Njuškalo biseri

poruka: 5.808
|
čitano: 1.811.632
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Njuškalo biseri
zzz kaže...
dar01 kaže...
zzz kaže...
fade kaže...

74,000kn za ovo?  {#}

Prastari, požutjeli Mac Pro (+periferija?)

Samsung TN Monitor

Sony PMW - 200 Kamera ( Nova je oko 4.5k Eura)

Final Cut Pro

http://www.njuskalo.hr/kamere-oprema/digitalna-profesionalna-video-montaza-set-oglas-7131594

Koristi 1080p TN Monitor za obradu videa a i ovaj Mac Pro mu je požutio od od silnog dimljena cigareta...genijalno. {#}

....ima on i legalni hardver{#}.

šta je tu čudno. a znaš koliko košta prof., softver i prof. kamere i još sve legalno s računom. Možda je nama čudno što snimamo mobitelima u visokoj rezoluciji od 500 kn. LOL. Moja firma je platila prof (samo) audio program i sve legalno s dozvolom na beskonačnu instalaciju (na 150 kompjutera se nalazi) preko 100 000 kn (samo program). pa se ti smij sa svojom piraterijom. Oglas je namijenjen firmama i to Nova TV prodaje od nekog dopisnišva najvjerojatnije jer se gasi.

Ako on veli da ima legalni hardver,a koji je to ilegalni hardver ?

Htio je valjda rec LEGALNI SOFTWARE. 

17 godina
zzz kaže...
dar01 kaže...
zzz kaže...
fade kaže...

74,000kn za ovo?  {#}

Prastari, požutjeli Mac Pro (+periferija?)

Samsung TN Monitor

Sony PMW - 200 Kamera ( Nova je oko 4.5k Eura)

Final Cut Pro

http://www.njuskalo.hr/kamere-oprema/digitalna-profesionalna-video-montaza-set-oglas-7131594

Koristi 1080p TN Monitor za obradu videa a i ovaj Mac Pro mu je požutio od od silnog dimljena cigareta...genijalno. {#}

....ima on i legalni hardver{#}.

šta je tu čudno. a znaš koliko košta prof., softver i prof. kamere i još sve legalno s računom. Možda je nama čudno što snimamo mobitelima u visokoj rezoluciji od 500 kn. LOL. Moja firma je platila prof (samo) audio program i sve legalno s dozvolom na beskonačnu instalaciju (na 150 kompjutera se nalazi) preko 100 000 kn (samo program). pa se ti smij sa svojom piraterijom. Oglas je namijenjen firmama i to Nova TV prodaje od nekog dopisnišva najvjerojatnije jer se gasi.

Ako on veli da ima legalni hardver,a koji je to ilegalni hardver ?

onaj ukraden iz ducana

12 godina
neaktivan
fade kaže...

Tanslation atrocity of the day.

A covjek se nad nicim ne razgnjevi i ne raznjezi tako kao nad svojom sudbinom, jer ne znam kako bila darezljiva, uvijek nas progoni osjecaj da nas je vise zakinula nego sto nam je dala
16 godina
neaktivan
Njuškalo biseri

Ljudi dajte molim vas stavljajte slike, zar je teško upaliti snipping tool i potrošiti 10 sekundi.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
18 godina
neaktivan
Njuškalo biseri

u potrazi sam za zapakiranim samsungom S3, pa mi je u oko uletia ovaj koji je cijenom prakticki isti, ali je S3 mini, koji igrom slucaja u ducanu (tele2) za postojece korisnike kosta ravnih 2000kn, a u tipa 2800!!! zelim mu svu sricu u prodaji!

s3mini za tu lovu, no way... s3mini za tu lovu, no way...
17 godina
wifi kaže...

u potrazi sam za zapakiranim samsungom S3, pa mi je u oko uletia ovaj koji je cijenom prakticki isti, ali je S3 mini, koji igrom slucaja u ducanu (tele2) za postojece korisnike kosta ravnih 2000kn, a u tipa 2800!!! zelim mu svu sricu u prodaji!

? Ovdje pise 2000 kn

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
neaktivan
Mitch kaže...
wifi kaže...

? Ovdje pise 2000 kn

Opet previse, jer toliko dude u trgovini

TD za glupost
13 godina
protjeran
Mitch kaže...
wifi kaže...

? Ovdje pise 2000 kn

2800 je...los mu je screen shot. I ja sam na to naletio.

SE T200-SiemensC45-Nokia3200-LGU8180-LGU880-Nokia6120c-Nokia3120c-NokiaC3-01-GalaxyFit-XperiaU-XperiaSL-SGS3LTE-Nokia101-XperiaZ
16 godina
moderator

Daj se nauči cropat sliku!

Just hating everyone for no reason.
13 godina
neaktivan
Njuškalo biseri

E sad, jel covjeku prst pobjego il kaj...

18 godina
Njuškalo biseri

Gaming komponente za tetris, belu, online kladare i pasijans.
http://www.njuskalo.hr/maticne-ploce/prodajem-stare-gaming-dijelove-sve-zajedno-full-ispravno-oglas-7888220
prodaje i ploču. Hitovi od prije 40 godina fur das rote kreuz.
http://www.njuskalo.hr/gramofonske-ploce/prodajem-gramofonsku-plocu-lp-oglas-5620903
200kunića.
Ajmo ljudi, hitno je.

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.5.2013 2:14 (overhaul).
16 godina
Njuškalo biseri

{#}

Netko radi što zna, a netko zna šta radi LOL EUW: slinA
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.5.2013 14:06 (AmonZero).
14 godina
neaktivan

ovo je zapravo fora za neke kolekcionare ili ljubitelje prica o vampirima

koliko su samo neki para davali da bi doma imali repliku oruzija iz neke igrice

TD za glupost
16 godina
AmonZero kaže...

{#}

Ovo mi je definitivno jedan od najjačih oglasa.

Alat za ubijanje vampira {#}.

13 godina
neaktivan
kupis kilu cesnjaka i to je to :D
14 godina
neaktivan
Njuškalo biseri

Ovo se zove klasa optimist(možda se netko i prepozna)

http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/gigabyte-gtx-260-216sp-896mb-soc-oglas-8100868

13 godina

Prodaje prika i 7850 za 1300kn {#}(ista ta u portiu košta još i manje...)

Posao oslobađa.
14 godina
neaktivan
subi91 kaže...

Prodaje prika i 7850 za 1300kn {#}(ista ta u portiu košta još i manje...)

Iako si naveo drugi tip kartice,nisi daleko od istine

http://www.edigital.hr/Video_kartice/Sapphire_PCIe_3.0_HD7850_2GB_GDDR5_video_kartica-p33236.html?bid=&partner=10001

http://www.protis.hr/products/details/graficka-kartica-sapphire-hd7850-gddr5--2gb/56772

13 godina
Njuškalo biseri

Sve navedene komponente na nabava.net koštaju 11.704 kune dok on traži 15 000 kn :) Hahahaha 

Kupujem kućište do 300 kn (polovno) s što boljim cable managmentom i sa što više ventilatora . Ponude na pp.
14 godina
neaktivan
Njuškalo biseri

I u Bugovoj zajednici ima bisera

Potpis
14 godina
neaktivan
Njuškalo biseri

Njuskalo je puno nasih domacih doktora koja narucuju sve s ebaya , a mi pacijenti ( balkanci ) smo naucili rade kupiti npr jedan sat od 100kn nego narucit s ebaya za 5$ i cekat neznam 15-20dana. Njuskalo koristim za prodat mobitele i nista vise.

Na raspolaganju imam par Htc One-a , dolaze iz Vipa i traze nove vlasnike , Split i okolica prednost.
17 godina
neaktivan
Njuškalo biseri

Znaci lik prodaje LG L7 star 6 mjeseci za 1200kn dok novi u Tele2Shopu dođe 1195kn (gledam cijenu za postojece korisnike jer je njegov mob lockan na Tele2) :D

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
18 godina
neaktivan
Keiichi kaže...

Znaci lik prodaje LG L7 star 6 mjeseci za 1200kn dok novi u Tele2Shopu dođe 1195kn (gledam cijenu za postojece korisnike jer je njegov mob lockan na Tele2) :D

osim toga, u tele2 je konkretno taj L7 za postojece korisnike tvornicki otkljucan.

inace, ovakve nebuloze vrijede i za samsung galaxy s3 mini, koji je zapakovan, pa cak i otvoren skuplji na njuskalu nego u tele2 ponudi za postojece korisnike.

16 godina
Njuškalo biseri

Evo kad smo kod bisera, danas sam prodao liku laptop za 750kn, i stavio ga je na njuškalo traži 1600 kn sad za njega.

Sretno mu bilo, ja sam ga se samo htjeo riješiti i ja sam više nego zadovoljan s cijenom, jer realno ne vrijedi više od 1000kn KLIK

A još navodi krive podatke, nema taj hard, a i baterija mu je do 2h max, a ovo je taj laptop. 

Sretno mu bilo

Đuro#2155,
14 godina
neaktivan
Franjo15 kaže...

Evo kad smo kod bisera, danas sam prodao liku laptop za 750kn, i stavio ga je na njuškalo traži 1600 kn sad za njega.

Sretno mu bilo, ja sam ga se samo htjeo riješiti i ja sam više nego zadovoljan s cijenom, jer realno ne vrijedi više od 1000kn KLIK

A još navodi krive podatke, nema taj hard, a i baterija mu je do 2h max, a ovo je taj laptop. 

Sretno mu bilo

Eh da sam prije vidio oglas dao bi ti 1200kn za njega bez razmisljanja..

Sad si cak i razmisljam dal da ga stvarno kupim za 1600kn..

Jer to ostecenje je samo plastika, ne utjece na rad.

PS

Lik uopce nije na temu bisera, ti si ga prodao debelo ispod cijene i lik ce pametno zaraditi na tome, jbs mi sve ako ga ne kupim ujutro, ventilator si sredio?

PPS

HDD je lik lako mogao nadograditi ako je imao neki doma

TD za glupost
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.5.2013 22:44 (Laxarus).
15 godina
Franjo15 kaže...

Sretno mu bilo

''Laptop je star 3 mjeseca i plaćen 5500 kuna'' Je kaj od toga istina ili...? Ima dosta oglasa za dijelove i laptope i da bi se bar potrudio staviti neke slike od toga. Zaradio bi a lijen je i to napraviti {#} 

16 godina
Njuškalo biseri

Istina je ono što sam ja napisao, laptop je korišten 3 mjeseca, a kupljen je u 2010, a ne sjećam se točno kada, ali piše u biosu kad je kupljen i od kada ide garancija. Ali nije niti bitno.

A ja sam ga isto kupio jefitno pa malo sredio, jer prije se nije dao niti upaliti kako treba. 

A ventilator nisam sredio, škripi, a smeta u radu, jer razvaljen je, kupio sam novi, ali dok dođe iz kine, trebati će. Rekao sam mu to dati ako prije ne proda :)

A iskreno to je krađa sve više od 1000kn, jer razvaljena je cijela strana, a da kupim plastike nove (ili polovne svejedno) izvana preko 100$ bi platio.

Već sam ja to sve gledao. 

A i na ekranu mi se pojavila linija vertikalna koja je izbljedila spram ostalih piksela, to nemam pojma odakle se stvorilo, A i to mi je smetalo. 

A hard je unutra 120gb, 5400 takvog sam i ja dobio. 

Ako nekoga zanima imam i jednog acera 5530, upali se i ne daje znakove života, možda matična, možda grafička, ne znam. Pa ako nekoga zanima možemo se dogovoriti. Sve osim harda ide s njime. 

Đuro#2155,
16 godina
moderator
Njuškalo biseri

Uz linkove na oglas stavljajte slike!

Link nije ni potreban, potrebna je slika jer se oglas obriše nakon nekoliko dana i onda tema gubi smisao.

Just hating everyone for no reason.
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.5.2013 12:54 (XXX-Man).
18 godina
Franjo15 kaže...

A iskreno to je krađa sve više od 1000kn, jer razvaljena je cijela strana, a da kupim plastike nove (ili polovne svejedno) izvana preko 100$ bi platio.

Hvala na infou, taj "Krcko12345" je dakle običan prekupac koji ima 3 pune stranice
hardveraja na njuškalu, sve obavezno uz iritantne naznake HITNOOOO, pa da ga
izbegavam, jer on vjerojatno pokupi sve povoljne ponude na oglasu i brzo preprodaje
pritom očito lažući o porijeklu i vlasništvu (pa tako onda i nedokazivoj eventualnoj garanciji).

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
16 godina
Njuškalo biseri

Ispričavam se ako je off topic. 

Ali da ne reklamiram i ne ukazujem baš tko je točno on, ali došao sam kod njega na posao prodati mu taj laptop.

Lik radi u velikoj informatičkoj trgovini. Da sad ne reklamiram. 

Uglavom dobra namještaljka, to sam skužio poslje.

Taj model laptopa je a stariji, ne novo ništa, nigdje ga nema u ponudi odavno. Naravno sve sam gledao kad sam ja prodavao. 

I onda dan kad sam mu ja prodao, večer tu istu.

Pojavljuje se taj model lapotpa, ali baš takav kao što sam mu ja prodao, potpuno ista konfiguarija, u samo jednoj jedinoj trgovini, iako on tamo ne radi.

Neka druga shema. 

I ono kako zeleno i dostupno, i pogledam šta piše, osvježeno stanje s tim lapotp nedavno nakon što je stavio laptop na njuškalo.

Dobra fora, na jeftinije hr sam to vidio.

Pa sad valjda prodaje spiku kako je takav laptop 5000kn u trgovini novi (jer tolika mu piše cijena), a njegov star "par" mjeseci. 

Uglavnom, nije da on radi nešto loše, ali radije ne kupovati od njega.

Ima opasne fore. 

edit:

a evo link za taj laptop u ponudi :)
Pogledajte kad je refreshana cijena, i za ne vjerovat kako se to može muljati :)
link 

Đuro#2155,
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.5.2013 11:35 (Franjo15).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice