Evo jedan biser s foruma.
Ovo mu ni na Njuškalu nebi prošlo
Evo jedan biser s foruma.
Ovo mu ni na Njuškalu nebi prošlo
Ne znam di da metnem, pa cu ovdje...
Samo sam htjeo reci oprez, poceli su gadno šamarati prevaranti iz drugih država. Jave ti se sve lijepo na email za neki komp, i dogovaraju s tobom kako bi oni to kupili i trebalo bi poslati npr u španjolsku. Zahtjevaju da im pošaljete broj računa sa svim podatcima. I kada im to pošaljete. Onda nakon dan dva jave da su novci uplačeni, ali zamislite ne mogu vam poslati sliku uplatnice, i vi ne možete vidjeti na svojem racunu novce dok god ne pošaljete paket i njima ne pošaljete tracking broj/broj pošiljke :D Kada to napravite, onda ce vam kao njihova banka otključati novce pa možete podici :D ono lolčina...
Dobio sam prije tjedan dana takvu "ponudu" naravno znao sam odma da je patka,ali eto malo sam se igrao da vidim kakvi su im "planovi" :D Najbolje mi je što malo hr,malo engleski, oboje google translate :D
Vjerovatno šalju masovne emailove, pa netko i nasjedne, nažalost :/ I zato samo želim reci, oprez!
Primjer par emailova
nije njušklao (možda i je al nisam vidio), al pročitajte oglas:
Za Apple ljubitelje jedan rijedan primjerak lampe od 17" sa zvučnicima
Računalo je JAKO očuvano! Kao novo!Potpuno ispravno i malo korišteno! Računalo nema nigdje žutila, kao što se javlja na tim lampama tokom godina, dakle nije bila u okolini u kojoj se puši. Računalo je besprijekorno bijele boje. Tastatura je žućkaste boje, ravnomjerno, ali ista je i tako kupljena.
Specifikacije:
- iMac G4 17" Flat Panel
- 17.0" TFT, 1440x900
- 1 GHz, PowerMac6,1, PowerPC 7445 (G4)
- 768 GB PC2700 DDR RAM (max 2.0 GB)
- GeForce 4 (AGP 4X, 64 MB)
- 40 GB (7200 RPM) Ultra ATA/100 (max do 750 GB)
- "SuperDrive" (DVD writer)
- Modem 56k v.92, 10/100Base-T
- AirPort 802.11b/g (Extreme)
- 3 USB 2.0 Ports
- 2 Firewire 400
- Apple Keyboard
- Apple Mouse, optički
- Harman Kardon orginalni zvučnici (zvuče savršeno), bez dodatnog napajanja!
- MacOS: X 10.5.8, Leopard
Cijena 1.700 kn
Moze i zamjena za iPad.
šta reć nego -
Što reći? Moj oglas, moj precjenjeni iMac prodan za 1.500 kn.
Hvala svima na grupi koji su prošili dobar glas ;) pomoglo je!
Nekad se dva deb.il.a sretnu. Svemir je nepredvidljiv. 
nije njušklao (možda i je al nisam vidio), al pročitajte oglas:
Za Apple ljubitelje jedan rijedan primjerak lampe od 17" sa zvučnicima
Računalo je JAKO očuvano! Kao novo!Potpuno ispravno i malo korišteno! Računalo nema nigdje žutila, kao što se javlja na tim lampama tokom godina, dakle nije bila u okolini u kojoj se puši. Računalo je besprijekorno bijele boje. Tastatura je žućkaste boje, ravnomjerno, ali ista je i tako kupljena.
Specifikacije:
- iMac G4 17" Flat Panel
- 17.0" TFT, 1440x900
- 1 GHz, PowerMac6,1, PowerPC 7445 (G4)
- 768 GB PC2700 DDR RAM (max 2.0 GB)
- GeForce 4 (AGP 4X, 64 MB)
- 40 GB (7200 RPM) Ultra ATA/100 (max do 750 GB)
- "SuperDrive" (DVD writer)
- Modem 56k v.92, 10/100Base-T
- AirPort 802.11b/g (Extreme)
- 3 USB 2.0 Ports
- 2 Firewire 400
- Apple Keyboard
- Apple Mouse, optički
- Harman Kardon orginalni zvučnici (zvuče savršeno), bez dodatnog napajanja!
- MacOS: X 10.5.8, Leopard
Cijena 1.700 kn
Moze i zamjena za iPad.
šta reć nego -
Što reći? Moj oglas, moj precjenjeni iMac prodan za 1.500 kn.
Hvala svima na grupi koji su prošili dobar glas ;) pomoglo je!
Sta reci, STRAŠAN lik, još te nije sramota hvalit se da si to nekom uvalio.
daj reci ko ti je to kupio,da mu i ja nešto uvalim....
''- 768 GB PC2700 DDR RAM (max 2.0 GB)'' bgmi se i ovo rijetko viđa...768gb rama,a maximalno može 2gb rama.....
Tak svako može reć da je prodao.
Što bi me bilo sramota? Vi niste čisti na ovom forumu. Čovjek voli Apple, kupio stroj, ja sretan on sretan. I dalje mislim da vrijedi i više, malo ih je i ljudi vole taj dizajn.
Hebote, zavidnih ljudi ovdje. Ne hvalim se, samo želim reći da svaka roba ima svog kupca. I nikome ništa uvalio, pa valjda ljudi znaju čitati, nitko mu nije stavio pištolj o glavu.
A ovi koji ne vjeruju da je prodana, a što da im kažem, ne vjerujte, meni to ništa ne znači. Bitno da je otišla dalje i da sam dobio svoju zadovoljštinu.
Što bi me bilo sramota? Vi niste čisti na ovom forumu. Čovjek voli Apple, kupio stroj, ja sretan on sretan. I dalje mislim da vrijedi i više, malo ih je i ljudi vole taj dizajn.
Hebote, zavidnih ljudi ovdje. Ne hvalim se, samo želim reći da svaka roba ima svog kupca. I nikome ništa uvalio, pa valjda ljudi znaju čitati, nitko mu nije stavio pištolj o glavu.
A ovi koji ne vjeruju da je prodana, a što da im kažem, ne vjerujte, meni to ništa ne znači. Bitno da je otišla dalje i da sam dobio svoju zadovoljštinu.
1. Pa normalno kad ljudi ko ti nemaju srama
2. Uvalio si to nekom tukcu koji je pao na onu prekrasnu cijenjenu jabučicu... Stroj 
3. Da bitno da je otišla dalje i da si se riješio smeća
Aj nebitno je to sve, glavno da si ti dobio zadovoljštinu 

Rasprave bi trebali prebaciti u nek drugu temu, ovdje postajte linkove i slike za one koje mislite da su biseri.
i još jedan u nizu bisera sa fb oglasnika, čuj uz onakvu cijenu još POKLANJA crt monitor 
Taj Tarzana je Prevarant. radi sa skupinom Roma, iz Belog Manastira, i Varaju ljude, 90% oglasa koje stavlja, upoce nema proizvod.
Tako da pazite ako Trgujete sa Grupom iz Belog Manastira. 
i još jedan u nizu bisera sa fb oglasnika, čuj uz onakvu cijenu još POKLANJA crt monitor 
Taj Tarzana je Prevarant. radi sa skupinom Roma, iz Belog Manastira, i Varaju ljude, 90% oglasa koje stavlja, upoce nema proizvod.
Tako da pazite ako Trgujete sa Grupom iz Belog Manastira. 
Nevjerojatno koliko prevaranata iz tog Belog Manastira, nisu jedini ima još jedan lik koji vara...
Nista odmah uzet ovaj mob za "povoljnu cijenu" popravit grafu i odigrat CoD na High 
Zamijeniš pastu termalnu, i očistiš hladnjak na grafi i bude mob ko nov 
http://www.njuskalo.hr/prijenosnici-oprema/ddr3-4gb-1600mhz-laptop-oglas-8962165
da li mozda negdi pise da se laptop dobije gratis uz ovaj ram?
A vidi taj kvalitetan cable managment haha
Inace taj komp bi i mogao toliko vrijediti zato jer ima SSD i dva HDDa od 320.
da,ne vidim tu bisera jer to vrijedi tu lovu...
A vidi taj kvalitetan cable managment haha
Inace taj komp bi i mogao toliko vrijediti zato jer ima SSD i dva HDDa od 320.
da,ne vidim tu bisera jer to vrijedi tu lovu...