Njuškalo biseri

poruka: 5.808
|
čitano: 1.788.350
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Njuškalo biseri
Luka123 kaže...
Blacklord kaže...

Pored smiješno prevelike cijene za ovako nešto, za usporedbu je kao šlag na torti uzeo jedini bench gdje je OC-ani FX8 "najbolji" pa se hvali :D

Cijene nabave:
Kuciste - 899 Kn
Maticna - ajmo rec 499 kn
Dvije graficke - svaka 2000 kn -> 4000 Kn
Processor - 2000 Kn

Ovo ti je vec 7000 Kn preslo, jel treba da nastavim?

Nije tema za ovo, ali moram... Te grafičke su bliže 1000kn svaka, matična je 499kn nova, procesor je 2000kn novi... Ukupno ne bi rekao da je više od 5500kn

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
14 godina
power_user kaže...
Luka123 kaže...
Blacklord kaže...

Pored smiješno prevelike cijene za ovako nešto, za usporedbu je kao šlag na torti uzeo jedini bench gdje je OC-ani FX8 "najbolji" pa se hvali :D

Cijene nabave:
Kuciste - 899 Kn
Processor - 2000 Kn

Nije tema za ovo, ali moram... Te grafičke su bliže 1000kn svaka, matična je 499kn nova, procesor je 2000kn novi... Ukupno ne bi rekao da je više od 5500kn

Ok - 2000 kn, sad smo na

Kuciste - 899 Kn
Dvije graficke - svaka 2000 kn -> 4000 Kn ->>2000 kn ukupnoo dvije graficke, nova cijena by power_user
Processor - 2000 Kn
Tipkovnica - 474,05 kn
Mis - 359,10 kn
Ram - 699,00 kn
HDD - Nije napisao tocno koji model, pa sam stavio cijenu od wd blue 500 gb -> 365,03 kn
Hladnjak - 490,80 kn
Napajanje - 523,24 kn
Monitor - nije napisao koji, pa sam stavio cijenu najeftinijeg - > 1.112,52 kn

Ukupno
7420, stim da tu fali ovih 2000 Kn koju je kolega neznam radi cega izbacio i rekao 1000 kn, jer najeftinija na nabavi je 1.999,00 kn VAPOR-X verzija.

Ukupno bi bilo oko 9500...

Mislin da ovo nije biser, vec profesionalno slozena konfiguracija i pazljivo birani dijelovi od strane prodavaca, mozda je pretjerao sa cijenom, ali -1000 KN nije malo za konfiguraciju slozenu prije par dana sa garancijom skoro na sve djelove osim monitora i HDD.

14 godina

Očito je to netko tvoj ili si ti sastavljao kad ga braniš ali bolje se prestani blamirat jer je to daleko od "profesionalno" složenog kompa i za te novce se može sastavit bolje trgovanjem po Njuškalu . Taj CPU je isti kao i FX 8320 koji novi košta 900 kn manje, pa di tek onda takav krš od matične za nabrijani FX 9590 (koji ju spali vljada) i još onda na to CF R9 280X grafi !!

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.1.2015 10:35 (itomic009).
15 godina
Luka123 kaže...
power_user kaže...
Luka123 kaže...
Blacklord kaže...

Cijene nabave:
Kuciste - 899 Kn
Processor - 2000 Kn

Ok - 2000 kn, sad smo na

Kuciste - 899 Kn
Dvije graficke - svaka 2000 kn -> 4000 Kn ->>2000 kn ukupnoo dvije graficke, nova cijena by power_user
Processor - 2000 Kn
Tipkovnica - 474,05 kn
Mis - 359,10 kn
Ram - 699,00 kn
HDD - Nije napisao tocno koji model, pa sam stavio cijenu od wd blue 500 gb -> 365,03 kn
Hladnjak - 490,80 kn
Napajanje - 523,24 kn
Monitor - nije napisao koji, pa sam stavio cijenu najeftinijeg - > 1.112,52 kn

Ukupno
7420, stim da tu fali ovih 2000 Kn koju je kolega neznam radi cega izbacio i rekao 1000 kn, jer najeftinija na nabavi je 1.999,00 kn VAPOR-X verzija.

Ukupno bi bilo oko 9500...

Mislin da ovo nije biser, vec profesionalno slozena konfiguracija i pazljivo birani dijelovi od strane prodavaca, mozda je pretjerao sa cijenom, ali -1000 KN nije malo za konfiguraciju slozenu prije par dana sa garancijom skoro na sve djelove osim monitora i HDD.

Kao prvo garanciju ti HDD i monitor nemaju tak da najmanje 50% ovih tvojih cijena od tih komponenti ide dolje. 

A kao drugo ti tu stavljaš cijene novoga zapakiranoga iz trgovine a ovo ni približno tome nije.

http://valid.canardpc.com/2gp8dx
14 godina
protjeran
Luka123 kaže...

Ti stalno branis nekoga ovdje pod ovom temom "njuskalo biseri",da ti oglasi nisu od tebe ili tvojih nekih prijatelja mozda? Jednostavno nema smisla, cijena je prevelika gledajuci i novu robu i cijenu polovnih komponenti opcenito i "besparicu" u ovoj drzavi, tako da...

TL-za zahvalu klikni hvala // WoT nick: tomo53nja
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.1.2015 1:58 (Tomo53nja).
14 godina
Tomo53nja kaže...
Luka123 kaže...

Ti stalno branis nekoga ovdje pod ovom temom "njuskalo biseri",da ti oglasi nisu od tebe ili tvojih nekih prijatelja mozda? Jednostavno nema smisla, cijena je prevelika gledajuci i novu robu i cijenu polovnih komponenti opcenito i "besparicu" u ovoj drzavi, tako da...

Pogodio si od mene i mog prijatelja su....

Cijena po meni nije previsoka, imam pravo na svoje misljenje kao i ti na svoje i bas me briga za ove dislikes thumbs down sta je vec...

Posto mi je moderator izbrisao zadnju poruku i dodjelio zuti karton, opet cu napisat "vama je svima biser ova konfiguracija, jer se moze proc jeftinije i bolje"(naravno da se moze, niko nije lood da kupi ovo), i da ovih 9500 kn je ispalo gledajuci nove komponente, i to u najeftnijim ducanima bez pdv-a, bez pretpostavke da je sve gotovinsko placanje i ukljucujuci cijene dostave.

Biser je kad netko pretjera u necemu i stavi cijenu nenormalnu, a ne kad ti da 1000++ kn popusta cijelokupnu vrijednost djelova(gledajuci najnize cijene novog) i na konfiguraciju staru par dana, a ti mu se smijes i kazes ja mogu sloziti bolje za iste pare, pa naravno da mozes i tvoj je izbor oces kupiti ili neces, ali ova konfiguracija nije biser, i kladim se da je covijek platio kojih 10000++ Kn za nju i sad je prodaje za 8600kn. A sigurno nevrijedi 5000 kn koliko ste rekli jer to ide vec na 50% cijene, ali ocito "besparica" u svih kao sto si reko, covijek nije imao para sigurno pa reko idem zadnje pare potrosit i onda je kupio procesor od 2000 kn hladnjak od 500, kuciste od soma i stavio CF 280x... sto vec prelazi 6000 kn...

Samo sam tia dokazat da niste u pravu sto se tice da je nafurao cijenu, to sto drugi prodaju za 1000 kn 3gb 280x polovne njihova odluka i glupost.

Ja ovo nikad nebi kupio samo da se zna niti imam para a i da imam, slozio bih si bolje i od intela i nebi sigurno preko njuskala kupovao djelove kao sto sam prisiljen raditi u zadnjih godinu dana.

11 godina
Njuškalo biseri

Evo pogledajmo još jedan njegov oglas

http://www.njuskalo.hr/kucista/nzxt-phantom-tower-bijeli-odlican-cijena-dogovor-oglas-13902799

Kućište koje novo košta 899kn on prodaje 2 mjeseca staro za 900kn. Ko bi normalan kupio od njega kad može u dućanu za istu cijenu kupit novo.

p.s. u onoj konfi su  280-ke, a ne 280x

13 godina
neaktivan
Njuškalo biseri

Prekini se blamirat, cijena je previsoka i točka. To nije mišljenje, to je činjenica. Svi koji trguju znaju da kad roba izađe iz trgovine i pogotovo kad je otvorena i korištena makad 5 dana gubi 15-20%. Komponente zasebno kad se prodaju u pravilu budu nešto sitno skuplje nego kad ide komplet konfiguracija, tako da tu ti je jop jedan sitan pad cijene.

Toni
16 godina
odjavljen
Luka123 kaže...

Cijena po meni nije previsoka, imam pravo na svoje misljenje kao i ti na svoje i bas me briga za ove dislikes thumbs down sta je vec...

Ti i tvoj prijatelj se predstavljate kao neki profići, a u oglas ste stavili graf di se pokazuje da je kao vaš procesor najbolji tj ima najveću vrijednost. Ono što ne kužite je da je to graf potrošnje, i manja vrijednost je bolja! Tj vaš procesor je vrlo loš i to pokazujete kupcima i sramotite se

A inače ovakav način prodaje je meni totalno promašen, kupiti neke komponenete, i onda ih prodavati za više pare samo zato jer su složene? Dajte molim vas, to ne ide tako!

Svi smo mi Mentalist.
14 godina
neaktivan
Njuškalo biseri

Asrock 970 pro3 2.0 i AMD fx-9590

220w procesor na ploči (140w bez hlađenja vrm-ova) na kojoj bi se bojao oc-ati 6300 a ne daj bože 8320, stvarno profesionalno složeno....

iskreno čudi me da to uopće radi....

p.s. definitivno je biser ko upari ovo gore navedeno

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.1.2015 10:26 (Checola).
14 godina
Jakovp kaže...
Luka123 kaže...

Ti i tvoj prijatelj se predstavljate kao neki profići, a u oglas ste stavili graf di se pokazuje da je kao vaš procesor najbolji tj ima najveću vrijednost. Ono što ne kužite je da je to graf potrošnje, i manja vrijednost je bolja! Tj vaš procesor je vrlo loš i to pokazujete kupcima i sramotite se

A inače ovakav način prodaje je meni totalno promašen, kupiti neke komponenete, i onda ih prodavati za više pare samo zato jer su složene? Dajte molim vas, to ne ide tako!

Zar stvarno mislis da mi je to prijatelj xD... o boze kakvih ljudi na forumu neshvacaju sarkazam u postu.

16 godina
odjavljen
Njuškalo biseri

Moraš shvatiti da nitko nije pomislio da je to sarkazam, jer ti je ostatak posta i gluposti koje pričaš sukladan toj tvrdnji.

Svi smo mi Mentalist.
14 godina
Jakovp kaže...

Moraš shvatiti da nitko nije pomislio da je to sarkazam, jer ti je ostatak posta i gluposti koje pričaš sukladan toj tvrdnji.

A cujes, slozi ti istu konfiguraciju sa istim ovim novim dijelovima iz ducana, i vidi koliko ce te novaca ispasti :). Ja sam samo dokazao da nije falio cijenu i da je jos dao popust na nju ako sam u krivu, prestat cu postat.

12 godina
Njuškalo biseri

U krivu si, nemozes koristene (pa makar i jedan minut) komponente prodavat pod nove pa ni u konfiguraciji.

Tko ce ti virovat da to nije izmuceno (meni je dosta par dana da izmrcvarim bilo koju konfu ocanjima i testiranjima do krajnjih granica).

Njuskalo nije IT trgovina a djelovima iz druge ruke ne vjerujem (il nevirujen likovima koji ih prodaju)

Sami sebi smo najveci neprijatelji
14 godina
nicky.sl kaže...

U krivu si, nemozes koristene (pa makar i jedan minut) komponente prodavat pod nove pa ni u konfiguraciji.

Tko ce ti virovat da to nije izmuceno (meni je dosta par dana da izmrcvarim bilo koju konfu ocanjima i testiranjima do krajnjih granica).

Njuskalo nije IT trgovina a djelovima iz druge ruke ne vjerujem (il nevirujen likovima koji ih prodaju)

o boze, jel ti znas procitati cijeli post prije nego reply stavis?

12 godina
Njuškalo biseri

Pratim ja taj post(ove) otpocetka i jednostavno nisan moga vise citat tvoje ( neznan kako da se izrazin a da ne popusin crveni).

Uvalija si se u to do grla i sad neznas kako se iscupat pa smo ti mi svi krivi.

16 godina
moderator
Njuškalo biseri

Dosta

Nema smisla više...

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
17 godina
neaktivan
Njuškalo biseri

Vidim da su kolege uveli crveni od 30 dana. Prekinite sa off-topicom pre nego sto pocnem koristiti ovaj ficr

Ovo osobito vazi za Luka123

14 godina
Lazarus Long kaže...

Vidim da su kolege uveli crveni od 30 dana. Prekinite sa off-topicom pre nego sto pocnem koristiti ovaj ficr

Ovo osobito vazi za Luka123

Evo da neidem vise offtopic jedan bisercic:

samo 15000kn

http://www.njuskalo.hr/ps4-konzole/ps4-limited-edition-20th-anniversary-oglas-13885073

15 godina
Takav nov je koštao cca 4300 kn.
15 godina
Njuškalo biseri
Life is about passions. Thank you for sharing mine.
14 godina
neaktivan

a čuj kad ima svakakih tulipana....treba imati opreza svakako.

M
16 godina
neaktivan
Njuškalo biseri

Kakav je ovo balvanski opis oglasa? Osim što je napisao EXPIRIA, napisao je da je mobitel 2 mjeseca nov

Što to znači da je 2 mjeseca novo

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.1.2015 19:51 (explorer 4).
17 godina
Njuškalo biseri

Tko se kuži zna o čemu je riječ ipak je 2gb akcija.

11 godina
neaktivan
toxic kaže...

Baš sam mislio to stavit. Prilika je to jbg. Vidiš da je to 2GB grafa.  Samo nisam siguran je li AMD ili Nvidia 2GB. Preferiram Nvidia 2GB. 

12 godina
Draž118 kaže...
toxic kaže...

Baš sam mislio to stavit. Prilika je to jbg. Vidiš da je to 2GB grafa.  Samo nisam siguran je li AMD ili Nvidia 2GB. Preferiram Nvidia 2GB. 

Nemoj, ja cu ti prodat moju ona je 4gb

11 godina
Blacklord kaže...

Taj CPU ni ne pase na tu plocu, tj. nema ga na support listi :)

14 godina
WalterWolf kaže...
Blacklord kaže...

Taj CPU ni ne pase na tu plocu, tj. nema ga na support listi :)

PA slike sve s interneta. Ocito nekome bilo dosadno pa pobacao samo komponente u nekakvu online kosaru, koje ofc sve svjetle i koje izgledaju kao da poticu s drugog planeta i to mu je razlog da trazi ohoho vise

sup bro?
14 godina
Njuškalo biseri

radeon hd 5670 ili ti 6570

tip ne zna niti koju grafu prodaje,

ako se radi o 5670 trazi vise za nju nego sto sam ja svoju novu platio

This cat Is cat A cat Good cat Way cat To cat Keep cat An cat Idiot Cat Busy cat For cat 20 cat Seconds cat Sad pročitaj rieči bez cat
11 godina
neaktivan
Tony1999 kaže...

radeon hd 5670 ili ti 6570

tip ne zna niti koju grafu prodaje,

ako se radi o 5670 trazi vise za nju nego sto sam ja svoju novu platio

Lol 16gb gddr5

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice