Njuškalo biseri

poruka: 5.808
|
čitano: 1.785.884
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Njuškalo biseri

Osim sto mu je grafa smece,miliun puta je ponovio u oglasu "odlicna graficka kartica"...

12 godina
neaktivan
Njuškalo biseri

Plakat ili se smijat pitanje je sad, Klik.  

12 godina
parlel kaže...

Plakat ili se smijat pitanje je sad, Klik.  

unikat 

16 godina
neaktivan
Njuškalo biseri

Strašno. Imao sam i ja takvog skutera, duplo novijeg, registriranog i u boljem stanju pa sam ga prodao za 2500kn. Novi novcati dođe 8000kn.

Steam: nuketown | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | XboxLive: Berologic2013
11 godina
neaktivan
Njuškalo biseri

Sad je spustio na 2071 kn.

vjerojatno nije skuzio da pise u eurima cijenu 

12 godina
weedeveryday420 kaže...

Sad je spustio na 2071 kn.

vjerojatno nije skuzio da pise u eurima cijenu 

Oš reć u kunama

Sami sebi smo najveci neprijatelji
12 godina
Njuškalo biseri

Sto reci, koju posluku porati? klik

Enjoy The Silence
16 godina
Njuškalo biseri
WithSkill
14 godina
neaktivan
WithSkill kaže...

"vakumiran" s ovim me dobio 

13 godina
neaktivan
Njuškalo biseri

Samo ce poljoprivrednici skuzit..

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.2.2015 13:50 (drakula789).
16 godina
Njuškalo biseri

Imaš pravo, ne kužim

10 godina
neaktivan
drakula789 kaže...

Samo ce poljoprivrednici skuzit..

Mogu se nazvat poljoprivrednikom,al i dalje ne kužim....cijenu ionako nitko tko je zainteresiran ne gleda,nego nazove pa pita.

14 godina
neaktivan
Njuškalo biseri

Grafa model tj. klasa optimist, cijena sitnica za ono što se dobije...

http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/asusova-graficka-oglas-14143889

12 godina
auslender kaže...

Fiksno

14 godina
auslender kaže...

pogledaj mu ostale oglase, koda sa smetlista skuplja nekog djelove i nema pojma sto pise, jao majka sto ljudi danas sve rade za novce, vise ce zaradit da otopi to u nekoj kiselini i skine zlato sa njih

11 godina
neaktivan
Njuškalo biseri

"prodajem 4790k, novi u intel box kutiji, kupljen zabunom za krivi socket!" 

Pa gdje ces fulati socket kod kupnje tako skupog procesora 

...My life, My game, My rules...
15 godina
Njuškalo biseri

O moj bože kakvih kretena ima u ovo doba

LINK

12 godina
Njuškalo biseri

Mislim da treba početi kažnjavati ove što postaju samo linkove bez slika. 

http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/Hurki_CRO/
16 godina
David87 kaže...

O moj bože kakvih kretena ima u ovo doba

LINK

Sve pet, prespavo je 10 godina

12 godina
neaktivan
Njuškalo biseri
13 godina
Njuškalo biseri

sorry,ja ne znan copy oglas...nek netko ga odradi,ako može,moilin...

prava POPLAVA 970 za jeftinu lovu,LOL...

neće ni copy,ne znan zašto,ali lik OPET neki prodaje 970 za pvaj put 400kn...

hvala drugu Nicky-u,nadan se da ga zdravlje bolje služi danas :) lp :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.3.2015 21:40 (johnyaces777).
12 godina
johnyaces777 kaže...

Evo ga al to nije biser to je cisti prevarant http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/gigabyte-gtx-970-4gb-akcija-oglas-14642258

11 godina
neaktivan
nicky.sl kaže...
johnyaces777 kaže...

Evo ga al to nije biser to je cisti prevarant http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/gigabyte-gtx-970-4gb-akcija-oglas-14642258

It's too good to be truth. Takvi oglasi koji nemaju broj i ljudi su na otocima uglavnom su prevare + nitko normalan nebi dao svoju GTX 970 za pišljivih 400 kn pa da mu trebaju novci ne znam kak hitno. Uvijek prilikom kupovine ako vam covjek salje paket trazite da vam posalje sliku osobne i da salje poduzecem, a najbolje od toga svega da se nađete u 4 oka i sami uvjerite u ispravost pa onda novci.

13 godina
Njuškalo biseri

ja bi se kladio da je to isti lik koji je prodava i zadnji put za 500kn,pa je opalio par njih,pa je ovaj put odlučio "spustiti cijenu",LOL...mene brine šta njuškalo uopće dozvoljava da se tako postavljaju oglasi,bez telefona i slično...tribalo bi njima poslat inspekciju,zvao san ih ja,ali rade do 19,pa vjerovatno sutra,iako pišu oni da nije njihova odgfovornost,ja ću ih nazvat i lipo im reći da ču obavijestit i inspekciju i sve po redu,pa nek se malo misle...već san ima razgovor,kad mi je brat kupova auto,pa se nudili kojekavi super povoljni dealovi ,ali auto ide iz grčke i slično,pa triba kaparit i tako...pa san in onda j... mater,a sve je prilika da ću opet,čisto iz osobnog zadovoljstva...koji kreteni,triba i njuškalo zatvorit,ionako su većina oglasa ili šupljaci,ili precijenjeni ili prevare,pa stoga triba ih prijaviot nekoj inspekciji da im malo provjere poslovanje,a najbolje zabrane rad jedno vrijeme,pa će drugi put dobro promislit kome će dopustit takve stvari...umjesto,da takve odmah prijavljuju službama i slično,ovi se vračaju i ponovno istu shemu prodaju??!!koji kretenizam od stranice...

15 godina
neaktivan
Njuškalo biseri

U potpunosti te razumijem (imao sam i ja večeras jedno retardirano iskustvo vezano za ventile za lavandin - uzrok, prodavačica level: "Šefika")!

Ali!

Moramo razumijeti da Njuškalo nema nikakvu korist (velika greška - točnije nikakvu direktnu zaradu) od samih oglasa, nego od reklama za čiju objavu firme plaćaju, a sve na osnovu broja ljudi koji objavljuju i pretražuju oglase (surfaju) na Njuškalu i tako eventualno stvore nekakvu korist naručiteljima reklama!

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
17 godina
Njuškalo biseri

Oglasnik kao oglasnik, nisu oni policija da prate 0-24 tko sta pise, a i sigurno nebi netko sjedio tamo po cijele dane i odobravao oglase i to badava, vjerojatno bi se to moglo i napraviti ali pitanje je koliko bi to onda doslo i sigurno nebi bilo besplatno za korisnike.

Nekad se mora misliti svojom glavom a za to i postoji ovdje na forumu tema Prevencija protiv prevaranata

Istina da bi se mogli uvesti neki filteri koje bi morao oznaciti ili nebi mogao postati oglas, npr: Slanje preko Overseasa( Moguca provjera), slanje preko poste( Isto moguca provjera ali ne i testiranje ispravnosi za razliku od Overseasa gdje mozes 2 dana testirati jer to radi ili ne), Osobno preuzimanje.

Da nije off topic evo jednog bisera Link

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
11 godina
neaktivan
Patrick_cro kaže...

Oglasnik kao oglasnik, nisu oni policija da prate 0-24 tko sta pise, a i sigurno nebi netko sjedio tamo po cijele dane i odobravao oglase i to badava, vjerojatno bi se to moglo i napraviti ali pitanje je koliko bi to onda doslo i sigurno nebi bilo besplatno za korisnike.

Nekad se mora misliti svojom glavom a za to i postoji ovdje na forumu tema Prevencija protiv prevaranata

Istina da bi se mogli uvesti neki filteri koje bi morao oznaciti ili nebi mogao postati oglas, npr: Slanje preko Overseasa( Moguca provjera), slanje preko poste( Isto moguca provjera ali ne i testiranje ispravnosi za razliku od Overseasa gdje mozes 2 dana testirati jer to radi ili ne), Osobno preuzimanje.

Bitno da oni meni deaktivirali 5x za redom oglase za stare kovanice zbog "navođenja nerealne cijene". Pa neodlucujem ja o njenoj cjieni (mislim odlucujem, ali sve ovisi od onog ponuda i potraznja) ima kovanica koje vrijede par ticuca zbog svoje rjetkosti, a njima je nerealna cjena od 50kn.

Patrick_cro Svaki oglas nakon predaje se poslje i pregleda i posalju ti mail da je odobren ili deaktiviran.

13 godina
SoynTech kaže...
Patrick_cro kaže...

Bitno da oni meni deaktivirali 5x za redom oglase za stare kovanice zbog "navođenja nerealne cijene". Pa neodlucujem ja o njenoj cjieni (mislim odlucujem, ali sve ovisi od onog ponuda i potraznja) ima kovanica koje vrijede par ticuca zbog svoje rjetkosti, a njima je nerealna cjena od 50kn.

Patrick_cro Svaki oglas nakon predaje se poslje i pregleda i posalju ti mail da je odobren ili deaktiviran.

znan da sam i ja nešto bio prodava,pa su me "odbijali" radi nertealne cijene,pa san im ja napisa da neman pojma,i da nek onda oni kažu koliko bi ja nakraju triba stavit cijenu???i ako su mogli meni to,isto ka i soyntech,a NE MOGU LOPOVIMA,PREVARANTIMA I OSTATKU EKIPE KOJA PRODAJE MUDA ZA BUBREG??SRAMOTA...jel netko zna koja inspekcija i neki link do njih da se nazove i malo skače po živcima radi dotićne gospode iz njuškala,pa nek ih zatvaraju,a ako i ne,nek ih posjete i nek ih malo pretresu i njih i poslovanje njihovo...jer oni to ZASLUŽUJU!!!

14 godina
johnyaces777 kaže...
SoynTech kaže...
Patrick_cro kaže...

znan da sam i ja nešto bio prodava,pa su me "odbijali" radi nertealne cijene,pa san im ja napisa da neman pojma,i da nek onda oni kažu koliko bi ja nakraju triba stavit cijenu???i ako su mogli meni to,isto ka i soyntech,a NE MOGU LOPOVIMA,PREVARANTIMA I OSTATKU EKIPE KOJA PRODAJE MUDA ZA BUBREG??SRAMOTA...jel netko zna koja inspekcija i neki link do njih da se nazove i malo skače po živcima radi dotićne gospode iz njuškala,pa nek ih zatvaraju,a ako i ne,nek ih posjete i nek ih malo pretresu i njih i poslovanje njihovo...jer oni to ZASLUŽUJU!!!

Ja sam prijavio oglas jedan bio, ali nije ukinut. Lik je prodavao inzinjerski stari core2quad 775 processor za 3000+ kuna. Prvo sto je izninjerski i nesmije se prodavati te je zakonom kaznjivo od strane intela, drugo sto je bio 3000++ kuna ... tako da tesko da ces ista postici zvanjem etc. Najbolje je kad vidis takve oglase zaobici ih, ili s ostalima podjeliti u ovoj temi i nasmijati se barem ...

15 godina
Njuškalo biseri
http://valid.canardpc.com/2gp8dx
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.3.2015 17:42 (Ivanjino96).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice