Njuškalo biseri

poruka: 5.808
|
čitano: 1.833.462
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Njuškalo biseri

Obzirom da te igre više nema kupiti za 1$ (ili koliko je već bio bundle), ako netko hoće to će mu bit i ok cijena.

Swedish latin super funk.
13 godina
neaktivan
sirka666 kaže...

Obzirom da te igre više nema kupiti za 1$ (ili koliko je već bio bundle), ako netko hoće to će mu bit i ok cijena.

+1

Toni
15 godina

...

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.7.2014 21:49 (JohnnyBlaze).
15 godina
neaktivan
Njuškalo biseri
Ovom forumu kronično nedostaje Vlada koji je uvijek podizao atmosferu nasmijavanjem i uveseljavanjem sviju svojim slikovitoživopisnojedinstvenim postovima.
14 godina

zašto ne?, trebaš poravnat dvorište i slično... još ti čovjek pomogne pri utovaru.....

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.7.2014 9:45 (Checola).
14 godina
Njuškalo biseri

Čitam i ne vjerujem šta čitam... Ovaj se ne može ni sam odlučiti jel mobitel radi savršeno ili je u savršenom stanju, ili ni on sam nije dovoljno stručan...

http://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy-s4/samsung-s4-izvrsno-stanje-star-6-mjeseci-razbijen-ekran-oglas-12169775

Pro audio equipment
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.7.2014 22:23 (Nikacc).
14 godina
Njuškalo biseri
This cat Is cat A cat Good cat Way cat To cat Keep cat An cat Idiot Cat Busy cat For cat 20 cat Seconds cat Sad pročitaj rieči bez cat
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.7.2014 16:12 (Tony1999).
13 godina
neaktivan

Na čijoj li je koži ovaj to zaradio...

http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/Hurki_CRO/
12 godina

Zar u Hrv nema nigdje jeftinije ????

13 godina

Futura je imala jedno vrijeme te caddy-e a cijena je bila nekih 120-150kn a sad vec duze vrijeme nemaju u ponudi. Links je imao isto u ponudi cijena nekih 230kn.

Sve u svemu ebay je mjesto gdje se to kupuje. Samo sam htio istaknuti lopovluk od cijena.  

11 godina
protjeran
Nikacc kaže...

Čitam i ne vjerujem šta čitam... Ovaj se ne može ni sam odlučiti jel mobitel radi savršeno ili je u savršenom stanju, ili ni on sam nije dovoljno stručan...

http://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy-s4/samsung-s4-izvrsno-stanje-star-6-mjeseci-razbijen-ekran-oglas-12169775

''star 6 mjeseci'' a datum na kutiji 10. mjesec 2013-e

Ako prdnem,usrat ću se.-Miroslav Krleža
14 godina
KerFlorijan kaže...
Nikacc kaže...

''star 6 mjeseci'' a datum na kutiji 10. mjesec 2013-e

kakve veze ima kad je proizveden garancija i sve teče od dana kupnje, pa ništ što kupiš iz dućana nije "ispod čekića"

14 godina
Njuškalo biseri
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.7.2014 22:12 (Xboxn00b).
16 godina
Njuškalo biseri
Swedish latin super funk.
14 godina
neaktivan
Njuškalo biseri

Sta je prije 10 god. placena 2500? lol jbt

13 godina
neaktivan
Njuškalo biseri

{#}

korišten par sati prije 10 godina??????

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.7.2014 21:28 (zlatkor).
13 godina
Njuškalo biseri
15 godina
Njuškalo biseri

Evo jednog ''pametnog'' ovdje s Buga

LINK

14 godina
Njuškalo biseri
ljudi neznam u koju temu da se obratim pa se javljam ovdje jer je ova najaktivnija, uglavnom radi se o oglasu sa slike, cuo sam da overseas ima novu zastitu od prijevare tokom dostavljanja pouzecem, a ova osoba nudi dostavu pouzeca overseasom, a prodaje za jako jeftine novce zapakirani novi 5s sto vi mislite o tome?
[eune- SkumbagBrlinjo] [xfire- k4zii] [battlenet- SkumbagBrle#2207] [origin- itSUGARfree]
16 godina
neaktivan
Xboxn00b kaže...

Ne zna ni on sam sto prodaje. Taj PS2 ima maticnu plocu jer su USB i multi AV out koji se vide na slici zalemljeni na plocu.

Valjda misli na cip ili je toliki biser da je poslikao prije nego je povadio djelove koje ne prodaje.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.8.2014 23:58 (Alkaline).
16 godina
ProTeinZ kaže...
ljudi neznam u koju temu da se obratim pa se javljam ovdje jer je ova najaktivnija, uglavnom radi se o oglasu sa slike, cuo sam da overseas ima novu zastitu od prijevare tokom dostavljanja pouzecem, a ova osoba nudi dostavu pouzeca overseasom, a prodaje za jako jeftine novce zapakirani novi 5s sto vi mislite o tome?

Hehe...NOT

14 godina
neaktivan
Njuškalo biseri

Čovjek prodaje nove SONY slušalice marke PHILIPS

12 godina
ProTeinZ kaže...

Ti bi ozbiljno dao novce za ovo?

prevara i vidi se na kilometre, ako želiš pušit lovu slobodno. Overseas ti nije nikakva garancija, neznam di si to čuo.

13 godina
neaktivan

ja sam uzeo neku karticu(nemam velikog iskustva u kupovini preko njuške) staru(ali novu neotvorenu),i poslana je preko tiska,ali sam novac unaprijed uplatio na račun dotičnog,čini se fin čovjek,lol,pa sam sad na čekanju..ali me zanima.ako dođe do neke prevare kao što se gore iznad spominje,pa zar neče policija goniti nekog,jer moraš imat ovaj code ili jmbg,pa da se možeš registrirat,ili je to jednostavno zaobići,pa je poslije teško pronaći to...npr.da sad on uzme to,dođe paket,on plati 3k kn skoro,otvori i dobije ciglu,ide na muriju i prijava,ide se na njušku i traže se podatci i nešto bi se trebalo dogodit,ili da murija nađe dotičnog prevaranta,ili da njuškalo,obešteti oštečenog korisnika,jer bi trebali bit odgovorni za to s kime se trguje i da ljudi imaju ispravne i korektne podatke..u mene nije neka lova,parsto kuna,ali opet...

16 godina
moderator
johnyaces777 kaže...

ali me zanima.ako dođe do neke prevare kao što se gore iznad spominje,pa zar neče policija goniti nekog,

Ispod 2000 kn ne.

johnyaces777 kaže...

jer moraš imat ovaj code ili jmbg,pa da se možeš registrirat,ili je to jednostavno zaobići,pa je poslije teško pronaći to...

Ne moraš. Nitko ne provjerava točnost podataka.

johnyaces777 kaže...

ili da njuškalo,obešteti oštečenog korisnika,jer bi trebali bit odgovorni za to s kime se trguje i da ljudi imaju ispravne i korektne podatke..

Ne.

http://www.njuskalo.hr/index.php?ctl=show_static_page&alias=disclaimer

Točke 4. i 6.

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
17 godina
neaktivan
johnyaces777 kaže...

npr.da sad on uzme to,dođe paket,on plati 3k kn skoro,otvori i dobije ciglu

http://www.overseas.hr/zastita-od-online-prevaranata

"Plaćanje pouzećem štiti kupce od drskih Internet prevaranata. Naime, kupac može prevaranta prijaviti čak i nakon isporuke pošiljke i svoj novac dobiti natrag. Kako bi kupac imao dovoljno vremena prijaviti prijevaru, novac od pouzeća ostaje na računu Overseas Expressa 2 dana prije no što se uplati prodavatelju."

Dakle uopće ti ne treba murja, to rješava Overseas sa svoje strane.

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
13 godina

To je vrhunska stvar samo se i tu dobro da manipulirati od strane kupca... npr sad ja kupim iphone 5 i jednostavno ga zamjenim sa kopijom iphona 5 i javim overseasu da sam dobio kopiju {#}

Dalje znate meni overseas vrati novac a prodavaču iphone "designed in china". Tako da je i dalje najsigurnije osobno preuzimanje.

Posao oslobađa.
15 godina

Jel imao tko iskustva s ovim tipom link s njuškala ??

14 godina
protjeran
Njuškalo biseri

evo jednog koji se ocigledno zayebava

http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/geforce-gtx-480-oglas-12449430

10,000kn za gtx480{#}

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice