Njuškalo biseri

poruka: 5.808
|
čitano: 1.799.244
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Njuškalo biseri

to su genericki kineski stikovi, cesto zna kapacitet ne odgovarati stvarnom, lose brzine itd...ali posto nisu skupi riskiraj ako ti nije bitno to toliko

9 godina
neaktivan
Milka30 kaže...
roby27 kaže...

NE

Stvarno ne valjaju?U cemu je kvaka?

Ne zanima me brzina,samo pohrana!

Kupio sam pred par godina s ebaya slican no name usb stick i bio je katastrofa. Isto mi brzina nije bila bitna samo pohrana al kad nesto spremis gore drugi put pola ne moze ocitat. Uglavnom izbjegavaj takve jer za te pare ne mozes dobiti nista kvalitetno a niti upotrebljivo na duzi rok. 

17 godina
Milka30 kaže...

Nije biser(možda moj što pitam),zanima me valjaju li išta ovi "ključevi" od 64 GB.

Ovaj oglas je samo primjer-ima i jeftinije 

Kupio takav isti, samo druga boja. Eno već 2 mjeseca vrti glazbu u autu bez pogovora.

Čist okej što se toga tiče, malo je sporiji al to uopće nije bitno za namjenu.

lp

Bok, ja sam sharyn
17 godina
Devil ajde probaj popuniti taj usb do kraja da vidis jer je to taj kapacitet koji navode ili nije.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
14 godina
Njuškalo biseri

Nije s njuškala, ali tamo on gleda procjene, hd4850 i 2gb ddr2 rama za 250kn...

14 godina
Remzi kaže...

Ti si ispao biser,2gb rama ide za 100-125kn,ta 4850 još 100-125kn i dobiješ 250kn 

Otkupljujem/Popravljam Smartphone-ove kontakt na PM ili evilmage007@gmail.com 097/673/27-41
9 godina
neaktivan
Njuškalo biseri

Kupujem 980ti i naletim na par ovakvih. 
Javim se da vidim jesu li voljni snizit cijenu, jer su grafičke čak skuplje nego u trgovini.
Jedan nije ni odgovorio. Drugi isto bezobraznik! Ja mu velim jel vi znate da prodajete
skuplje nego košta nova iz trgovine. "Šta ćete. LP" :')
Najjeftinija 1070 u trgovini košta 3700 kn. Oni 980ti prodaju za 4500 POLOVNO.
Al šta ćete, LP.

12 godina
kruskar kaže...
Remzi kaže...

Ti si ispao biser,2gb rama ide za 100-125kn,ta 4850 još 100-125kn i dobiješ 250kn 

Prije neki dan sam s Njuškala kupio 4 gige DDR2 oliti 2 modula po 2 gige za 150kn (189kn s poštarinom (HP expres)) tako da nisam siguran tko je tu biser.

Ta prastara grafa "vridi" niti 100kn a ram ide za 75-80kn

16 godina
Ok. Nadi mi tu prastaru grafu za 100 kn
14 godina

Forumaš pirat mi je nudio 4850 1gb verziju za 100kn.

EDIT: HD4670 kupio za 50kn, HD5570 za 80kn, toliko o tome da se ne može naći...

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.8.2016 21:26 (Remzi).
13 godina
Njuškalo biseri

jos malo nebuloza od cijena

intel m2 530 serija od 180gb - 849kn zbilja??? 

http://www.njuskalo.hr/ssd-disk/intel-ssd-m-2-180-gb-ssdsckgw180a401-530-series-oglas-18113165

hyperX Predator pci-e ssd 240gb - 1650kn kome to uvali svaka mu čast, za nižu cijenu idu puno bolji modeli

http://www.njuskalo.hr/ssd-disk/hyperx-predator-pcie-ssd-kingston-oglas-19627972

i sad poslastica za kraj vremesno pregazeni Mushkin Scorpion Deluxe 1920GB PCI-E SSD - 7000kn jos 2 god jamstvo tako pise premda je kupljen vani

http://www.njuskalo.hr/ssd-disk/mushkin-scorpion-deluxe-1920gb-pci-e-ssd-oglas-16671318

radi se o EOL SF 2281 kontroleru u LSI raid polju - sastoji se od 4 m2 ssda uparena u raid polje pod hladnjakom - takav ssd nema smisla po toj cijeni bez obzira na kapacitet, to je jos iz doba ocz revo drive-a gdje perfomanse nisu bile bas u skladu sa pukim brojkama zbog kontrolera koji komprimira u letu, da ne kazem kakvih sve problema softverskih itd...

danas se nude kud i kamo bolja rijesenja i sve novo pod jamstvom

16 godina
Njuškalo biseri
Martin
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.8.2016 22:05 (Marti).
12 godina
Marti kaže...

Nisam baš razumio, tko je tu dodatno olakšan ?!!? Felge ili bivši (čitaj zakoniti) vlasnik ?!!?

10 godina
odjavljen
Forte kaže...

Javim se da vidim jesu li voljni snizit cijenu, jer su grafičke čak skuplje nego u trgovini.
Jedan nije ni odgovorio. Drugi isto bezobraznik! Ja mu velim jel vi znate da prodajete
Al šta ćete, LP.

sa obzirom na ime, čudno da ovaj prvi neće spustit cijenu

12 godina
Njuškalo biseri

Da nije malo pretjerao? Ne znam kakvi su to hyperx blu ali 600 kn za 8GB rama? Pa 16GB ima za 600 kn novo ili za 270-300 kn 8GB novo.

http://www.njuskalo.hr/ram-memorija/kingston-hyperx-blu-ddr3-2x4gb-1600mhz-oglas-16241477

9 godina
neaktivan

Slučajno dvaput poslao.

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.8.2016 18:24 (Forte).
9 godina
neaktivan
Glavas_ZG kaže...
Forte kaže...

Al šta ćete, LP.

sa obzirom na ime, čudno da ovaj prvi neće spustit cijenu

ĆOVIJEK HITNO TREBA ĐITIEX TAJTAN JER JE OVISTNIK. UPOMOČ SVI KOJI ZNADU KOLKO VRJEDI GTX 980TI.
NAJAĆI MODEL, VRTI SVE, NE NA ULTRA NEGO NA UBER ULTRA MAX POSTAVKAMA, U ČETIR KA REZOLUCI. LP.

10 godina
neaktivan
Njuškalo biseri
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.8.2016 9:39 (Kopsi1304).
14 godina
Forte kaže...

ĆOVIJEK HITNO TREBA ĐITIEX TAJTAN JER JE OVISTNIK. UPOMOČ SVI KOJI ZNADU KOLKO VRJEDI GTX 980TI.
NAJAĆI MODEL, VRTI SVE, NE NA ULTRA NEGO NA UBER ULTRA MAX POSTAVKAMA, U ČETIR KA REZOLUCI. LP.

Šta se dereš?

Ako želiš pobijediti,ne smiješ izgubiti!
16 godina

ali je to mikrosoft end uindous. to mora da valja.

Xiaomi Redmi 3 (Global Dev ROM 6.7.29)
15 godina
Njuškalo biseri

DDR3 memorija i grafičke su skupe i dotiču cijenu koju može se platiti u trgovini. Mislio sam kupit ddr3 još 4gb ali nisam naišao ispod 170 kuna. A u trgovini ima od 180 kuna nadalje.

Grafička je ili slična cijena ili za nekih 10-20% manja od trgovačke. Znači nije uopče za PDV umanjena.

Bf 4 - Tonyhrv
14 godina

Slabo tražiš za ram, frend si našao 2x8gb corsair xms3 1600mhz s garancijom za 200kn, ako ti treba 4gb 1333mhz ima viška jednu pločicu

15 godina
Njuškalo biseri

Izgleda da mi je promaklo. No caka je u tome što meni treba specifična ram pločica koja koristi CL9 latenciju. Budem sačekao još do bf1, pa ću onda vidit da li imam potrebe za upgradom tog djela komponente. Thanks ;)

Bf 4 - Tonyhrv
9 godina
neaktivan

LP.

14 godina
Njuškalo biseri

Od kako pratim facebook oglasnike ništa me ne može iznenaditi :D

Otkupljujem/Popravljam Smartphone-ove kontakt na PM ili evilmage007@gmail.com 097/673/27-41
10 godina
neaktivan

Hahah kakav kralj.. a novi košta 2200kn 

14 godina
Kopsi1304 kaže...

Hahah kakav kralj.. a novi košta 2200kn 

I sad kad sam rekao tipu da sam kupio takav za 650kn neotpakirani on meni veli da sam kupio kopiju(repliku) 

16 godina
Njuškalo biseri

2200 je cijena novog, najjeftiniji na oglasniku su 1700, ne vidim po čemu je biser osim po nadobudnom tekstu.

10 godina
neaktivan

Pa ako je 2200 cijena novoga zapakiranog, a on prodaje otpakiran mobitel za istu cijenu.... Što bi ti uzeo ? Osim ako ti taj lik nije prijatelj pa ono..

16 godina
Ma ne, ali daleko je to od bisera
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice