Njuškalo biseri

poruka: 5.808
|
čitano: 1.811.211
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
odjavljen
Re: Njuškalo biseri
grgaRi kaže...

evo još jedan   njuškalo google translate biser.

link 

Evo i ss 

It's all about the sound . (Quincy Jones)
14 godina
neaktivan
Njuškalo biseri
POTPIS :)
13 godina
Molderfcuker kaže...

i zato što ti je bilo teško staviti sliku više ništa nema na tom linku...

15 godina
neaktivan

Kratki opis NERADNIK

Detaljni opis

Prodajem sina debila ili poklanjam nekom ko ce moci da ga izdrzava.

Kratak opis ARTIKLA: Spava do podne, jede, sminka se pola sata, rikta frizuru, ide na kafu sa starijim devojkama i tetkicama, dodje kuci istusira se PONOVO JEDE, ode u nepoznatom pravcu sa mnogo starijim devojkama od sebe, dodje ujutru u 5 ofucan ko lovacka kuja, I OPET JEDE i tako sve u krug.

Nece nista da radi jedino sto zna je da trazi koju marku za dopunu, kafu i cigare. Nije puno naporan jer je retko kod kuce. Od skole ima srednju, ja platio Siceru da prodje vise puta izbacivan zavrsio u odeljnju sa pet ucenika, zabranjeno mu bilo i na maturu doci. Dobro vidi, dobro cuje, starije slabo postuje, kurcevit voli se svadjati, uziva se napiti i traziti batina, p... u dusi nema m... jak samo na jeziku PS: drzite ga treznog sve ce biti u redu. 

Ko bi ga odveo daleko od Zvornika i moje kuce ja bi doplatio samo da ga moje oci nevide. 

Povremeno se odaziva na ime Dejan ili nadimak Kriger, ljuti se kad ga zivu Putko

14 godina
neaktivan
Njuškalo biseri

Slika

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :) Sponsored by Noiseblocker.
13 godina
neaktivan
grgaRi kaže...

evo još jedan   njuškalo google translate biser.

link 

Dijagnostički LED i ACPI na brodu za prikaz sustava i stanje napajanja. Na brodu {#}

14 godina
neaktivan
ibme74 kaže...
Molderfcuker kaže...

i zato što ti je bilo teško staviti sliku više ništa nema na tom linku...

jbg nisam mislio budala

ali našao sam sliku tog istog oglasa na netu...šteta što nema i opisa oglasa na slici

SLIKA:

http://doznajemo.com/wp-content/uploads/2013/08/PRODAJEM-SINA.jpg

ustvari evo link gdje je objavljen neki članak o tom oglasu sa doznajemo.com http://doznajemo.com/2013/08/12/prodajem-sina-debila-moze-i-zamjena-zvornicanin-objavio-oglas-na-pik-ba-u-rubrici-konji/

EDIT

jbt nmg vjerovat..trebo sam prvo pročitat sve postove pa nebi morao tražit sliku niti postat uopče

POTPIS :)
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.8.2013 17:30 (Molderfcuker).
14 godina
NA OVOM FORUMU SVAKI PUT KAD OTVORIM NOVU TEMU ILI NESTO PITAM MORAM DVA PUTA PITATI TJ PONOVITI DA BI MI NETKO ODGOVORIO...PA PITAM SE PITAM ZAŠTO :/
14 godina
neaktivan
Njuškalo biseri
17 godina

Sta je tu biser ?

#yolo
12 godina
protjeran
sveupitni kaže...

Sta je tu biser ?

To ni meni nije bas bilo jasno. Decko se trudi nesto napraviti sa svim iskustvom i kvalifikacijama koje ima.

Mozda mu firma trenutno nije u rangu Sokol Marica ali se trudi i to treba postivati. 

14 godina
neaktivan

nisam mislio nikoga blatiti ali malo su mi smjesne i neprimjerene slike u oglasu npr:onaj lik gol do pasa s igrackom od dalekozora kao neki voajer ali ocito je to normalno...svakako im zelim puno uspjeha u radu

13 godina
odjavljen
sveupitni kaže...

Ovaj je u rangu Hitne PC Službe. {#}

12 godina
neaktivan
Njuškalo biseri

kad se sjetim:''ako kupite laptop s linuxom,s njim ne možete ništa,ne možete ići na internet,ne možete instalirati aplikacije....'' xD

Roses are red,my screen is blue,and I'm sitting here thinking WTF did I do?
12 godina
neaktivan
Njuškalo biseri

a i ovi su kreteni covijek se zeza ovi odma misle stvarno :D

Jedna je BOSNA
14 godina
Njuškalo biseri

Nije njuskalo ali je jedan frend.Ni moje cijene nisu nešto najbolje no zasigurno su bolje od njegove.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
15 godina
neaktivan
kruskar kaže...

Nije njuskalo ali je jedan frend.Ni moje cijene nisu nešto najbolje no zasigurno su bolje od njegove.

Malo tipkanje ne ide: {#}

Rappy
14 godina
rappy kaže...
kruskar kaže...

Malo tipkanje ne ide: {#}

Nisam često na mobitelu pa zato ;)

EDIT
A i nije mi tipkovnica kao na pcu po pitanju naših slova(čćšđž) da bi dobio ta naša luda slova moram stisnuti S pa sačekat par sekundi da bi mi se pojavilo da mogu dobit Š.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.8.2013 21:45 (kruskar).
16 godina
Njuškalo biseri

Najviše volim kad ljudi stavljaju slike pravh predmeta na oglas. A ne tamo neke skinute s interneta :)

Evo ova je prava slika za oglas.  

Đuro#2155
13 godina
neaktivan
Franjo15 kaže...

Najviše volim kad ljudi stavljaju slike pravh predmeta na oglas. A ne tamo neke skinute s interneta :)

Evo ova je prava slika za oglas.  

WTF ?

ne vidi se : SELJAČKA KOLA, cijena: 10.000 kn

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.8.2013 11:13 (CXZpro4all).
14 godina

Braate mili to nije biser ...to je isto kada vidis da neko prodaje oldtajmera za 500 000 kn ..pa reces bolje mi uzet bmw x6 za te pare a ne tu kantu koja je smece ima motor od 20 konja...tako ej i to ...

NA OVOM FORUMU SVAKI PUT KAD OTVORIM NOVU TEMU ILI NESTO PITAM MORAM DVA PUTA PITATI TJ PONOVITI DA BI MI NETKO ODGOVORIO...PA PITAM SE PITAM ZAŠTO :/
16 godina
moderator
CXZpro4all kaže...

ne vidi se : SELJAČKA KOLA, cijena: 10.000 kn

Ovdje si ti jedini biser...

Takva kola su ručno rađena i izrada je znala trajat i par mjeseci...

Ako su u dobrom stanju ovo je čak i jeftino...

Fiat Klub Hrvatska -- fiatisti.hr
14 godina
odjavljen
ante5656 kaže...

Braate mili to nije biser ...to je isto kada vidis da neko prodaje oldtajmera za 500 000 kn ..pa reces bolje mi uzet bmw x6 za te pare a ne tu kantu koja je smece ima motor od 20 konja...tako ej i to ...

Znaci oldtajmer star 50 - 60 g po tvojoj procjeni trebao bi doci 1 000 kn . Jer ima motor od samo 20 ks . {#}

14 godina

isuse bože ...aj jos jedan put procitaj moju poruku ...pa ces malo bolje svatit mozda ...

14 godina
odjavljen
ante5656 kaže...

isuse bože ...aj jos jedan put procitaj moju poruku ...pa ces malo bolje svatit mozda ...

sry {#}

14 godina

nea veze ;)

13 godina
neaktivan
sveupitni kaže...

Sta je tu biser ?

Onaj deda sa dalekozorom haha

15 godina
neaktivan
Njuškalo biseri

Dvostruki biser.

Cijena i operacijski sustav.

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.8.2013 2:05 (Nikola45).
14 godina
odjavljen
Njuškalo biseri
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice