Njuškalo biseri

poruka: 5.823
|
čitano: 1.968.168
|
moderatori: pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Njuškalo biseri
Kant kaže...

Ma kolega ili trola ili me s nekim zamjenio...

Niti mi itko dolazio doma zadnje vrijeme, niti sam imao reklamacije zadnje vrijeme, niti imam reparirane komponete...

Ukoliko se "omakne" kakva neispravna komponenta, to se uvijek rijesi... Zato i postoji jamstvo, pa makar od nekoliko dana da kupac moze isprobati i istestirati...

Sto se tice cijena, boze moj, nikoga ne tjeram da kupi ista od mene, niti nagovaram. Cijene su takve kakve jesu,a ko je nekome nesto preskupo, ponudi manje. Ukoliko imam racunicu, spustim, ukoliko nemam, ne spustim...

Tu ne bi trebalo biti nikakve ljutnje... 

Pošteno 

neda mi se
10 godina
neaktivan
Aj pitaj ih sam mozda dobis poso cistaca ;)
10 godina
neaktivan
Pa zato ponudis xbox prastari i 400 kn za komp vrijedan 2000kn.Tipicno klosarski
18 godina
tonilee kaže...
Pa zato ponudis xbox prastari i 400 kn za komp vrijedan 2000kn.Tipicno klosarski

I vi kazete: ne bih, hvala

Lp

;)

Intel i5 2550K;Asus Maximus IV Gene-Z/Gen3; GSkill 2X4 Gb 1600 Mhz;Sapphire ATI Radeon 5850 1 Gb;Hdd Samsung F3 1 Tb X 2
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.2.2017 15:11 (Kant).
18 godina
Njuškalo biseri

Eto malo kopam po mejlovima...

Da vidim tu nasu komunikaciju....

Pronasao nesto; pa bio pristojan u ponudi:

Potpuno ispravna, pic pic stanje, 250 gb hdd s dvije original igre, Rage i Alan Wake

Mogu vam doplatiti jos 400 kn

Lp

Vi ste bili malo bahatiji:

stabrijesti da mi spustas tu 600 kuna alo 2000 kuna je fixno!!

To je bilo 13.07.2016.

Drugim rijecima, to je sav nas kontakt, niti ste ikada bili kod mene, niti ste ikada kupila ista od mene...

Intel i5 2550K;Asus Maximus IV Gene-Z/Gen3; GSkill 2X4 Gb 1600 Mhz;Sapphire ATI Radeon 5850 1 Gb;Hdd Samsung F3 1 Tb X 2
14 godina
marko227 kaže...

Ne razumjem jesu ti serviseri prilikom školovanja bili smješteni negdje visoko u zgradi ili pak taj servis zapošljava samo akademike, doktore i magistre??

p.s. s kolegom Kant imam samo dobra iskustva. Ljudina od čovika!

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.2.2017 16:01 (FakeDeath).
11 godina
odjavljen
Njuškalo biseri

Moram se ovdje ubacit!

Treba ipak reći da je Kant / Kingsbounty jako korektan, treba razdvojit posao od privatnoga, on ti ponudi cijenu možeš uzeti ili ne, nije ništa osobno, isto tako i pri prodaji.

Čovjek se time bavi, to je ok. Možeš od njega kupit ili ne.

Ja sam od njega uzeo dosta komponenti kroz godine, i neke za kolege, sad se više ne zajebavam sa komponentama al dok sam kupovao i igrao igre sa njime sam mjenjao komponnete, kupovo i prodavao od njega, i to stvarno da na tome nisam gubio gotovo ništa novca jer sam cicija po naravi, a ni on nije baš nešto na tome zarađivao, no i dalje je bio jako korektan i davao mi kojekakve zamjene, jedan cpu nije radio na mojoj ploči, vratio ga je, napajanje sam mu vratio zato što mi se nije sviđao zvuk, pa kad sam vidio da ima neku karticu koja mi se sviđa znao mi ju je dati da mu ja dam cpu rame i nešto love a sebi uzmem bolje, uvjek je odgovarao na poruku ili na poziv, smanji cijenu al ne onako samo za šminku, nego mi je znao spustit cijenu sa cca 1100kn na 900 i to bez cijenkanja, imao sam stvari koje ne možes prodati, koje nisam ni koristio koje je uzimao pod cijenu.

Tako da nije uopce stvar toga dal nesto radi ili ne ili ima garanciju ili ne, ja mogu reci da kad sam ja procijenio da nesto od njega ne valja (ne bitno jel to realno tako bilo) on bi to uzeo nazad, stvar je da je on pouzdan a ako je cijena prevelika treba ga pitati jel bi dao za cijenu koju možete ponudit, ako ne ok, NHF idemo dalje.

Poz

Cijenite više pitku vodu.
15 godina
Njuškalo biseri

Posljednji trzaji. 

i7 6700k kupljen u 7 mjesecu u ADMu - 2700 kn.

ps. nemojte nasjedati na ovo, te cijene budu pale samo tako vrlo brzo,

onda ćemo se razgovarati drugačije, naravno, ako je interes prodaja.

ps. 2 nekima kvarim zaradu, ali jebga, kad sam zločest.

Za dodatna pitanja i pomoć obratiti se preko privatne poruke. Hvala. :D
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.2.2017 17:38 (Valentin17).
15 godina
Njuškalo biseri

i7 4790k "novi" - 2800 kn. 

Biti jako oprezan, vidim ljudi često predstavljaju komponente ko nove iako su već otpakirane i korištene

u računalima.

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.2.2017 16:49 (Valentin17).
16 godina
Njuškalo biseri

XFX Radeonka 7870 "samo" 1000 Kn.

Da je HD7950 kao sto spominje u oglasu cijena bi jos uvijek bila pretjerana.

http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/xfx-radeon-7870-2gb-gddr5-tahiti-oglas-21698540

14 godina
neaktivan
Njuškalo biseri

900 kn za joystick

14 godina
protjeran
Njuškalo biseri

Ista konfiguracija nova iz ducana oko 10k kn, covjek bi valjda da mu se vrati sve sto je ulozio. 

13 godina
Njuškalo biseri

A kakvih se ludih gljiva ovaj moj sugrađanin najeo 

http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/top-graficka-msi-r9-390-gaming-8gb-oglas-21729827 

neda mi se
11 godina
odjavljen
Njuškalo biseri

od chaselol sa foruma (u hrvatskoj je veliki AMD-ovac, a u Bosni nabio mali cijene za svoj AMD i pokušava ga se rješit nama iza leđa)

http://www.olx.ba/profil/davorchase

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.2.2017 15:28 (Glavas_ZG).
13 godina
Glavas_ZG kaže...

od chaselol sa foruma (u hrvatskoj je veliki AMD-ovac, a u Bosni nabio mali cijene za svoj AMD i pokušava ga se rješit nama iza leđa)

http://www.olx.ba/profil/davorchase

Ja mu želim uspješnu prodaju

neda mi se
14 godina
Njuškalo biseri

ajde ljudi pa tema se zove "njuškalo biseri"  ako ćemo stavljati oglase koji su 50-100kn skuplji od realne cijene onda možemo staviti 90% sadržaja svih oglasnika.

valda ova tema služi da se svi skupa nasmijemo biserima a ne za nekakva unutar-forumska prepucavanja.

11 godina
odjavljen
darkborg kaže...

ajde ljudi pa tema se zove "njuškalo biseri"  ako ćemo stavljati oglase koji su 50-100kn skuplji od realne cijene onda možemo staviti 90% sadržaja svih oglasnika.

valda ova tema služi da se svi skupa nasmijemo biserima a ne za nekakva unutar-forumska prepucavanja.

u ratu, ljubavi i na forumu je sve dopušteno

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.2.2017 16:06 (Glavas_ZG).
10 godina
neaktivan
I jos se s vecinom mozes dogovorit da spuste vise od tih 50-100kn
15 godina
blackeagle29 kaže...

Ja još nisam vidio niti jednoga koji želi spustiti 100 kn, a kamoli 150 kn, znači nije istina. 

13 godina
Valentin17 kaže...
blackeagle29 kaže...

Ja još nisam vidio niti jednoga koji želi spustiti 100 kn, a kamoli 150 kn, znači nije istina. 

Što je najjače ako pokušaš s njime popričati o spuštanju cijene i obrazložiti zašto, najčešće odgovor bude uvredljive naravi ili tipa "cijena je fiksna, ako ti se ne sviđa kupi drugdje" :)

Ima izuzetaka koji sami čak spuste cijenu kada ih pitaš koja je zadnja cijena, ali to je zbilja rijetko.

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.2.2017 17:08 (ibme74).
15 godina
ibme74 kaže...

ako ti se ne sviđa kupi drugdje" :)

Upravo tako ide zadnje iskustvo.

EDIT: Jel još netko ima problema sa učitavanjem Njuškalo stranice? Kaže mi da stranica ne reagira.

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.2.2017 19:56 (Valentin17).
16 godina
Valentin17 kaže...

Meni je pacijent sa radeonkom 7870 spustio 100Kn nakon pitanja "koja je zadnja cijena?". Veoma velikodusno od njega.

Nemojte me osuđivati,bilo mi je dosadno i rekoh idem mu poslati upit.

18 godina
Njuškalo biseri

Tu se našli raspavljati o cjenkanju. Moj slučaj da sam nasljedio to od stare i ne kupujem komponente ako ne spusti cijenu ili plati poštarinu. Svega 2-3 puta sam platio traženu cijenu jer ili nije bilo za mene ili mi je žurno trebalo, a svega i svačega kupovao.

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
10 godina
Njuškalo biseri

Link   vjerovatno je bilo već sry nepratim temu , ali lol.

15 godina
dabar_solta_V2 kaže...

Link   vjerovatno je bilo već sry nepratim temu , ali lol.

Pa dobro jel ti vidiš da je malo korišten. 

13 godina
neaktivan
Njuškalo biseri

navalite 

xbl: p4smat3r
15 godina
imaiden322 kaže...

navalite 

Ako je ok, ja odmah kupujem.

13 godina
neaktivan
Njuškalo biseri

Nije njuškalo, al ovaj je malo fulao cijenu u oglasu u odnosu na onu u opisu 

404 Greške a nema ih nigdje
12 godina
neaktivan
Njuškalo biseri

Ah tugo moja  Sumnjaj da je toliko koštala tek kad je izašla.Sreća pa cijena nije fiksna http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/prodajem-graficku-karticu-oglas-21777374

15 godina

Pa to igrca diže cijenu 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice