Njuškalo biseri

poruka: 5.823
|
čitano: 1.963.383
|
moderatori: pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Njuškalo biseri

po meni su luđi oni koji to kupuju nego oni koji to prodaju....

Roses are red,my screen is blue,and I'm sitting here thinking WTF did I do?///Svi smo mi Mentalist///
13 godina
protjeran
Njuškalo biseri

Evo jedan biser sa bol oglasnika. 

Stara drlja ne vrijedi 800 kuna. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.8.2013 18:45 (DamirGrd).
15 godina
Re: Njuškalo biseri
DamirGrd kaže...

Ta drlja nije moja i ta drlja je prodana,oglas je iz usluge stavljen ;)

EDIT

Tak mi svejedno što dajete TDove i takve šeme.Da nekad zbrojite si u glavi 1 i 1 onda bi drugačije razmišljali.

Vidi se koliko razmišljate dok ste otjerali i Don Kihotya...

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.8.2013 19:16 (kruskar).
13 godina
kruskar kaže...
DamirGrd kaže...

Ta drlja nije moja i ta drlja je prodana,oglas je iz usluge stavljen ;)

Kruskar de suti. Pametnije ti je. 

16 godina
kruskar kaže...

Počeli balavci po oglasnicima na facebooku prodavati keyeve iz humble bundle.Sramota!

zasto je sramota? kupili su i sad ce si zaradit za kavu bez da su qurcem mrdnuli sa stolice...

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
16 godina
neaktivan
DamirGrd kaže...

"Moderno plavo kućište" je najbolje XD

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
17 godina
neaktivan

Ne znam dal ste uočili ovaj oglas :D

edit : sad ga vidim na prethodnoj stranici, al evo jedan drugi :D

http://www.njuskalo.hr/ostala-odjeca/nevidljivi-plast-harry-pottera-oglas-4871727

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.8.2013 22:33 (Luuka).
13 godina
neaktivan
Njuškalo biseri

evo još bisera sa nuške:

Onkyo - prastari model (199i neka) bez srama 1900 kn...{#} moja procjena - 500-600kn

Sony DVD - "čita SVE osim Divxa - pa šta je to "sve" - mkv, mp4, m2ts??? ne - samo mpeg2 i mp3 i SACD koji vjerojatno nitko sa ovog foruma nije niakd slušao!!!{#} - katastrofalna cijena !!! za 700 kn danas imam i blu-ray i media player po želji koji stvarno čitaju SVE. moja procjena 200 kn uvrh glave iako ni toliko neće dobit!!

Technics CD iz 1990 godine. čita pržene ali to je sve. On traži bez srama 750 kn!!!!{#}    moja procjena 50 kn

Tecnics - neko pojačalo i neki procesor - procesor čega?? Dolby pro logic koji je umro 1997 kad se pojavio dolby digital??? {#}  danas ne koristi ničemu osim da plijeni poglede neupućenih gostiju.. moja procejna 400 kn komplet tek toliko da mu ne stoji doma.

svakakvih ljudi ima al pojednici baš znaju zabrazdit u nekim prošlim vremenima!!

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.8.2013 10:58 (zlatkor).
15 godina
neaktivan
Njuškalo biseri

Ovo ne vidim na posljednjih par stranica, a oglas nije tako nov

Ne vjerujem da bi cijena trebala biti veća od 350kn sa dostavom i svim troškovima.

35$ = 650kn 35$ = 650kn
Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you. Have you tried turning it off and on again?
13 godina
neaktivan
xhopeon kaže...

Ovo ne vidim na posljednjih par stranica, a oglas nije tako nov

Ne vjerujem da bi cijena trebala biti veća od 350kn sa dostavom i svim troškovima.

kupio ga je na ebayu za jedno 30$(maximalno,ima i jeftinije!)

Roses are red,my screen is blue,and I'm sitting here thinking WTF did I do?///Svi smo mi Mentalist///
13 godina
protjeran
dar01 kaže...

haha cijena lagano pada, sa 2000 na 1850, i jos uvijek je preskup. 

18 godina
DamirGrd kaže...

Na jednom ovdašnjem računarskom sajtu sam davno čitao opštu raspravu o prodaji preko oglasa i neko je jako pametno napisao: "Ako želiš prodati nešto od hardwarea, nemoj to oglašavati ovde ili na nekom drugom specijalizovanom sajtu. Ljudi koji su ovde će ti za svaku stvar naći sto razloga da ti još spuste cenu. Bolje idi na neki oglasnik opšte namene" Mislim da bi tu rečenicu trebalo prikazivati kao upozorenje pre postavljanja bilo kog oglasa ovde.

domac5 kaže...
kruskar kaže...

Počeli balavci po oglasnicima na facebooku prodavati keyeve iz humble bundle.Sramota!

zasto je sramota? kupili su i sad ce si zaradit za kavu bez da su qurcem mrdnuli sa stolice...

Većina načina da se dođe do para bez puno mrdanja prstom (ili drugim delom tela) je u ovoj ili onoj meri nepoštena. Nisu baš svi koji, kad izađe novi HB ili dobar popust, tu informaciju podele sa drugima u "Popustima, akcijama...", ili na drugom mestu, budale.

HB organizuje prodaje u kojima svako može jeftino doći do igara koje želi. Iskoristiti to da bi se jeftino došlo do igara sa namerom da se one prodaju neobaveštenima po tržišnoj ceni, dok još traje akcija, je svakako neetički. Za početak je nekorektno prema HB-u koji se zloupotrebljava (a ovaj slučaj je poseban po tome što se sam izdavač odrekao kompletnih prihoda u dobrotvorne svrhe, dakle, ko preprodaje ove igre, potpuno je na nivou lažnih prodavaca humanitarnih čestitki, što je koji stupanj ispod amebe, jer one ipak nisu krive što ne mogu pojmiti moral). A zatim, da bi uradio ovako nešto, čovek mora posmatrati druge ljude kao ovce, a to je već u određenoj meri sociopatski.

14 godina
neaktivan
Njuškalo biseri

Upgrade BIOS-a donosi i DDR2 kontroler za FX procesore. {#}

Da ne spominjemo, da čak i proizvođač za ovu ploču s 2+1 napajanjem piše da ne podržava proc s TDP većim od 95W.

http://www.njuskalo.hr/maticne-ploce/mbo-am2-am2-am3-biostar-2xdimm-vga-4xsata-matx-oglas-7982499

18 godina
Njuškalo biseri

Najviše me je oduševio potpis koji je ostavio u polju Kontakt: Dr Hardware!  {#}

13 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...

Najviše me je oduševio potpis koji je ostavio u polju Kontakt: Dr Hardware! {#}

Pa neće se valjda nazvat Dr Software šta će potencijalni kupci(ženski) mislit {#}

Don't blink. Blink and you're dead. They are fast. Faster than you can believe. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good Luck.
13 godina
neaktivan
Njuškalo biseri

Neznam dal je bilo ali znam da bi rade poklonio ps3 nekom drugom nego mijenjao za ovo {#}

A ovo tek s 20 fps-a -.-"

EDIT : Jos jedan slika 2 hahahahhaha a cijena je superrr!

Regen Servis Reball Akcija 250kn
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.8.2013 4:36 (Mezethys).
13 godina
protjeran
Mezethys kaže...

Neznam dal je bilo ali znam da bi rade poklonio ps3 nekom drugom nego mijenjao za ovo {#}

Aje ako nista drugo bar je iskreno rekao koliki FPS ima u BC2 a ne da napise "VRTI SVE IGRE BEZ PROBLEMA".

17 godina
Mezethys kaže...

kaze lik da bi na tom far cry 3 iso na low postavkama, neznam samo u kojem svemiru bi on uopce pokrenuo tu igru na ovom muzejskom primjerku.

13 godina
neaktivan
Mezethys kaže...

ovaj s druge slike je očito odavde ahaahha,ništa čudno da ga je precijenio {#}

14 godina
neaktivan
Njuškalo biseri

pa nemreš mi to raditi! za tolko kupim lumiu 820 -.-"

16 godina
neaktivan
Njuškalo biseri
Rappy
14 godina
neaktivan
16 godina
neaktivan

To je neko tu sa foruma, uklonio je oglas.

Rappy
14 godina
Njuškalo biseri
15 godina
neaktivan
Njuškalo biseri

65 WAT

13 godina
protjeran
Njuškalo biseri

LOL  {#}

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/XxC4R3ONxX/
15 godina
neaktivan
Njuškalo biseri

Nadjem za 500kn sa 30 igara PS2 a on trazi 2000?
LOOOOOOOOOL 

14 godina
C4R3ON kaže...

LOL    {#}

Nemogu se nadivit!!! hahaha ovaj nije biser nego BISERČINA

18 godina
neaktivan
Njuškalo biseri

evo jdnog dobrog, starog. neznam baš dali spada pod njuškalo bisere...

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.9.2013 10:22 (sokre).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice