- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Neki frajer traži 3700 kuna za komp koji po meni 2800 kuna vrijedi. 
Isti taj kolega "hrcak" je iznad tebe stavio nekog drugog njuskalo bisera, a on sam skoro veci biser od svih njih...
Cijena je fleksibilna i za pravog kupca spustio bih cijenu 100 eura, na 3k, ispod toga nebih išao
Cijena je fleksibilna i za pravog kupca spustio bih cijenu 100 eura, na 3k, ispod toga nebih išao
Sad se samo izvlačiš. Spusti ju odmah na neku normalnu cijenu, a ovako tražiš budalu koja se ne kuži, da nasjedne na oglas i da ti za to računalo novce koje ono ne vrijedi. 
Sad se samo izvlačiš. Spusti ju odmah na neku normalnu cijenu, a ovako tražiš budalu koja se ne kuži, da nasjedne na oglas i da ti za to računalo novce koje ono ne vrijedi. 
Riješeno
Sigurno je mlad, naucit ce, glavno da je spreman na promjenu i da nije zloban.
Nije lako shvatiti da je dobar ugled jednako bitan ili bitniji od zarade.
coffe,coffe,coffe.....
boktemazo ovaj lik nije normalan, zajebo je i majstora za kompjutere.
A gle ipak je to i5 6 core
i svaka igra po 200kn i to ti je to 
Istina je, mlad sam, ima još vremena da neke stvari naučim, no jednu stvar koju sam shvatio što sam na ovom forumu skoro 4 godine da se sa budalama ne isplati ulaziti u raspravu i naravno da znam da je ugled bitniji od novca, ne treba uvijek gledati samo na materijalno
Istina je, mlad sam, ima još vremena da neke stvari naučim, no jednu stvar koju sam shvatio što sam na ovom forumu skoro 4 godine da se sa budalama ne isplati ulaziti u raspravu i naravno da znam da je ugled bitniji od novca, ne treba uvijek gledati samo na materijalno
Mlad, ali vidim i bezobrazan. Cesto prozivas i stavljas s čuđenjem u ovu temu racunala koja su "precjenjena" a zapravo i sam to radis kada prodajes svoje i sada kad to isto neko drugi tebi uradio (postavio te medu bisere) onda je on i oni koji se s njim slazu budale? Logika za 5! 
Kaže da je ju već dva puta poklonio pa su mu je vratili, a sad prodaje za 100 kn hahahahaha

Prodajemo matičnu ploču od asusa, proizvođača gigabyte.
Ma to ti je hibrid asusa i gigabytea 
Prodajemo matičnu ploču od asusa, proizvođača gigabyte.
Gle molim vas lipo biće su izmislili "Gigasus" matične
Nisam mogao zaspat, reko idem pogledat forum, možda ima nečeg, naletim na ovu temu...
Došao do 75e stranice, prošla 2 sata... Pišem ovaj post samo da zahvalim svima koji skupljaju bisere i dijele ih tu u ovoj temi, par puta skoro proplako od smijeha 
Keep on.
Evo naš kolega hrčak opet nastupa, ovaj put traži 200kn za hd4650 koja ne vrijedi niti pola cijene koju on traži.
Ja sam stvarno ispao budala kad sam svoju XFX R7 250 1GB DDR5 dao za 250 kuna prije jos 6-7 mjeseci 
Da ne bude bas off, evo jos
GTX 970, nova u trgovini oko 2300, jos nema ni slike ni nista a mjenjao bi za S7 edge koji vrijedi najmanje 4500-5000 novi (ako se ne varam).
ASUS GTX 970 STRIX, nova u trgovini takoder oko 2400.
Sto ljudi stvarno misle da mogu dobiti tolike pare a u trgovinama je cak preko 500 kuna jetinije 
Cjena je ok za ovu močnu konfu!
Plava rasvjeta definitivno diže cjenu!
U koju dimenziju je taj lik upa ???
U koju dimenziju je taj lik upa ???
Pa dobro....cooler radi bezprijekorno...i to diže cjenu