Njuškalo biseri

poruka: 5.787
|
čitano: 1.733.370
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Njuškalo biseri

.

12 godina
neaktivan
Njuškalo biseri

Ovaj je fulo za koju tisuću.

13 godina
Re: Njuškalo biseri
Zujko008 kaže...

Ovaj je fulo za koju tisuću.

tj. jednu nulicu viska ima

15 godina
neaktivan
Njuškalo biseri

http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/nvidia-9800-gt-xfx-xxx-black-edition-512-mb-oglas-15219041 

16 godina
dexman kaže...

http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/nvidia-9800-gt-xfx-xxx-black-edition-512-mb-oglas-15219041 

Ovaj priča ko da piše putopis!

StariGad_HR @battlefield StariGAD#2592 @ Diablo 3
13 godina
protjeran
dexman kaže...

Evo istoga i na forum.hr pa sam ga upitao da li je realno da ne prodaje "nista" za 160 kn?

http://www.forum.hr/showthread.php?p=54108662#post54108662

Biser...

TL-za zahvalu klikni hvala // WoT nick: tomo53nja
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.5.2015 0:05 (Tomo53nja).
11 godina
neaktivan
Njuškalo biseri

Evo još jednog bisera..Ovaj već duže vrijeme prodaje,više od godinu dana..Ne ide pa ne ide

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.5.2015 17:55 (lexx).
11 godina
neaktivan
lexx kaže...

Evo još jednog bisera..Ovaj već duže vrijeme prodaje,više od godinu dana..Ne ide pa ne ide

Možda očekuje da će dolar porasti na 15 pa da će ipak to vrijeditit pola od te cijene hehe... A jbg ljudi prodaju svašta, nekome možda ne treba, a najčešće se ljudi ne razume u cijene pa prodaju.

Postoje samo dvije beskonačne stvari: svemir i ljudska glupost, ali za svemir baš nisam potpuno siguran. (Albert Einstein)
11 godina
neaktivan
mrki_tua kaže...
lexx kaže...

Možda očekuje da će dolar porasti na 15 pa da će ipak to vrijeditit pola od te cijene hehe... A jbg ljudi prodaju svašta, nekome možda ne treba, a najčešće se ljudi ne razume u cijene pa prodaju.

Kako se ne zajebu pa stave neku minimalnu cijenu,nego ovako bubnu i još bolje napišu fiksno..loll

13 godina
Njuškalo biseri

Nije bas biser ali vise osobna prica nakon sto sam prodao nesto preko njuskala dakle..

Od mene je neki "mulac"/15-tak godina ima kupio maticnu+napajanje ddr2 desktop, i lijepo mu objasnis da je napajanje i maticna desktop atx, on meni govori sve znam, stize slika a na njega je nabio 212 EVO, izgleda koda na fiat 500 stavis motor od kamiona...i salje mi slike preko whatsapp kako je spojio i sve super radi.. Ja rekao eto vidis da radi... i da mu je taj ventilator nepotreban, jer maticna neprelazi 350 fsb-a jer je desktop.
I onda sutra dan ide overclockati na njoj, a ja mu lijepo kazem pri kupnji da maticna nije za to napravljena etc. I onda nakraju mi salje poruku opet whatsapp da mu se prestao vrtiti ventilator, ja mu govorim provjeri spojeve on meni opet odgovara sve sam dobro spojio i ocistio, i naravno nakon 2 sata stize poruka da je naopako spojio kabel bio i da je sve ispravno i da je overclokao processor . Ja rekao eto... imas garanciju od mene na napajanje da je ispravno 7 dana, ali maticnu ne jer overclokas na njoj.

I naravno lik neprestaju tu s porukama, vec mi se hvali kako mu processor radi na 3,2 ghz, ja samo odgovaram "ok", "super" i slicno.. nikako da ga se rijesim, nakon 2,3 dana poruke prestaju evo ga opet da bili ja njemu svoj quad core prodao... samo sam odgovorio nije za prodaju, i onda stize jedno 10 poruka ako bude da bi on to kupio, i onda da se predomislio da bili ja mijenjao njegov dual core za svoj quad core uz njegovu nadoplatu, nemogu ga se rijesit poruke samo dolaze, i ja reko odustajem necu mu vise ni odgovarati i srecom prestale su poruke...

Pouka svega, pazite ponekad i kome prodajete i imajte neki poslovni phone bez whatsappa i vibera.

Nebi se cudio da mi uskoro stigne poruka da je sve krepalo a krepat ce mu za par mjeseci sigurno neki tranzistor na maticnoj ili nesto, ali to nije do mene...jer je i jos je na to low budget napajanje koje sam mu prodao vrijednosti 50 kn (100kn novo u ducanu), spojio 6 pin graficku preko adaptera.

Nisam znao gdje bi napisao pa eto ;D

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.5.2015 21:11 (Luka123).
14 godina
Luka123 kaže...

...

Lijepo odeš na njegov kontakt u WhatsApp-u, klikneš one3 točkice u gornjem desnom kutu, odabereš više, pa blokiraj i klikneš Ok.

http://valid.canardpc.com/cache/banner/fmwm3z-4.png
13 godina
Tony1999 kaže...
Luka123 kaže...

...

Lijepo odeš na njegov kontakt u WhatsApp-u, klikneš one3 točkice u gornjem desnom kutu, odabereš više, pa blokiraj i klikneš Ok.

ehh da sam znao XD

17 godina
Zujko008 kaže...

To kinezi flashaju modificirane biose na prastare kartice, na njih stavljaju drugi kuler i prodaju pod karticu cije ime pise u tom biosu koji su flashali.

Uglavnom kineska kopija kartice.

jel tko ikad to isprobao da li radi i koje su performanse takvih kineskih kartica? Vrijedi isprobat za te novce :)

12 godina
neaktivan
toxic kaže...
Zujko008 kaže...

To kinezi flashaju modificirane biose na prastare kartice, na njih stavljaju drugi kuler i prodaju pod karticu cije ime pise u tom biosu koji su flashali.

Uglavnom kineska kopija kartice.

jel tko ikad to isprobao da li radi i koje su performanse takvih kineskih kartica? Vrijedi isprobat za te novce :)

Evo nakon 5min googlanja nasao sam ovo, sve je detaljno pregledano, istestirano...

Mislim da ovo nebi trebalo kupiti ni pod razno...

12 godina
Njuškalo biseri

pa mislim da jedna fejkerska 770 se prodaje i na nasem dragom forumu...

razorblade
14 godina
neaktivan
Njuškalo biseri

Kad ti direkt na BUG-u prodaje Kineza pod bubrege.

http://prntscr.com/73dntj

Ovom forumu kronično nedostaje Vlada koji je uvijek podizao atmosferu nasmijavanjem i uveseljavanjem sviju svojim slikovitoživopisnojedinstvenim postovima.
14 godina
Njuškalo biseri

Taj oglas je sramota za Bug jer bi čovjek očekivao da ljudi koji pregledavaju oglase prije nego ih odobre znaju kako izgleda fake hardware a u tom oglasu je to i više nego očito. Ili ih uopće ne pregledavaju, valjda samo klikne odobri i zaboli ih što im se prodaje po forumu

A ovaj što prodaje, što reći za takvoga i još k tome je 4 godine na forumu? Da kažem ono što mislim valjda bih ban popio.

---Life is ours, we live it our way---
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.5.2015 22:02 (vrinho).
14 godina
neaktivan
vrinho kaže...

1.) Taj oglas je sramota za Bug jer bi čovjek očekivao da ljudi koji pregledavaju oglase prije nego ih odobre znaju kako izgleda fake hardware a u tom oglasu je to i više nego očito. Ili ih uopće ne pregledavaju, valjda samo klikne odobri i zaboli ih što im se prodaje po forumu

2.) A ovaj što prodaje, što reći za takvoga i još k tome je 4 godine na forumu? Da kažem ono što mislim valjda bih ban popio.

1. Uvjeren sam da bi to bilo malo preambiciozno i preoptimistično očekivanje. Samo sam realan i objektivan.

2. U potpunosti se slažem, šutnja je ovdje za nas zlato.

Ovom forumu kronično nedostaje Vlada koji je uvijek podizao atmosferu nasmijavanjem i uveseljavanjem sviju svojim slikovitoživopisnojedinstvenim postovima.
15 godina
odjavljen
vrinho kaže...

Taj oglas je sramota za Bug jer bi čovjek očekivao da ljudi koji pregledavaju oglase prije nego ih odobre znaju kako izgleda fake hardware a u tom oglasu je to i više nego očito. Ili ih uopće ne pregledavaju, valjda samo klikne odobri i zaboli ih što im se prodaje po forumu

A ovaj što prodaje, što reći za takvoga i još k tome je 4 godine na forumu? Da kažem ono što mislim valjda bih ban popio.

A meni nije prošao potpuno legitimni oglas za laptop...

Svi smo mi Mentalist.
14 godina
Caesar et Brutus kaže...

1. Uvjeren sam da bi to bilo malo preambiciozno i preoptimistično očekivanje. Samo sam realan i objektivan.

Zašto? Jedan ozbiljan časopis kao što je Bug koji redovito testira i recenzira hardware, često i grafičke kartice da ima ljude koji ne mogu raspoznati očiti primjer lažnog hardware-a? Onda očito ili zbilja tamo ne znaju ili ne pregledavaju te oglase. Pa i laiku koji traži grafičke po netu u tjedan dva bi bilo nešto sumnjivo kad bi vidio Nvidia logo na nereferentnoj grafi koji je još k tome žuti.

Edit: vidim da su maknuli oglas, sad da li zato jer su čitali ovu temu ili je netko prijavio ali lijepo da su brzo reagirali. Nadam se da im se neće ponoviti ovakvi propusti jer ne bi im bila lijepa reklama da se slučajno takav komad hardvera proda ovdje i pročuje okolo da se na Bugu takav škart prodaje po cijeni original proizvoda. Može jedino takav oglas proći ako bi taj prodavač napisao da se radi o fake proizvodu i da je cijenu u skladu s tim.

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.5.2015 22:58 (vrinho).
14 godina
neaktivan
vrinho kaže...
Caesar et Brutus kaže...

Zašto? Jedan ozbiljan časopis kao što je Bug koji redovito testira i recenzira hardware, često i grafičke kartice da ima ljude koji ne mogu raspoznati očiti primjer lažnog hardware-a? Onda očito ili zbilja tamo ne znaju ili ne pregledavaju te oglase. Pa i laiku koji traži grafičke po netu u tjedan dva bi bilo nešto sumnjivo kad bi vidio Nvidia logo na nereferentnoj grafi koji je još k tome žuti.

1.) Tko kaže da očito i zbilja tamo ne znaju? Ne mora biti da znaju. Možda znaju, možda ne znaju, a možda se jednostavno ne trude znati. Pregledavaju ih sigurno, samo što mislim da je pregled vezan uglavnom uz zadovoljenje same forme oglasa koja se zahtijeva, a miljama manje na sam puki sadržaj. U tome bi prelako mogla biti caka po meni.

2.) Isto tako ne mora biti da bi i svakom laiku bilo nešto sumnjivo kad bi vidio taj poznavateljima više nego smiješan logo. Ponavljam, laiku. Dapače, realno; teže da bi, barem onom istinskom laiku ili pravom početniku koji se tek uvodi u materiju. 100% sigurno.

14 godina
Caesar et Brutus kaže...

Pregledavaju ih sigurno, samo što mislim da je pregled vezan uglavnom uz zadovoljenje same forme oglasa koja se zahtijeva, a miljama manje na sam puki sadržaj. U tome bi prelako mogla biti caka po meni.

Ako je samo forma dovoljna a sadržaj najmanje ili uopće nije onda je Bug tržnica po kriterijima ista ko i Njuškalo, zar ne? Mislim da je to greška.

10 godina
neaktivan
Njuškalo biseri

Evo još jednog bisera.

http://s13.postimg.org/byvomwpzb/image.jpg

Lik prodaje prastari Phenom II X4 965 za bolesnih 600kn, i to bez garancije. Stvarno bolesno i sramotno kad svi znamo da se FX6100 kupi za 500kn bez problema. I to još lik napiše "molim da mi ne nudite neke smiješne cijene"

Zbilja ima svakakvih muljatora i prevaranata.

Želite još malo smijeha od iste osobe:

http://www.njuskalo.hr/maticne-ploce/asrock-990fx-extreme3-amd-990fx-amd-sb950-atx-4xddr3-oglas-15361669

http://s13.postimg.org/vfge9fl3b/image.jpg

Prastaro smeće od ploče, koja se i neclockana grije i ruši i crkava, lik prodaje za 600 kn. Stvarno ima svakakvih prevaranata i muljatora i svi znamo kakva je ovo maksimalna glupost i sram.

Ima još bisera od lika i ne znam samo sa čime se on roka... Neka i nama da malo toga. LOL

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.5.2015 12:40 (mmss).
12 godina
mmss kaže...

Evo još jednog bisera.

http://s13.postimg.org/byvomwpzb/image.jpg

Lik prodaje prastari Phenom II X4 965 za bolesnih 600kn, i to bez garancije. Stvarno bolesno i sramotno kad svi znamo da se FX6100 kupi za 500kn bez problema. I to još lik napiše "molim da mi ne nudite neke smiješne cijene"

Zbilja ima svakakvih muljatora i prevaranata.

Želite još malo smijeha od iste osobe:

http://www.njuskalo.hr/maticne-ploce/asrock-990fx-extreme3-amd-990fx-amd-sb950-atx-4xddr3-oglas-15361669

http://s13.postimg.org/vfge9fl3b/image.jpg

Prastaro smeće od ploče, koja se i neclockana grije i ruši i crkava, lik prodaje za 600 kn. Stvarno ima svakakvih prevaranata i muljatora i svi znamo kakva je ovo maksimalna glupost i sram.

Ima još bisera od lika i ne znam samo sa čime se on roka... Neka i nama da malo toga. LOL

Sad ti njemu vračaš servu i trakavica se nastavlja ...

Sami sebi smo najveci neprijatelji
12 godina
neaktivan
Njuškalo biseri

Bar je priznao da je i on biser jer phenoma prodaje za 600kn 

12 godina
Njuškalo biseri

Moze netko poslat na PP sta se deslio prije nego sto su modovi obrisali postove? Morao sam ic kosit travu pa nisam mogao pratit razvoj drame :D

Gas do daske,a kad maknem dasku onda još gasa.
17 godina
Njuškalo biseri

Situacija je hitna, pa stoga je 80% viša cijena nego u dućanu sasvim opravdana?

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
13 godina
Njuškalo biseri

Koji retard, jos kartica ima taj "kvazi-cooler". Zao mi je ako netko zbog manjka info nasjedne na ovo.

coffe,coffe,coffe.....
16 godina
Njuškalo biseri

Kontaktirao sam ovog gospodina koji prodaje gaming kompjuter,netko je prije 4-5 stranica objavio i ajd rekao ponuditi cu mu kao 3 tisuce kuna.

http://www.njuskalo.hr/pc-racunala/gaming-kompjuter-potpuno-konfiguracija-oglas-15175154

Ocigledno neke teske droge posrijedi kad je GTX 750 i SSD platio 3000 kn prije 4 mjeseca

10 godina
neaktivan
Njuškalo biseri

Vjerojatno sam u krivoj podtemi, ali zelim upozoriti na PREVARANTA- osobu imena Josip Oršoš iz Sokolovca. Preko njuskala smo se dogovorili na razmjenu mobitela. Moj je uredno poslan, a njegov nije nikad viđen. Trazio je ekspresno slanje na ime LJILJANA Oršoš, a kad mu je stigao paket, pocelo je zavlacenje. Prvo mu je zena bila u bolnici, pa je izgubio potvrdu o slanju, pa se predstavio kao NIKOLA, pa je ispalo da se njegov paket zagubljen u slanju itd. Uglavnom, varalica i lažov. Adresa je Velika mučna 23, a broj mobitela: 099 739 5124

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice