- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako taj frajer ne prodajte taj stol već par godina na tom njuškalu (ali ozbiljno, tak oglas sam vidio već prije najmanje dvije godine)
"što je ujedno i početak stvaranja potpuno novog hrvatskog izvoznog proizvoda s jedinstvenim dizajnom."
Što ti znaš koliko je već komada prodao? 
Sigurno je izvoz procvjetao od kada smo u EU.
Pogledajte samo njegove ostale oglase , npr. šljem pun raspela, kakav lik
Ako taj frajer ne prodajte taj stol već par godina na tom njuškalu (ali ozbiljno, tak oglas sam vidio već prije najmanje dvije godine)
Čim vidim ''Braniteljska zadruga'' prestajem čitat....
Očito im je pre dosadno u životu uz penziju,pa se zahebavaju.
Malo postovanja za braniteljemolim ipak smo se borili i mnogi su zivote dali da bi ti moga pisat gluposti po forumu.
Sami sebi smo najveci neprijatelji
Sjedio sam na tome prije 3 godine. Nešto najneudobnije što sam isprobao u svom životu (a vozim Punta). Znači trtica me boljela 4 dana.
Ovog u panju sam ja stavio isto ovdje ima par mjeseci, ali slike su mi najbolje gdje on sjedi onako ko mislilac, i jos pise na onom papiru "KOMPJUTOR" u panju
... nemam nista protiv branitelja, ali ovaj covijek je tezi biser, zar stvarno misli da ce ovo netko kupiti...
Sjedio sam na tome prije 3 godine. Nešto najneudobnije što sam isprobao u svom životu (a vozim Punta). Znači trtica me boljela 4 dana.
Četiri dana?
Pa šta si radio? Sexao se sam sa sobom?
Ovog u panju sam ja stavio isto ovdje ima par mjeseci, ali slike su mi najbolje gdje on sjedi onako ko mislilac, i jos pise na onom papiru "KOMPJUTOR" u panju
... nemam nista protiv branitelja, ali ovaj covijek je tezi biser, zar stvarno misli da ce ovo netko kupiti...
Lik je totalni debil kad onoliku lovu trazi za onu panjinu.
Sami sebi smo najveci neprijatelji
Malo postovanja za braniteljemolim ipak smo se borili i mnogi su zivote dali da bi ti moga pisat gluposti po forumu.
Imam ih ja i u obitelji i bez ruku i nogu i poznanika koji su se proglasili ludima kako bi izvukli koju kunu da mogu preživit,dok u drugu ruku imaš ovakve koji imaju primanja od države da bi se zahebavali i patentirali svoje umotvorine.
Imam ih ja i u obitelji i bez ruku i nogu i poznanika koji su se proglasili ludima kako bi izvukli koju kunu da mogu preživit,dok u drugu ruku imaš ovakve koji imaju primanja od države da bi se zahebavali i patentirali svoje umotvorine.
Ne znaš da li on i koliko dobiva od države!
Ako policajci i drugi idu u prijevremenu mirovinu, onda mogu i ljudi koji su prošli ratišta imati privilegije!
Dapače, oni su svoje napravili i trebali bi imati poseban tretman.
Ne bi ni njihovu djecu trebalo zanamariti, ako roditelji zbog poslijedica rata i ratišta ne mogu djeci dati koliko i drugi ljudi.
Znam, zbog općeg kaosa u zemlji nikome nije bajno, ali sada govorimo o posebnoj kategoriji!
Svakom njegovo!
Dok nikoga ne ugrožava, neka njemu njegovo - jedino nije dobro ako ugrožava sam sebe!
NHF, znam neobični stol za previsoku cijenu - a ni komp sa slike sigurno ne vrti Crysis! 
Nemojte se doticati teme o braniteljima, neki su dali svoju krv i tijelo a neki ništa , iz tog razloga nemožeš upirati prstom u nekoga ako neznaš njegovu priču.
Zadržimo se teme
dućan je u pitanju, pa je donekle i razumljiva cijena 2800 za note 2
ali također prodaju note 1 za 2700kn što je apsurdno :D
edit: neznam tko im uređuje cijene, ali pod hitno trebaju nekog zaposliti tko se razumije oko toga xd.. prodaju galaxy alphu za 2800kn, s5 za 2900kn (što su okej cijene), te ispod tih mobitela, galaxy note za 2699kn hahahha
Jel postoji debil koji bi dao 700 kuna za kvaku u panju?
I to ne makar kakvu! 
Svi navalili na panjeve
Da, baš gledao malo njegove ostale prodaje, tj njihove, i koliko god ima zanimjivo oblikovanih predmeta, pa i tih nekih vješalica...one kvake su, barem po meni, totalno za.rale stvar...
Hrtvatskoj*
Jedna od najjacih grafika u Hrvatskoj 

"...ali to nije sve,ako narucite odmah dobit cete i superkrecko potpuno pesplatno..."
Vec sam zamislio lika kako na topshop reklami vrti njegovu grafu.
Pošto pratim ovu seriju zvučnika na oglasnicima, ovaj je jučer uletio s dobrom spikom
1.) Ni sam nezna sto prodaje
2.) Koji fu?
Baš sam se htio informirati..
1.) Ni sam nezna sto prodaje
2.) Koji fu?
Daj link ako imaš da nazovem.
Baš sam se htio informirati..
ond je ukrao sliku stv nezz, slucajnost? hm hm, inace ta slika je vec stara, imam folder na kompu s slikama pa sam ju nasao...