Evo moja vijest gotova, popravio sam grešku u formatiranju. Ah Šefe prvi si napisao vijest i dužan sam ti pivu 

Jesi normalan, vidiš da je već popio, treba da ga mrtvog vozimo u kasne noćne sate! :P
Usput, dobar članak Daniman.
Evo moja vijest gotova, popravio sam grešku u formatiranju. Ah Šefe prvi si napisao vijest i dužan sam ti pivu 

Jesi normalan, vidiš da je već popio, treba da ga mrtvog vozimo u kasne noćne sate! :P
Usput, dobar članak Daniman.
Večer, pune se vijesti polako...kak je krenulo bit će spama tamo.

A koliko si je samo spremao...
Večer, pune se vijesti polako...kak je krenulo bit će spama tamo.
Pravi novinari, nema šta!
Testing!
Fail...
huh?
Yeah, huh!?
Šefe jesi popio :P
Ne, sva sreća...
Ali, evo ga tu, za one koji nisu bili dovoljno brzi da vide moj nestašluk...
Hoćeš to u one BUG users news staviti? :P
Samo prevedi na naški :D
Već je bila tamo...
poceo mi je youtube ljencarit otkad sam stavio chrome.. na mozili radi uredno..
wtf mu je?

A koliko si je samo spremao...
Eto jesam i sada zeza kako sam pisao u Notepad sve je krivo formatirao. Ima ko savjet 
wtf mu je?
meni sve normalno na chromeu
wtf mu je?
meni sve normalno na chromeu
jesi ti cuo za cooler mater?
http://www.gamers.ba/vijest/11524/cooler-mater-je-izbacio-novu-seriju-psua/
?
http://www.gamers.ba/vijest/11524/cooler-mater-je-izbacio-novu-seriju-psua/
?
hahah
imal te na msn-u ??
Jel vi "novinari" nije da zabadam nos u tuđe poslove ali kol'ka vam je plaća...jel vi primate novce ili komponente
npr. objaviš neki dobar članak kao npr. recenziju za neki komad hardware-a i umjesto da te pohvale ono dođe od admina PP i pita za vašu adresu i sutradan ono paket na Vaše ime...otvoriš kutiju kad ono npr. CORE i7 proc 
Jel vi "novinari" nije da zabadam nos u tuđe poslove ali kol'ka vam je plaća...jel vi primate novce ili komponente
npr. objaviš neki dobar članak kao npr. recenziju za neki komad hardware-a i umjesto da te pohvale ono dođe od admina PP i pita za vašu adresu i sutradan ono paket na Vaše ime...otvoriš kutiju kad ono npr. CORE i7 proc 
cooler materovo napajanje...
Ja bih bio zadovoljan burekom!
cooler materovo napajanje...
Call me stupid, but...jel stvarno ima "Cooler Mater" napajanje 
Huh, tek sam nesto "sitno" napravio excel tabelu da imam evidenciju nad svim posiljkama...
Idem u krpe, laku noc muchachosi !
Ja bih bio zadovoljan burekom!
Friski from Bosnia is coming to you!
Već malo drijema,
Snage nema,
Krešo spreman je za san,
Jer sutra je novi daaan...
Ajte ljudine...nemojte previše buljit u te ekrane ili ćete trebat ćoroskope kao i ja.
Laka Vam noć -.- ZzZ

naravno da ima
najkvalitetnija napajanja,corsair im nije ni do koljena 
hahah
Cooler Mother
Bogami se vijesti gomilaju polako. Moramo paziti da od toliko količine informacija ne pregorimo xD.
ima li koja dobra igra da izlazi u idućih 10 dana ???
ima li koja dobra igra da izlazi u idućih 10 dana ???
nema
Mene ne... Nisam ni AC2 započeo... A imam i BC2 MP, pa mi je i to dosta...
i ja bih volio imati bfbc2 mp ali se jednostavno nema para za to...
a ac2 ne želim igrati,ne sviđa mi se igrica
Mene ne... Nisam ni AC2 započeo... A imam i BC2 MP, pa mi je i to dosta...
lol
1600 stranica! Bravo spameri!