo, i3 8100 je 950kn, ryzen 1200/1400 je 850/1250kn, uz to to su procesori za socket koji nudi nadogradnju u budućnosti na 6 core i na više, po tome taj 6400 polovan ne vrijedi ni 800kn.

Šverceri taj proc ne žele jer nemaju zaradu na njemu, da je cijena 500kn svakako da bi ga kupio neki švercer, a dok dobije za njega cca 700kn bi opet morao čekat neko vrijeme.

Da je švercer budala ne bi bio švercer. 

9 godina
protjeran
Njuškalo biseri

Imamo temu za ovakve rasprave, jbg r3 nov je i otkljucan, i kosta 900kn... A kazem i novi 6400 je sad oko 1300kn... Tko da za rabljeni vise od 800-900 je blesav...

9 godina
protjeran
  1. E da sad je dosao 8100 za 950kn...dobro on jos nije direktna konkurencija jer nema ploce za manje od 800kn... Ali sad je krajnje vrijeme za prodati skylake i kaby non k petice jer uskoro ce morati ici po 500kn ako ih misle prodati
10 godina
odjavljen
Njuškalo biseri

Ironično, ja za svoj i7 3770k mogu dobit 1000kn a on u igrama nije mnogo bolji (ako uopce je) od i5 6400.

14 godina
Njuškalo biseri

Tražim frendu grafulju na njušci i naletim na 7870 tahiti,kaže čoek na oglasu 600kn cijena,javim mu se na pm kaže 800kn cijena 

https://www.facebook.com/groups/BalkanTuF/
8 godina
protjeran
kruskar kaže...

Tražim frendu grafulju na njušci i naletim na 7870 tahiti,kaže čoek na oglasu 600kn cijena,javim mu se na pm kaže 800kn cijena 

Ti si lud što si se javio i na tih 600kn.

9 godina
neaktivan
kruskar kaže...

Znam tog tipa, baš je k*nj. Živi u mojoj okolici i na lokalnoj FB grupi objavljuje te svoje oglase. Prodaje neki pc za 1000kn, a realno si ga možeš sastavit za 300kn. 

14 godina
honor8 kaže...
kruskar kaže...

Ti si lud što si se javio i na tih 600kn.

Stari moj,da me imalo poznaješ znao bi čemu to ;)
Inače sam "ko cigan" kad kupujem nešto,da se čovjek imalo konta u to što prodaje onda bi ju spustio na 300kn i samim time bi frend imao odličnu ponudu!

Khadgar kaže...
kruskar kaže...

Znam tog tipa, baš je k*nj. Živi u mojoj okolici i na lokalnoj FB grupi objavljuje te svoje oglase. Prodaje neki pc za 1000kn, a realno si ga možeš sastavit za 300kn. 

Znam ga i ja ali reko da vidim jel se malo promjenio ali 0 bodova od toga :P

Često i po mojoj facebook prodajnoj grupi kači takve gluposti pa ujutro uz kavu imam smješnog štiva za pročitati :D

9 godina
neaktivan

Ja sam mu se ljetos javio u vezi grafe i poželio ugodno čuvanje. 

14 godina
Khadgar kaže...

Hahaha,znaš onu ko vino će biti :P 

Hebene kriptovalute zadale svima 

9 godina
neaktivan
kruskar kaže...
Khadgar kaže...

Hahaha,znaš onu ko vino će biti :P 

Hebene kriptovalute zadale svima 

Samo nek čuva, na kraju će mu služit kao ukras u vitrini.  

10 godina
odjavljen
kruskar kaže...

taj model nemoj kupovat, hladnjak loše riješen za taj model (xfx 7870 tahiti)

9 godina
neaktivan

kruskar, jel nije ovo tvoj oglas? 

14 godina
Njuškalo biseri

Da dokazen koliko smo mi u Zadru cuknuti , jos je snizia za 200 kn ovaj misec!

http://www.njuskalo.hr/ps4-konzole/playstation-4-20th-oglas-21998112

everyday i'm shuffling...
9 godina
protjeran

brzo vataj to dok ne nestane

9 godina
neaktivan
Njuškalo biseri

Prilika, brzo dok netko ne ugrabi!! 

17 godina
neaktivan
Njuškalo biseri

Ovaj je zbilja povoljan, novi je u dućanu 3400, ali možda vam da popust

16 godina
13 godina
Njuškalo biseri
9 godina
neaktivan
Njuškalo biseri

Predivno 

15 godina
neaktivan
Njuškalo biseri

Što se ovo već dulje vrijeme događa sa tržištem rabljenih grafa, prastara HD5750 za 500kn?!

Nekad imam osjećaj da ljudi nemaju pojma niti što prodaju a kamoli koliko to što prodaju objektivno vrijedi. Pa ovo su kartice od 100kn..

5x nešto precijeniti..

Dva oglasa ispod tip prodaje HD6950 za 600kn. Oglas ispod njegovog R9 270 za 1000kn.

Dvadeset godina sam u tome - ravno, ali luđih oglasa nikad kao ovih dana..

In the name of tragedy...
18 godina
thedream kaže...

... Dva oglasa ispod tip prodaje HD6950 za 600kn. ... 

Mislim da sam svoj HD6950 2GB prodao za 75€ pre 3 godine.  

EDIT: A ovaj sa Athlonom II X2 je car. Imao sam jednog i ne sećam se da li sam ga novog platio toliko. A ne sećam se ni pre koliko godina je to bilo, ali odokativno jedno 6+.

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.11.2017 19:58 (Ivan(4)).
9 godina
neaktivan
Njuškalo biseri

Evo još jednog bisera. A što se tiče grafičkih kartica, ja sam 5870tku prodao za 250kn prije godinu dana. 

9 godina
protjeran

ja isto5850 isto za 250kn doduše ima skoro već 2 godine...

evo prilika za švercere, oboje dam tko dođe po to za 250kn da ne skuplja prašinu u garaži...

http://www.njuskalo.hr/kucista/zalman-z3-plus-oglas-24094671

http://www.njuskalo.hr/procesori/scythe-mugen-max-prodajem-oglas-24094646

8 godina
neaktivan
Njuškalo biseri

1

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.11.2017 23:36 (Barcelonista).
9 godina
neaktivan

Da sam iz ZG-a uzeo bih to tvoje kućište, baš mi treba jedno. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice