Njuškalo biseri

poruka: 5.808
|
čitano: 1.810.345
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Njuškalo biseri
3n3m1 kaže...
Možda je riječ o nekoj trečoj osobi koja se poigrava s tuđim osobnim podacima ili pokušava namjerno izprovocirati osobu s kojom se poznaje.

U svakom slučaju, ne može biti ništa osim ljudske gluposti.

12 godina
neaktivan
7torres kaže...
Deawood kaže...

To je Alen sa Techxposea, ima YT kanal. Dobiva stvari od Case kinga na recenziju i onda prodaje.

nemora biti da je on, ukucajte na yt techxpose i vidit cete koliko ih ima, nevjerujem da bi on to prodavao,znam ga ovako, lud je za kompjutore

Jeste, on je !

Ako sam ti pomogao stisni HVALA ! LP! :)
13 godina
Njuškalo biseri

Odlicna prilika,stvarno povoljno a i sviđa mi se boja {#}

http://www.njuskalo.hr/ps3-konzole/ps3-povoljno-hitnoooo-oglas-11850614

The Joke's on you!
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.6.2014 12:21 (Dagy).
15 godina
Njuškalo biseri

Matičnu platio 1754 kn i onda stavio na nju procesor i grafičku koji skupa toliko ne vrijede {#} Da ne spominjem da traži previše para.

LINK

15 godina
neaktivan
vrinho kaže...

Matičnu platio 1754 kn i onda stavio na nju procesor i grafičku koji skupa toliko ne vrijede {#} Da ne spominjem da traži previše para.

LINK

Taj je nesretnik jamačno uzeo hard disk taman nakon onih poplava kad su cijene skočile 200% uvis, matična okej u startu je tolko koštala, CPU isto, al brate 7750 grafa, to ga je neko dabome fino zalevatio. Osim ako ne laže, a laže sigurno jer taj chipset već skoro dvije godine nije dobavljiv u RH, a on ističe da je sve staro 4 mjeseca. How yes no. Da ne spominjem da traži barem 1.400Kn više od koliko-toliko realne vrijednosti. Još sam darežljiv bio.

13 godina
neaktivan
Njuškalo biseri

Oglas.

WTF je to? Čipovi? Sam ja to dobro skužil, lik mjenja čipove na grafama ili kaj? ili se zgubil malo jače {#}

16 godina
Dagy kaže...

Odlicna prilika,stvarno povoljno a i sviđa mi se boja {#}

http://www.njuskalo.hr/ps3-konzole/ps3-povoljno-hitnoooo-oglas-11850614

Malo offtopic, ali i nije baš slim {#}

Đuro#2155
14 godina
Njuškalo biseri

Dali je ovo TITAN Z za dual core CPU (nemojte kupovati ako imate quad CPU ! )http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/ati-radeon-hd-5830-sapphire-1gb-gddr5-oglas-11741737

14 godina
neaktivan
Njuškalo biseri
17 godina
protjeran
Schweini7 kaže...

Oglas.

WTF je to? Čipovi? Sam ja to dobro skužil, lik mjenja čipove na grafama ili kaj? ili se zgubil malo jače {#}

http://www.pohrani.com/t/d/127/3dL98JWr/1/gtx550levachenje.jpg

Slavonac ceka nekog da zlevati. Onaj tko nasjedne na takvo sto nazalost ocito ima previse para. Ak ga nazoves i pitas ga kako mu je poslo za rukom "zamijeniti cipove" cim se hvali u oglasu garant ce rec da se sam zeza.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.6.2014 18:18 (gljinoliga).
14 godina
Njuškalo biseri

HD4870 550kn.

Z1 Compact kontakt: evilmage007@gmail.com skype evilmage007
14 godina
Njuškalo biseri

Evo još jedna biserka misli da 7000kn dođe novi ip4s

Z1 Compact kontakt: evilmage007@gmail.com skype evilmage007
14 godina
neaktivan
Njuškalo biseri

A moram priznat da mi ga je malo žao {#}. Ipak je 5000kn uložio u njega.

Mašina. Mašina.
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.6.2014 8:34 (Blacklord).
13 godina
Njuškalo biseri

Evo ga jedan koji smatra da HD6950 bez gare vrijedi 1300kn. lol

link: http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/amd-radeon-hd6950-2gb-dodatne-komponente-oglas-11943457

coffe,coffe,coffe.....
15 godina
neaktivan
Njuškalo biseri

Imam osjećaj da ću se i ja ovdje naći (inače Voodoo5 5500 AGP je prodana kolekcionaru u Australiju, tj. NJW za 900kn + njegova poštarina cca. 150kn). Zbilja ne znam jesam pretjerao, očito jesam (pitanje koliko), sa cijenom za 7850 2GD5 TFIII, godina dana garancije, full bundle.

Ako ima netko pametan, može mi na PP reći koliko vrijedi, za 700kn ne ide, koliko mi je ponuđeno. Znam da nije tema procjena, ali eto, prije nego me netko stavi, i (bez veće potrebe) ismije, da se oglasim.

Kažu mi, ima na oglasnicima i 7870 (bez garancije) za nižu cijenu. Garancija onda ne igra ulogu više?

EDIT: Spustio sam cijenu sa 1000 na 850, i dobijem poruku da mi lik nudi 500kn za grafu. Najrađe bi mu broj objavio. {#} Nek stoji na 850, ima pisanu važeću garanciju godinu dana u ADM-u, pa tko voli..

In the name of tragedy...
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.6.2014 15:19 (thedream).
13 godina
neaktivan
Njuškalo biseri

S obzirom da se za 1200kn nađe 7950 (kao moja) mislim da je previše za tu tvoju 1000. Kontam kojih 800 da je realno...

Toni
16 godina
neaktivan
Njuškalo biseri

800-850kn..

Nemam potpis
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.6.2014 18:56 (askip).
15 godina
neaktivan
thedream kaže...

Imam osjećaj da ću se i ja ovdje naći (inače Voodoo5 5500 AGP je prodana kolekcionaru u Australiju, tj. NJW za 900kn + njegova poštarina cca. 150kn). Zbilja ne znam jesam pretjerao, očito jesam (pitanje koliko), sa cijenom za 7850 2GD5 TFIII, godina dana garancije, full bundle.

Ako ima netko pametan, može mi na PP reći koliko vrijedi, za 700kn ne ide, koliko mi je ponuđeno. Znam da nije tema procjena, ali eto, prije nego me netko stavi, i (bez veće potrebe) ismije, da se oglasim.

Kažu mi, ima na oglasnicima i 7870 (bez garancije) za nižu cijenu. Garancija onda ne igra ulogu više?

EDIT: Spustio sam cijenu sa 1000 na 850, i dobijem poruku da mi lik nudi 500kn za grafu. Najrađe bi mu broj objavio. {#} Nek stoji na 850, ima pisanu važeću garanciju godinu dana u ADM-u, pa tko voli..

Mislim da je trenutno najrealnija procjena te HD7850-ke 750 Kn, niti manje niti više od toga. Za 850 se bez beda mogu naći HD7870 s jamstvom, a za 950 HD7870 XT s jamstvom. Više ne vrijede nikako ionako.

Ovom forumu kronično nedostaje Vlada koji je uvijek podizao atmosferu nasmijavanjem i uveseljavanjem sviju svojim slikovitoživopisnojedinstvenim postovima.
16 godina
neaktivan
Njuškalo biseri

jel tko vidio ovo jucer :o

Nemam potpis
16 godina
Njuškalo biseri

Ovaj je dobar:

Prodajem mobitel iz naslova (ekran u defektu). Star je 2 godine, imam kutiju. Cijelo vrijeme je bio u zastitnoj maski. Nema nekih oštećenja... 

Osim što je ekran u defektu :)

LINK

Đuro#2155
13 godina
askip kaže...

Nadam se da je ovo neka zezancija... ali bojim se da ima sličnih stvarnih slučaja 

12 godina
neaktivan
Njuškalo biseri

eto

17 godina
Njuškalo biseri

HAHAAH ovaj mi je najbolji dosad, sve radi osim sto grafa baca artefakte, {#} cijena{#}

BF3, BF4: [G] Pamark
11 godina
Njuškalo biseri
12 godina
Njuškalo biseri

Kaze on "cijena nije fix", virujte vi meni da je on (na)fix(an) i to necim zestokim.

koristimo dijalekte kojih je Hrvatski jezik prepun a ne Englesko smeće
14 godina
protjeran
askip kaže...

Hahahahahahahha{#}{#}{#}{#}{#}placem!{#}

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
15 godina
neaktivan
askip kaže...

Malo premalo traži s obzirom na to koja je krvna grupa u pitanju{#}{#}.

Ovom forumu kronično nedostaje Vlada koji je uvijek podizao atmosferu nasmijavanjem i uveseljavanjem sviju svojim slikovitoživopisnojedinstvenim postovima.
12 godina
neaktivan
Njuškalo biseri

evo bisera i na domaćem terenu...

14 godina
neaktivan

a odvojeno?

M
16 godina
Igor150 kaže...

a odvojeno?

Ne moj i ti bit biser...fino kaže da je 400kn (navedena cijena oglasa) ako kupuješ zajedno, a ako ćeš odvojeno onda su one cijene koje pišu kraj svakog diska...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice