jbmti zvjezdice,ko na divljem zapadu
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
dobra večer. šta se radi? jel vam se sviđaju nove zvjezdice?
a ništa
daj pucajte meni thumbs down da ostanem bez ove jedne jadne poluprazne
ja se ne držim one bolje išta nego ništa
A ti imas dvje .. Da bolje ikaj neg nikaj,, a ja nema ni jednu, al nema veze nisam zato u bedu
i kak znam kad ću dobit a kad izgubit zvjezdicu?
dobra večer. šta se radi? jel vam se sviđaju nove zvjezdice?
Ne znam jel utjece koliko smo dobili kartona, ja sam dobio prvi put tek prije tjedan dana a mozda bi imo veci rank da nisam.
Ne znam jel utjece koliko smo dobili kartona, ja sam dobio prvi put tek prije tjedan dana a mozda bi imo veci rank da nisam.

kad ja dam dobar savjet nitko nebi ni zahvalio tak da nek mi svi puše
kad ja dam dobar savjet nitko nebi ni zahvalio tak da nek mi svi puše
ja dajem savjete po podforumima,ne znam jel se to računa?
pa pogledajte doxy je suspendiran, a prije 2 min je bilo sve u redu s njim
Vecer svima!Jeste zivi?

Moze jedno pitanje zasto ste dali crveni karton mom dečku ( Doxy) , sa čim i koga je uvrijedio? Ako nije problem da mi kazete.
Fora su zvjezdice.Nabijacima postova odzvonilo.
Za Doxy-ja nemam pojma.Sad sam usao.Bio pod tusem da vam ne smrdim po forumu.
Pa zasto crveni? Nikome nije nista rekao .
e pa lijepo dajte link di je kaj rekao pa da ste ga banirali.
Moze jedno pitanje zasto ste dali crveni karton mom dečku ( Doxy) , sa čim i koga je uvrijedio? Ako nije problem da mi kazete.
Šta se radi? Jeste zadovoljni sa nadogradnjom foruma, sad se vidi ko je kolika zvjezda a tko nije
Da se i ja prikljucim malo... Onda jel ima ili nema sutra skole? I zasto su ove zjezdice umjesto dobre stare biljne usi? :(
bezveze ste ga suspendirali... -.-'
e pa lijepo dajte link di je kaj rekao pa da ste ga banirali.