Nestali BUG forumaši

poruka: 16
|
čitano: 595
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Nestali BUG forumaši

Prisjetio sam se nekih starih imena. Imena koja već dugo nisam vidio, o kojima nisam ništa čuo ni pročitao. A bili su inventar foruma. Prisutni u svakoj temi. Na svakom topicu. Svakom loncu poklopac. Nitko aktivniji od njih. Legende. I onda — muk. Nestali.

To su oni:

• Brajki
  • Friday
  • Bukva
  • Stjepanj
  • Tonči
  • Sum_of_all_fears
  • Ajar
  • Ikarus01
  • PzKpfw
  • kostolomac

Gdje su danas ti forumaši? Gdje su ti ljudi? Što im se dogodilo? Jesu li dobro? Ili je to jednostavno život — ljudi nestanu, krenu dalje i forum ostane samo uspomena na neko drugo vrijeme.

Ako netko nešto zna, pišite da ih se malo prisjetimo. I slobodno dodajte neko ime koje sam zaboravio.

11 godina
Nestali BUG forumaši

neki od navedenih su banani, sa dobrim razlogom

Meni fale Paolo Maldini i Chuky. Za Maldinija znam da je bana bezveze, a za Chukya pojma nemam

18 godina
Nestali BUG forumaši

ja se isto pitam za Ajara.

u vise navrata je spominjao da je vec u penziji.

nadam se da nije.. jel..

jako cool lik.

gurtna giržtna gužni žnorda gižnu žertir gžerdu žinar gurdaž žarpar ženar žednu žena
17 godina
Re: Nestali BUG forumaši
a di je ribar..., ak ga se sjecate :)
battletag:MasnaKrvavic#2275 steam:Hitman
13 godina
Nestali BUG forumaši

poceli prcat pa batalili igrice

17 godina
Stjepanj je prisutan i dalje samo pos novim nazivom jer je ovdje ban dobio
Intel 80286
18 godina
Nestali BUG forumaši

Sjeća li se tko što je bilo s forumašem F1-IVO? 

Lik je čak bio i admin... Pristojan, korektan, imao je sliku Michaela Schumachera u avataru.

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Poruka je uređivana zadnji put danas u 7:58 (cro_blue).
13 godina
Bajki je bio strastveni LOTRO igrač. Valjda od samog početka. Bili smo i u kinu zajedno. Al dugo više ništa o njemu.
4 godine
nixass kaže...

ja se isto pitam za Ajara.

u vise navrata je spominjao da je vec u penziji.

nadam se da nije.. jel..

jako cool lik.

Ajar je bio zanimljiv forumaš, no nakon što je dobio 14 dana "odmora" odn. crveni karton, više se nije pojavio.

To mi se kod ljudi ne sviđa.

Narcisoidnost, egocentričnost, mislio je da je bogomdan i da se na njega ne odnose pravila kod svađa.

Ne znam zbog čega je dobio crveni , no znam da je tako.

Stjepko bi se već trebao samoubiti koliko je puta dobio 7 do 14 dana , pa i mjesec, no moj sin to stoički prima.

Odgojio sam ga u pravog momčinu katolika koji sluša Thompsona.

合気道 五段
14 godina
Ikako nisam od prvih dana na ovom forumu sjećam se većine iz prvog posta pogotovo Friday i Ajara.Stvarno je pitanje gdje su ti ljudi,možda su na nekim drugim mrežama,možda vode lajvove,YouTube kanale,ili su toliko napredni da im forma foruma nije u današnje doba više zanimljiva...ali bit će da su pisali sve manje i manje dok jednostavno nisu prestali...možda sada samo čitaju...
Sve da i imam,otkud mi
5 godina
Azmo kaže...

Prisjetio sam se nekih starih imena. Imena koja već dugo nisam vidio, o kojima nisam ništa čuo ni pročitao. A bili su inventar foruma. Prisutni u svakoj temi. Na svakom topicu. Svakom loncu poklopac. Nitko aktivniji od njih. Legende. I onda — muk. Nestali.

To su oni:

• Brajki
  • Friday
  • Bukva
  • Stjepanj
  • Tonči
  • Sum_of_all_fears
  • Ajar
  • Ikarus01
  • PzKpfw
  • kostolomac

Gdje su danas ti forumaši? Gdje su ti ljudi? Što im se dogodilo? Jesu li dobro? Ili je to jednostavno život — ljudi nestanu, krenu dalje i forum ostane samo uspomena na neko drugo vrijeme.

Ako netko nešto zna, pišite da ih se malo prisjetimo. I slobodno dodajte neko ime koje sam zaboravio.

Tu sam cijelo vrijemebavim se nešto vise fotografijom, na forum dodem da popljujem crvene proizvode pohvalim plave i to je to, forum je mrtav jer su tako moderatori htjeli.

13 godina
cro_blue kaže...

Sjeća li se tko što je bilo s forumašem F1-IVO? 

Lik je čak bio i admin... Pristojan, korektan, imao je sliku Michaela Schumachera u avataru.

uh, to se ljudi pitaju duže od desetljeća, ima i posebna tema

F1-ivo (Ostalo) @ Bug.hr Forum

sjeća li se tko tončija, također admin i aktivni forumaš s velikim znanjem po pitanju hardvera i drugih stvari

doduše, za njega sam 90% siguran da mu je dopisdilo prepucavanje na forumu koje je u trenucima fajta između crvenih, zelenih i plavih dosezalo razine 'kulture' kakve gledamo kod navijačkih grupa na nogometnom stadionu

EDIT

uh, sjetim se još jednog kvalitetnog forumaša anshe, koji je u tandemu s jovankom (i on je nestao) činio zanimljive situacije zbog svojeg avatara, koji je redovito bio drug tile

Poruka je uređivana zadnji put danas u 12:44 (picajzla0707).
11 godina
Nestali BUG forumaši

Vlada i Chaselol 

18 godina

Ja mislim da je Tončiju dopizdio forum i neprekidne jedno te iste teme.

Sjećam ga se još sa starog Iskon foruma sa kraja 90ih i ranih 00ih i beskrajnih rasprava oko Intela vs AMD kad je sve skupa još bilo u single core domeni 😅

Interesantan lik, zajeban za rasprave, neke njegove recenzije igara sa Bug-a nisu sjele ljudima pa je i tu skupljao oponente 😅 znao mi je nekad iskakat na fejsu prije ohoho godina jer smo pratili iste grupe/ljude al mi djeluje ko da je otišao na digitalni detox. Iskreno svima nam toga fali

gurtna giržtna gužni žnorda gižnu žertir gžerdu žinar gurdaž žarpar ženar žednu žena
17 godina
Nestali BUG forumaši

Prešli na Pcekspert zbog konstruktivnih rasprava.

''Glupan koji inzistira na svojoj gluposti postati ce mudar'' - William Blake
5 godina
Nestali BUG forumaši

Browsanje starih tema na forumu je kao da čitaš čitulje: protjeran, neaktivan, protjeran, neaktivan, odjavljen, neaktivan - i tako ukrug.

Ruhe im Puff
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice