Nikolina fan club

poruka: 36
|
čitano: 5.010
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Nikolina fan club

Ovo je pokušaj izražavanja divljenja prema lijepoj gospođici smeđe kovrčave kose koja radi na recepciji redakcije Bug-a . Tko bi rekao da će aljkavost naših poštara dovesti do toga da svaki mjesec sa osmjehom na licu idem osobno podići svoj primjerak Bug-a (i to ne samo zbog najdražeg časopisa Smijeh ). Pa tako i danas kad sam skoro zakasnio i naletio na već zatvorena vrata Bug-a , gospođica je sa smješkom donijela moj primjerak Bug-a i natjerala me da na trenutak zanemarim pljusak koji je kupao Zagreb...

16 godina
neaktivan
RE: Nikolina fan club

Ja na tvome mjestu ne bi čekao valentinovo niti sljedeći mjesec

Olympus 4 life :)
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.4.2009 17:48 (Oly_E3).
17 godina
Nikolina fan club

Moje telaptske sposobnosti mi govore da uskoro stize pozitivan komentar iz redakcije bug-a :)

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
17 godina
Wolverine kaže...

Ovo je pokušaj izražavanja divljenja prema lijepoj gospođici smeđe kovrčave kose koja radi na recepciji redakcije Bug-a . Tko bi rekao da će aljkavost naših poštara dovesti do toga da svaki mjesec sa osmjehom na licu idem osobno podići svoj primjerak Bug-a (i to ne samo zbog najdražeg časopisa Smijeh ). Pa tako i danas kad sam skoro zakasnio i naletio na već zatvorena vrata Bug-a , gospođica je sa smješkom donijela moj primjerak Bug-a i natjerala me da na trenutak zanemarim pljusak koji je kupao Zagreb...

.............aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, koja romantika.........................................Poljubac
....sad kad ispred redakcije bude red kao za iPhone Namigiva
savrseno biće
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.4.2009 17:28 (djigibao).
16 godina
neaktivan
Nikolina fan club

Stavi sliku.

Torrent je zakon!!
16 godina
neaktivan
Nikolina fan club

Tko je nikolina

Razer DeathAdder NovaBlue
16 godina
neaktivan
RazerDinoMan kaže...

Tko je Nikolina

A da pročitaš do kraja prvi post.
17 godina
moderator
Nikolina fan club

Wolverine, iskoristi malo onaj 70-300mm objektiv :), ne moras ni prilaziti ni pitati za dopustenje slikanja :)

Diplomirani istiskivač prištića
16 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Wolverine, iskoristi malo onaj 70-300mm objektiv :), ne moras ni prilaziti ni pitati za dopustenje slikanja :)

Ma što će mu slikanje kad može uživo vidit.. lol.Osmijeh Pitaj je broj!
Sad nek poruči redakciji da BUG postane tijedni časopis, pa će ju češće viđati! lol

Ovo je moj potpis koji se nalazi ispod mojih postova. I naletite na: http://www.kozul.comuv.com/forum/
17 godina
moderator
Bellatrix kaže...
Pa mislio sam da je uslika da svi ostali u ovoj temi vide :)))
16 godina
neaktivan
Nikolina fan club

E tako sam ja prije češće išao u banku Sramim se

BTW kakva je cura (iz vana)

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.4.2009 19:09 (Oly_E3).
16 godina
neaktivan
Nikolina fan club

Sigurno puna oprema s dodatcima.

Torrent je zakon!!
16 godina
neaktivan
DrNasty kaže...
Bellatrix kaže...
Pa mislio sam da je uslika da svi ostali u ovoj temi vide :)))
 A tako ako si mislio onda ok. I mene sad baš zanima!Nevinašce hehe...
Ovo je moj potpis koji se nalazi ispod mojih postova. I naletite na: http://www.kozul.comuv.com/forum/
16 godina
neaktivan
Koja_pila kaže...

Sigurno puna oprema s dodatcima.

lol haha zaboravio si i s dodatnom opremom i garancijom na 680 mjeseci.... lol Belji se
Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
17 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

BTW kakva je cura (izvana)

Dovoljno je reći da mi se sviđa kako izgleda Smijeh

a što se tiče slike ... ne dolazi u obzir, niti da je snimim niti da je stavim tu, doza privatnosti mora postojati
17 godina
moderator
Wolverine kaže...

a što se tiče slike ... ne dolazi u obzir, niti da je snimim niti da je stavim tu, doza privatnosti mora postojati
 Ma to je bila sala :) normalno da ne trebas stavljati sliku :)
16 godina
neaktivan
Nikolina fan club

samo joj donesi cvijeće i bombonijeru i pitaj hoće li u (npr.) petak ići s tobom u kino gledati (npr.) Marley i ja.....mora prihvatiti Namigiva....

RazerDinoMan & Gang 4ever 2gether
17 godina
Nikolina fan club

Hehehhehe sretno lover boy Nevinašce....još joj šapneš onako nježno da doma imaš I7 965 Xtreme i 2 Raptora u raid 0 na Asus Rampage Xtreme, začinjeno sa QSLI GTX295, i ima da je vodiš i doma hhehee...ili možda cura više voli AMD.....ko bi ga znao...pitaj modove, mada oni bi mogli pokraj nje i proći da je i nisu zamjetili...čudna je ta tehnikaNamigiva

-Never argue with an idiot, he'll drag you down to his level and beat you with experience -
16 godina
neaktivan
Wiz3m4n kaže...

Hehehhehe sretno lover boy Nevinašce....još joj šapneš onako nježno da doma imaš I7 965 Xtreme i 2 Raptora u raid 0 na Asus Rampage Xtreme, začinjeno sa QSLI GTX295, i ima da je vodiš i doma hhehee...ili možda cura više voli AMD.....ko bi ga znao...pitaj modove, mada oni bi mogli pokraj nje i proći da je i nisu zamjetili...čudna je ta tehnikaNamigiva

QSLI GTX295-kolko ja znam Quad sli ne postoji, ali postoji 3-way SLI
Torrent je zakon!!
17 godina
neaktivan
Koja_pila kaže...
Wiz3m4n kaže...

QSLI GTX295-kolko ja znam Quad sli ne postoji, ali postoji 3-way SLI
 Krivo znaš.
http://www.keindl-sport.com/proizvod.asp?id=2094
16 godina
neaktivan
Nikolina fan club

Ispričavam se.

Torrent je zakon!!
16 godina
neaktivan

Krivo znaš.
  ovo je izreka dana  Izlanuo se hahahah Krivo znaš...btw vjerojatno ona več zna da ti se sviđa, možda baš sada gleda ovu temu na forumu
Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromahº°¨ ¸„ø¤º°¨„ø¤º°¨APOCALYPTICA°º¤ø„¸¨°º¤ø„¸¸„ º¤ø„¸¨°º¤ø„ º¤ø„¸Last fm:ivan_kunjasic..My space:Ivan Kunjasic
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.4.2009 18:58 (sk8 4 life).
17 godina
neaktivan
sk8 4 life kaže...

Krivo znaš.
  ovo je izreka dana  Izlanuo se hahahah Krivo znaš...btw vjerojatno ona več zna da ti se sviđa, možda baš sada gleda ovu temu na forumu
 i smije se i pita se "jel to onaj patnik kojeg sam unutra pustila jer izgleda ko da nema kuce"

:) no offense wolverine
Danas je teško biti glup. Previše je Slovenaca. Xfire: inferno2912
17 godina
Nikolina fan club

jel to ova iz ovog BUG videa

fuck yeah || ako nema riješenja nema ni problema II Win or lose, on the booze. II i nogom u guzicu je korak naprijed II when i'll be rich, you'll be my bitch II Bolje biti mrtav pijan nego mrtav hladan!!
17 godina
Nikolina fan club

A mozda je ona naredila postaru da zezne stvar da moze dolazit svako toliko do nje i ceka njegov poziv za vani? Ha!

I'm going woo woo
16 godina
neaktivan
fifiX kaže...

Mislim da je to urednica Entera
Even in the darkest nights, I'm a Thug for Life
16 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...
fifiX kaže...

Otkud ti ta informacija.
Torrent je zakon!!
16 godina
neaktivan
fifiX kaže...

Koliko ja vidim ta nije kovrčave kose!?
@autor teme a nigdje veze ti je ovo, mi sad tu pišemo u neki Nikolinin fan club a neznamo ni kako izgleda! tjoj.. može biti čak i Nikolina Pišek! ona je isto kowrčava... lolOsmijeh
16 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...
fifiX kaže...

Koliko ja vidim ta nije kovrčave kose!?
@autor teme a nigdje veze ti je ovo, mi sad tu pišemo u neki Nikolinin fan club a neznamo ni kako izgleda! tjoj.. može biti čak i Nikolina Pišek! ona je isto kowrčava... lolOsmijeh
 Malo je promašio naslov teme.
Torrent je zakon!!
16 godina
neaktivan
Koja_pila kaže...
Oly_E3 kaže...
fifiX kaže...

Otkud ti ta informacija.
 Od tuda