Sorry za dupli post, mozilla sama :(
Ja nisam već mjesecima imao dupli post.
Ja jesam 
Ja sam dobro dijete,ja nemam duplog posta ako nije nešto važno,npr.kad cugu zaboravim naručit
I isto koristim Mozzilu koja me nije iznevjerila.Dobra lisica.
Sorry za dupli post, mozilla sama :(
Ja nisam već mjesecima imao dupli post.
Ja jesam 
Ja sam dobro dijete,ja nemam duplog posta ako nije nešto važno,npr.kad cugu zaboravim naručit
I isto koristim Mozzilu koja me nije iznevjerila.Dobra lisica.
D.vecer svima.
Probao si u safe modu, probao si repair sa boot dvd-om, well, jedino da uđeš u XP, spasiš sve podatke koji ti trebaju, i neke staviš na particiju XP-a, i jednostavno reinstaliraš 7-icu? Mislim, to je ono koliko ja mogu, nisam baš neki ekspert :)
EDIT: jesam ;)
Probaj ući u XP i tamo instalirat taj program(ak te nije strah
),ako bude sve normalno znači da je kriv Win 7.Onda s njegove particije obrišeš program koji uzrokuje BSOD(ručno,ako drugačije nije moguće) pa probaj onda.Još ću proučit malo onu sliku pa ću vidit
Probao si u safe modu, probao si repair sa boot dvd-om, well, jedino da uđeš u XP, spasiš sve podatke koji ti trebaju, i neke staviš na particiju XP-a, i jednostavno reinstaliraš 7-icu? Mislim, to je ono koliko ja mogu, nisam baš neki ekspert :)
Izgleda da ću stvarno morat Reinstal WIN 7....damn it was going so well.....whyyyy....wwwhhhyyyy GOD...whyyy meee...whyyy all the times meeeee 

EDIT: ili da nazovem Chuck Norisa
Izgleda da ću stvarno morat Reinstal WIN 7....damn it was going so well.....whyyyy....wwwhhhyyyy GOD...whyyy meee...whyyy all the times meeeee 

Gledaj to sa vedrije strane, sad znaš šta ne smiješ instalirati na Win 7 :)

A i to što kažeš...iskustvo se gradi na vlastitim pogreškama

Zovi Čaka, on će jednu kružnu po kućištu i proraditi će...

Pa jesi pratio korake sa BSOD-a?Tamo ti je sve objašnjeno:
BSOD uzrokuje neki novoinstalirani hardver ili softver(kod teme softver).Probajte taj softver instalirati na pravilan način,ako ne uspije upalite WIndows iz Safe mode-a s tipkom F8.
Ko ti je ovo na avataru?

Pa jesi pratio korake sa BSOD-a?Tamo ti je sve objašnjeno:
BSOD uzrokuje neki novoinstalirani hardver ili softver(kod teme softver).Probajte taj softver instalirati na pravilan način,ako ne uspije upalite WIndows iz Safe mode-a s tipkom F8.
Ma jesam, sve sam napravio što piše u BSOD-u i ništ, opet ista situacija...probat ću stra korak po korak i sve živo isprobat jer kad ja brzam onda samo još veće s**nje napravim...svejedno ovako ubijam nostalgiju za XP-om :)
Ljudi laku noć
još jedan dan razočarenja za mene
svitlit će zeleno ali me neće biti
vecer...
kad ovak malo prosvrljam po statsima na faceu skontam sa kakim se freakovima družim xD
is'se kakvih ti ljudi imaš na "fejsu"...aj bolje i to nego da pišu f*ckin' pjesme svaki Božji dan...to ne mogu uopće smislit...kak im se daaa
Ajde Paki, nemoj nam do sutra umrijet, ubit se ne daj Bože iako si tužan...
...a ti I Am Alive reci im da su njubare, da vidiš kako će onda raspravljati i kakvih će biti komentara (trust me, I tried this before)! :)
...a ti I Am Alive reci im da su njubare, da vidiš kako će onda raspravljati i kakvih će biti komentara (trust me, I tried this before)! :)
lol, evo budem..
Jesi i ti na fbu Kreso?
Jesi i ti na fbu Kreso?
Jeste, sam da se čujem s nekim iz razreda ili s nekim od rodbine u "inostranstvu"
Zanemarite
Testing!
Fail...
huh?
Paki a koji je tebi? cijelo vrijeme nešto tugujes u stilu emo... Kaj cura te ostavila? Daj nam se ispovijedi...
Testing!
Fail...
huh?
Yeah, huh!?
Šefe jesi popio :P
Testing!
Fail...
huh?
Yeah, huh!?
Ne, sva sreća...
Ali, evo ga tu, za one koji nisu bili dovoljno brzi da vide moj nestašluk...
Testing!
Fail...
huh?
Yeah, huh!?
Ne, sva sreća...
Hoćeš to u one BUG users news staviti? :P
Samo prevedi na naški :D
Ola curice i dječaci, jel ima tko kakav programčić ili addon za skidanje mjuze sa groovesharka ?
Testing!
Fail...
huh?
Yeah, huh!?
Ne, sva sreća...
Nice one Boss