Njuškalo biseri

poruka: 5.823
|
čitano: 1.966.968
|
moderatori: pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Njuškalo biseri
DELETE !!!
(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.4.2013 16:53 (Karlovac_047).
14 godina
Njuškalo biseri

ma ni za tebe :D uletio si mi dok sam pisao :D

13 godina
Njuškalo biseri

http://www.njuskalo.hr/muske-tenisice/nike-air-max-2013-release-kupljene-ducanu-njemackoj-oglas-7727726

nema veze s hardverom...nego opis...slikano je s foticem tako da su orginal...hahahhahhhahahahhahah

a da hocu kupit tene nebi bilo racuna ni nista lol

razorblade
15 godina
neaktivan

opisuje playstation 1, a na slici je ps2 (i sva oprema koju je nabrojao), sto vjerojatno znaci da ima ps2

Potpis
17 godina
mariolla79 kaže...

http://www.njuskalo.hr/muske-tenisice/nike-air-max-2013-release-kupljene-ducanu-njemackoj-oglas-7727726

nema veze s hardverom...nego opis...slikano je s foticem tako da su orginal...hahahhahhhahahahhahah

a da hocu kupit tene nebi bilo racuna ni nista lol

i debil trazi 1000 kn za to a u ducanu kod nas su 100 kn skuplje, a za ovo ni neznas jel orginal.

13 godina
Njuškalo biseri

kaj su kod nas 1100? ja prekjucer vidjeo 1100 ali s zracnim do pola djona model...ove bujeu negdje oko 1400 pa navise..lol

razorblade
14 godina
Njuškalo biseri

1300 su kod nas

16 godina
Njuškalo biseri

kupio je 5 komada, i da x puta nazoves i pitas za neki broj on bi ih sve imao...

17 godina
sinkee kaže...

kupio je 5 komada, i da x puta nazoves i pitas za neki broj on bi ih sve imao...

Poslao sam mu upit "Koji broj su zelene patike?"(Naravno uz one formalnosti: pozz, postovanje, potpis, da sam zainteresiran...)

Sad da vidimo sta kaze :D

:D
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.4.2013 18:21 (CroNk3r).
13 godina
Njuškalo biseri

morao sam to stavit...a ite kutije kod nas dolaze tene u onima boje kartona s mnogo nikeovih amblema...ova narandjasta je za starije modele...takvu sm ja dobio s air max 2011+

razorblade
13 godina
Njuškalo biseri

http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/msi-nvidia-geforce-n660-tf-2gd5-oc-1gb-gddr5-oglas-6548062

trazi vise nego u ducanu lol,to je valjda app

moze ona biti 5 puta nova i zapakirana ali izasla je iz ducana..po meni 1700 plafon

razorblade
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.4.2013 18:38 (mariolla79).
13 godina
neaktivan
Njuškalo biseri
14 godina
neaktivan
Njuškalo biseri
Nije IT. al je smjesno slike nazalost nemam... Pogledajte i link. Moj stari je krepo od smijeha kad je cito :D

Ako das 300 evrica dobijas GRATIS auto. U mom je vlasnistvu 3 godine i 2 mjeseca. Plin je atestiran i potrosnja je 8 litara na otvorenom. Auto je u voznom stanju. Prednji lijevi branik je malko udaren, al' meni to ne smeta i pravim se da ga ne vidim. Placanje iskljucivo SOLARNO - pare na sunce! Moze u 3 rate, ali kad das trecu ratu dobijas i auto.
I da ne kazes da sam stipsa, casticu te sa dvije litre benzina, jednom gorcom kafom posto nam je maloprjie nestalo secera i imas pravo na dvije case soka od visnje.

Nikakve zamjene me NE INTERESUJU! Znaci, ni jednodnevni pilici, ni poluautomatske puske, ni motorne testere, ni sjemenski kukuruz, ni polovni kompjuteri, ni rotacione brusilice, ni sjenicki sir, ni tarot karte, ni stajsko djubrivo, ni patke, sotke, guske, plovke, morke zecevi,svinje,konji krave ,...
I da napomenem da me ne interesuju zamjene za psecu hranu, za balans stangle od yuga, za mjesalice za beton, za baliranu djetelinu... Nikakvi kanapi za vesanje i sprave za mucenje ljudi me NE INTERESUJU!

Registracija istice nekako pred sami kraj,gume nove samo sto mi ih vulkanizer naizvrat namontiro pa se ne vide sare al imaju matere mi ,grijanje je ljeti odlicno a zimi imaju 2 jambolije pa se umotaju ,a ako vas ima vise u autu uspiju i nadihat malo,limarijski zdrav,pod nije najbolji ima se malo doradit ,neki dan mi je ispala steka cigara a i malo osjeti se vjetar kako fura odozdo.

Ljudi, samo KES! Sta ovde nije jasno?!

Pozurite ljudi sa kupovinom da ne bih morao da spustam cijenu na 120e za auto.
Salim se naravno, sta se primate?! Cijena moze samo da ode gore jer ipak je kriza na Bliskom istoku, a i ovi Korejanci su mi sumnjivi (ili Korejci?! ma nije ni bitno).
Edit:
Posto nisam bio dovoljno jasan gore pa mi se pojavljuju pitanja tipa:
http://www.dodaj.rs/f/25/ux/1JkUVYHd/pitanje.jpg

da naglasim ,nikakvi helikopteri,avioni ,migovi, ja se ljudi nesmijem na ljestve popet a da sjedem u helikopter ,i da napomenem nikakvi tenkovi,haubice,topovi,crijep,oluci,cesme,vodokotlici,bojleri me ne zanimaju kupam se iskljucivo bokalicem .
Imaju dvije male flekice na zadnjem sjedistu ,to kako su kokosi nekad ulazile kroz pod da snesu jaje pa nekad znao i horoz uci pa se posere ali gotov neprimjeto,vise se cuje nego sto sto se vidi .

Edit:
Posto vidim da ima mnogo zainteresovanih ljudi za golfa da samo napomenem da od opreme ima trokut ,imao sam i lenjir i sestar negdje al ispalo mi,mislio sam ti dat i kljuc za svjecice al necu ,one nikad nisu odvrtane zapeklo je to Bog to ne odvrnu pa da dzaba ne opterecujemo gepek,prvu pomoc imas u svakom gradu neki je ljudi zovu i hitna,a dacu ti i pumpu ,da nekazem nisam nista dao,posto mi gume pustaju malo,prvo prva lijeva pocne pa dok nju napumpas onda pusti zadnja lijeva pa dok nju onda zadnja desna pa na kraju i prva desna pocne pustat ,i kad ih tako napumpas onda si miran narednih 534 metara pa opet pumpas,a za rezevne nemojte pitat dzabe probjene su obje,doduse kod ove lijeve nema ventia a inace dobra je ,al ja stavim ventil ono pisti izvadim ga sisti,pa kontam da je ventil od desne gume.

Edit:
Da koju rijec i o motoru kazem,1.1 benzin mada pali ko los dizel ,svjecice nikad nisu dirane ,ulje nije da trosi neko potrosi sve ,pa sam mu poceo sipat jestivo ulje floriol jeftinije me izadje,mjenjac 4 brzine stim da prva i druga rade perfekt a iz trece i cetvrte iskace ali nema veze svakako dok dodjete do njih gume su izduhale,kocnice rade ali ne koce ,disk plocice takodje nikad nisu mijenjane pa ono sto i bi zakocile nemogu,a rucna ,rucna je jel je darnes koci ,samo sto se otkinula kad sam zadnji put povuko pa sad ima rupa izmedju sjedala,zracni filter takodjer nema,mnogo mi baca na iber pa nisam mogo mijenjat filetere pa sam stavio komad spuzve 10ke bitno sluzi,svjetla rade ali se ne vide ,mislim vide se ono ko malo il to mozda mi se cini posto napnem se ko konj kad vozim nocu ,tako da ponoci ne vidis se al se cujes posto mi auspuha takodjer nema ,mislim ima od grane pa do pola auta a ono pola odpalo jedne prilike .

Edit:

Zaboravio sam sirenu spomenuti ,nema ni njee ,ali ima zvonce ono sa bicikla ,fino se cuje samo sto se nemoze u svatove s njim ici .

Edit:
Na zahtjev mnogobrojnih kupaca da vam opisem jedan dan u golfu .....ustanem vam ja oko 8 ujutro,upalim tv izgledam vijesti u 7 ,onda uzmem kljuceve od golfine da ga pocnem palit posto hocu da negdje idem oko podne ,kad izadjem napolje i vidim ga na dvoristu vratim se u kucu i drmne 2 3 casice rakije da dodjem seb pa opet izadjem napolje,,,e sad nastaje dramaturgija,vergla golf a verglam i ja ,i tako oko pola 10 u kucu na dorucak a uvjek ostavim neko dijete iz komsiluka da vergla mozda i upali,kad jedem onda saberem 2 3 komsije da gurnemo i odma na pola kljuca upali ,cepici za usi preporucujem i ja i i doktor koji me pregledo ,takodjer brnjica na usta jer ulijece svakakve prasine u auto ,a i htz oprema je dobro dosla zna i poveci kamen uletit ,,kad si na putu svi bjeze ,jer dobro znaju kakve su kocnice,u krivini preko 40 ne pokusavaj dzabe izvalit ces i ono malo trapa sto ima ,u slucajo da ostane kokos neka pozadi imas odma uzinu ,radio je radio sad vise ne radi ,pjevaj saaam sebi ,tako ce ti uvjek odgovarati zanr muzike,ne preporucujem da se prevozi vise od dvoje ,to sto je registrovan za 5 osoba nema nikakve veze sa mojim golfom,i kad si saam u njemu rizicno je a jos ako natovaris koga pa ako je i tezi nema Boga da stanete.
15 godina
neaktivan
Njuškalo biseri

Dobar!

15 godina
neaktivan
mislavgray kaže...

Dobar!

cca 2,5god. {#}

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :) Sponsored by Noiseblocker.
15 godina
nix2811 kaže...
Nije IT. al je smjesno slike nazalost nemam... Pogledajte i link. Moj stari je krepo od smijeha kad je cito :D

To je ovaj oglas, s više teksta {#}

http://www.pik.ba/artikal/6403769/golf-1/

15 godina
neaktivan
dombak1608 kaže...

Ciijena je SPOT ON!

15 godina
neaktivan
mislavgray kaže...

Ciijena je SPOT ON!

A dobro, cijena je u svakom oglasu u ovoj temi spot on. {#}

15 godina
protjeran
Njuškalo biseri

Korišten u gamerske svrhe, dečko je pro tetris igrač.

14 godina
Njuškalo biseri

-

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.4.2013 19:33 (mazy651).
14 godina
neaktivan
Njuškalo biseri

gt430...nuff said

15 godina
Njuškalo biseri
15 godina
neaktivan
Njuškalo biseri
18 godina
neaktivan
C.M.M.Rayne kaže...

Korišten u gamerske svrhe, dečko je pro tetris igrač.

Najjace je kaj je na ventilator napisao - malo koristeno

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
17 godina
Njuškalo biseri

Što reći? Ima još hrpa takvih oglasa

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta
17 godina
Njuškalo biseri

ja doma imam punu kutiju tih "raritetnih" mobitela

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.4.2013 13:53 (mar123).
18 godina
Njuškalo biseri

Vidio sam neki dan u dućanu extreme digitala staklena kutija, zabavna za lurkat jer je krcata
mobitelima poput ovog. Imaju neku akciju s popustom ko donese mobitel na reciklažu.
a ima i modela koje ljudi sa čežnjom gledaju jer je poneko istovario novi nekorišten model tipa
SE zylo, spiro i slični.

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
16 godina
protjeran
Njuškalo biseri

Evo jednog bisera:

http://www.njuskalo.hr/nokia-ostali/nokia-n82-doslovno-kao-nekodirana-navigacija-puno-opreme-oglas-7426840

Pročitajte cijeli opis ovog 'odličnog' mobitela iz 2007.god  {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.4.2013 17:58 (gin.tonic).
15 godina
Njuškalo biseri
15 godina
neaktivan
Njuškalo biseri

Slike oglasa dečki!

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice