Njuškalo biseri

poruka: 5.808
|
čitano: 1.807.827
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
Njuškalo biseri

Pazite ovog levata, kupio je audi a3 prosle godine za 5800 eura, nabio 30000km i sad ga prodaje za 9500 eura hahahaha. To je isti auto na oba oglasa, samo je ovaj stavio crnu masku i zatamnio stakla i dodao plin, vlasnistvo, kilometri, datum registracije i sve drugo se poklapa, jos je ovaj motor, oprema i kombinacija boje rijetkost. Bezobrazluk nema granica

Koji bi luđak dao 9500 eura za kramu staru 12 godina sa toliko kilometara

http://www.njuskalo.hr/auti/audi-a3-sportback-3.2-v6-automatik-dsg-lpg-oglas-23357153

http://www.njuskalo.hr/auti/audi-a3-3.2-v6-oglas-19604842

12 godina
Njuškalo biseri

http://www.njuskalo.hr/pc-racunala/hitnooooooo-prodaje-se-racunalo-oglas-23480951

Detalji:

Operating System
Windows 7 Ultimate 64-bit SP1
CPU
Intel Pentium D 820
SmithField 90nm Technology
RAM
2,00GB Single-Channel DDR2 @ 332MHz (5-5-5-15)
Motherboard
4Core1600-D800 (CPUSocket) 43 °C
Graphics
ASUS VW193D (1440x900@60Hz)
128MB ATI Radeon X300/X550/X1050 Series (Microsoft Corporation - WDDM) (ASUStek Computer Inc)
ATI Radeon X300/X550/X1050 Series Secondary (Microsoft Corporation - WDDM) (ASUStek Computer Inc)
CrossFire Disabled
Storage
298GB MAXTOR STM3320820AS ATA Device (SATA) 46 °C
Optical Drives
HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H55N ATA Device
Audio
Realtek High Definition Audio

Kaze cijena takva zbog novog ventilatora, maticne i zvucne 

Edit, i rami su 2+2gb.

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.9.2017 12:52 (jopaa991).
14 godina
Re: Njuškalo biseri
jopaa991 kaže...

http://www.njuskalo.hr/pc-racunala/hitnooooooo-prodaje-se-racunalo-oglas-23480951

Detalji:

Operating System
Windows 7 Ultimate 64-bit SP1
CPU
Intel Pentium D 820
SmithField 90nm Technology
RAM
2,00GB Single-Channel DDR2 @ 332MHz (5-5-5-15)
Motherboard
4Core1600-D800 (CPUSocket) 43 °C
Graphics
ASUS VW193D (1440x900@60Hz)
128MB ATI Radeon X300/X550/X1050 Series (Microsoft Corporation - WDDM) (ASUStek Computer Inc)
ATI Radeon X300/X550/X1050 Series Secondary (Microsoft Corporation - WDDM) (ASUStek Computer Inc)
CrossFire Disabled
Storage
298GB MAXTOR STM3320820AS ATA Device (SATA) 46 °C
Optical Drives
HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H55N ATA Device
Audio
Realtek High Definition Audio

Kaze cijena takva zbog novog ventilatora, maticne i zvucne 

Edit, i rami su 2+2gb.

Ma nije radi cincilatora gefufne i razglasne.

To je radi ventilatora koji ne rade bez paste.

Vršim usluge: SMD, BGA, Rework / Reball / Reflow / IC repair: laptop MBO/PCB ; mobiteli MBO/PCB evilmage007@gmail.com 099 324 13 22
12 godina
Njuškalo biseri

Ovako nesto mislim da jos niste vidjeli. Godinama sam na njuskalu i vidio sam svakakvih bisera koji prodaju stare prljave sandale za 5 kn, ali ovaj je najveci bog. Ostali oglasi su mu također na nivou.

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.10.2017 2:36 (MatijaZG).
8 godina
protjeran
Njuškalo biseri

Ovo nisu istine.

Čovjek prodaje R7 250 sa ddr3 memorijom za sitnih 700kn.

Nisam pio ništa včrs al sam se bez obzira na tu činjenicu par puta ošamario da se uvjerim da se radi o javi i da nisam pijan.

KLIK

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.10.2017 2:04 (honor8).
8 godina
neaktivan
13 godina
neaktivan
MatijaZG kaže...

Ovako nesto mislim da jos niste vidjeli. Godinama sam na njuskalu i vidio sam svakakvih bisera koji prodaju stare prljave sandale za 5 kn, ali ovaj je najveci bog. Ostali oglasi su mu također na nivou.

Prve dvije slike na oglasu su mu vrhunske. Čovjek je predodređen za karijeru fotografa.

11 godina
Njuškalo biseri
8 godina
neaktivan
Njuškalo biseri

Trebala bi imati garanciju, ima 3 godine grafa garanciju, i još nije 11.ti mjesec. Biseri. :P

17 godina
Trebalo bi reklamirati direktno kod asusa, ali pitanje je jer je korisnik registrirao karticu? Ako nije onda vjerojatno nema 3god garancije
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
8 godina
neaktivan
Njuškalo biseri

Ako moja matična od 319kn ima garanciju od 3 godine, onda sigurno ima i grafa od 2800. Ne vjerujem da nema, jer nije u pitanju XFX scam sa lifetime garancijom, Gigabyte / Evga s dodatne dvije.

8 godina
protjeran
honor8 kaže...

Ovo nisu istine.

Čovjek prodaje R7 250 sa ddr3 memorijom za sitnih 700kn.

Nisam pio ništa včrs al sam se bez obzira na tu činjenicu par puta ošamario da se uvjerim da se radi o javi i da nisam pijan.

KLIK

Moram pohvalit ovog čovjeka.

Nakon što sam mu objasnio kakvu grafu prodaje stavio je cijenu 300kn što je i dalje previše za tu karticu no opet nije 700kn. 

Izgleda nije znao šta prodaje.

13 godina
VelvetGlove kaže...

Ako moja matična od 319kn ima garanciju od 3 godine, onda sigurno ima i grafa od 2800. Ne vjerujem da nema, jer nije u pitanju XFX scam sa lifetime garancijom, Gigabyte / Evga s dodatne dvije.

Kao prvo kakve veze ima matična sa grafičkom? Također kakve veze ima cijena sa garancijom? 

Dalje, što se garancije grafa tiče ovisi od proizvođača do proizvođača: ASUS, Gigabyte, Sapphire, XFX, MSI, EVGA svi imaju standardnu garanciju od 3 godine (Sapphire i XFX tek od RX serije). Gainward, Zotac, Inno3D, Palit imaju 2 godine standardne garancije.

Ne treba nikakava registracija niti išta, Zotac nudi 2 godine garancije + 3 dodatne ako se registira u roku 28 dana od dana kupnje.

17 godina
Velvet imaš preko dućana garanciju 2 god, ovisi kako koji dućan ima uvjete, ali ako karticu nisi registrirao u odredenom periodu onda nećeš dobiti 3god garancije a vjerujem da je to slučaj kod te kartice jer teško da će netko prodavati r9 290x za samo 400kn
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
8 godina
neaktivan
Njuškalo biseri

Asus matična je u pitanju, tako da. ^^ Ovdje je Asus grafa u pitanju, sigurno ima 3 godine.

Inače poslao tipu sms prije 2 minute, rekao mu da ima 2 mjeseca garancije još, a on je kratko odgovorio da je probao s uzijem nešt dogovoriti, pošto je u uziu kupljena. Ono; čudna priča.

13 godina

Uzi daje najviše dvije godine garancije, za ostalo se moraš obratiti direkt proizvođaču, to je ono što me odbija od tog shopa.

8 godina
neaktivan
Njuškalo biseri

Znači tu je caka. Hvala. Onda ništa. :( Nisam znao za ovaj dio s Uzijem. Mene kod njih odbija čekanje robe pun kufer vremena ... lijepo odem u Futuru ili ADM, dobim na ruke nakon 15 sekundi od ulaska u dučan. Čak mi i Centro hr ide na živce s čekanjem robe...

8 godina
protjeran
VelvetGlove kaže...

Znači tu je caka. Hvala. Onda ništa. :( Nisam znao za ovaj dio s Uzijem. Mene kod njih odbija čekanje robe pun kufer vremena ... lijepo odem u Futuru ili ADM, dobim na ruke nakon 15 sekundi od ulaska u dučan. Čak mi i Centro hr ide na živce s čekanjem robe...

Za to je kriv truli overseas. Ne znam koji krc sa njima uopće vašare, taj overseas je dno dna i treba ih izbjegavat u širokom luku.

8 godina
neaktivan
Njuškalo biseri

Ma ne to, nego ... dođem u Futuru, radi 1 dečko cijeli dan. Svu robu imaju iza u skladištu i dobijem je na ruke odmah. Dođem u Centro hr, koji je prije cca 2 godine, bio 2 raskrižja dalje, cca 10 minuta pješke razlike ... tamo sjede 3 dečka za onim šankom, tj tim stolom. Nemaju ništa tamo uopće, kao sve moraju dobavljati. Imaju jedino policu s nekim glupostima, tipa neki LC cooleri, 2-3 computer casea, tipkovnice i gluposti ... a matične/grafe/napajanja sve moraju dobavljati i to se čeka sigurno 2 dana. ADM dođem, isto sve dobim na ruke odmah, 2 dečka rade, obojica na blagajni, pošto kupaca ima, uvijek su dvojica, super simpatični, već me i znaju koliko tamo kupujem. :D Isto, nikad problema s Futurom i ADMom. Dok s centrom sam imao problema po pitanju procesora i matične, koje sam tamo htio kupiti ... i ono gledam večer prije cijene oboje ... ajd ok, prihvatljivo, dođem drugo jutro čisto da opet provjerim cijene prije nego što krenem k njima, kad ono digli cijenu i procesora i matične za 70kn oboje ... a iste dobavljače imaju i futura i centro, a futura imala iste cijene. Baš kad ja nešto tamo hoću, uvijek skoći cijena bez razloga. :D Pa sam popi**o i otišo u ADM i kupio istu matičnu i procesor za 100kn manje. :) Ali su me iznenadili kod monitora u centru, pozitivno čak. Super monitor, he**zovna cijena, zvao, potvrdio narudžbu, došao monitor 48 sati kasnije na kućnu adresu. Ali ne volim centro radi čekanja, a i ono matična/proc iskustvo me odbilo dodatno. Futura i ADM su mi zakon. Ostalo ne gledam.

9 godina
Hah bas sam narucia ovu 290x pokvarenu ,,,, bas me zanima sta ce bit od toga..
8 godina
neaktivan
Njuškalo biseri

Neće bit ništa, nije registrirao, dakle 2 godine garancije ima.

9 godina
protjeran
Njuškalo biseri

netko se malo polakomio, lova je problem, ali nije problem svaka dva dana staviti 200-300kn više nego za koliko je kupljeno 

ps. znam da se radi o članu ovog foruma....

ponudio sam autoru 3300kn, ta kartica se dobije nova , upakirana za 600eura, čak i koji euro manje.... meni osobno za taj razred komponenti tko da 3500+kn blesav... praktički na pola garantnog roka, da bi ja razmatrao za uzeti ciljam 25% niže od cijene nove

16 godina
protjeran
lav1000 kaže...

netko se malo polakomio, lova je problem, ali nije problem svaka dva dana staviti 200-300kn više nego za koliko je kupljeno 

ps. znam da se radi o članu ovog foruma....

ponudio sam autoru 3300kn, ta kartica se dobije nova , upakirana za 600eura, čak i koji euro manje.... meni osobno za taj razred komponenti tko da 3500+kn blesav... praktički na pola garantnog roka, da bi ja razmatrao za uzeti ciljam 25% niže od cijene nove

Ti si butthurt jer ti nije prodao karticu za 3300kn (nije lud) pa sad oglas s korektnom cijenom stavljas u ovu temu.

I sta tebi boli briga koliko ju je on platio?

9 godina
protjeran

suze gorke upravo ronim jer mi je nije prodao 

Objavljeno je u dobrim ponudama "original" ponuda te kartice prošli tjedan pa eto svi koje interesira mogu vidjeti koliko ju je platio,

ne kažem da ovo spada u "prave"" njuškalo bisere ali baš da je super cijena i nije...kako sam rekao, bar nije meni....

nebi ništa rekao da je kartica zadržana mjesec-dva-tri pa proslijeđena na oglase ajde i za 200-300kn više ako se može prodati. 

Gledam ovo čisto sa "kolegijalne" strane gdje je ju netko mogao uzeti po odličnoj cijeni, izguštirati se par mjeseci pa proslijediti po istoj-malo većoj cijeni ili trajno zadržati...

a ovdje imamo slučaj lika koji se malo polakomio za jebenih parsto kuna, a ne za dobrom grafičkom po dobroj cijeni

17 godina
lav1000 kaže...

Objavljeno je u dobrim ponudama "original" ponuda te kartice prošli tjedan pa eto svi koje interesira mogu vidjeti koliko ju je platio,

ne kažem da ovo spada u "prave"" njuškalo bisere ali baš da je super cijena i nije...kako sam rekao, bar nije meni....

nebi ništa rekao da je kartica zadržana mjesec-dva-tri pa proslijeđena na oglase ajde i za 200-300kn više ako se može prodati. 

Gledam ovo čisto sa "kolegijalne" strane gdje je ju netko mogao uzeti po odličnoj cijeni, izguštirati se par mjeseci pa proslijediti po istoj-malo većoj cijeni ili trajno zadržati...

a ovdje imamo slučaj lika koji se malo polakomio za jebenih parsto kuna, a ne za dobrom grafičkom po dobroj cijeni

Ne kužim u čemu je problem, čovjek uzeo karticu po cijenu nižoj cijeni i hoće je prodati za 200-300kn većoj.

Tko je tebi kriv što se ti nisi javio prije njega. Svatko sa svojim stvarima radi što hoće i stavlja cijenu koliku hoće.

16 godina
protjeran
lav1000 kaže...

Covjek je preprodavac i sta onda? Da ja naletim na neku ludu priliku za nedto sta mi ne treba isto bi uzeo i preprodao, ne za 200-300kn razlike doduse... Kad su novci u pitanju nema kolegijalnosti.

9 godina
protjeran
Njuškalo biseri

kad je po vama sve super, brate učinite uslugu čovjeku i kupite mu karticu...

ja ću radije kupit evga sc novu novcatu za 580eura, nego điberu sa njuškala dati 500eura, eto to je to od mene na ovu temu

16 godina
protjeran
lav1000 kaže...

kad je po vama sve super, brate učinite uslugu čovjeku i kupite mu karticu...

ja ću radije kupit evga sc novu novcatu za 580eura, nego điberu sa njuškala dati 500eura, eto to je to od mene na ovu temu

Ta evga je losija kartuca, toplija i dosta bucnija, los cooler. Al s druge strane ima 3/godine garancije i evga support tako da bi ju i ja radje uzeo ako je razlika 80€..

12 godina
Njuškalo biseri

Evo onaj od neki dan sto je trazio 5.500 tisuca sad trazi 8.000 

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.10.2017 11:55 (jopaa991).
13 godina
Njuškalo biseri

cyberspace neka trgovina na njuskalu, cijene su van pameti

stari model laptopa G751 sa gtx970m karticom za 19000

http://www.njuskalo.hr/asus-prijenosnici/asus-g751jt-t7011h-gaming-notebook-i7-4710hq-full-hd-wlan-ac-blu-ray-oglas-14787182

dok noviji model G752 sa gtx980m ide od devetke da ne govorim o pascal gpu 10xx modelima drugih proizvodaca koji su abnormalno jači

https://www.nabava.net/search.php?q=asus+g752

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice